Pandekager er en meget alsidig og fælles skål, der kan spises både i “tom” form og med påfyldning. Fyldning kan være anderledes, både sødt (assorteret bær, bananer, tørrede frugter, fløde) og salt (æg med ris, saltet hytteost, hjerte med lever, kød med ris, kylling og æg). Du kan overføre til uendelig, men den mest populære påfyldning kan betragtes som sød ostemasse med rosiner.

Selvfølgelig forbereder de sig ikke meget hurtigt. Hvad er det værd at stege en stak pandekager fra dej kogt på en hel liter mælk! Indpakningsprocessen selv er ikke kompliceret og hurtig, det vigtigste er, at tykkelsen af ​​pandekager er egnet..

For tynd er revet, og påfyldningen falder ud, og for tykke er slet ikke løst og mister straks formen af ​​en rulle. I hytteosten skal du tilføje sukker, råæg og gennemblødte rosiner, så massen vil være klæbrig og pastaagtig.

Mange nuancer skal overvejes, mens du laver denne elskede skål..

Pandekager med cottage cheese: en trin-for-trin opskrift
hvordan вкусно приготовить блинчики с творогом
ingredienser Antal
mel 450 g
æg 7 stk.
mælk 1 l
sukker 4 spsk. l.
Olivenolie 4 spsk. l.
Hytteost 500 g
vanilje 1 pakning
salt knibe
Tilberedningstid: 95 minutter Kalorier pr. 100 gram: 197 Kcal
Denne ret består af to hovedkomponenter: pandekager og hytteost. Pandekager skal være tilberedt med hjemmelavet mælk og æg. Hytteost er også bedre at bruge ikke butiksbaseret, men gård.

Vi slog seks æg i varm mælk og slog ved mellemhastighed. Tilsæt sukker, halvdelen af ​​knust mel og salt. Vi fortsætter processen. Når massen begynder at blive tykkere, tilsættes det resterende mel lidt, men følg konsistensen: Hvis det allerede er tykt nok, er det ikke nødvendigt at hælde mere. Det hele afhænger af størrelsen på æggene, sorten af ​​mel og mælkens kvalitet. Hvis produkterne er hjemmelavede, vil mængden af ​​mel komme ud med en normal sats, hvis fra deli – lidt mindre. Hæld i slutningen i olivenolie og lad dejen stå i 20 minutter.

ælte тесто

Tilsæt det resterende æg, vanillin og tre sukker sukker til cottage cheese med en gaffel mnem, for at gøre en homogen klæbrig masse.

Vi opvarmer pandekage stegepande, hæld melvæsken med en suppe lad og glat hånden med manipulationer, så dejen spredes og pandekagen er solid, uden huller. Ifølge denne ordning genererer vi hele massen og tilføjer rede pandekager til bunke.

yngel блин

Vi tager en pandekage en efter en, læg den på en tør, flad overflade, læg ostemasse i en sked og pakk den i en rulle. Vi sætter dem stramt i en kasserolle og afkøles eller steges i smør straks.

lægge ud творог

Pandekager med cottage cheese og banan

Ikke kun almindelige tørre druer blev tilsat til pandekage ostemasse påfyldning, men også eksotiske frugter, der for nylig er blevet kommercielt tilgængelige..

komponenter:

 • Mel – 550 g;
 • Æg – 6 stk.
 • Sukker – 2 spsk. l.;
 • Solsikkeolie – 4 spsk. l.;
 • Vand – 1 kop;
 • Banan – 2 stk.
 • Hytteost – 300 g;
 • Salt – 0,5 tsk.

Madlavningsproces: 100 minutter.

Kalorindhold: 247 Kcal / 100 g.

pandekager с творогомSlå æg i kombinationen og halvdelen af ​​mælken. Produkterne skal være varme, så dejen bliver mere homogen. Tilsæt sukker, bade sirup det knuste mel og hæld vegetabilsk olie. Hæld den resterende mælk, bland, og derefter meget hurtigt strøm – kogende varmt vand. Vi fortsætter med at forstyrre, så massen brygges. Det menes at vanillepandekager – en af ​​de mest ømme og lacy. Giv dejen stående under forberedelsen af ​​påfyldningen.

Skræl bananer, hugge i blender kopper, skåret i grød med en dipping cap. Sæt der kageost og bland i en homogen masse. Hvis der ikke er et sådant apparat, kan du blot blande det med en gaffel eller gnide den gennem en stor sigte..

Steg pandekager i en støbt stekepande. Denne mulighed giver den bedste kvalitet selv på baggrund af specielle pandekager. Sæt en sked med cottage cheese og bananfyldning på kanterne af pandekagen og rul det op.

Pandekager med cottage cheese og rosiner i ovnen

Hvis du ønsker at få de blødeste og mest ømme pandekager med hytteost, skal du efter indpakning folde dem ind i en stegepande, hælde dem med fløde eller blot sprede dem med smør og læg dem i elektriske ovne i ti til femten minutter.

komponenter:

 • Mel – 500 g;
 • Mælk – 800 ml;
 • Æg – 4 stk.
 • Sukker – 3 spsk. l.;
 • Hjemmelavet cottage cheese – 450 g;
 • Raisin – 100 g;
 • Råolie – 3 el. l.;
 • Fedcreme – 200 ml.

Madlavningsproces: 110 minutter.

Kalorindhold: 203 Kcal / 100 g.

Smør æggene med varm mælk og en ske sukker, tilsæt det knuste mel i små satser. Vi fortsætter processen, indtil alle melballerne er knust. Tilsæt olien og bland alt igen. Giv dejen en pause.

Løft rosinerne med varmt vand og lad dem dampe i ti minutter. Tøm og læg på et håndklæde for at tørre. Curd mnem med en gaffel, kør et æg og tilsæt rosiner. Rør så alle ingredienser er jævnt fordelt i volumen. Steg pandekagerne, hæld en skål på en forvarmet pande. Det er ikke længere nødvendigt at smøre med olie eller fedt..

Så snart pandekagen begynder at ligge ved kanterne, kæler vi den med en spatel og hurtigt, indtil vores fingre er brændt, vi vender den over til den anden side. Hæld en anden pandekage, og fyld den færdige med cottage cheese og drej. Med denne teknologi producerer vi alle de tilberedte produkter..

Aktivér termostaten ved 180 ° C. Stramt pandekager i en glasrooster. Fyld med fløde og bages i ti minutter..

pasta_krevetkiRejerpasta i cremet tomatsauce er en velsmagende skål, der er meget elsket på steder, hvor skaldyr ikke er noget eksotisk..

Kyllingebrystrecept i en langsom komfur. Opskrifter med fotos og trinvise anbefalinger.

Marinepasta med hakket kylling er en af ​​de nemmeste og mest foretrukne retter. Læs opskriftene her..

En anden stuffing fra cottage cheese til pandekager

Hytteost er godt kombineret ikke kun med søde produkter, men også med friske grønne eller røde fisk. Det viser sig en særlig og usædvanlig ret..

 1. Tag 300 gram frisk cottageost, slå i et kølet æg og tilsæt hakket koriander eller basilikum, i det ekstreme tilfælde – persille (en flok vil være nok). Bland alt, let salt det, og påfyldningen med grønne er klar;
 2. Tag 200 gram saltet laks, skåret i terninger, en pakke med ost, et par stykker friskgrønt, to fedter af lurvet hvidløg. Bland alt, tart rød peber og du kan spise pandekager;
 3. Åbn en krukke torskelever, læg i en skål, tilsæt hakkede persille, dild, revet hård ost (150 gram) og 6 spiseskefulde kageost. Rør og pandekager forsigtigt..

Madlavningstips

 • Hvis du laver lavt kalorieindhold pandekager på vand med et lille antal æg, skal cottageostene tages med et minimum fedtindhold på 10%. Hvis pandekagerne skal være nærende med mælk og husdyr (mindst 5 – 6 stykker), skal det fermenterede mælkeprodukt overholde
 • Til blanding er det naturligvis bedre at bruge moderne køkkenapparater til at gøre fyldningen mere blid og homogen;
 • Hvis du laver sød pandekager, skal du kun sætte to eller tre sukkerholdige sukker i dejen, så skålen ikke smelter;
 • Du kan lave ikke kun fyldte ruller fra de færdige pandekager, men også en kage. Princippet er meget simpelt, du skal bare bruge dem i form af kager og smøre dem med den ønskede påfyldning;
 • Den hurtigste påfyldning er ostemasse med syltetøj eller syltetøj.

Bon appetit til dig, vores kære læsere!