Sådan tilberedes salat “Polyanka” med svampe til feriebordet

Igen – meget levende og delikat svampe, så de er perfekt kombineret med andre ingredienser i salaten “Polyanka”. Hovedretten i denne skål er at observere tre regler: Kombiner alle produkter korrekt, tilbered den perfekte sauce og lav en smuk svampesammensætning..

“Forest Glade” med syltede svampe, kylling og ost
hvordan приготовить салат «Полянка» с опятами для праздничного стола
ingredienser Antal
hvidt kyllingekød 300 g
vegetabilsk olie til stegning
syltede svampe 0,5 l
agurker 1 frisk + 2 saltet
gulerødder 1 stk.
kartoffel 2 stk.
revet ost 100 g
æg 3 stk.
dild 1 bundle
grønne løg 5 fjer
blad persille at smage
mayonnaise 35-40 g
hvidløg 2 skiver
Tilberedningstid: 35 minutter Kalorier pr. 100 gram: 107 kcal

Der er tricks i den nemmeste opskrift. Først og fremmest bør kyllingefilet være stegt, ikke kogt. Og krydderier salat er ikke kun mayonnaise, men en velsmagende dressing med hvidløg.

Fremstillingsmetode:

 1. Sæson med salt og peber kyllingefilet. Bounce på begge sider. kylling филе
 2. Varm vegetabilsk olie i panden og steg kødet fra 2 sider, indtil det er kogt. Hakkede tærte kød. kylling филе на сковороде
 3. Skyl og tør på et papirhåndklæde: dildtrikker, persilleblade, grønne løgestænger. Finhakket grønne. grønne для салата
 4. Kog kartofler, æg og gulerødder. Rist de afkølede ingredienser i forskellige skåle. Dice agurker. kartofler и морковь
 5. Forbered dressing: kombiner majeesen med moset hvidløg, tilsæt jord peber, bland alt.
 6. Lav en salat: Sæt syltede svampe på en tallerken, krydre dem rigeligt med hakkede grøntsager, derefter revet gulerødder, agurker, kartofler, stegt filet, kyllingæg og ostflis. Hæld alle lag af mayonnaise dressing. Sæt en tallerken oven på salaten (tryk let ned) og sæt skålen i køleskabet, vent et par timer. honning agaric на тарелке с зеленью
 7. Tag salat ud, skru forsigtigt toppladen op.

Tip: før madlavning svampe sættes i en sigte (kolander) for at fjerne hele marinade.

Madlavning med skinke

Opskrift fra kategorien gamle venner, alle produkter er stablede lag. Og for at gøre salaten smuk, anbefaler vi at bruge en speciel kulinarisk ring. Kan ikke lide denne servering skåle, kog i en stor salatskål.

ingredienser:

 • 250-300 g skinke;
 • 10 fjer af grønne løg;
 • 5-6 sprigs dill;
 • 3 kartofler;
 • at smage mayonnaise
 • 1 krukke syltede svampe;
 • 3 æg;
 • 1 tsk oregano.

1 time kræves til madlavning.

Kalorindhold: 106 kcal.

Fremstillingsmetode:

 1. Tag en flad skål, sæt en serveringsring på den.
 2. Sæt salat i lag i følgende rækkefølge: syltede svampe, hakket grønne løg, tærte skinke, revet kartofler, ristede æg.
 3. Smør lagene med mayonnaise blandet med oregano.
 4. Fjern ringen, fra alle sider til at smøre salaten med mayonnaise, masser af pulveriseret hakket dill. Smukt lægge hætter af syltede svampe.

Culinary trick: ingen servering ring – det kan erstattes af en blikbeholder uden bund og låg.

stegt опята с картошкой

Lær at lave mad stegte svampe med kartofler.

Under linket finder du en opskrift på suppe med frosne svampe..

Forbered lækker svampekaviar i denne opskrift..

Koreansk Gulerodssalat Opskrift

Ægthedens agariske værdighed – neutral smag, så de kombineres selv med koreansk gulerod, uden frygt for at forkæle skålen..

kræver:

 • 0,3 kg kyllinghvidt kød;
 • 350 g syltede svampe;
 • 200 g koreansk gulerod
 • 2 æg;
 • 2 friske agurker;
 • 2 kartofler.
 • 1 medium bunke dill;
 • krydderier efter smag;
 • til udsmykning af 3 vagtelæg + 3 cherrytomater;
 • at smage cremefløde, krydderier og mayonnaise.

40 minutter kræves til madlavning.

Antal kalorier: 118.

Fremstillingsmetode:

 1. Lav en dressing: kombiner majeesen med creme creme, tilsæt krydderier, bland.
 2. Gnid brystene med krydderier, luk i folie og send til ovnen i 40 minutter. Klar kød hak fint buer.
 3. Stram overfladen af ​​pladen med plastfolie og læg hatten igen (lange ben skal afskæres), drys med finhakket dild, hæld med dressing.
 4. Det næste lag er koreansk gulerod, skåret det i korte strimler, derefter kylling, revet agurker, æg og kartofler. Dæk alle lag med dressing. Sæt tallerkenen i køleskabet, så lagene er godt gennemblødt..
 5. Før salaten skal du dreje salaten på en serveringsplade. Glade af honning agarics vil være på toppen, det er stadig at dekorere det med halvdele af kirsebær og vagtel æg.
Salat vil være særligt godt, hvis du tilbereder koreanske gulerødder selv ved at tilføje friske krydderier..

Nyttige tips

Vigtigt punkt: svampen til salaten skal vælges korrekt:

 1. Ved køb skal du være opmærksom på sammensætningen af ​​de produkter, der er opført på banken. Nå, når ingredienslisten er kort. Ideelt – honning agaric, granuleret sukker, salt, sort peber, laurbær, eddike.
 2. Hvilken slags emballage er bedre? Svampe sælges i metal og glas krukker. I metal dåser er prisen igen lavere, men risikoen er høj, at produktet ikke opfylder dine krav. Derfor er det bedre at købe svampe i en glasburk, det er let at se dem i det.
 3. Overvej et vigtigt punkt, når du køber igen: Den mest værdifulde del er svampedækslet. Ben grovere og mere fordøjelige af kroppen. Derfor, hvis banken har mange små nedskæringer, skal du ikke skynde dig for at købe. Det er værd at betale lidt mere og vælge smukke honning agarics med en hætte diameter på ikke mere end 4 centimeter..
 4. Det grundlæggende punkt: hvis honning agarikken er af forskellig størrelse, kan de marinere ujævnt, de store vil ikke marinere, og de små vil simpelthen kollapse og miste deres struktur under forarbejdning.
 5. Kvaliteten af ​​produktet vil fortælle marinade. En god saltlage er gennemsigtig, let, moderat flydende og viskøs. Hvis det er overskyet, så fortsætter den oxidative proces..
 6. Eddike skal tilsættes marinade, det tillader ikke den patogene flora at udvikle, de samme egenskaber besidder de ascorbiske og citronsyrer, der udgør gryden. Tilsætningsstoffer med indekset “E” bør ikke være i et kvalitetsprodukt.

I videoen – en anden mulighed madlavningssalat “Polyanka” med honningagar:

Salat “Polyanka” med svampe munder op i noget vejr. Du kan tilføje kyllingebryst, koreansk gulerod, ost, kartofler, æg, forskellige grønne. Men uanset hvilke komponenter kokken vælger, vil de helt sikkert blive bagt i skålen.

Loading...