Когато организираме ден за завършване в детска градина, всеки детайл трябва да бъде обмислен. Особено внимание трябва да се обърне на избора на сладкиши, а именно на тортата. Децата винаги гледат към края на празника, защото в крайна сметка обикновено идва чай, пиещ с ядене на торта и други сладкиши..

торта на выпускной

Следователно е наложително да се направи такава торта, така че тя да бъде запомнена за дълго време и най-важното, че всички деца ще й харесат. И така, каква торта трябва да бъде в бала на детската градина? Нека да разгледаме нейните характеристики, както и цялата процедура за подготовката му..

Тънкостите на избора на торта в деня на завършване в детската градина

Изборът на торта за ден за дипломиране в детска градина за деца е важен въпрос, който изисква не само избор на съставки, но и избор на различни варианти за дизайн..

Но тъй като обикновено тези десерти не се подготвят самостоятелно от родителите, а са поръчани, затова поръчате този деликатес, трябва да обсъдите следните важни условия:

  торта в детский сад

 1. На първо място, трябва да се изчисли теглото, което се договаря с готвача на сладкиши. Обикновено теглото се определя в зависимост от броя на децата;
 2. Основата на тортата. Важно е да се реши въпросът какво ще се прави от този десерт. За децата основата на бисквитени торти е по-подходяща, те са ефирни и много меки;
 3. Не забравяйте да преговаряте за пълнежа. Всеки пълнеж може да се използва като пълнеж. Пълнежът може да бъде плод, шоколад, кисело мляко, извара;
 4. Не забравяйте методите за проектиране и проектиране на тортата. Като декорация можете да избирате различни варианти, изборът не е ограничен тук, декорът на десерти от мастик е в голямо търсене. Мастикът е направен от захар на прах, вода, желатин, лимонов сок, масло или глицерин. Тортата може да бъде напълно покрита с нея или могат да бъдат направени различни фигури от нея..
pechene-ИЗ-ovsyanyx-xlopev-4Как да се пекат здравословна диета овесена каша бисквитки без брашно.

Кухненското приготвено сирене с ориз и стафиди е здравословно ястие с необичаен вкус. Опитайте се да го приготвите с нашите съвети..

Обърнете внимание на рецептата за сладки дантелени палачинки на кисело мляко.

Разделени или споделени?

При подготовката на тортата за завършване на детска градина често възниква въпросът за частността на тази сладкарски деликатес. Разбира се, порцията торта ще бъде много по-удобно. Това се обяснява с факта, че няма да е необходимо да се нарязва на парчета в детската градина, а това ще бъде направено предварително. Освен това всички парчета ще бъдат с еднакви размери, така че децата няма да бъдат обидени от факта, че някой има парче повече, а някой по-малко.

Ако порцелан десерт е планирано, то може да бъде направено под формата на слънце или лайка. Лъчите или венчелистчетата ще отидат при децата, а в средата на цветята или слънцето, до лицата, които се грижат за тях и медицинските сестри. В този случай никой няма да бъде обиден..

Ако порционираната торта е планирана да бъде направена самостоятелно, готвенето трябва да се извърши в съответствие със следните препоръки:

  Серийната торт

 1. Първо трябва да вземете голяма кръгла форма, в която ще трябва да се пече една голяма торта;
 2. След това тортата ще трябва да бъде нарязана на две части;
 3. След това на хартия подготовката на бъдещата торта. На нея черпим слънцето и лъчите на тортата;
 4. Използвайки шаблон, първо изрежете самият слънце – малък кръг;
 5. Тогава останалото се нарязва на равни парчета;
 6. След това смазваме всичко със сметана, поставяме го в едно цяло и украсяваме.

Ако планирате обща торта, можете да поставите етикети на повърхността с крем, който ще се използва за изрязване на части от същия размер. Основното нещо е да направите този вариант на десерта прекрасно, така че всички ученици от детската градина да го харесат..

Вътрешното съдържание на тортата на бала

Тъй като този деликатес се прави за деца, трябва да се обърне специално внимание на основата на това изпичане. Тя трябва да бъде от високо качество, в края на краищата е празник, а не причина да отидете в болницата.

Основни изисквания за вътрешно пълнене на детски торти:

 1. Като основа е по-добре да използвате бисквита. Всички деца харесват това, защото са много меки и нежни;
 2. Ядки, стафиди, парчета плодове в тортата трябва да се добавят само след пълна координация с всички родители;
 3. Можете също така да направите слой от шоколад, плодове, извара или пълнеж за кисело мляко между слоевете на тортата;
 4. Отгоре десертът трябва да е красиво декориран, можете да направите марципан плоча, на която ще се напишат името и номерът на групата.

Красиви детски торти в градината: оригинални идеи

Основното нещо е да декорирате този деликатес прекрасно, защото е направено за деца и най-вече трябва да ги прави щастливи и радостни. Затова можете да използвате разнообразие от оригинални идеи за дизайна на тази сладкарница:

 1. Днес съвременните сладкари могат да се справят с почти всички кулинарни, изискани, дизайнерски творения. Ето защо красив влак с коли от различни цветове и железопътната линия на повърхността на тортата няма да бъде толкова трудна задача за тях. На колите можете да напишете имената на учениците, а над влака можете да направите надпис върху посоката на движение на детската градина;
 2. Друга оригинална идея за дизайн е отворената книга. Едно стихотворение може да бъде написано от едната страна, а от другата страна може да се постави вкусна хартия;
 3. Дизайнът под формата на кораб с платно ще изглежда красив. На платното можете да напишете прости думи или стих, посветен на детската градина;
 4. Ако тортата е с големи размери, може да се поставят топки от различни цветове с имената на бъдещи първокласници на повърхността й и някои животни могат да бъдат изтеглени на дъното на топките;
 5. Тортите с портрети на ученици, с имената и фамилията изглеждат доста необичайни и красиви. Резултатът е торта с повърхност, оформена като обща снимка;
 6. Често пясъчник и училище се правят на повърхността на детски торти за завършване на детска градина, а между тях те изобразяват път, който води децата към света на знанието;
 7. Дизайнът на тортата може да бъде подреден под формата на многоцветни кубчета, върху които могат да се монтират различни фигури под формата на животни, какавиди, машини;
 8. Десертният дизайн за почивка в детската градина може да бъде проектиран в стила на карикатура, но само ако момчетата имат общ любим анимационен филм. Обикновено тази възможност рядко се използва, защото не винаги е възможно да се постигне съгласие по общо мнение..

торта с мастикой

торта двухцветный

торта из барни

торта с фигурками

торта порционный

плодове торт

торта порционный

торта кусочками

дете капкейки

торта шоколадный

Изборът на торта за завършване на детска градина, разбира се, не е лесен. Първо трябва да координирате всичко с родителите си, да изберете тегло, размер, форма. В допълнение, особено важно е дизайнът. Тъй като този деликатес е направен за деца, той трябва да бъде красиво украсен, така че да бъде запомнен от децата от дълго време..