Pandekager er altid relevante: på ferien i Maslenitsa, både om vinteren og om sommeren. Når du lærer at lave pandekagedeig uden klumper, vil du få et uendeligt antal opskrifter i dine hænder: Lad dem i dag være friske pandekager, i morgen kan der være gær, i morgen vil du ikke have æg. Uanset hvad du vil.

Openwork pandekager med mælk
hvordan приготовить тонкие ажурные блины на молоке
ingredienser Antal
2,5% pasteuriseret mælk 220 ml
hvedemel 220 g
kyllingæg af den første kategori 2 stk.
fint granuleret sukker 30 g
bagepulver 10 g
blomst honning at smage
salt knibe
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 188 kcal

Luft, ømt, tyndt – alt om openwork pandekager. Det bedste fyldstof til dem er honning, det blødgør de åbne flade kager, som honeycombs, og smag af skålen er ekstraordinær..

Ikkk anyik notk any any any any anyik anyikende any opgkfagkkikikkikikikkik anykingenkkkkegkings notik notkik not

 1. I en bred skål, bryd to æg, visp lidt. Hæld mælken opvarmet til stuetemperatur, tilsæt sukker, salt, bagepulver, slå med en mixer.  forberedelse теста
 2. Hæld melet (ikke alle på en gang, i dele), bland. Konsistensen af ​​pandekagerdejen skal ligne væske kefir. Hæld i en lille raffineret olie. Lad dejen stå på bordet, 15 minutter er nok. dej для блинов
 3. Kog på en opvarmet gryde, smør den med smeltet eller vegetabilsk olie. Steg den ene side af pandekagen, drej den om med en tynd spatel og bages til kogning..  bagning на сковороде
 4. Afslut det færdige produkt med honning.

Tip: Stak kogte pandekager stablet på en skål, så de vil forblive varme og bløde i lang tid..

Bage på surmælk

Til dejen, i stedet for frisk mælk, kan du tage et surt produkt. Pandekager er også velsmagende og sarte..

Du skal bruge:

 • 3 kyllingæg;
 • Ikika anyk anyk for not not notik anyikikentk not not not not any anyzlekkende notersam anyk any notikm notk not not for notat any for not not
 • 480 g brødmel
 • 1 glas vand
 • 60 gram sukker;
 • 8 g sodavand;
 • Tilsæt salt til smag.

Tid: 60 min.

Dele værdi: 179 kcal.

Madlavning:

 1. Bland kyllingæg i en dyb skål, sukker, mælk, bland med en blander. Med den aktive piskning hæld en tynd strøm af 200 ml kogende vand.
 2. Bland det sigtede mel med sodavand, salt. Hæld melet i mælke-æg-blandingen, ælt dejen godt, og tilsæt derefter raffineret olie.
 3. Pandekager bages hurtigt på en forvarmet gryde. Opvarm det over medium varme ved at tilføje et par dråber vegetabilsk olie. Bages med 2 sider. Smag den tilberedte skål med smør, hvis det ønskes.
Hvis pandekager er lavet for tykke, tilsættes lidt sur mælk eller vand.

Tynde openwork pandekager med gær

Kronen russisk skål er lavet af gær dej – tynde openwork pandekager.

Søges:

 • 2 æg;
 • 600 ml mælk + til et glas glas kop;
 • 1 pakke (vejer 11 gram) tørgær;
 • 0,5 kg mel
 • 20 g sukker;
 • 8 g sukker eller honning til svamp;
 • Tilsæt salt til smag;
 • 50 ml raffineret olie.

Kogning kræves: 1 time.

En portion på 100 g indeholder: 185 kcal.

Madlavning:

 1. Kniv et bryg i en gryde: bland sukker eller honning i varm mælk, en knivspids salt og en gærpose, lad den stige, 10 minutter er nok.
 2. Hæld tre glas varm mælk, æg, salt, opstået gær i en høj gryde, bland alt pænt.
 3. Sigt melet i en bred skål og hæld gærblandingen, rør om. Tilsæt raffineret olie. Hvis dejen er tyk i konsistens, fortyndes med mælk eller varmt vand..
 4. Stram filmrätter med dej, lad det være varmt, så det passer. En god pandekagefed passer tre gange. To gange kom det – bland, og tredje gang du kan starte bagning. Konsistensen af ​​den “rigtige” dej skal ligne flydende creme..
 5. Bages i en opvarmet gryde uden olie. Et tyndt lag fedt lige før stegning af den første pandekage. Hæld dejen i gryden, spred den jævnt i et tyndt lag..

Tip: Gærprodukt er bedre at bage i en stegepande med en tyk bund og et behageligt håndtag.

fyldning для блинов из яблок

Lær hvordan æblefyllinger er tilberedt for pandekager.

Prøv at lave pandekager på rømme, her finder du en opskrift.

Tynde pandekager kan også koges på mineralvand, brug denne opskrift..

Soda Cooking Opskrift

Traditionelle produkter til pandekager med åben pande: mælk, mel, æg og tilsætningsstoffer som bagepulver eller bagepulver.

Du skal bruge:

 • 5 æg i kategorien “Choice”;
 • 300 g brødmel
 • Kk not
 • 2 pinke salt
 • 2 pinke sodavand;
 • 1 liter mælk
 • 90 ml lugtfri olie.

Tilberedningstid: 1 time.

Any notk not anychik not notant not over any anyk not notkanting any any not not not not not not not not ‘any any notikik not anyin any not not any anyik any not not.

Sådan tilberedes:

 1. I en dyb skål, bryd æg, tilsæt sukker, 2 pinke salt, visp alt. Fem gram sodavand til at slukke kogende vand, tilsæt til æggeblandingen, bland.
 2. Sigt melet gennem en sigte og hæld små portioner i æggeblandingen, omrør kraftigt for ikke at danne klumper..
 3. Mælk til opvarmning til en varm tilstand. Derefter hældes den i en tynd strøm i blandingen med kontinuerlig blanding med en blander. I den færdige dej tilsættes raffineret smør, whisk mix.
 4. Varm panden godt og smør den med raffineret olie. Hæld lidt dej og hurtigt fordel det over bunden af ​​panden..
 5. Stek pandekager fra 2 sider til gylden nuance.
 6. Klar pandekager serveret med creme fraiche og i særlige tilfælde med rød kaviar.

Tip: Hvis produktet går i stykker, når du drejer, skal du tilføje mel til dejen.

Ik any any any not not notik anykik notik not notik anykik notk notig not not any notk not not notjende any notik any anyikende km not notE any notende not

forberedelse без яиц

Disse pandekager kan laves til alle, der er allergiske over for kyllingæg. Til pandekager er det godt at indsende tykk syltetøj eller lavt fedtfløde..

Søges:

 • 180-200 g bagningsmel;
 • 200 ml pasteuriseret 3,2% mælk
 • salt til smag;
 • 1 håndfuld fint sukker;
 • 15 ml presset citronsaft;
 • 5 gram bagepulver
 • 20 ml raffineret olie (solsikke).

Tilberedningstid: 60 minutter.

En portion indeholder: 187 kcal.

Hvordan man laver mad i hjemmet:

 1. Sæt salt, en håndfuld sukker, mel i den opvarmede mælk og ælt pandekagedegen, så der ikke er klumper i massen. Hæld i den raffinerede olie, dække beholderen med dejen med et vævsserviet, lad være på bordet, 40 minutter er nok.
 2. Før stegning, hæld i dej lidt citronsaft, sodavand, kogt i kogende vand, bland og start bagning.
 3. Forvarm gryden, bage pandekager på begge sider indtil gyldenbrun.
 4. Til pandekager serveres creme eller syltetøj.
I stedet for citronsaft kan du tage citronsyre, fortynd den med vand, hæld derefter i den færdige dej, rør og straks begynde at bage..

Tricks fra fagfolk

Hvad skal man bage pandekager i hjemmet, hvad slags skovle, smør og hvordan man laver et mønster på pandekager – om dette i vores tips:

 1. Pandekagedej kan laves i overensstemmelse med en hvilken som helst opskrift, det vigtigste er, at konsistensen skal være flydende, der ligner fløde. “Korrekt” dej spredes let langs bundens bund.
 2. For at få pandekagerne til at skifte let og ikke holde fast i gryden, skal du hælde et par spiseskefulde lugtfri vegetabilsk olie i den færdige dej.
 3. Panden skal opvarmes og forbrændes, læg lidt olie på bunden, før der kun bakkes op med den første pandekage..
 4. Når du har fjernet pandekagen, skal du tørre bunden af ​​panden med et papirserviet, så der ikke er noget der kan brænde.
 5. At dreje pandekagerne skal have blade. Så de ikke klæber til produktet og ikke ødelægger det, skal de opvarmes..

Sådan laver du et mønster

mønster на блинчиках

Til bagning af pandekager med et mønster er det bedre at tage to pander og lægge dem på de tilstødende brændere. Har stadig brug for kapacitet til testen. Vi anbefaler dig at bruge en ketchup flaske med en dispenser eller tage en madlavningssprøjte. Den første mulighed er praktisk og billigt..

For at vende produktet skal du have to knive, så det er bekvemt at holde, fordi når du anvender mønsteret, skal du flytte produktet fra en pande til en anden.

Hæld dejen i flasken med dispenseren og træk et mønster på en varm stegepande, disse kan være asterisker eller krøller. Det vigtigste er at anvende mønsteret hurtigt, så det er bagt jævnt..

Mens det smukke mønster bliver bagt, begynder den anden pande at bage pandekagen. Steg på den ene side, når pandekagen er tør, børst den med olie og vend den over til den anden side, så denne ubagte side er på mønsteret.

Vent, indtil pandekagen er bagt, ca. 60 sekunder, i hvilken periode vil mønsteret holde fast i pandekagen. Minimér pandekagerøret eller rulle så mønsteret var på toppen.

Du kan se alle nuancer af at bage tynde pandekager på mælk: