Sådan tilberedes lækre suppe af tørrede porcini svampe

Ud over Australien kan du møde de hvide champignon i skoven på alle kontinenter. Især hans mange i Rusland. I sin smag og gavnlige egenskaber er den ikke ringere end kød. Da svampen tilhører svampfamilien, anbefaler ikke ernæringseksperter at holde andre produkter nær det..

Frisk, den opbevares i to eller tre dage, og om vinteren er svampene frosset eller tørret. Tørringsprocessen udføres i et godt ventileret område. Det anbefales at opbevare i papirposer eller kasser..

I de hvide svampe er mange nyttige stoffer, der hjælper med skjoldbruskkirtlen, samt hjælpemidler til forebyggelse af kræft. Disse svampe er ret høje i kalorier, så 100 gram af produktet indeholder 286 kcal.

For at lave en lækker suppe skal der lægges svampe i en skål, der hældes koldt vand og holder det hele natten. Hvis der ikke er tid til blødning, så føres der en suppe eller anden skål fra dem, sænkes de i en halv time i en skål med kogende vand..

Klassisk opskrift
hvordan вкусно сварить суп из сушеных белых грибов
ingredienser Antal
tørrede svampe 150 g
koldt vand 2 l
kartofler 6 stk.
gulerødder 2 stk.
mel 60 g
løg 1 stk.
solsikkeolie 60 gram
salt, sort peber at smage
creme creme at smage
krydderierne at smage
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier pr. 100 gram: 98 kcal

En kasserolle med vand anbringes på komfuret og koges. Forsugede svampe skal skæres og smides i kogende vand..

dunk грибы

Derefter reducere ilden og kog dem i endnu en time..

at koge грибы

I løbet af denne tid skæres løget i små terninger, guleroten er også bedre at skære manuelt i tynde strøer..

at gnide морковь

Solsikkeolie hældes i panden og hakket løg sættes.

at passere морковь

Det er nødvendigt at stege løg lidt. Så snart det bliver gennemsigtigt, sliceres gulerødder på samme sted..

tilføje морковь

Alle stegte tre minutter, så skal du tilføje mel og stege indtil gyldenbrun.

For ikke at danne klumper, to eller tre spiseskefulde bouillon, tilsættes ærter og laurbærblade til de stegte grøntsager. Eventuelt kan du tilføje sur creme.

Så snart champignonene er kogte, lægges fint hakkede kartofler i panden og koges sammen i yderligere 20 minutter..

tilføje картофель

Efter en bestemt tid sættes de stegte grøntsager i panden. Alt skal saltes, peber og kog suppen vil forblive i yderligere ti til femten minutter.

Serveret suppe med creme og grøntsager.

suppe готов

Champignon suppe med ost

Denne opskrift bruger smeltet ost. Det er bedre at tage højkvalitets flødeost og lidt fedt til at smelte bedre og kombinere med andre ingredienser..

Ingredienser:

 • Tørrede ceps – et hundrede gram;
 • Kartoffel – et halvt kilo;
 • Løg – to hoveder;
 • Gulerødder – en knol;
 • Forarbejdet ost – to pakker;
 • Smør – tredive gram;
 • Salt, peber – til smag;
 • Bay leaf – to brochurer;
 • Peber ærter.

Tid til madlavning tager 1 time. Calorie retter er 1246 kcal.

champignon сырный супSå hvordan laver man svampesuppe af tørret porcini med ost? Blødt om aftenen bør svampe koge i vand i ca. tyve minutter. I løbet af denne tid er løg og gulerødder finhakket i terninger og stegt i smør. Olien skal være lidt gulerod farve.

Tyve minutter efter, at svampene er kogte, tilsættes fint hakkede kartofler der. Alt sammen skal du lave yderligere 15 minutter og tilsæt stegte løg og gulerødder.

Herefter placeres femten minutter i suppen forarbejdet ost. De er forskåret i små stykker, og kaster dem i gryden, du skal konstant røre, indtil de er godt adskilt..

Salt og peber suppe skal være i slutningen, også på dette tidspunkt, laurbærblad og peberkorn er tilføjet..

Den suppe er lavet i farven af ​​bagt mælk, med en rig champignon smag..

Dietary Chicken Dish

Alle ved, at enhver svampe er perfekt til kyllingekød. En kongelig hvid svamp så godt som muligt er egnet til suppe med kylling. For at få en kost suppe, skal du vælge en magert krop, kylling er bedre egnet.

Hvad er nødvendigt for forberedelsen af ​​denne skål?

 • Et kilo kylling;
 • Kartofler – 300 gram;
 • Tørrede hvide svampe – 70 gram;
 • Løg;
 • gulerødder;
 • Solsikkeolie – 20 gram;
 • Salt, peber, til smag;
 • Bay leaf;
 • Krydderier, grønt, smag.

Tid til madlavning tager cirka en time, kalorieindhold er 2110 kcal.

suppe с курицейLad os tage et kig på, hvordan man laver en tørret suppe lavet af tørrede ceps med kylling mere detaljeret. Kyllingen lægges i en gryde, vandet hældes, så det kun dækker slagtekroppen og sættes i brand. Så snart vandet koger, skal du fjerne skummet og koge det i yderligere 20 minutter over lav varme. Derefter filtreres bouillonen, kyllingen skæres i stykker og returneres til en ren gryde med bouillon. Gryden med kyllingekød sættes på ilden igen, let salt og koges i yderligere ti minutter..

Kartofler skal skære i terninger og tilsæt panden med kyllingen. I løbet af denne tid skal løgene hakkes, gulerødder skæres i strimler eller revet på en grov rivekniv. Alt steg i vegetabilsk olie.

Så snart løg og gulerødder er stegte, tilsættes for-gennemblødte og finthakket svampe der natten over. Alt passerer i yderligere 20 minutter, mens du ikke behøver at glemme grøntsagerne med svampe, salt og peber.

Derefter skal indholdet af panden tilsættes til kyllingsuppe, læg løvbladet derpå, kog endnu fem minutter og sluk for varmen. Serveret med grøntsager og krydderier.

koteletter из куриного фаршаKog ris pindsvin i ovnen, dette er en velsmagende skål, som børn især kan lide..

Til morgenmad, kog omelet dampet – det er nyttigt. Opskrift her.

Nudelsuppe

Dette er en temmelig simpel opskrift, men suppen er svag og rig på grund af smagen af ​​svampe. Da vermicelli bruges i opskriften, er det nødvendigt at huske, at det skal laves af mel af faste sorter, ellers vil vermicelli falde fra hinanden.

Alternativt bruges italiensk spaghetti, finhakket i strøer, ofte..

Den består af følgende produkter:

krymmel суп

 • Hvid tørret svampe – 100 gram;
 • Kartofler – 500 gram;
 • Løg – 1 hoved;
 • Spaghetti eller vermicelli – 100 gram;
 • Vand – 2 liter;
 • Solsikkeolie – 2 spsk;
 • Smør – 3 spsk;
 • Hvidløg clove;
 • Bay leaf, alspice, peber ærter – til smag.

Det tager cirka en time og ti minutter at lave mad, og kalorien er kun 1450 kcal..

Nu, i detaljer om, hvordan man laver vermicelli suppe af hvide svampe. Tørrede svampe skal gennemblødes natten over i stuetemperatur vand..

De bløde svampe er nemme at skære og let stegte i en blanding af solsikke og smør.

Derefter hældes de kogende vand og koges i en time. Tyve minutter før beredskab sættes hele kartofflen i panden, som selvfølgelig skal rengøres og skylles..

Løg og gulerødder er finhakket og stegt i samme blanding af solsikke og smør. Kartofler, der er kogt med svampe, fjernes fra panden og, som det burde, krølles med en gaffel eller tolkushku.

Så er løg, gulerødder og resten af ​​de finhakkede kartofler placeret i en svampekande. Tilsæt nudler eller forbrudt spaghetti. Alt er kogt i yderligere ti minutter, hvorefter rynket kartofler, løvblad, peber og peber tilsættes til det samme sted..

Den suppe af tørrede hvide svampe med nudler kan kun saltes og peber. To minutter før man bliver kogt, tilsættes der en finhakket fed hvidløg..

Nyttige tips

Før du forbereder retter fra tørrede hvide svampe, ville det være rart at kende nogle af deres egenskaber og egenskaber..

 1. Svampe absorbere perfekt alle de positive og negative stoffer, der findes i miljøet, hvor de vokser. Derfor er det umuligt at samle dem i forurenede områder, og hvor der er industrielle virksomheder. Ligeledes bør gamle svampe ikke anvendes
 2. Børn under 14 år må ikke fodres med svampe. Faktum er, at der i sammensætningen af ​​tørrede og rå svampe er chitin. Det er et stof, der hæmmer gastrisk gæring. Man bør heller ikke fodre mennesker med lave mave som svampe, da proteiner er svære at fordøje;
 3. Vi må huske på, at inden vi giver folk en suppe eller anden skål af tørrede porcini svampe, må vi spørge, om de er allergiske over for dem. Det er endog farligt for mange mennesker at prøve mad fra tørrede eller friske svampe..

Da ceps har egenskaber til at forhindre mange sygdomme, herunder kræft, hvis der ikke er kontraindikationer, anbefaler lægerne at male dem i en kaffekværn eller hugge dem fint og derefter drys enhver mad med dem..

Ernæringseksperter anbefaler at spise tørrede svampe, fordi proteinerne i deres sammensætning absorberes meget hurtigere og bedre end i friske svampe, næsten 80%.

Loading...