Koteletter er en integreret del af vores menu og kost. Det lader til, at det er muligt at lave en sådan skål lettere: Lav en flad kage af hakket kage, steg i vegetabilsk olie, og alt er klar. Enhver form for kød vil gøre: svinekød, oksekød, lam eller fisk.

Over tid begyndte kødboller at sprede sig med forskellige fyldstoffer, ost, svampe, æg, fisk og skaldyr, selv tørrede frugter..

Cutlets fyldt med ost og grønne
hvordan приготовить вкусные котлеты с начинкой
ingredienser Antal
svinekød 600 g
langbro 1 stk
grønne 30 g
ost 100 g
smør 1 spsk. l.
magert olie 50 ml
salt, krydderier 1 tsk.
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 223 kcal
Smagen af ​​en kødfad bliver altid krydret og øm, hvis du tilføjer en ost påfyldning med grønne.

Til kødboller passer kød med fede lag, så de bliver juicier. Hals – perfekt. Vask mit svinekød, tør det og skær det i stykker med en skarp kniv. Baton hæld varmt vand og giv for at blødgøre. Grind greens. Fjern olien fra køleskabet og lad det ligge.

De skårne kødstykker snoet to gange gennem kværnen, så fyldningen viser sig at være blød og ensartet. Vi placerer den i en plastikpose, frigiver luften og tvinges kraftigt på bordet. Jo længere du gør dette, jo mere luftige bliver koteletterne. Sæt kødet i en skål, tilsæt salt, brød, krydderier og bland grundigt..

at gøre фарш

Ristet ost blandet med blødgjort smør og urter. Disse kan være persille, basilikum eller dill..

at gøre начинку

Hæld vegetabilsk olie i panden og varm den. Vi vådede håndfladerne med vand, tag det hakkede kød, glat kagen med en palme i midten, læg fyldningen i midten og straks fikse kantene og danner en aflang patty.

burgere с начинкой

Sæt i smør og steg til brun skorpe.

burgere прожарить

Vi distribuerer de færdige patties på et serviet eller et håndklæde, så fedtet går væk..

Kødpatties med ægfyldning

Denne ret er oftest parat til børn. Midt i små kødboller sættes et kogt vagtel æg. Det viser sig ikke kun nærende og hjælpsomt, men også appetitvækkende, når en hvidgul fyldning ser ud i skåret.

komponenter:

 • brystbenet – 450 g;
 • vagtelæg – 5 stk.
 • olie – 3 spsk. l.;
 • salt, krydderier – 0,5 tsk
 • protein – 1 stk.
 • uraffineret olie – 2 spsk. l.

Forberedelse: 55 minutter.

Kalorier: 178 Kcal / 100 g.

burgere с зеленьюKost kylling eller kalkun kølet kød er bedst til denne skål. Skær fileter i terninger, så det er bekvemt at vride i kværnen. Vagtelæg hæld vand og sæt kogt hårdt kogt.

Slog det afkølede protein ved lav hastighed, tilsæt en knivspids salt til det – sådan går processen hurtigere. Det er nødvendigt at opnå stabiliteten af ​​proteinmassen. Dræn vandet fra æggene, lad dem køle og rense fra skallen.

Klar fyldning blandes forsigtigt med pisket protein. Ved hjælp af denne teknologi får du bløde og ømme koteletter. Tilføj til den samlede masse salt og krydderier.

Vi fugter palmer med vegetabilsk olie, tag en lille klump hakket kød, jævnt niveau med en halvcirkel og læg et lille æg i midten..

Fry limede halvfabrikata på opvarmet olie fra begge sider. Hvis cutlets er beregnet til børn under to år, så er det bedre at lave mad til et par.

pizza с сыромPizza med hakket kød har en usædvanlig juiciness. Denne fantastiske kombination af parabol med grøntsager og kød.

Ostervarer med ost uden æg med semolina. Læs flere opskrifter til denne diæt..

Sådan tilberedes en kost kalkun i sour cream sauce i en gryde.

Kødstykker med champignonpasta i ovnen

Kødpatties steges ikke kun i smør på komfuret, men ofte bages i en elektrisk ovn. I dette tilfælde er de fyldt med hakkede grøntsager, for eksempel kål og gulerødder – det viser sig som nogle kålruller. Også ris er ofte tilsat og stuvet i en tomat eller fyldt med stegte svampe. Det viser sig at være meget velsmagende også..

komponenter:

 • mørbrad – 700 g;
 • løg – 2 stk.
 • kantareller – 200 g;
 • salt, krydderier – til smag;
 • brød – 2 stykker;
 • hjemmelavet mælk – 100 ml;
 • olie – 50 ml.

Forberedelse: 85 minutter.

Kalorier: 246 Kcal / 100 g.

Forvaskede og tørrede pulp skæres i stykker. Hvidt brød hældte opvarmet hjemmelavet mælk.

Vi afrimer kantarellerne, sæt dem i en gryde med opvarmet smør og steg, omrør lejlighedsvis. Vi renser løgene, hugger det ene hoved med halvringe og tilføjer dem til svampe, skær den anden i stykker og vrid den sammen med kødet i kværnen.

Det er ikke nødvendigt at tage kantantereller. Hvis ikke, vil andre skov- eller drivhusarter af svampe gøre. Princippet om madlavning ændres ikke.

Tilsæt blødgjort brød til den færdige fyldning, hæld resten af ​​mælken der, tilsæt noget salt, krydre krydderier og æl godt..

Læg de stegte svampe med løg på en plade og lad afkøle helt. Vi starter elektrisk opvarmning ved 185 ° С. Pan fedt med vegetabilsk olie børste. Vi laver kødstykker og ting med champignonpulver. Vi distribuerer halvfabrikata på en bageplade og sæt til at bage i 50 minutter. Hvis du vil lave guldbrun skorpe på koteletter, skal du fryse dem i en gryde på solsikkeolie, men derefter bliver rostning reduceret til 20 minutter.

Opskrift på kartoffelpatties fyldt med ost

burgere с брынзой

Koteletter kan koges ikke kun fra hakket kød, der er også kartoffelkoteletter fyldt med ost, svampe, hytteost, skinke og fjerkræ. Denne skål hedder zrazy.

komponenter:

 • kartoffelknolde – 5 stk.
 • olie – 100 g;
 • mel – 3 spsk. l.;
 • breading – 50 g;
 • hvid ost – 150 g.

Forberedelse: 55 minutter.

Kalorier: 107 Kcal / 100 g.

Vi skræl kartoflerne, hak dem i skiver og sæt kog i saltet vand. Det er bedre at kaste det allerede i kogende vand, så grøntsagene vil koge hurtigere. Når en del af vandet allerede koger væk, skal du næsten ved enden tilføje et lille stykke smør..

Ost skåret i små stykker. Vi lægger den færdige kartoffel i tolkushka, tilsæt mel i dele og bland det grundigt. Puree er bedre at ikke salt, i osten er der nok salt.

Smelt det resterende smør i en stegepande, skub den afkølede kartoffelmasse op med en ske, læg et ost i midten, fastgør kanterne. Rul i en tallerken med stegning og steg i olie. Når du spreder patties i panden, skal du let fladt med en ske til at gøre en slags patty..

Med denne skål er det sædvanligt at servere hjemmelavet creme eller hvidløgssauce med grønne..

Kylling koteletter med en overraskelse inden for svesker

For elskere af eksotiske og usædvanlige smag er der opskrifter til kødpatties fyldt med tørrede frugter: tørrede abrikoser, tørrede svesker, figner og endda rosiner. Som en daglig skål er de ikke egnede, men på festbordet er det velegnet.

komponenter:

 • kylling – 1 stk.
 • fløde – 60 ml;
 • æg – 1 stk.
 • svesker – 50 g;
 • olie – 5 spsk. l;
 • salt – 1 tsk;
 • mel – 2 el. l.

Forberedelse: 65 minutter.

Kalorier: 184 Kcal / 100 g.

Vi tager en stor hjemmekød, helt adskilt fra benet. Vi twist alt kødet sammen med hud og pulp i kværnen. Pitted svesker dunke i varmt vand og lade i syv minutter. Tøm og læg på et håndklæde for at tørre. Skær de tørrede frugter i tynde strøer.

Tilsæt fløde til den hakkede kylling, vi kører i et æg, tilsæt noget salt og bland det forsigtigt. Vi tager kødkød og slår af ved at smide det i en skål. Overskydende ilt fra kødmassen vil forlade, og koteletterne bliver svagere..

Skænk kødstykkerne med våde hænder: Sæt svesker i midten, klem kanten og steg i den opvarmede vegetabilske olie, dyb i mel. For at gøre parabolen mere saftig, kan du sætte et stykke smør sammen med tørrede frugter..

Du kan også tilføje sesam eller hørfrø til påfyldningen. De vil give skålen en usædvanlig, men samtidig behagelig smag..

Fish Pie med rejer fyldning

For fiskekoteletter er egnede sorter som torsk, gedde aborre, pollock, gedde, havkat. De har alle nok fedtkød, og skålen bliver ikke tør. Og påfyldning af fisk og skaldyr i form af rejer vil kun supplere smagen.

komponenter:

fiskeri котлеты

 • havkat – 1 kg;
 • brød – 2 stykker;
 • salt til smag;
 • rejer – 200 g;
 • æg – 1 stk.
 • løg – 1 stk.
 • olie – 3 spsk. l.

Forberedelse: 1,5 timer.

Kalorier: 121 Kcal / 100 g.

Omhyggeligt trimmer vi fisk. Som – den mest egnede, den har få ben, den har et højt fedtindhold og blødhed. Den eneste nuance – den har en bestemt lugt. Før du bruger det, er det bedre at suge i en svag sodavand i cirka en time..

Skær det i små stykker og vrid det sammen med den skrællede og hakkede løg. Vi kører et æg i hakket fisk, salt og bland godt. Reserve i femten minutter.

I det kogende vand smider vi rejerne fra skallen bogstaveligt i et par minutter og straks fjernes med en skimmer på håndklædet.

Hæld vegetabilsk olie i en gryde, danne en slags patty, sæt et par rejer i midten og forseg kanterne. Hvis fyldningen syntes at være vandig, tilsæt to skjeer brødkrummer eller semolina.

Stek de fyldte fiskpatties på begge sider et minut ad gangen, ikke længere, de laver meget hurtigt. Hvis du overdriver dem i en pande, bliver du uhøflig og smagløs.

Madlavningstips

 1. Hvis du vil have en velsmagende, sund skål, er fyldningen bedre til at lave mad selv. Der vil være tillid, hvorfra kød er fremstillet og fravær af brusk, urenheder i huden og spyt, som ofte findes i butiksemballagen;
 2. Sørg for at tilføje hakket brød i mælk, bouillon, fløde eller vand til brødet, skålens volumen vil stige, og koteletterne bliver mere saftige. Men overdriv det ikke, en eller to stykker er nok til ikke at slå kød eller fisk smag;
 3. Nogle gange sætter husmødrene et æg i hakket, erfarne kokke er imod denne metode. De hævder, at det tilføjer stivhed til skålen;
 4. Fiskepatties kan fyldes ikke kun med rejer. Passer perfekt til blæksprutte, blæksprutte eller blæksprutter. Få en eksotisk restaurantret kogt i hjemmet køkkenet.

Ved hjælp af vores opskrifter og tip får du meget velsmagende burgere med påfyldning. Det vigtigste – følg opskriften og lav en god stemning. Har et godt måltid!