Goulash “kom” til os fra Ungarn. Dette er en nationalret af ungarske beboere. Og madlavning er altid blevet betragtet som en ferie. Skålen selv skal traditionelt være tilberedt i fri luft, hvilket giver den en uforglemmelig smag og aroma..

gullasch

Faktisk er denne goulash lavet af oksekød. Men husmødre elsker at eksperimentere og tilberede denne skål baseret på kød fra andre dyr. Nemlig er svinekød eller kylling taget som basis..

Og det er værd at bemærke, at goulash ikke giver op med oksekødsmag, og måske vinder også..

Kyllingegulash er så delikat og velsmagende, at det vil gøre enhver skål med hvilken den vil blive serveret unik. Kød, der bruges til at lave goulash, er meget sundere og mere næringsrige end stegte.

Kokkens traditionelle ungarske skål er blevet ændret uden anerkendelse ved hjælp af forskellige grøntsager, men samtidig forkæler de ikke sin smag, og endog tværtimod lavede deres unikke smag.

En af de vigtigste regler for fremstilling af goulash er at stege kød over høj varme til skarp, gyldenbrun. Og så for at bringe det til beredskab, slukker de det med en lille mængde vand. I modsætning til kød fra forskellige dyr kylles kød hurtigere, mens dens konsistens er meget blødere og blødere..

For at goulashen skal have konsistens af tyk creme, skal kokke bruge mel eller, som et alternativ, stivelse. Tomat sauce eller pasta samt rømme giver retterne en særlig smag og aroma. Og tilsætningen af ​​en række krydderier gør den krydret.

Kyllingegulash kan kaldes en kostfad og anbefales til alle at tabe sig. Da dens energiværdi er meget lavere end for lignende kalvekød eller svinekød. 163 kcal dråber pr. 100 gram i gennemsnit.

Traditionel opskrift
hvordan приготовить гуляш из курицы с подливкой
ingredienser Antal
Kyllingefilet 200 gram
gulerødder 100 gram
løg 80 gram
vand halv liter
Solsikkeolie 20 gram
Tomatpasta 1 tsk
Konserverede grønne ærter 100 gram
Bulgarsk grøn peber 100 gram
salt at smage
mel 30 gram
Grøn persille 10 gram
Tilberedningstid: 50 minutter Kalorier pr. 100 gram: 80 kcal

Kyllingegulash med sovs er let at forberede. Det første skridt er at vaske og skære kødet i mellemstykker. Peber skæres i halm, halvringe og gulerødder gnides på en grov rivekniv.

at forberede овощи

Grøntsager stegt i en pande indtil kogte. Parallelt skal du stege kyllingekød godt for at danne en aromatisk skorpe. At sætte pasta grøntsager og hæld vand. Derefter introduceres fortyndet i en lille mængde bouillonmel og blandes grundigt..

yngel овощи

Derefter kan du tilføje kyllingekød og salt. Kog opskålen i 10 minutter. Når goulash er næsten klar, skal du sætte grønne ærter og fortsætte med at lave mad i yderligere 5 minutter.

yngel мясо

Drys med hakket persille før servering..

Sådan laver du kyllingegulash med cremet sovs

Hvis du serverer kyllingegulash med en cremet sovs til sideskålen, vil skålen være unikt velsmagende og appetitvækkende. Det kan gives uden frygt selv til et barn, da det er udarbejdet fra det mest ømte kød ved hjælp af slukningsmetoden. Goulash selv har en fremragende smag, og i kombination med en sideskål bliver den endnu mere smagfuld. Og til sidst vil samme skål erhverve forskellige smag..

ingredienser:

gullasch с мясом

 1. Kyllingefilet – et halvt kilo;
 2. Gulerod – en ting;
 3. Løg – et hoved;
 4. Mel – en artikel. ske;
 5. Rød creme – en art. ske;
 6. Madlavning salt;
 7. Dill grøn;
 8. Olivenolie.

Forberedelse 25-30 minutter.

Kalorier -86 kilokalorier.

Madlavning bør starte fra det faktum at først og fremmest forberede kødet. Vask, fjern fedtet, skåret i stykker. Sæt i en ren gryde, tilsæt vand og lav mad over lav varme.

Det næste trin er forberedelsen af ​​grøntsager. Løg skæres i små terninger, gnid guleroten. Hæld i en stegepande, hæld i olivenolie og en lille bouillon, sæt grøntsager og lad dem simre indtil halvfabrikata. Sæt derefter cremefløde og gryderet, inden du køber cremefarve.

Derefter omrøres stewed grøntsager, tilsæt mel og opløse det til en ensartet konsistens..

Alt dette hældes til kødet og koges i yderligere 10 minutter, så kødet er godt gennemblødt i sovs. Serveres på bordet med sovs og drys med grøn, finhakket dill.

hash с редискойOkroshka på valle er en fantastisk sommerret, der slukker tørst.

Du kan finde opskriften til svinekød shurpa her..

Kartoffel kylling gryde i en langsom komfur – bare lave mad, men overraskende velsmagende. opskrift.

Sådan laver du en skål med kylling og svampe med sovs i en langsom komfur

Kylling- og svampegulas kogt i en langsom komfur har en unik smag, der minder om juliens, men kun med mangel på ost. Smag af kyllingekød og svampe gør skålen uforglemmelig.

Men når man laver mad, skal man huske på, at goulash skal domineres af smagen af ​​de vigtigste ingredienser og ikke krydderier. Kyllingekød bliver saftigt og blødt.

ingredienser:

 1. Kyllingebryst – 350 gram;
 2. Sure creme – 200 gram;
 3. Løg – 150 gram;
 4. Mushroom – 300 gram;
 5. Hvede mel – 1 spsk. ske;
 6. Krydderier til kylling – 1 spsk. ske;
 7. Grønne – en flok;
 8. Vegetabilsk olie – 2 el. skeer;
 9. Tilberedning salt til smag.

Forbereder 50 minutter.

Kalorier – 106 kilokalorier.

Indledningsvis vaskes fremstillingen af ​​goulash og rengøres fra kyllingekødfilmen. Den er skåret i små stykker. Hæld en lille smule olie i en langsom komfur og læg løg, skåret i små terninger.

Det skal klistres i så længe det kræver, at løget bliver gennemsigtigt, og læg derefter kødet ud. Tilberedning i maskinen, hvis regulator er i “bagning” mode i ca. 10 minutter.

I en lille skål ælte melet med cremefløde til glat. Svampe skåret i form af plader og tilsættes til kyllingen. Og også sætte salt med krydderier og kog i yderligere 10 minutter.

Derefter skal du tilsætte creme sauce, blandes grundigt og koges et andet sted 4 til 5 minutter for at suge alle ingredienserne godt. Grønne tilsættes i slutningen..

Sådan tilberedes goulash fra kyllingfilet med sour cream sauce

ingredienser:

 1. Kyllingebryst – 1 kilogram;
 2. Gulerødder – 1 stykke;
 3. Løg – 2 stykker;
 4. Mel – 2 spsk;
 5. Sure fløde – 2 spsk. skeer;
 6. Humle-suneli – den fjerde del af tsk;
 7. Peber, salt til smag;
 8. Tomatpasta – 2 tsk eller 2 mosede tomater
 9. Vand – fra to til to og et halvt glas;
 10. Solsikkeolie – en halv kop;
 11. Bay leaf – 2 stykker;
 12. Allspice – 2 stk.

Fremstillet i 1 time.

Kalorier – 118 kilokalorier.

Først og fremmest bliver kødet grundigt vasket og derefter skåret i lange, tynde skiver. Steg i en stegepande indtil gyldenbrun. Hakk gulerødder, hakk løg i stykker og steg i smør.

Sæt stegt kød, klare grøntsager, allspice, blad, samt salt, peber og sæt i en kasserolle. Separat kokesaus. Opløs tomatpuré, mel og fløde i et halvt glas vand til en ensartet konsistens..

Hæld denne sauce til det færdige kød. Så snart skålen begynder at blive tykkere, skal ilden reduceres, og den skal koges i yderligere 3 til 4 minutter. Hvis skålen har en tyk konsistens, skal den fortyndes med vand..

Bon appetit!