Tomater “Yum fingers” bevaret i en krukke er en fantastisk måde at huske smagen af ​​sommeren. Om vinteren, når vi mangler friske grøntsager og frugter, kompletterer tomatprodukter perfekt vores kost..

tomater "Пальчики оближешь" на зиму

Til dato er der mange opskrifter til konservering af tomat. Hver værtinde hvert år ønsker at overraske sin familie med noget nyt og velsmagende. Disse opskrifter vil ikke blot imponere din familie, men også give dig mulighed for at nyde smagen af ​​emner fra år til år..

Tomater – dette er en af ​​de mest nyttige grøntsager, som vi kan forbruge hele året rundt. Den naturlige røde farve lycopen indeholdt i dem er en af ​​de mest kraftfulde antioxidanter. Takket være dette forhindrer tomater aterosklerose og kræft..

Det er vigtigt, at tomaterne ikke mister disse egenskaber under varmebehandling under dåse. Derfor, uanset fremstillingsmetode, uanset om det er rå eller kogt, har tomater rige ernæringsmæssige egenskaber..

I kombination med egnede urter, såsom basilikum eller oregano, får de virkelig fremragende smag. Det er derfor ikke overraskende, at der var så mange opskrifter til vinterbeskyttelse, som vil bidrage til at bevare sundhed og minde os om sommeren..

Syltede Lick Tomater: En Opskrift til Vinter

Denne opskrift til vinteren er utroligt velsmagende. Sådan bevarelse vil være en vidunderlig tilføjelse til spisebordet, samt en god snack til enhver lejlighed. Og vigtigst af alt er denne opskrift meget enkel. Derfor vil der ikke blive brugt meget tid og kræfter på det..

For at forberede denne opskrift skal du bruge 3-4 kg tomat, 5-6 løg. Til marinade har vi brug for:

 • 2 liter rent vand
 • 2 spsk. l. salt med et lille lysbillede
 • 6 spsk. l. sukker;
 • 35 stk allehånde;
 • 25 stk. laurbærblad;
 • 1/3 Art. eddike;
 • Solsikkeolie.

Arbejdsfaser:

 1. Først skal du forberede tomaterne. For at gøre dette skal de vaskes grundigt og tørres. For at vores tomater ikke kommer ud i banken, skal du vælge solide sorter. Grøntsager bør ikke være brune. Vælg kun den røde frugt. Rene tomater skal skåret i 4 stykker og tæt pakket i 1 liter pre-steriliserede krukker; Vi skærer томаты
 2. Skræl løg og skær i ringe. Sæt et par løg ringe i hver krukke; løg
 3. Derefter skal du kombinere i en gryde, vand, sukker, salt, allspice, laurbærblad og alle koger. Lad dig ikke blive overrasket over mængden af ​​peber og løvblad. Sukker smag vil ikke være. Desuden er det ikke nødvendigt at hælde alt i krukken; marinade
 4. Så snart marinaden er afkølet, tilsættes 1/3 kop eddike til det;
 5. Hæld i hver krukke 1 spiseskefuld solsikkeolie (fortrinsvis raffineret);
 6. Fra den afkølede marinade får vi det meste af krydderierne og hæld vores tomater; sterilisere
 7. Sæt krukkerne i en gryde med koldt vand og steriliser i 10 minutter. Det er meget vigtigt at holde styr på tiden. Hvis tomater er overcooked, kan de miste deres integritet, og det vil ikke være så velsmagende; Rul op
 8. Ved udløbet af tiden ruller vi dåserne op, drejer dem på hovedet og vikler dem med noget lunkent, indtil de er helt afkølet. Efter nedrivning i kælderen.

Sørg for, at alle familiemedlemmer kan lide disse tomater..

Den anden metode til madlavning

Som regel lukker hver værtinde tomater på én gang ifølge flere opskrifter. Denne opskrift på dåse “Yum fingers” til vinteren er ikke som de andre..

Det er ret tidskrævende og længe at forberede, men resultatet er berettiget. Tomater lavet på denne måde er gode til kød, sandwich og salater..

Ingredienser (0,5 l krukke):

 • 1 kg tomatcocktail sorter (det er ønskeligt at tage både rød og gul);
 • 4 spsk. l. olivenolie;
 • 1 hvidløgsklove
 • Salt, peber, en knivspids sukker;
 • 1 Slagge Timian
 • Basil blade.

lækker заготовка на зимуmarinade:

 • Skeer af kapers;
 • 1 fed hvidløg;
 • Solsikkeolie;
 • 6-7 Art. l. olivenolie.

forberedelse:

 1. Forvarm ovnen til 230ºC. Vask tomaterne og divider dem i halvdelen. Med en lille teskefjerner fjernes papirmassen fra tomaten (pulpen kan bruges til salat eller sauce). Forarbejdede tomater lægges i en varmebestandig skål;
 2. Top med tomater hæld 4 tsk olivenolie jævnt, drys med hakket hvidløg, salt, peber og tilsæt en kniv sukker; Vi supplerer alle med en tremmesag og revne basilikumblad;
 3. Bland derefter forsigtigt alt sammen og sæt i en stærkt opvarmet ovn. Når tomaterne er inde i ovnen, skal du straks slukke for den. Vi forlader tomater i 12 timer;
 4. Så snart tiden er gået, tager vi dem ud og sætter dem i en forsteriliseret krukke. Top tilsæt hele skrællet hvidløgskage, kapers og hæld en blanding af olivenolie og solsikkeolie. Resultatet skal være hele tomater gennemblødt i olie. Opbevar dem i en lukket krukke i køleskabet..
Tip: Tomater skal begynde at lave mad om aftenen for at stuge i ovnen hele natten..

Pickles “Lick fingers” af tomatskiver

Smagen af ​​pickles afhænger direkte af de krydderier, der tilsættes. I denne opskrift for saltning af tomater med “Yum fingers” skiver til vinteren anvendes en klassisk kombination af tilsætningsstoffer, der favoriserer smag af grøntsager..

ingredienser:

 • 1 kg modne tomater
 • 10 korn sorte peber;
 • Et stykke peberrodstænger;
 • 1 spsk. l. salt;
 • 3 sprigs dill med blomsterstand;
 • 1 bue
 • 10 kerner af sennep;
 • 6 stk laurbærblad;
 • 3 kirsebærblad.
grøn помидоры на зимуDu ved ikke, hvordan man laver grønne tomater, fyldt til vinteren? Vores kokke haster for at hjælpe dig med uovertruffen opskrifter.!

Og her har vi beskrevet de bedste måder at lave tørrede tomater til vinteren.

Instant marinerede kål opskrifter er her. Velsmagende og let!

Tomatene vaskes grundigt, fjern stænglen og på flere steder stanses med en gaffel. Lav tomater og krydderier i lag af keramik. Det første lag består af en tomat, hvorpå vi sætter peber, peberrod og dill. Og så videre til slutningen.

Kog i saltpanden i en kasserolle: en liter vand, salt, sennep, løg, hakket i strimler, kirsebærblad og laurbær. Fyld tomaterne med saltlage, dække og lad i 3 dage før surdej.

Derefter skal du flytte tomaterne i steriliserede krukker og hæld den resterende saltlage. Banker steriliserer 15 minutter. Derefter rulle op, læg låget nede og pak om.

Sådanne “Lick Fingers” tomatopskrifter i modsætning til hinanden vil glæde din familie i vinterperioden..

Om vinteren, uden bevarelse, er det svært at forestille sig en hjemmelavet frokost. Siden om vinteren koster friske grøntsager en masse penge. Derfor er værtinder gemt grøntsager siden sommeren..

Disse 3 opskrifter til blokering af tomater varierer i sammensætning og fremstillingsmetode. Derfor kan hver husmor vælge en opskrift.