Hver begyndende værtinde vil bogstavelig talt bare lære at ikke bare skulpte dumplings korrekt, men også at lave dem lækkert. Dumplings i en langsom komfur er den nemmeste parabol, der kan koges i dette køkkenapparat..

Takket være moderne teknologiske fremskridt kan du hurtigt lave en lækker og hjemmelavet middag på bare 30 minutter og fodre dem til hele familien. Disse dumplings får du ikke kun lækker, men også lavt kalorieindhold, som er perfekt til piger og ser deres figur.

I dag lærer du om traditionel pelmeni i den langsomme komfur; særlige opskrifter lavet dumplings; stegte, kogte og bage dumplings; såvel som madlavning Kundums; om gode råd om madlavning.

Stadig nødt til at sige, at dampede dumplings i en langsom komfur er nyttige, hvis de udelukkende fremstilles af naturlige ingredienser, og ikke købes i et supermarked. Vær opmærksom på dette ved madlavning. Og nu til opskrifterne selv med fotos!

Almindelige dumplings i en langsom komfur dampet – er endnu ikke kommet op med mere lækker!
hvordan вкусно приготовить пельмени в мультиварке
ingredienser Antal
mel 0,5 kg
mælk 0,2 l
hakket kød 150-200 gram
salt og peber at smage
ægget 2 stk.
vegetabilsk olie 1 spsk. en ske
pære 1 stk.
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 300 kcal

En af jer der læser denne artikel husker aromaen og smagen af ​​bedstemors dumplings kogt med kærlighed og sjæl. Det er dem der kan koges i en halv time, og opskriften er utrolig simpel..

Som du måske har gættet, vil vi nu tale om traditionelle dumplings. Kun det bliver nødvendigt at tilberede dem ikke i en pande, men i en konventionel multikooker. På grund af dette er de velsmagende, sunde og hurtige..

For at forberede dejen skal du tage to store skåle. I er man nødt til at slå mælk og æg. I den anden hældes melet, lav et lille hul i midten og hæld i en blanding af mælk og æg.

at gøre тесто

Salt dejen efter eget valg og tilsæt smør. Kom til batchet. Hvis du gjorde alt rigtigt, så får du en smuk, fluffy og elastisk dej. Hvis du ikke kan lide fluffy dumplings, skal du bruge rent rent vand i stedet for mælk..

dej

Du kan købe hakket kød i en butik eller gøre dig selv ved at dreje to typer kød gennem en kødkværn – svinekød og oksekød.

at gøre фарш

Tilsæt det salt, peber, løg, bland og du har på bordet den klare fyldning til dumplings.

hakket kød готов

Skær dejen i to stykker. Rul ud et stykke med en rullestift i en cirkel, diameteren af ​​dumpling.

rulle ud тесто

Sæt en cirkel på dumpling og forsigtigt tilsæt fyldningen til dejen..

sætte фарш

Prøv at komme ind i rillerne, så du hurtigt kan klare dumplings. Når du har fyldt påfyldningen, ruller du den anden del af den skårede dej, sæt den på dumplingsmaskinen og ruller den igen med en rullestang igen..

Under denne proces skal alle lige dumplings falde fra under dumplings, så det er bedst at sætte dem i en stor dyb skål..

Hvordan laver man dampede dumplings i en langsom komfur? Tænd multikookeren og indstil tilberedningstilstanden. Indstil tiden omkring 15-20 minutter. Sæt brostensbelagte dumplings i en langsom komfur og luk låget, og når alt er klar, vil enheden give dig besked om et signal.

kok на пару

Dumplings viste sig utroligt velsmagende og nyttig, fordi ingen brugte nogen kemi, men kun naturlige ingredienser.

Sund og sund skål i en langsom komfur

For de mennesker, der omhyggeligt overvåger deres helbred og fører en sund livsstil, dampede dumplings i en langsom komfur – det er det du har brug for! Madlavning dem er ikke lang, og dine smagsløg vil blive opfyldt.

Generelt siger nogle mennesker, at dampede retter ikke er velsmagende, og kun nogle mennesker med mavesygdomme spiser dem, men det er ikke sandt. Ernæringseksperter anbefaler at spise sådanne fødevarer for at genoprette fordøjelseskanalen og mavesystemet fungerer fuldt ud..

For at lave dumplings til et par skal du tage:

pelmeni в мультиварке

 • 2 æg;
 • 1 spiseskefuld vegetabilsk eller solsikkeolie;
 • Et pund hakket kød (efter eget valg er det muligt og mindre);
 • 2 løg;
 • 350 gram mel
 • 80 ml vand
 • Salt, peber;
 • Pelmenica (du kan sculpt og hænder);
 • 1 gulerod
 • Bay leaf;
 • Forskellige krydderier;

Tilberedningstid – 1 time. Dumplings får meget saftigt og velsmagende. De kan spises af folk, der ser deres vægt og figur, fordi deres kalorieindhold er kun 200 kcal pr. 100 gram produkt.

Rør dejen. For at gøre dette blandes æggene med vand og mel. Tilsæt vegetabilsk olie og salt til dejen og bland grundigt indtil tykt og plastik. Sæt dejen i film og lad den være koldt i 15 minutter (i køleskabet).

Åbn langsom komfur og fyld den med vand. Indstil tilstanden “Pasta” og start timeren i en halv time. Tilsæt peber, krydderier, løvblad, gulerod og salt til kogt vand. Så du vil lave en duftende og krydret bouillon. Næste sculpt dumplings. Når du er blindet, skal du sætte i et multikookerrør til dampning og kaste dumplings der. Kog i en halv time. Nu ved du hvordan man laver dumplings i en langsom komfur..

“Kundyumy” – den bedste magert skål med et behageligt antydning af mushroom

Dumplings “Kundyumy” blev tilberedt i oldtiden. De kaldes også hurtige dumplings eller dumplings, fordi de ikke indeholder et enkelt gram kød – kun hvad der dyrkes på hellig jord..

De er ikke forberedt i meget lang tid, men de er meget ømme og saftige. De er 100% værdsat af enhver vegetar og ikke kun. Hvad har du brug for til madlavning dumplings “Kundyumy”?

Kundyum

 • Mel – 3 kopper;
 • 1 glas vand
 • 3 spiseskefulde olivenolie eller vegetabilsk olie;
 • Tørre champignoner 10 gr.
 • En halv kop tør boghvede;
 • 2 kogte æg (kogt i stejl);
 • 2 løg;
 • 2 spsk. l. vegetabilsk olie (til fyldning);
 • Salt og peber;
 • 2 fed hvidløg;
 • 4 sorte peberkorn;
 • Sourcreme 20% fedt – 2 briller;
 • 4 sprigs frisk persille.

I alt på forberedelse af pelmeni går omkring 2 timer. Energiværdi – 156 kcal pr. 100 gram.

Begynd madlavning! Madlavning afkogning. For at gøre dette skal du skylle svampene og hælde kogende vand. Tag hvidløg og knus det under pres, men skræl det ikke. Gå til din langsomme komfur og tænd bagningstilstand, indstil timeren til 20 minutter..

Der sættes svampe, krydderier, hvidløg og urter, dæk med vand og kog en anden 10 minutter efter kogning i en langsom komfur. Derefter skal du slukke for det og lade bouillon stå i 15 minutter..

Efter at have ventet, filtrer bouillon og drys champignonene med salt. Så kan du gå til fyldningen. Fyld boghvede med et glas vand og tilsæt det hele til langsom komfur. Brød vandet med boghvede til kogning i 40 minutter i “Cooking” -tilstanden. Derefter tilsættes salt.

Finhak svampe, løg og kogte æg. Når boghvede er klar, skal du flytte den fra langsom komfur til et andet sted, fordi vi stadig har brug for enheden. Aktiver “Baking” -tilstand og tilføj svampe og løg til multikookeren. Stek det hele i 5 minutter, og tilsæt derefter blandingen til boghvede. Til smag kan du fylde det hele med peber og vegetabilsk olie.

Knæ den elastiske dej ved at blande vand og mel. For at forhindre dejen i at klæbe til arbejdsfladen skal der påføres et tyndt lag vegetabilsk olie eller drys mel på bordet..

Du kan lave “Kundyumy” som dumplings – du sætter en påfyldning på hvert stykke dej og pakkes i en konvolut. Sæt alle “konvolutterne” i den langsomme komfur, uden at ændre den foregående tilstand, og bages i 20 minutter. Sådan laver du dumplings “Kundyumy” i en langsom komfur. Server med sennep.

ringe из лукаLøg ringe i smør – en simpel og enkel snack, sprød og saftig. Perfekt til øl.

Læs hvordan man laver kyllingtobak i ovnen. Prøv denne skål, som længe er medtaget i menuen på mange restauranter..

Læs hvordan man laver saftige kyllingfiletkoteletter. Opskrift her.

Stek og bage dumplings i en langsom komfur

Denne opskrift indeholder ikke fuldstændige detaljer om, hvordan man laver dumplings og hvor lang tid det tager. Lad os tale om, hvad vi vil bruge under stegning:

 • Et pund frosne dumplings;
 • 3 spiseskefuld 20% fedt;
 • ¼ kop varmt vand;
 • Vegetabilsk eller solsikkeolie;
 • Krydderier efter smag.

Dumplings fremstilles i 40 minutter. På trods af at opskriften er høj i kalorier (500 kcal pr. 100 gram), er det stadig velsmagende og vil overraske hele din familie..

Vi beskriver detaljeret, hvordan du kan lave stegte dumplings, bages i en langsom komfur. Smør bunden af ​​kogepulten med grøntsags- eller solsikkeolie. Så skifter vi vores frosne pelmeni der og lukker låget. Sæt enheden i tilstanden “Baking” og steg dumplings i 35 minutter.

Forbered en separat beholder, som vil fordampe hele cremen. Tilsæt varmt vand (men ikke kogende vand) til det. Sure fløde krydret med krydderier og bland til en homogen konsistens. Åbn låget efter 20 min. og rør skålen for ikke at brænde. Hæld det med creme og krydderier. Fortsæt med at smage skålen med låget åbent de resterende 15 minutter. Efter madlavning skal du dekorere bagt dumplings med greens.

Nyttige tips om madlavning af alle slags ravioli

For yderligere at lette forberedelsen af ​​pelmeni i den langsomme komfur er det nødvendigt at følge nogle tips, som vi fortæller alle interesserede værtinde. Vi præsenterer dig TOP 5 tips til modellering og madlavning af denne ret gamle skål:

 1. For at forhindre dejen i at holde fast i dine hænder, gnid fingrene med vegetabilsk eller solsikkeolie, eller simpelthen dypp dem i mel;
 2. Åbn periodisk åbningen af ​​multikøleren og rør dumplingsne, så de ikke brænder og ødelægger din enhed;
 3. Kog aldrig de købte dumplings på denne måde, fordi kun producenten ved deres oprindelse, og kun kender til de hjemmelavede dumplings;
 4. Overdrive det ikke med krydderier. Bare i tilfælde af at prøve lidt fyld til smag, for ikke at forkæle skålen;
 5. Anbefaling: Hvis du udøver og spiser kun sund mad, kan du erstatte nogle ingredienser i overensstemmelse med energiværdien pr. 100 gram af produktet. Når du har talt og skrevet ud kalorierne for alle produkter, tæl disse tal i en, og du vil have den fulde energiværdi for hver type dumplings..

!