Vegetabilske marger er meget populære grøntsager til plantning, da de ikke er meget lunefulde, kræver ikke ærbødig pleje og kan vokse i mange regioner i Rusland.

courgetter с кетчупом на зиму в домашних условиях

Sådanne grøntsager er i stand til at producere en ret stor afgrøde, og frugterne kan vokse til forholdsvis store størrelser. Og selvfølgelig havde alle, der høste squashhøsten mindst en gang, ikke ved, hvor de skulle lægge det, så det ikke ville ødelægge. Normalt er de stegte, bagt, stuvet, bagt.

Men under alle omstændigheder er der stadig en del, der skal lukkes i bankerne til vinteren for at nyde velsmagende og sunde grøntsager om vinteren..

Denne artikel vil fortælle dig om en ret interessant metode til konservering af zucchini med chili ketchup til vinteren..

En sådan usædvanlig kombination vil gøre kucchini smager og mere salte..

Traditionel opskrift

For at lave usædvanlige og lækre courgettes med chili ketchup til vinteren, skal du:

 • Frisk courgette;
 • 2 liter vand
 • 200 ml eddike;
 • 2 spiseskefulde salt
 • 500 gram sukker;
 • 10 spsk chili ketchup;
 • dild;
 • Sort peber i form af ærter;
 • nellike.

Trinvise instruktioner:

 1. Courgettes skal vaskes grundigt. Skær dem derefter i ringe omkring 1,5 centimeter tyk; Vi skærer кольцами
 2. I bunden af ​​krukken skal du sætte en fed og flere sorte peberkorn, en lille dill og lægge courgetter, der tidligere er skåret, på toppen Vi sætter специи
 3. Derefter er det nødvendigt at forberede marinaden, som bliver courgette; udfylde банки овощами
 4. Vand bør koges, tilsættes salt og sukker til det i de angivne mængder, vent på deres fuldstændige opløsning; marinade
 5. Derefter kan du tilføje ketchup “Chile” med eddike. Efter tilsætningen blandes alt grundigt og koges i fem minutter; Vi går ind в маринад кетчуп
 6. Derefter skal du hælde marinade i krukken og rulle op. Sterilisere bankerne har brug for ca. 20 minutter. Du skal straks dreje bankerne og lægge dem på et varmt sted, før de køler ned. Courgette klar. udfylde и закатываем

Her er en simpel opskrift på courgette med ketchup til vinteren, som vil være meget god om vinteren for at minde dig om sommeren. Denne opskrift kræver ikke meget viden og erfaring, lige nok til at have de nødvendige ingredienser, og alt vil vise sig.

Sådan en godbid kan serveres på et festligt nytårs bord, fordi alle vil lide det..

Opskrift zucchini i ketchup “Chile” uden sterilisering

Denne metode er velegnet til dovne husmødre, der ikke har tid til klassisk sterilisering af dåser. Denne metode er meget hurtigere og lettere end den klassiske, det vil tage bogstaveligt talt 30 minutter af din tid.

Til høst skal du tage:

 • Frisk courgette;
 • En liter vand
 • 1 tsk salt
 • 2 teskefulde sukker;
 • 1 spiseskefuld eddike
 • Dill, persille;
 • Sort peber i form af ærter;
 • Chile ketchup.
Denne metode til kogning af kucchini med chili ketchup uden sterilisering til vinteren er det, at det ikke behøver at forberede saltlage.

Trinvise instruktioner:

 1. Vask madrasserne grundigt, skær dem i ringe med en tykkelse på ca. 2 centimeter;
 2. I bunden af ​​krukken sættes en fedkage, et par kerner peber, persille og dille og dækker så alt sammen med skiveskåret courgette;
 3. Derefter er det nødvendigt at hælde varmt vand fra kedlen i krukken, dække med låg og vent 20 minutter. Hæld derefter alt vandet ud og gentag ovenstående trin 2 flere gange;
 4. Efter den næste hældning af vand i krukken, tilsæt sukker, salt, eddike og ketchup, hæld derefter kogende vand og rull op helt. Banken skal også vendes om og efterlades på et varmt sted, indtil temperaturen falder helt..
hrenovuhaPå hvordan man laver peberrod hjemme, kan du finde på vores hjemmeside lige nu.

Og her læse opskrifterne til madlavning sprøde syltede agurker til vinteren.

Honeysuckle bær er indsamlet og ved ikke hvad de skal gøre med dem? Kog jammen! Og her er opskrifterne. Det vil være en vidunderlig dessert eller sødt forberedelse til vinteren..

Denne sømningsmetode er meget lettere og hurtigere, men påvirker ikke kvaliteten og smagen af ​​denne storslåede skål. Courgetter vil vise sig alle de samme velsmagende og sprøde.

Så hvis der er et klart overskud af frisk zucchini, så kan du prøve at kaste courgette med ketchup til vinteren i overensstemmelse med ovenstående opskrifter, så i vinteraftener kan du nyde deres krydrede smag, som alle vil lide.

Og hvilken måde at vælge – let eller ej – er op til dig, selvom begge metoder ikke kræver meget indsats og erfaring, vil en tilgrundende kok også kunne forberede velsmagende courgetter med ketchup til vinteren.