Децата са доволни от шоколадовите яйца с изненада вътре. Можете да си представите как ще бъдат щастливи за огромна торта под формата на това популярно сладко. Има много рецепти. Необходимо е само време, необходими съставки и творческо отношение..

торта

“Kinder изненада” с мастика

Подготовката на един от най-желаните ваканционни подаръци за детето е лесна. Ще ви отнеме около 5 часа, за да се подготвите, но резултатът си заслужава. Помислете за поетапна рецепта за кейк Kinder Surprise с мастика. Необходими компоненти:

 • шаблон с подходящ размер във формата на яйце;
 • 2 бисквитни торти;
 • сметана;
 • оцветяване на храни;
 • мастика;
 • букви от марципан;
 • хранително лепило;
 • крем под мастика;
 • подвижен болт.

Подготовката на тортата започва с поставянето на шаблона върху правоъгълните слоеве на тортата. След изрязване яйчните остатъци от тортата трябва да бъдат спасени. Сега трябва да поставите в центъра на крема смачкани торти, приготвени предварително изненада. Ако подаръкът е малък, просто го поставете в центъра на долната торта. За по-голяма кутия трябва да направите дупки в тортата. Необходимо е внимателно да го опакова в кутия, обвита с прилепващо фолио..

да се скрие подарок

За изравняване на дебелината на използваните декоративни торти. Парчетата са разположени около изненадата, достигайки същата височина с кутията. Необходимо е отново да се смаже повърхността на тортата със сметана и да се покрие с втората заготовка във формата на яйце..

себе си почва крем

Смачкани останалите бисквити, смесени със сметана, получените кремови чипове покриват острия връх на яйцето.

грес

След това кремът се нанася върху яйцето под мастика и се поставя в хладилника за няколко часа, докато се втвърди. Следващата стъпка е да се покрие бъдещата торта с бяла валцувана мастика. За да създадете декор, ще трябва да направите мастик с червен цвят, като използвате оцветяване на храните. Също така се разточва и изрязва под формата на вълни, присъщи на оригиналното яйце на изненадата Kinder..

да направя мастику

Сега идва трудната работа за правене на писма. По-добре е да използвате предварително подготвени шаблони. Трябва да направите многоцветен мастик. За да намалите времето за работа, можете да закупите вече боядисана мастика в комплекти. Завършените букви са залепени за тортата. Ако желаете, можете да се опитате да направите химикалки, шапки и други декоративни елементи. Бебето ще бъде доволно!

яйцето

Крем торта “Kinder изненада”

За да направите торта под формата на “Kinder Surprise” от крем, предназначен за 10 порции, ще ви трябва следните съставки:

 • бисквитни торти;
 • сметана (извара или сметана);
 • Ganache;
 • мастика.

Калоричното му съдържание е много високо, времето за готвене ще бъде около 3 часа. Можете да спестите време, ако купувате готови торти, сметана, оцветен мастичен набор.

Първо, трябва да определите местоположението на тортата върху чиния, то може да бъде в хоризонтално или вертикално положение. Необходимо е да се пекат торти от различни диаметри от гъстата торта. Препоръчваме тестото с маргарин или заквасена сметана, така че тортата би била по-добре да запази формата. Вкусни кейкове се получават с добавяне на какао. Готови торти готино.

Сега трябва да се готви крема сирене, тя ще поддържа добра форма. Пропуснатите торти се поставят в хладилника, за да се замразят за около два часа. Ако желаете, в центъра на дизайна можете да предоставите място за подарък, където можете да поставите кутия с изненада за детето. След охлаждане, кексовете се нарязват, създавайки формата на яйце. Разфасовките, натрошени в миксера, се смесват с остатъците от крема. Готови микс трябва да покриете цялата повърхност на яйцето, като тортата е с еднаква заоблена форма и отново поставете в хладилника.

Сега трябва да направите ganache, за да създадете слой между сметана и мастика, да размажете бъдещата торта с него и да го поставите отново в хладилника за 1 час. Следващият етап: мастика се търкаля върху масата с дебелина до 0,7 см, на прах със захар или нишесте. Централната част е направена по-дебела.

Полученият слой покрива яйцето. Мастикът, който се плъзга надолу, се разпределя равномерно върху тортата. Излишъкът може да бъде подрязан и повърхността може леко да се регулира, като се използва пластмасова карта, която обикновено се измива. Остава да се направят букви от многоцветна мастика и да се украси тортата с надписи.

flacky салатПрочетете как да приготвите вкусна салата от полок – няколко опции за вкусна закуска за празничната трапеза.

Опитайте с опцията за готвене на пилешки черен дроб – като добавите гъби, ще получите много вкусно ястие, към което можете да добавите ориз или зеленчуци като странично ястие..

Прочетете как да готвите говежди език правилно и бързо в бавна готварска печка.

Домашна шоколадова и бонбонена торта

торта из шоколадки

Този шедьовър на кулинарното изкуство със сигурност ще предизвика голяма радост за децата. Тортата е голяма, в нея има много сладки, обичани от децата, и изглежда много тържествено. Работата не отнема повече от 2 часа, зависейки от умението и способността за работа с главата. За да го направите сами, трябва да прекарате малко на необходимите компоненти:

 • детски шоколадови блюда (15-20 броя са необходими за малка торта);
 • няколко “изненади на Kinder”;
 • бонбони;
 • 2 комплекта картон: цвят и бяло;
 • тънка фармацевтична смола, обикновен молив, влак, ножици, PVA лепило или горещ пистолет.

Освен това може да имате нужда от допълнителни елементи от декор: мъниста, панделки, хартиени цветя, дантела. Изборът зависи само от голямо въображение и вдъхновение. Калорийното съдържание на тортата е много високо, но шоколадовите кунери са специално направени за деца, съдържат мляко, калций и витамини..

Представяме подробен майсторски клас. За да определите диаметъра на тортата, трябва да поставите здраво всички шоколадови бонбони на една линия, като поставите лист хартия под тях. Сега трябва да нарисувате молив с правоъгълен ред. В долната и в лявата страна добавете квоти от 2 см за свързване. Дългата надстройка лежи върху зъбите. Остава да се намали моделът.

Заготовката е залепена под формата на цилиндър. Зъбите са сгънати навътре или навън, така че да могат да бъдат залепени към основата. Полученият цилиндър се поставя върху картон, очертан с молив. Полученият кръг трябва да бъде увеличен в диаметър с няколко сантиметра и нарязан.

Това ще доведе до лепило за лепило. Цилиндърът е монтиран на зъби от кръг-субстрат надолу. Те могат да се навеждат във всяка посока, няма значение. Заготовката трябва да бъде залепена стриктно в центъра, изсушена. След това аптеката се поставя върху цилиндъра. Под него трябва да натиснеш шоколада, като ги сложиш отпред. Сладките трябва да са здрави, точно около периметъра на кръга. Ако не искате да придържате шоколади в основата на конструкцията, можете да ги завържете с красива лента наоколо.

Покритието за тортата е направено от картон. Дискът се реже по-малък от кръглия субстрат в основата на конструкцията. На върха на капака трябва да има панел с широчина няколко сантиметра. Те го правят по същия начин като цилиндъра, като го закрепват към капака с извити карамфил и лепило..

Най-интересният етап от подготовката е пълненето и декорирането на получената торта. Покритието може да бъде украсено с фолио, цветна хартия, кърпа, дантела, лъкове на панделки. Също така е възможно в него да се поставят бонбони или изненадващи яйца. Вътре на тортата може да се напълни с яйца “Kinder Surprise”, бонбони, захаросани плодове. Шоколадовите яйца с изненади от определена поредица, популярни с дете, ще бъдат прекрасен подарък..

Ако бебето не е достигнало 2-годишна възраст, тогава трябва да използвате минимум тензури и декор, така че детето да не ги вкуси. Торта “Kinder Surprise” е винаги тържествена и цветна. Такъв подарък ще зарадва не само детето, но и възрастен. Тя може да бъде от всякакъв размер и ще бъде подходяща за всяка почивка..