En ovnbagt kylling er en kendt skål af kaukasisk køkken lavet af ung kylling, stegt med forskellige krydderier, peber og hvidløg. Tidligere var det traditionelt en festlig skål, men blev gradvist flyttet ind i kategorien af ​​den daglige menu, da der ofte ikke er nok tålmodighed til at vente på den næste fest.

I fuglen er ribbe buret nødvendigvis skåret, den er udvidet af et lag. Alle knogler er knæet enten med hånden eller ved hjælp af en specialpande, der er udstyret med en skruetryk.

Dette er en moderne version, og den oprindelige var at placere en kylling mellem metalplader lagt på en brand. En stor undertrykkelse blev sat på toppen og en skål blev forberedt under et sådant pres..

Kylling tilberedt på denne måde er værdsat for krydderierne smagfulde smag og stegt rødskorpen på toppen. Nogle gange ser det ud til, at fuglen viste sig at være tør, sådan ser det ud, men denne opfattelse er forkert, saftigt blødt kød bevares under huden, da det er præmarineret..

Moderne kokke har fået mange variationer af denne skål. Den er kogt i creme og tomatsauce med ost, kartofler eller andre grøntsager, og for nylig er det også bagt i elektriske ovne..

Klassisk opskrift i ovnen
hvordan приготовить цыпленка табака в духовке
ingredienser Antal
Fuglkroppe 1 stk.
Hvidløg 5 tænder
Salt, krydderier at smage
Tilberedningstid: 55 minutter Kalorier pr. 100 gram: 350 kcal

Den traditionelle opskrift på denne ret er ret simpel og kræver ikke specifikke færdigheder og produkter. Den optimale vægt af kylling er otte hundrede – ni hundrede gram, maksimum – op til et kilo.

Vi vasker grundigt kyllingen inde og ude, se omhyggeligt på eventuelle fjer eller fluff, hvis det er nødvendigt, fjern det med pincet eller skum det. Sæt det på tavlen, tør det med et håndklæde og skær det med en stor kniv, så du kan udfolde sig fuldt ud.

kylling очистить

Vi tager en metal hammer til koteletter og begynder ikke at slå kødet meget hårdt, for ikke at omdanne det til fyld. Vend om, lav indskæringer inde og vi klemmer tidligere rengjort og hakket hvidløg i tilfældig rækkefølge.

generobre цыпленка

Top forsigtigt gnide bagsiden af ​​dette krydderi. Drys salt og krydderier fra alle sider. Vi laver små stykker og skjuler kyllingevinger og ben i dem..

tilføje специи

Tænd den elektriske ovn ved 180 ° C.

at sende в духовку

Placer kyllingen på et bageplade, læg en tung stegepande ovenpå og sæt til at bage i fyrre minutter. Når du ser en gylden skorpe, gennemblød kødet med et tandstikker, viser tilstedeværelsen af ​​klar saft parabolens parat..

at sætte гнет

Bon appetit!

høne готова

Kyllingebakse i sourcreme sauce

Der er to måder at forberede denne skål på: fyld fuglen med rømme sauce, før den placeres i ovnen eller server den separat efter at have bagt kyllingen.

komponenter:

 • Fuglkroppe – 1 kg;
 • Sure creme – 300 g;
 • Hvidløg – 3 fedter;
 • Provencalske urter – 1 stk.
 • Grønne – en flok;
 • Olie – 50 g.

Produktion: time.

Kalorindhold: 376 Kcal / 100 g.

Vi beskriver detaljeret, hvordan man forbereder kyllingtobak i sour cream sauce i ovnen. Vi tager en frisk kølet kyllingekroppe, vi blænder den, vasker den i koldt vand og lægger det på et håndklæde for at tørre.

Det er bedre at tage en lille fugl, så der vil være tillid til, at det er ung og vil blive spist af familien i et møde. Vi laver et snit i brystbenet, åbner kyllingen og spred det på en flad, tør overflade. Vel mnemy hænder eller køkken hammer. Rigeligt salt, gnid med oliven urter.

Sæt i en pande med smeltet smør, tryk let ned med en flaske vand eller anden fragt. Hold kyllingen på ovnen bogstaveligt ti minutter.

Bland i en lille skål sur creme, presset gennem en presset hvidløg og hakket greens. Tænd den elektriske ovn ved 185 ° C.

Vi skifter fjerkræet på en bageplade, hæld den generøst fremstillede sauce og bages i 30 minutter.

Med ost i ovnen

Kylling skæres i stykker med tilsætning af hård ost vil appellere til alle familiemedlemmer. Ofte for benene og vingerne er der en “krig”, fordi det antages, at disse er de mest vinkler af bagt fjerkræ.

komponenter:

 • Hjemmelavet kylling – 1 stk.
 • Krydderier, salt – til smag;
 • Raffineret olie – 1 spsk. l.;
 • Ost – 200 g;
 • Mayonnaise – 3 spsk. l.

Produktion: fire timer.

Kalorindhold: 365,5 Kcal / 100 g.

kyllinger в духовкеNu i detaljer om, hvordan man laver en lækker kylling tobak stykker med ost i ovnen. Først skal du forberede fuglen. Vask, fjern de resterende fjer og skær med en spalter i delstykker..

Coat hver del med kylling krydderier og salt. Fold i en dyb skål, tilsæt majones og bland alt grundigt. For at kødet skal være godt marineret, skal du forlade et par timer. Hvis skålen ikke har travlt – det er bedre at forlade natten over i køleskabet.

Kør ovnen ved 175 ° C. Vi laver den særlige pande med olie. Hvis ja, nej, du kan tage den sædvanlige dybe pande. Vi satte op for at forberede os i 45 minutter.

Vi tager ud, vi knuse et tykt lag revet ost og send det tilbage i otte til ti minutter. Den færdige skål serveres bedst med det samme, det passer til næsten enhver sideskål eller let grøntsagssalat.

Sådan koges kylling i tomatsauce

Usædvanlig skål vil vise sig, hvis du bager fuglekroppen i tomatsauce. Det er simpelt forberedt, og marinaden kan både bruges selvstændigt og købes i butikken..

komponenter:

 • Kyllingekroppe – 1 stk.
 • Tomat Sauce – 400 ml;
 • Salt, krydderier – til smag;
 • Hvidløg – 4 fedter.

Produktion: fem timer.

Kalorindhold: 342 Kcal / 100 g.

Hvordan laver man kylling til denne opskrift? Vi skærer den vaskede og tørrede fugl i halvdelen, bland den i en plastikpose, så sprayen ikke flyver og slå den med en træhammer.

Vi tager ud, vi smeder med krydderier, vi tilføjer noget salt, vi gnider med hakket hvidløg og smør rigtigt med tomatsauce. Sæt i en dyb skål, dække med en plade af mindre diameter og sæt undertrykkelsen. Mariner i tre timer.

Vi spredes i en speciel roster, smør resten af ​​saucen ud på kyllingens overflade, stram det tæt med folie og lav huller på flere steder. Sendt for at forberede sig i halvtreds minutter. Fem minutter før færdiggørelse fjerner vi folien.

At dekorere den færdige skål kan være salat eller arugula, denne kombination af farver vil medføre en ekstra appetit ved synet af kylling.

maver с лукомLæs hvordan man laver lækre kyllingekammerter i en langsom komfur..

Opskrift på saftige krabbepinde med ost – læs opskriften her.

Noter opskriften til stuet kartofler med svinekød. Du kan tilberede denne skål i ovnen, i en kedel, i potter eller i en langsom komfur..

Garneret med kartofler

Fantastisk kombination af bagt fjerkræ med nye kartofler. Opskriften er ret simpel, og skålen viser sig lækker..

Komponenter undtagen friske kyllinger:

lækker курочка

 • Kartoffelknolde – 1,5 kg;
 • Italienske urter – 1 stk.
 • Uraffineret olie – 50 ml;
 • Hjemmelavet mayonnaise – 200 ml;
 • Hjemmelavet creme creme – 100 ml;
 • Salt – 2 tsk;
 • Peber, paprika – til smag;
 • Hvidløg – 4 fedter.

Produktion: en og en halv time.

Kalorindhold: 403 Kcal / 100 g.

Fugl vask og tør grundigt. Placer i en dyb skål, drys med peber, paprika, salt og denne blanding forsigtigt gnider indeni og uden for slagtekroppen. Sæt mayonnaise og creme fra hjemmet på bagsiden af ​​kyllingen, klem hvidløgene ud, smør kødet fra alle sider.

Skræl kartofler, hak i skiver og dyb i dybe retter, hæld italienske urter, hæld i olie og lad i femten minutter, æl alt.

Sæt kartoflerne i en glasrooster, læg kyllingen på toppen, luk tæt med folie og læg en forvarmet ovn til bagning i en time.

Ti minutter før processen er færdig, fjern folien og lad den rødme. Klariserede tobakskyllinger med kartofler er dekoreret på toppen med smukt hakket røde sød peber og grønne..

Kulinariske tricks

 1. Hvis du ikke har tid til at plukke slagtekroppen, skal du pynte den med bare majones, creme, sennep eller honning og læg den i ovnen.
 2. Fra den opvarmede kyllingfedt kan tilberedes sauce. For at gøre dette skal du tage et par fed hvidløg, cremefløde og friske urter. Alt slib, bland sammen og lad dem simre i ti minutter og omrør konstant. Grønne kan bruges: persille, dill, koriander, rosmarin. Smør den resulterende sauce med toppen af ​​bagsiden af ​​den færdige kylling eller sæt den separat i en skål;
 3. Hvis du ikke har en ung kylling på hånden, kan du tage en slagtekylling, men det vil tage meget mere tid at lave mad;
 4. Vand ikke det færdige fjerkræ med flydende sauce, huden bliver blød og vil ikke knase. Det er bedre at filere det separat i en skål;
 5. Sørg for at smøre bunden af ​​panden med olie, så slagtekroppen ikke holder fast, ellers vil alle de mest lækre ting forblive på bunden.

Bagt kyllingtobak i ovnen er så lækker, at hver værtinde bestemt bør lære at lave mad i denne skål. Nyd dit måltid med dig og din familie.!