Pandekager kan ikke kun bruges som søde med marmelade eller hytteost, men også som hovedret. Især hvis du laver dem med skinke og ost, bliver det ikke kun velsmagende, men også tilfredsstillende..

Pandekager er en ret alsidig fad, da den kan laves både som en dessert og en hoved, afhængigt af den valgte påfyldning. De kan serveres med kaviar, kød, hytteost, skaldyr og andre produkter. Men opskriften med skinke og ost betragtes som den mest lækre kombination..

Klassisk opskrift
hvordan приготовить блинчики с ветчиной и сыром
ingredienser Antal
kyllingæg 2-3 stykker.
mælk 200 ml
varmt vand 150 ml
sigtet hvedemel 300 g
smør 15 g
vegetabilsk olie til stegning
granuleret sukker 30 g
bordsalt 40 g
skinke 300 g
blød ost 200 g
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 246 kcal

Hver værtinde prale af “hans” opskriftdeg, der er testet og den mest lækre. Selv i opskriften behøver du ikke længere at pry, alt er gjort bogstaveligt ved øjet. Men for at opnå sådanne resultater skal du stå ved ovnen i mere end et år..

Den traditionelle pandekage dej opskrift indeholder en specifik liste over fødevarer. Afhængigt af familiens personlige præferencer eller deres egen i ingredienslisten kan der forekomme andre produkter. For eksempel tilsæt krydderier for at forbedre smagen eller sukker til søde tænder..

Vegetabilsk olie har bogstaveligt talt et par spiseskefulde til at smøre gryden og ind i dejen selv. For at sikre, at færdige pandekager stablet på en plade i en bunke ikke holder sammen og erhverver en lækker smag, skal du tilføje et lille stykke smør mellem dem efter hvert nyt lag. Vores bedstemødre kendte denne hemmelighed, så deres pandekager var så lækre..

Sekvensen i præparatet:

 1. Dough preparation. For at gøre dette blandes æg, mælk, salt og sukker i en skål. Bland alle ingredienserne grundigt (det er bedre at bruge en køkkenpisk for nemheds skyld). Tilsæt mel til blandingen i satser og tilsæt vand, mens du blander. Hvis du straks udhælder hele mængden, dannes der store klumper. Det er bedre at gradvist tilføje den tørre ingrediens. Den sidste “touch” vil blive tilsat spisesked vegetabilsk olie;
 2. Stegende pandekager. På dette tidspunkt er der ikke noget, det vigtigste er at følge pandekagerne og ikke forlade ovnen i lang tid. I dette tilfælde vil resultatet være passende. Hver ny pandekage, stablet stak på den forrige, skal ledsages af et stykke smør;
 3. Pandekage fyldning. For de fleste opskrifter er der visse krav til skæreprodukter. Hvad angår skinke og ost til pandekager, er det her værd at starte med kun personlige præferencer. Kun det er bedre at gnide osten på en fin rist, så den smelter hurtigere og bliver blød fra varme pandekager. Du kan pakke fyldet i tilfældig rækkefølge og pakke det bedre med konvolutter.

Det er hele opskriften! I slutningen kan du også stege de allerede fyldte pandekager i en pande, indtil de er gyldnebrune, så de er mere saftige og sprøde. Tilberedning af en sådan skål tager ikke meget tid og kræfter, og duften af ​​pandekager spredes i hele huset..

kirsebær с цедройSådan laver du komposten af ​​frosne kirsebær, læs vores artikel.

Pie med ost og pølse – en simpel og velsmagende opskrift til hjemmebagning.

Læs hvordan man laver pasta med hakket reder i vores artikel..

Pandekager med skinke, ost og friske tomater

Pandekager fyldt med fyld, kan du sikkert sætte på festbordet som en forretter. Men hvordan vælger man fyldningen blandt et stort udvalg? En simpel opskrift er en skål med pandekager med skinke, ost og friske tomater..

I dette tilfælde er madlavningspandekager ikke anderledes end den tidligere metode. Opskrift og madlavning er helt identiske. Forskellen er kun i påfyldningen, som vil blive diskuteret nedenfor..

Ingredienser til påfyldning:

 • 2-3 friske tomater mellemstore
 • blød ost – 200 g;
 • skinke – 250 g;
 • mayonnaise – 50 g;
 • hvidløgsklove, salt, peber.

Tilberedningstid (inklusive bagningspandekager): 60 minutter.

Kalorindhold pr. 100 g: 220 kcal.

Hvordan laver man pandekager med skinke, ost og tomater? Det er meget enkelt! Tilberedning dejen og stegning pandekager sker i henhold til den klassiske opskrift ovenfor..

Teknologien til forberedelse er ikke anderledes, og antallet af ingredienser er det samme. Det er lige tilføjet til skinke og ostfyldning og frisk tomat, som du skal vaske godt på forhånd.

Forårsruller

I butikken kan du finde pandekager med forskellige fyldstoffer, der starter med cottage cheese og slutter med champignon eller grøntsager. Men hvorfor købe pandekager i butikken, hvis du nemt kan gøre dem hjemme? Ja, og påfyldningen bliver 100 gange mere smagfuld, fordi produkterne blev valgt uafhængigt og delene selv vil være mere.

En meget populær version af pandekager – med smeltet ost. Kom på en varm pandekage, begynder den at smelte og skaber en velsmagende plastmasse. Og med ham synes denne kombination at være guddommelig.

Ingredienser til påfyldning:

 • skinke – 200 g;
 • blød ost – 150 g;
 • forarbejdet ost – 150 g.

Tilberedningstid (inklusive bagningspandekager): 60 minutter.

Kalorindhold pr. 100 g: 244 kcal.

For at fylde pandekagerne skal du først lave mad. Opskriften er klassisk: alle ingredienserne blandes til en homogen flydende tilstand, derefter bages i en stegepande med en non-stick coating og stablet til yderligere handling.

bage блины

Hvad angår de to typer ost påfyldning og skinke, så er de ikke særlig værd at lave mad. Det er nok at skære skinke i aflange skiver af en lille bredde og grill osten på en fin rist. Det er bedre at skære smeltet ost i små lige terninger, så det smelter hurtigere..

skåret ind i ветчину

Efter at pandekagerne er klare, lægges fyldet i dem. Efter at du har brug for at udvide pandekagerne på et bageplade og send ovnen i 10 minutter (temperaturen skal være 130-150 grader).

lægge ud начинку

På den måde smelter osten og skinken bliver blød og saftig..

at gøre рулетики

Pandekager med skinke, ost og majones

Næsten ingen skål undtagen majones kan uden majones. Det er tilføjet overalt, og pandekager er ingen undtagelse. Men i denne version er det nødvendigt for ost, så de to produkter smelter sammen og producerer en lækker smag..

Ingredienser til påfyldning:

 • skinke – 300 g;
 • blød ost – 250 g;
 • mayonnaise – 150 g.

Tilberedningstid (inklusive pandekager stegning): 60 minutter.

Kalorindhold pr. 100 g: 292 Kcal.

Så er pandekager stegt og klar til at lægge påfyldningen. Men først er det værd at forberede. For at gøre dette skal du rist osten på en fin rist. Skinken skal skæres i lange skiver, tilsættes til opvasken til osten og blandes grundigt..

At lægge en sådan påfyldning begynder med en pandekagecoating med et tyndt lag majones. Det er nødvendigt at jævnt fordele det over overfladen og ikke nå kanten på 3-4 cm, ellers vil det lække af dem. Efter hovedparten af ​​skinke og ost er lagt ud i et lille dias i midten, og pandekagen skal pakkes i en pæn bundt..

Fyldte pandekager

fyldt блинчики

Denne opskrift vil være en anden måde at tjene pandekager på. Forresten bliver fyldningen her klassisk – skinke og ost samt dej lavet i henhold til den traditionelle opskrift (mælk, mel, sukker, salt, æg, smør).

På de stadig varme pandekager lagde en spiseskefuld skinke og en spiseskefuld revet ost. Løft forsigtigt pandekagen ved kanterne, og du skal danne en sække ud af det.

For at rette det i denne form, skal du have grønne løg blade. Med deres hjælp kan du nemt binde en pandekage og tjene i denne form på bordet. En original forretter, udover hjertelig, vil dekorere bordet og være et lækkert supplement til tallerkenen..

Professionelle kokke tips

For hver opskrift er der nogle finesser, der overholder hvem du kan få den perfekte skål med minimal indsats. Specielt er tips fra kokke på madlavningspandekager rettet mod at sikre, at de altid er velsmagende og smukke. Disse omfatter følgende punkter:

 • Hvis du lægger en kniv sodavand i dejen, så dannes der smukke bobler på pandekageoverfladen under stegningsprocessen.
 • Til ost påfyldning er det kun nødvendigt at bruge oste af bløde sorter, ellers vil de ikke smelte og pandekager vil smage temmelig tørt;
 • før stegepande skal fedtes et stykke bacon.

Et andet godt råd er at spise pandekager som friskkogte, mens de stadig er varme. Efter flere timer i køleskabet eller simpelthen på køkkenbordet køler de som regel ned og efter opvarmning har de ikke den rigtige smag..

Pandekager med skinke og ost er ikke kun en forretter, men også en fyldig skål til morgenmad eller frokost. Det handler om den rigtige fyldstof, der kombinerer ødekød og blød smeltet ost fra varmen. Overrask dine elskede med nye opskrifter og få beundrende blik.!