Takket være franskmændene har alle verdens køkkener de mest lækre retter på deres menu. Hver nation tilføjer noget andet til opskriften, men som følge heraf ændrer den oprindelige en praktisk talt ikke..

Svinekød på fransk – en af ​​de mest spændende kulinariske lækkerier, som er populært overalt. Det er nok ikke kun vegetarer, der spiser det, resten af ​​befolkningen er ikke vild med at spise saftigt kød med udsøgt smag..

svinekød под сыром

I den moderne fortolkning er der blandt andet indhold af mayonnaise, men den oprindelige opskrift sørgede for Bechamel-sauce mellem lagene af parabolantenne. Under alle omstændigheder skal alle dets bestanddele være friske for at lave en velsmagende skål, og kokkens humør er godt..

Svinekød på fransk – en original skål

Kød, kogt i enhver form, vil være en succes, men ovnen hjælper med til at gøre det til en blød, saftig og virkelig festlig skål. Med de mest enkle produkter kan du få en færdig middagsfest, som ikke er en skam at præsentere for gæsterne.

Svinekød til fadet skal vælges omhyggeligt. Kun fra det højeste kvalitetsprodukt får du en velsmagende skål. Pork balyk er bedst egnet, stykkerne er glatte og smukke..

Andre ingredienser i skålen skal være friske. Tomater, løg, kartofler, ost, grønne, mayonnaise, ikke den første friskhed er i stand til at ødelægge en vidunderlig skål og ingen krydderier kan spare det.

Gode ​​retter – den kulinariske succes

Hver kok, der forbereder sit mesterværk, sætter sin sjæl og følelser. Bordservice er også en assisterende kulinarisk specialist til at bevare skønets smukke udseende og form..

kartoffel со свининой

Svinekød på fransk kræver et specielt forhold, derfor skal opvasken til madlavning i ovnen være af høj kvalitet, holdbar og brandsikker.

Den bedste mulighed er et metalbageplade, som normalt leveres med komfuret. En rektangulær kvadratisk bageplade lavet af metal, keramik eller glas er også velegnet..

Det vigtigste er, at tallerkenen skal være uden revner og chips, da det er muligt at ødelægge det, og de fragmenter, der er fanget i skålen, kan forårsage uoprettelig sundhedsskader, hvis nogen tør at prøve det ud af den ødelagte form..

Step-by-Step opskrift, testet af tiden og mange gæster
svinekød по-французски в духовке — настоящий кулинарный шедевр
ingredienser Antal
svinekød 500 g
pærer 1 stor
mayonnaise 150 g
hård ost 200 g
solsikkeolie 2 spsk. l.
salt og peber at smage
Tilberedningstid: 75 minutter Kalorier pr. 100 gram: 334 kcal

Svin bliver altid stjerne i feriebordet. Selvom fisk og skaldyr er ved siden af ​​det, vil vagtel og ænder først prøve svinekød på fransk. Alle kan lide hendes lækre skorpe, og hendes udsøgte duft overskygger alle andre..

Faser af madlavning:

Først skal du vaske kødet og tørre det;

Skær kødet i portioner omkring 2 cm tykt;

kødet отбить

Hvert stykke har brug for et lille slag. For at gøre dette kan du tage en plastikpakning eller almindelig plastpose, dække kødet og slå af med en hammer. Så der er ingen risiko for at sætte kødet i tatters og drysse deres omgivelser;

kødet отбить

Stænk de færdige stykker med salt og peber på begge sider;

salt свинину

Skrællede løg skæres i halve ringe;

Ost revet;

at gnide сыр

Smør en bageplade eller pande og læg kødet;

give det en rub сыром свинину

Læg løghalvringe på hvert stykke, smør dem med mayonnaise og træk med ost;

Placer gryden i den forvarmede ovn til 200 grader i ca. 35 minutter..

Den færdige skål kan serveres med en sideskål eller friske grøntsager..

Kartoffel gør retterne mere tilfredsstillende

Kartofler er måske den mest almindelige rodfrugt blandt slaverne. Supper, hovedretter og endda salater med den får en unik smag.

Svinekød på fransk med kartofler i ovnen vil være en vidunderlig uafhængig skål, der ikke har brug for en side skål. En portion kan være nok til at spise og få ægte gastronomisk fornøjelse..

For 2 portioner svinekød med kartofler på fransk har du brug for:

 • 500 gr. kød;
 • 6 kartofler;
 • 2 små pærer;
 • 300 gr. mayonnaise;
 • 200 gr. hård ost;
 • 50 ml vegetabilsk olie
 • En flok grønt;
 • Salt og malet sort peber – til smag;
 • 2 pinke af tørret basilikum.

Vask kødet, tør det og skåret i portioner på 1,5-2 cm. Sæt de færdige stykker med et køttmallet, der dækker dem med madfilm eller en pakke. Det er nødvendigt at bevare formen og renheden omkring arbejdspladsen..

Tilsæt saltet svinekød, sæson med peber og basilikum. Skræl kartofler og skåret i ringe 0,5-0,7 cm tykke.

Vask skrællede løg og skær i halvringe. Vask grønne, finhak. Ost gnides på jorden som sædvanlig..

Hæld smørret i en bagepande eller pande, spred det over hele overfladen. Læg kødet og smør det med mayonnaise, derefter halvt ringe af løg og kartofler.

kartofler прекрасный гарнир для свинины

Stik stadig med mayonnaise og drys med ost. Kartofler kan ikke saltes, da mayonnaisen selv er ret salt.

Send til varm ovn i 40-45 minutter. Stænk greens for skønhed.

Mængden af ​​mad afhænger af skålens størrelse. Det er vigtigt, at lagene ikke ligger over formens sider, ellers vil osten flyde, og maden vil se sløv ud.

Tomater vil lyse svinekød

Kødet i fransk i den oprindelige opskrift er en kedelig skål. Grønne sprinklet på toppen, giver allerede maling, og hvis du lægger røde cirkler af tomater mellem lagene, får du en farverig skål.

For 4 portioner af en skål med tomater skal du:

svinekød с овощами

 • 800 gr. kød (svinekød);
 • 4 løg;
 • 4 store tomater;
 • 300 gr. mayonnaise;
 • 400 gr. ost;
 • En flok persille;
 • 2 spsk. l. vegetabilsk olie;
 • Salt og peber blandes – efter smag.

Kød skal vaskes og tørres med et håndklæde eller serviet for at fjerne overskydende fugt. Skær det i portioner omkring 2 cm tykt.

Slå hvert stykke med et køkkenhallet og læg madfilm på den. Slagtet kød er godt krydret med salt og peber..

Skræl løgene og vask dem, skæres i halve hæft. Vask tomater og skær i cirkler.

Ost er traditionelt gnides på et rivejern. Vask og hak persille.

Hæld smør på et bageplade eller pande og spred det med hånden eller med en særlig bagepung. Sæt stykkerne kød, læg løg på det, smør med majones.

Ovenpå lå tomaternes cirkler, drys med revet ost og gryderet med grønt. Sæt bagepladen i en varm ovn i 30-40 minutter ved en temperatur på 180-200 grader.

Den færdige skål vil se appetitlig og lys.

myasnue-ezuki
Lær hvordan man laver lækre kød pindsvin med ris, en opskrift, der vil overraske dig. Salat til mænds drømme med oksekød er en trinvis opskrift med fotos, som læses. Lær hvordan du hurtigt kan afrimme kød og ikke nedbryde smagskvaliteten på https://notefood.ru/retsepty- blyud / myaso / kak-bystro-i-bezopasno-razmorozit-v-domashnih-usloviyah.html

Hemmeligheder og tips

 1. Kød skal være den friskeste. Hvis der i fryseren er et godt stykke balyk, skal du afrimme det i overensstemmelse med alle reglerne. Dæk kødet med folie eller læg det i en plastikpose, så hele saften forbliver og senere vil parret blive saftigt;
 2. Løg til svinekød på fransk skal vælge sød sorter. Hvis du får en meget bitter sort, skal du hælde kogende vand på det og lade det stå et stykke tid. Bitterheden vil gå væk, og skålen vil vise sig lækker;
 3. Ost til mad er bedre at vælge uden smag og krydrede additiver. Den cremede smag vil kun understrege det krydrede kød, og parmesanost, der har sin egen specifikke smag, vil ødelægge fadet fuldstændigt;
 4. Mesajen selv er meget fedt, maskerer det med succes tørt kød, gennemblødt det. Imidlertid er figuren og kroppen som helhed klart ikke gavnlig. Mayonnaise kan erstattes med creme eller creme. De er klart sundere end en skadelig sauce, og smag af kød forbliver næsten uændret. Du kan endda foder børnene med en cremefløde eller fløde, fordi resten af ​​ingredienserne er nøjagtigt sunde;
 5. For svinekød på fransk er et tykt lag af oste skorpe vigtigt. Det er hun, der giver en appetitlig type mad. Hvert stykke kød i formen kan strøes særskilt med ost (så det bliver bedre adskilt fra hinanden) eller helt i hele skålen. Så det vil se spektakulært ud som en helhed i en smuk bagningskål;
 6. Til udsmidning af panden eller panden tager de sædvanligvis solsikkeolie, men smør eller andre grøntsager vil også gøre, lige så vil kødet absorbere lidt af sin smag..

Fransk stil svinekød i ovnen er kogt hurtigt og simpelt, du behøver ikke at have specielle kulinariske talent til at lave denne lækre skål.

Måske kan selv folk, der aldrig får velsmagende kød, tilberede denne skål første gang, og det vil helt sikkert vise sig saftigt, duftende, med en smuk rødrod.

Især tilfreds med det faktum, at denne skål kan spises varmt og koldt. Det kan ikke kun være en højdepunkt på festfestet, men også en dejlig snack på en picnic, rejse eller når det bare er for doven at opvarme mad..