Til et festligt bord eller picnic er madlavning meget vigtig, såvel som praktisk opbevaring. Dette omfatter først og fremmest hjertelige salater med en lille kombination af de sædvanlige ingredienser, hvoraf den ene er den foretrukne og berømte Mimosa salat..

Blandt de mange opskrifter af “Mimosa”, som værtinden genindfører til din smag, er der en universel. Den indeholder basale ingredienser, der let kan findes i ethvert supermarked..

Konventionel konserves er traditionelt tilføjet til Mimosa; i denne opskrift vil det være saury, der indeholder gavnlige for kroppens sporstoffer og vitaminer, der er nødvendige for korrekt funktion af leveren og maven.

Den klassiske opskrift på salat “Mimosa” med saury
hvordan приготовить салат «Мимоза» с сайрой
ingredienser Antal
Saira 200-250 gram
æg 7-8 stk
Hård ost 200-250 gram
Grønne løg lille bundt (100 gram)
smør halv pakke (100 gram)
Dill (frisk) 20 gram
mayonnaise at smage, fra 150 gram
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 250 kcal

I starten skal du koge ægene og rense dem fra skallen. For nem rengøring skal du placere dem straks efter kogning i koldt vand. Mens de koger, kan du gøre saury. Du skal åbne dåse saury og blande indholdet af en gaffel.

I separate skåle gnider du hvidt og æggeblomme af æg samt ost og smør. Olie gnider sidst og nedkølet..

Det første lag af “Mimosa” er saury, knust med en gaffel, som vi spredes jævnt over overfladen, uden “tuberkler”.

den første слой сайра

Det andet lag er æggehvider blandet med mayonnaise. Det tredje lag er hakkede grønne løg, ovenpå revet smør.

løbet натереть сыр

Hvis du tager løg, så skal du pre-scald. Det næste lag er revet ost blandet med mayonnaise. Og endelig, det sidste lag – æggeblommer med æg og ovenpå – finhakket dill.

tilføje яйца

I den klassiske version kan fisklaget ikke kun være i begyndelsen, men også i midten. Derefter vil ordren være som følger: æggehvider med mayonnaise, løg med smør, revet ost, fisk, æggeblommer med mayonnaise.

Før du serverer, er det tilrådeligt at sætte “Mimosa” i køleskabet for bedre imprægnering af lagene..

salat готов

Salat “Mimosa” fra dåse saury og ris

Denne salat er forskellig fra den klassiske “Mimosa” ved tilsætning af ris i sin forberedelse. Ifølge kulinariske eksperter viser det sig at være mere tilfredsstillende og smagere. Hvis der ikke er ris i huset, kan du tage en anden korn – bulgur, som kan bruges selv som en selvstændig skål..

Med 7 portioner skal du bruge ingredienser som:

 • Hermetisk mad (saury) – 200-250 gram;
 • Hård ost, helst “russisk” – 250 gram;
 • Ris – en halv kop (100 gram);
 • Kogte gulerødder – 2 små eller 1 store ting;
 • Grønne løg – en lille flok (100 gram);
 • Kogt æg – 6-7 stykker;
 • Mayonnaise – til smag, fra 150 gram;
 • Dill (frisk) – 20 gram.

salat порционныйPå det tidspunkt tager kogeprocessen op til en time (under hensyntagen til kogning af æg, ris og gulerødder).

Kalorieindholdet i hver servering af salat vil være ca. 200 kcal..

Før du starter, kog gulerødder (det bliver blødt ved piercing) og kyllingæg. Efter madlavning fjernes gulerødder, hvorfra huden fjernes forsigtigt. Ægene lægges i koldt vand i et par minutter, hvorefter det bliver muligt hurtigt og nemt at rense dem fra skallen..

Skyl 100 gram ris skal være mindst 3 gange, så vandet var mere eller mindre gennemsigtigt. Dette er gjort, så det er smuldret og holder sig ikke sammen under madlavning i grød. Hæld vand i panden med ris skal være i et forhold på 1: 2. Det er et hundrede gram ris – to hundrede gram vand.

Grønne løg skæres i små ringe. Saury er krøllet med en gaffel, og store knogler fjernes. På en grov rist skal du gnide gulerødder, æggeblommer, proteiner, ost. Blegne ingredienser opbevares i individuelle skåle eller plader. Nu kan du begynde at lave lag salat “Mimosa”.

Det første lag er ris, som fortrinsvis presses ned med en gaffel eller en ske til bedre hold. Det skal smøres med majones til din smag, for ikke at være for fedt og kalorieindhold..

Til det andet lag anvendes ovennævnte saury, som er sprinklet på toppen med ringe af grønne løg. Derefter – revet ost blandet med mayonnaise. Du bør følge mængden af ​​mayonnaise. Hvis det kommer ud for fed, kan du salve ikke mere end to lag “Mimosa” med mayonnaise. Næste – kyllingæg protein (bare i tilfælde, tjek med fingrene, hvis skallen er faldet ind i det).

Det næste lag er kogte revede gulerødder med mayonnaise. Det sidste lag er uændret æggeblomme, krydret med finhakket dill.

Før du serverer, er det bedre at sætte “Mimosa” i køleskabet for bedre imprægnering af lagene..

Salat “Mimosa” med pink laks og saury

salat с рыбой

Salat vil virkelig vise sig med en rig og rig smag, hvis fisklaget er lavet af pink laks og saury for at få 200-250 gram i alt. Andre lag kan tilføjes her, såsom kogte kartofler, stegte eller friske grøntsager. Det vil ikke være overflødigt at tilføje krydderier, såsom provencalsk urter eller gurkemeje..

For at gøre Mimosa med pink laks og saury, skal du:

 • Hermetisk mad (saury og pink laks) – 200-250 gram;
 • Hård ost, helst “russisk” – 250 gram;
 • Grønne løg – en lille flok (100 gram);
 • Kogt æg – 6-7 stykker;
 • Mayonnaise – til smag, fra 150 gram;
 • Dill (frisk) – 20 gram;
 • Provencalske urter, gurkemeje – til smag;
 • Friske kirsebærtomater – 150 gram.

På tidspunktet for forberedelsen er “Mimosa” også op til en time..

Det skal bemærkes, at denne ret vil være mere kalorisk end den forrige – fra 250 kcal pr. 1 servering..

Opskriften adskiller sig fra den foregående kun i nærvær af tomater, som skal skæres i tynde skiver på ethvert lag. Desuden skal pink og saury fjernes fra konserves og blandes, krydret med provencalsk urter..

Gurkemeje kan tilsættes til æggeblommen af ​​æggene, det vil sige på det allerførste lag. Til imprægnering af lag – på et koldt sted i 20 minutter.

downloadet файлыPrøv at lave en lækker kylling og ostpuré suppe. Kost og meget sund.

Prøv at lave krydret koreansk gulerodssalat derhjemme, det er utroligt velsmagende. Opskrift her.

Puff kager med kød hjælper dig ud. I hvert fald kan du tilberede dem efter vores opskrift meget hurtigt..

Madlavningstips

I processen med madlavning kan du stå over for omdannelsen af ​​de enkelte lag til mos (saury, revet gulerødder, protein osv.). Derfor kan du bruge separate beholdere, så salaten ikke mister sin tiltrækningskraft..

Som allerede nævnt må majones ikke misbruges, ellers vil smagen af ​​hele “Mimosa” efterlade meget at ønske..

For at salatlagene ikke kan spredes på en plade, kan du sætte en rund bagningsskål på det på forhånd, eller du kan straks gøre det i en bageplade. Så det vil være meget lettere at holde formen, samt forsigtigt fjerne portioner med en spatel.

Bon appetit!