Koteletter – en særlig måde at lave kød på, som samtidig bliver blød, smelter i munden. Kyllingekoteletter med ost kan tilberedes på helt forskellige måder, som vil blive diskuteret i denne artikel..

Klassisk opskrift
hvordan приготовить куриные отбивные с сыром
ingredienser Antal
Kyllingekød 500 g
ost 100 g
Salt og peber at smage
Vegetabilsk olie 2 spsk
gurkemeje 1 tsk
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 160 kcal

Så har du kyllingefilet, men modvilje mod at lave koteletter, bage lidt, og du vil spise. Her er en mulighed, når det ser ud til, at intet ville gøre en lækker frokost eller middag..

Smør lidt af kødet, drys med gurkemeje, det er vigtigt at sikre, at det toner i gul. Læg derefter ud på en varm stegepande, steg fra begge sider på høj varme.

Derefter gnid osten oven på kødet og dæksel med låg, og skru ned varmen nedad. Kødet skal således koges i ca. 15-20 minutter, så det er færdigt indeni og osten spredes over det..

Opskrift på kyllinghakket med ost og tomater

 1. Kyllingefilet – 400 g;
 2. Hård ost – 100 g;
 3. Friske tomater – 1-2 stk.
 4. Løg – 1 hoved;
 5. Salt og peber til smag;
 6. Vegetabilsk olie – for lidt at dække bunden af ​​panden.

Tilberedningstid – 50 minutter. Kalorie – 167 kcal.

For det første er kødet vasket, det skal være lidt afstødt, fordi kyllingefiletet allerede er temmelig blødt, og med indsats kan det bare forkæles.

Næste hakket løgringe og tomater i flade stykker. Kød er lagt i en stegepande med varm vegetabilsk olie og stegt indtil gyldenbrun på begge sider.

Når det er klart, reducer varmen, læg løg på toppen af ​​kødet, efterfulgt af tomater og gril ost ovenpå og dæksel og lad dem simre i en halv time.

Når tomaterne er bløde og osten spredes, kan du fjerne og tjene, indtil den er kold.

Kyllingfilet koteletter med svampe og ost

kotelet с грибами

Svampe er et godt produkt i kombination med noget, især med kød. Det er let at lave mad i svampe, men de tager lidt længere tid at være bløde og saftige..

produkter:

 1. Svampe / østers / vilde svampe – 300 g;
 2. Kyllingefilet – 500 g;
 3. Ost – 150 g;
 4. Vegetabilsk olie – for lidt at dække bunden af ​​panden;
 5. Salt til smag;
 6. Peber efter smag.

Tilberedningstid – 1 time 10 minutter. Calorie – 170 kcal.

I starten skal du om nødvendigt vaske svampene og rense dem. Skær derefter i tynde skiver eller lange skiver..

De resulterende udskæringer steges på medium varme indtil lys skorpe fremstår, hvilket forhindrer svampene i at blive meget bløde. Derefter kan du lave kød og sætte svampene til side.

Kødvask og afskrække som nævnt en smule. Du kan stege i samme olie som svampe – kødet selv vil være mere duftende. Efter stegning fra begge sider, lad kødet stå i en gryde, tilsæt svampe stykker og gnid ost.

Alt dette er tilbage i panden under låget ved den laveste ild og stuvninger i en halv time, indtil svampen og osten når den ønskede tilstand..

Kylling koteletter med ananas og ost i ovnen

med ананасами

Denne berømte opskrift vandt mange hjerter, men at koge på denne måde kylling er et snap. Til dette skal du:

 1. Kyllingefilet – 0,5 kg;
 2. Ananas fra en krukke med ringe eller friske, skåret i ringe – 1 krukke eller tilsvarende;
 3. Ost – 150 g;
 4. Gurkemeje – et par teskefulde;
 5. Løg – 4 stk.
 6. Smør – 50 g;
 7. Æg – 4 stk.

Tilberedningstid – 40 minutter. Calorie – 170 kcal.

Som altid, når du arbejder med kød – først skal du vaske det, og i dette tilfælde også slå det af, men ikke meget. Dernæst lægges kødstykkerne ud af bakkepladen, forolieres og anbringes ananasskiver ovenpå dem.

Ovenpå er alt sprinklet med revet ost og anbragt i en forvarmet (180 ° C) ovn, hvor den er bagt i en halv time. I mellemtiden kan du gøre forberedelsen af ​​servering af retter, nemlig – stege æg en efter en og læg på tallerkener.

Du skal også skrælle og hugge løgene i ringe for at danne en lille pude løg på hver plade..

Når kødet er klar, skal du lægge det på løget og servere det på den måde ledsaget af små røræg – dette bord vil naturligvis behage.

Hvordan laver smukke boller fra forskellige typer dej, læs vores artikel..

Sådan laver du kiks i mikrobølgeovnen – bemærk et par opskrifter.

Vaffelkage med kondenseret mælk – En simpel opskrift, som selv et barn kan lave mad.

Clair – crunchy tilføjelse

Kyllinghak i ostebedring er en fremragende madlavning for denne skål. produkter:

 1. Kyllingebryst eller filet – 400 g;
 2. Hård ost – 150 g;
 3. Æg – 2 stk.
 4. Mayonnaise – 2 spsk. l.;
 5. Mel – 2 el. l.;
 6. Humle-suneli eller krydderier – til smag;
 7. Salt til smag;
 8. Peber – til smag;
 9. Dill – 1 flok.

Tilberedningstid – 50 minutter. Kalorier – 200 kcal.

Først kogte dej fra æg, mayonnaise, salt, krydderier, dill og mel. Omrør krydderier, mayonnaise og dill, og tilsæt derefter mel og rør grundigt, så der ikke er klumper.

at gøre кляр

Kødet skal være lidt slået fra, så dyppet i den ene side af smeten og læg panden med den nedad. Rist derefter osten, som du drysser på kødet, og hæld batteren med en spiseskefuld.

dip

Alt dette under et låg languishes omkring 30 minutter. Det går godt med enhver parabol..

Denne opskrift kan ændres lidt ved at tilføje brødkrummer til ingredienslisten. Endvidere går tilberedningsmetoden på samme måde: kødet er bøjet af, smurt med majones med krydderier og efterladt i ti minutter.

yngel

Olie opvarmes i panden, som ikke bør være meget lille. Forbered dig på stegning af en plade med et slået æg og brødkrummer, og dyppet derefter i rækkefølge i samme rækkefølge som anført.

Derefter steges koteletter til en skorpe, og derefter smides osten oven på dem. Når osten smelter under låget, kan du tjene.

koteletter

Kyllingebryst i folie

Som et alternativ til grillede koteletter kan du lave kyllingekød i ovnen i folie. Til dette skal du:

 1. Kyllingefilet – 500 g;
 2. Krydderier – til smag;
 3. Salt til smag;
 4. Ost – 150g;
 5. Tomater – 2-3 stk.
 6. Peber sød – 2-3 stykker.

Tilberedningstid – 45 minutter. Calorie – 170 kcal.

Slå af kødet, læg derefter en tallerken og bland krydderierne. For elskere kan du tage mayonnaise, men i dette tilfælde er det dog bedre at undvære det, for i folien har vandet ingen steder at gå, og kødet vil komme ud for vådt..

Rul kød i krydderier og lad det stå i ti minutter for at infuse, og læg derefter på folieark. Mens kyllingen er syltet, gnider vi osten på et groft rist, og når kødet er lagt ud, drys det lidt på det..

Tomater og peber skåret i tynde skiver, læg kødet på med ost, hæld den resterende ost på grøntsager.

Derefter pakkes koteletterne i folie, lægges på et bageplade og sendes til ovnen i forvarmet (200 ° C) i en halv time. Udgangen vil være blødbagt kylling med ost og grøntsager.

Kulinariske tips

Det er bedre at varme ovnen på forhånd, for ikke at spilde tid og ikke holde varerne i venteposition, fordi grøntsagerne kan gøre juice tidligt.

Når du stegter kyllingekoteletter med ost i en gryde, behøver du ikke meget smør – kødet bliver fed og ikke så velsmagende. Bedre lidt olie og under låget giver kødet at sætte juice.

Ost kan tages fra nogen af ​​de hårde sorter, så det er behageligt at gnide, og smagen vil være meget attraktiv..

Det er meget vigtigt at ikke bryde kødet, når det slår det – det skal gøres blødere, men det er ikke så hårdt som oksekød eller lam.

Til fremstilling af koteletter ifølge sådanne opskrifter kan du bruge fileter af forskellige fuglearter, for eksempel kalkun.

Svampe kan bruges forskelligt. Hvis skov svampe, så skal de koge i en time og derefter stege. Hvis deres struktur er for blød eller slim efter behandling, bør du ikke tage dem overhovedet. Svampe og østers champignon kan steges uden madlavning.