Velsmagende og smagfulde pandekager er altid velkomne på bordet på hverdage og på ferie. De betragtes som et symbol på solen. Madlavning kræver ikke et stort antal produkter, så de hjælper altid værtinden ved ankomsten af ​​gæsterne..

En simpel opskrift på pandekager med mælkepulver
hvordan правильно приготовить блины на сухом молоке
ingredienser Antal
hvedemel et par briller
mælkepulver 5 spsk. l.
vand 3 briller
æg 2 stk.
sukker 1.5 Art. l.
salt 0,5 tsk.
vegetabilsk olie 3 spsk. l.
smør til smøring af pandekager
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 306 kcal

Mælkepulver er velegnet til pandekagerde, da det altid er til stede og nemt skilt..

For at få åbent pandekager på tør mælk er det ikke nødvendigt at bruge sodavand. Du kan simpelthen sive melet og mætte det med ilt. For at skabe fundamentet skal tør mælk gendannes. For at gøre dette skal du tage en fjerdedel kop vand, hvorpå mælkepulver hældes..

at blande муку

Blandingen skal omrøres grundigt, slippe af med alle klumperne. Det er stadig at tilføje salt, sukker, æg. Der er en anden måde. Pulveriseret mælk blandet med salt, sukker. Derefter tilsættes de slået æg. Dejen omrøres grundigt. Nu kan du tilføje vand til bunden, det skal være varmt.

Det er meget vigtigt at lave dej uden klumper. Du kan bruge en mixer. I hans fravær er du nødt til at beherske teknikken til at kombinere mel og æg-mælkeblanding. Blandingen hældes gradvist ind i melet med kontinuerlig omrøring ved anvendelse af en ske eller en halo. Den indledende masse vil have konsistens af sur creme, som pandekager. Efter at være blevet homogen, kan du tilføje vand og omrøre. Vegetabilsk olie tilsættes altid til den færdige dej..

For det første bør du opvarme panden lidt, hæld derefter olien og vent på, at den glød. For at kontrollere beredskabet til bagningsprocessen laves en prøve af dejen. Hvis det begynder at sive og hærde rundt omkretsen – kan du fortsætte.

dej выложить на сковороду

Kogt dejen fordeles jævnt over panden ved at dreje den i en cirkel. Når overfladen af ​​pandekagen er rødmet, fortykker, kan du vende den om ved hjælp af et bredt blad..

yngel

Det er nødvendigt fra tid til anden at smøre gryden med olie igen. Du kan bruge en silikonebørste eller et stykke rå kartoffel eller fedt fast på en gaffel eller dyppet i vegetabilsk olie. Færdige pandekager er placeret oven på den anden, promazyvaya smør. Hvis de ikke spises straks, så kan du blot dække dem med et håndklæde.

 

Tynde pandekager med huller

Hullerne i pandekagerne på mælkepulver opnås ved at bruge slagt sodavand. Hovedkomponenter:

 • hvedemel -80 -200 gr;
 • tør mælk – 2 spsk. l. med en bakke
 • sukker – 2 tsk. med en bakke
 • salt, citronsyre;
 • 200 ml vand
 • et æg
 • en kvart tsk sodavand;
 • solsikkeolie – 1 tsk;

Forberedelsestid – 1 time; kalorie -360 kcal / 100 g.

Pulver af tør mælkblanding hældes i varmt kogt vand, blandet. Derefter tilsættes salt, sukker og æg. Efter grundig slag med en visp bør der ikke være klumper. Soda er slukket med citronsyre i en stor ske.

Efter tilsætning af et par dråber vand begynder slukningsprocessen. Efter tilsætning til dejen og blanding, kan du begynde gradvist at tilføje mel. En visp er brugt til at opnå en ensartet konsistens..

Dejen skal gøres flydende, så bliver pandekage tynd. Du kan lade den stå i 20 minutter, indtil klumperne er helt opløst..

Olien hældes i panden, opvarmes i 20 minutter til en varm tilstand. I midten af ​​testen skal du oprette en tragt og blande den konstant. Varm olie strømmer ind i denne tragt. Du kan hælde en del af dejen i gryden og bage den første pandekage.

Bagt broccoli i ovnen – en skål, der er perfekt til en diætmenu.

Prøv at lave mad og skinke – nogle enkle hjemmelavede opskrifter.

Læs, hvordan du laver awesome pollock fiskekage..

Pandekager på tør mælk og gær

Kendt siden barndomspandekager bedstemorreopskrifter laves ved hjælp af gær. Gærdej består af:

 • 1,5 kopper sigtet mel;
 • 500 ml vand
 • 5 spsk. l. tør mælk;
 • tre æg;
 • 15 g tørgær;
 • 0,5 kop sukker;
 • tredje tsk salt;
 • 4 spsk. l. solsikkeolie.

Bagningstid – lidt over 1 time; kaloriindhold – 200 kcal / 100 g.

I et glas pulveriseret mælk fortyndet med varmt vand opløses sukker, gær og salt. Efter at gæren spredes, kan du hælde et halvt glas mel. Håndklæbede dej er tilbage for at starte fermenteringsprocessen..

Dejen med bryggen vil gøre pandekager frodige. Hvis tiden er kort, kan du blot hælde alle ingredienserne og lade dejen stige. Det er fortsat at hælde i den resterende mælk, mel og hamrede æg..

Efter tilsætning af smørret får dejen varme igen. Så snart dejen begynder at afregne, kan du starte bagning gær pandekager.

Pandekager fra pandekage mel og pulveriseret mælk

pandekager

På tør mælk kan du lave amerikanske pandekager – pandekager. Til dette har du brug for komponenter:

 • pandekage mel -1 glas;
 • fortyndet mælkepulver – 1 kop;
 • sukker – et halvt glas;
 • bagepulver -1 tsk;
 • et par æg;
 • vegetabilsk olie – 2 spsk;
 • varmt vand – 2 glas
 • salt, vanille – på en knivspids.

Tilberedningstid – 45 minutter; kalorindhold – 232,4 kcal / 100 g.

Dough preparation begynder med at blande alle tilgængelige tørre ingredienser. I en separat beholder, slå æggene, og derefter forsigtigt, langsomt, med en visp indføres i dejen. Efter tilsætning af vegetabilsk olie og blanding kan du begynde at bage.

Panden opvarmes uden brug af olie. Bagt pandekage signalerer behovet for at dreje gennem de fremkomne bobler. Pandekager bliver luftige, fluffy..

Nyttige tips

 1. Valget af pande til bagning bør være til fordel for støbejern, Teflon. Det er bedre at bruge en særlig pandekagepande;
 2. Nogle gange begynder pandekager at plage støbejernspanden. For at undgå at holde fast i pandekager, brændes gryden med salt, gnides med vegetabilsk olie og proppes med et papirserviet;
 3. Teflon-lavet pande skal tørres efter skylning. Tørrede vanddråber forårsager ofte pandekager at holde fast..

Rosy pandekager forlader ikke nogen ligeglade, de er gode til enhver lejlighed. Du kan eksperimentere ved at tilføje vanille, kanel, ingefær til dejen. Så bagning pandekager er også en kreativ proces..