Ostepinde – en velsmagende og enkel skål. De udsmykker perfekt enhver tefest. De kan være en god crunch for en appetitlig middag. De serveres som en snack til øl eller tør rødvin..

Nogle husmødre bruger dem i stedet for brød og giver gæsterne et solidt måltid. De serveres som en selvstændig behandling. Det er dejligt at knuse et duftende stykke og se din yndlingsfilm på en kold vinterdag.

Alle kan lave ostepinde. Det vigtigste er at finde den vigtigste ingrediens i huset – ost. Lidt arbejde og tålmodighed og en duftende skål med en uovertruffen ostsmag vil være klar til brug..

Breaded Ostepinde
hvordan приготовить сырные палочки в домашних условиях
ingredienser Antal
ost 450 g
vegetabilsk olie 250 ml
rasp 100 g
mel 200 g
ægget 2 stk.
vand 40 ml
Tilberedningstid: 25 minutter Kalorier pr. 100 gram: 70 kcal

Skarpe pinde med blød smeltet ost inde er sikker på at blive en favorit snack til voksne og børn. Til deres tilberedning skæres osten til barer, ca. 8 cm lange, 2 cm brede, 1 cm tykke.

ost нарезать

I en glasskål, slå æg sammen med køligt vand. Efterhånden hældes mel i disse ingredienser. Du skal stege mad i en pande med nok smør.

at gøre кляр

Hver pind sænkes først i smør og dyppes derefter i en plade med brødkrummer. Hver side af stavene brændes i 2-4 minutter. Forbered en papirserviet på forhånd, hvor du skal lægge færdige barer for at absorbere overskydende olie.

yngel

Derefter skal de lægge en tallerken med stor diameter. Når sticks er lidt kolde, kan du behandle dem til gæster.

pinde готовы

Opskrift på stegte spisepinde i ølsmør

Ingredienser:

 • Suluguni – 250 g;
 • vegetabilsk olie – 200 ml;
 • brødkrummer – 100 g;
 • mel – 100 g;
 • gurkemeje – på spidsen af ​​en kniv;
 • æg – 2 stk.

Tilberedningstid: 20 minutter.

Calorie i et stykke: 60 kcal.

For nylig er denne ukomplicerede ost-snack til øl i stigende grad begyndt at blive serveret af forskellige barer sammen med chips og kiks. Du kan tilberede det fra forskellige osteformer: fast, smeltet, saltvand. Sticks fremstillet af georgisk suluguni-ost er meget usædvanlige i smag..

Til at begynde med, i en tank med lille diameter, slå æg med en blander. I en anden beholder blandes kiksene og melet, tilsæt en klip af gurkemeje. Snack steg i en pande med masser af varm olie.

Dyp en bar af suluguni i et slået æg og slip det i en skål med opdræt. Derefter steges sticksne i gryden, indtil der kommer en skorpe..

Skålen koges meget hurtigt: maksimalt to minutter er stegt hver side. Hvis perederzhat ost stikker i en gryde, bliver osten til en flydende masse, og stængerne vil miste udseende.

Før servering anbefales det at lægge den færdige snack på et papirserviet. Efter opblødning af overskydende olie lægges behandleren på en bred skål og serveres til øl..

En simpel trin for trin opskrift

Ingredienser:

 • ost – 400 g;
 • mel – 320 g;
 • vegetabilsk olie – 180 ml;
 • vand – 240 ml;
 • æg – 1 stk;
 • mælk – 30 ml;
 • salt – på spidsen af ​​en kniv;
 • sesam – til smag.

Tilberedningstid: 45 minutter.

Calorie i et stykke: 75 kcal.

For at gøre en hjertelig godbid af oste dej skal du først gnide hovedbestanddelen i en revet ost. Hvis du gnider på et groft rist, så vil ostene mærkes i den færdige snack.

Hvis du gnir på en fin rist: Osten smager kun fadet med sin smag. Hæld melet til osten, bland forsigtigt ingredienserne. Olie og køligt vand hældes i en beholder med ost og mel..

Massen skal være elastisk og tilstrækkelig tæt, ikke klæbrig i hænderne. Rul derefter dejen på bordet, lagtykkelsen skal være ca. 3 mm. Hakkestokke: 8 cm lange, 2 cm brede.

Vrid hver pind i en lille spiral og læg på et forsmurt bakkeark. I en separat beholder, slå mælken og æggeblommen. Smør denne blanding med dej.

Stænk med sesambehandler. Til sprinkling kan du bruge vallmo. Bages ved 180 ° i 20 minutter.

Ostepinde af blækserviet i ovnen

pinde из слоеного теста

Ingredienser:

 • ost – 100 g;
 • færdig gærpuffekage – 200 g;
 • spidskommen – til smag;
 • vand – 15 ml;
 • mel – 30 g;
 • æg – 1 stk.

Tilberedningstid: 25 minutter.

Calorie i et stykke: 55 kcal.

Hæld mel over arbejdsfladen. Rul laget af den færdige dej ud og drys det med en lille smule mel. Tykkelsen af ​​den rullede dej må ikke overstige 3 mm. Bland i æggeblomme, der er adskilt fra proteinet med vand, i en glasskål..

Rist osten og drys med æggeblomme blandet med dej. Læg halvt i halvdelen og niveauer enderne. Skær laget i stokke 2,5 cm bredt og 10 cm langt.

Drej dem ind i spiraler. Sæt behandlen på et smurt bagningsplade og pensel med den resterende æggeblomme. Bages ved 180 ° i 10 minutter.

trekanterLæs hvordan man laver dej til trekanter – flere muligheder for en velsmagende base for en tatarisk skål..

Sådan tilberedes en lækker påfyldning til tærter, tørrede abrikoser, nødder, læs vores artikel.

Lækker røræg med pølse og ost til morgenmad – en favorit skål, som mange foretrækker.

Ostdej med karvegærdej

Ingredienser:

 • ost – 200 g;
 • mel – 280 g;
 • smør – 180 g;
 • tør gær – 1 pose
 • mælk – 150 ml;
 • æg – 1 stk;
 • saltkniv;
 • spidskommen – til smag.

Tilberedningstid: 3 timer.

Calorie i et stykke: 75 kcal.

Rist den hårde ost i en glasskål og tilsæt det tidligere blødgjort smør, kombinér komponenterne med en gaffel. Tilsæt mel med gær til beholderen, hæld i varm mælk.

Blind nogen fra den resulterende masse. Dæk det med et lærred eller bomuldserviet og sæt i varmen i 2 timer. Rul den resulterende dej ud i et lag 5 mm tykt.

Skær i barer, hvis længde er 7 cm, bredde 2 cm. Sæt spisepindene på et tilberedt bagværk. Smør stængerne med æggeblomme og drys generøst med spidskommen.

En delikatesse er bagt, indtil en gylden skorpe appetiserer ved en temperatur på 180 ° i 15 minutter.

Kulinariske tips

 1. For at gøre ostepindene smag salt, er det ikke nødvendigt at øge mængden af ​​salt, når de gør dem klar. Når du vælger ingredienser, skal du tage et mere saltt udvalg af ost.
 2. Ved tilberedning af dejen kan du bruge forskellige krydderier, der er elsket af familiemedlemmer. Såsom: rød peber, koriander, rosmarin.
 3. For at gøre stængerne til en rig gul farve, skal du tilføje en knivspids gurkemeje til dejen..
 4. Den færdige delikatesse anbefales at opbevares i lukkede beholdere. Ellers vil ostepindene dæmpe, og delikatessen vil miste sin skarphed: den skarpe forsvinder.
 5. Denne ostebehandling kan tage enhver form udformet af værtinden. Det er ikke nødvendigt at skære dejen i lige striber, du kan klippe cirkler, diamanter, rektangler.
 6. Efter udseendet af gyldenbrune skorper anbefales det at fjerne stifterne fra ovnen og læg dem på en flad plade med stor diameter. Ellers kan stavens side ligge i varm eller varm form blive blødere..
 7. Ostpinde kan serveres på bordet, både koldt og umiddelbart efter bagning. Skålens smag og i første og i andet tilfælde vil være vidunderlig.
 8. Hvis du bruger frosset blødtegebrød, når du laver spisepinde, skal du afrimme det..

Et varmt hus har sine egne dufte, der skaber komfort hjem. Disse er hjemmelavede konditorier med vanilje og kanel, revet chokolade og ingefær. Favoritkager er ikke altid søde..

Lækre lækre ostepinde vil helt sikkert blive værdsat af kære og venner. Og hvordan kan du ikke elske dem: En delikat ost kombineret med en gylden skorpe vil være et godt supplement til enhver drink eller fad.

Brug vores tips og find din bedste opskrift..