Kandiserede frugter er skorper eller hårdmasse af søde frugter eller bær. Hovedbestanddelen til en sådan dessert er en pære, kirsebær, vandmelonskål, citrus eller græskar. Forberedelse af delikatesse er ikke anderledes end madlavning, og alle komponenter er i ethvert hus..

Candied frugt bruges ikke kun som en sød, men også som en dekoration til gelé, kage eller kage. Pumpkin candied stykker indeholder næringsstoffer, samt vitaminerne A, B, C og E. Candied frugter er uundværlige i kampen mod stress, apati og asteni.
Enkel opskrift
hvordan готовить цукаты из тыквы в домашних условиях
ingredienser Antal
skrællet græskar 700 g
en citron ½ stk.
sukker 700 g
nellike 2 stk.
kanel 1 pind
florsukker at smage
Tilberedningstid: 255 minutter Kalorier pr. 100 gram: 210 kcal

Forrenset græskar skal skæres i mellemstore stykker..

at skære тыкву

Tynde skiver kan tørre meget ud og bare brænde ud. Citron kræves til skæring i kvartalsskiver.

at koge сироп

Sukker, nelliker, kanel, citron, græskar blandes i en lille beholder, og alt er tilbage til morgenen..

tilføje пряности

Om natten frigør grøntsagen juice, så sukkeret opløses hurtigere. Du skal bringe sirupen i kog, koge i et par minutter og fjern fra komfuret. Blandingen skal afkøle og bløde, så det vil tage fra 6 til 10 timer. Dette er et løb, gentag som vil være nødvendigt 4 flere gange..

trække ud цукаты

Sirup smelter forsigtigt, det er bedre at lade stykker græskar i en kolander i to timer. Hvis væsken forbliver i bunden, tørrer de kandiserede frugter i meget lang tid. Den fremtidige søde skål lægges ud på en bageplade og bages i ovnen ved 50 grader i 4-5 timer.

lægge ud на деко

Varmt kandiserede frugter rulles omhyggeligt i issukker..

kandiserede frugter высушить

Græskar honning kandiseret i ovnen

ingredienser:

 • sukker – 200 g;
 • græskar – 1 kg;
 • honning – 60 ml;
 • citrus – 1 stk.
 • sukkerpulver.

Tilberedningstid: 4 timer.

Kalorindhold: 305 kcal.

Græskar er skåret i små stykker, dækket af sukker og afsat til natten. Om morgenen skal saften tørres i en anden beholder. Citron er forpligtet til at skære i små skiver, fjerne alle knogler og hugge med en blender eller fint rivejern.

Derefter blandes den forarbejdede citron med græskarjuice og honning. Blandingen koges derefter og koges i løbet af 3 minutter..

Sirup filtreres forsigtigt og hældes i en beholder med græskarskiver. Alle ingredienser koges i en og en halv time, indtil sirupet begynder at blive tykkere..

Næsten kogt kandiseret frugt filtreres og lægges på en pergament til tørring. Det er muligt at tørre både i el-tørretumbleren og i en ovn med konvektion ved en temperatur på 50 grader. Koldt tørret græskar falder sammen i pulveriseret sukker.

Opskriften på candied græskar krydderier

ingredienser:

græskar цукаты

 • grøntsag (græskar) – 1 kg;
 • vand – 700 ml;
 • sukker – 1 kg;
 • vanille, kanel – 1 stok hver;
 • nellik – 2 stk.

Tilberedningstid: 4 timer.

Kalorindhold: 125 kcal.

Græskar er ryddet af frø og skræl, vasket og skåret i små terninger. I en separat beholder skal du tilberede sirupen fra sukker og rent vand. Efter kogning er der tilsat græskar og krydderier..

Blandingen koges i 5 minutter og afkøles derefter. Processen gentages ca. 6 gange, indtil græskarskiverne bliver gennemsigtige i form af karamel..

Kandiserede frugter er fremstillet og tilbagelagt i en kolander, så sirupen kan dræne. Derefter lægges de ud på pergamentpapir og tørres. Det er bedre at tørre sødheden i ovnen med et temperaturområde på op til 50 grader. Efter afkøling sprøjtes kandiserede frugter med pulveriseret sukker. Til karamelisering kan du bruge den langsomme komfur ved at vælge “dampning” -tilstanden.

Sådan koges græskar candied skræl med citrus

ingredienser:

 • græskarmasse – 2 kg;
 • klart vand – 1 kop;
 • sukker – 700 g;
 • orange – 2 stk.
 • vanillin;
 • florsukker.

Tilberedningstid: 10 timer.

Kalorindhold: 205 kcal.

Pumpekraft er skåret i plader, strimler eller terninger. Citrus skal rengøres, fjern frøene og opdeles i skiver. Separat skal du forberede en sirup fra vand og sukker, kog og omrør konstant..

Græskar og appelsin tilsættes til den søde blanding, hvorefter den koges i 7 minutter. Beholderen med græskar fjernes fra ovnen og stilles til side i 2-3 timer, indtil den køler helt. Proceduren gentages to gange..

Derefter dannes sirupen fra kandiseret frugt, og der tages orange skiver. Pumpkinstykker skal være gennemsigtige og bløde. De lægges på et bageplade på pergament og sendes til ovnen i 5 timer ved en maksimal temperatur på 40 grader.

Efter madlavning og afkøling af det søde græskar er det strøet med pulveriseret sukker og vanille..

kylling готоваKyllingebryst i kefir – læs hvordan man korrekt forbereder sund og velsmagende skål.

Fisk gryderet med grøntsager i en langsom komfur – en meget tilfredsstillende og enkel skål.

Læs hvordan man laver lækkert kød med en eksotisk smag på thailandsk. Opskrift her.

Pumpekage i citron-orange sirup

ingredienser:

 • skrællet grøntsag (græskar) – 1 kg;
 • vand – 1 kop;
 • sukker – 300 g;
 • kanel – 5 g;
 • appelsin og citron – 1/2;
 • Carnation – 3 stk.

Tilberedningstid: 6 timer.

Kalorindhold: 230 kcal.

Græskar skal skæres i mellemstore stykker af samme størrelse, så de er tilberedt på samme tid. Så skal du lave en sirup af vand, sukker, nelliker, kanel, halv citrusjuice.

Når sukkeret er helt opløst, tilsættes grøntsagen til blandingen, og ilden reduceres. Når sirupen koger, skal ingredienserne stadig koge i 7 minutter..

Græskarskiver skal være bløde. Det er nødvendigt at lægge dem forsigtigt i en anden beholder for at gøre glasset til en ekstra væske, men det tager cirka 2 timer. Kandiserede frugter lægges på bagepapir og anbringes i ovnen i 3 timer..

Efter udløbet af denne tid tages bagepladen ud, stykkerne græskar afkøles og rulles i sukker. Det færdige lækkeri anbefales at blive opbevaret i en glasburk..

Nyttige tips

Hjemmelavede græskar candied frugter er meget populære, fordi selv børn gerne dette nyttige produkt i denne form. Alle anmeldelser af sådan en simpel men velsmagende dessert er positive..

Mange husmødre kender nogle få hemmeligheder, der forenkler forberedelsen af ​​kandiseret græskar. Her er de vigtigste:

 1. Smagen af ​​den kogte delikatesse afhænger af sorten af ​​græskar. Den bedste løsning anses for at være muskatmosfæren af ​​grøntsag, hvor tendermassen ligner smag af pære;
 2. For at sikre, at græskarens dessert er klar til at spise, skal du tjekke det for beredskab. Han skulle ikke holde fast i sine hænder og være overdreven;
 3. Dessert er let tilberedt i en langsom komfur, du skal bare indstille “multi-cook” -tilstanden, indstil temperaturen først ved 100 grader og derefter ved 85. Låget skal være konstant åbent;
 4. Det er bedre at opbevare kogt græskar i tætmonterede glasburer eller en pose tæt materiale, der forhindrer indtryk af insekter eller fugt..

Pumpkin dessert er ikke kun velsmagende, men også sund. Det vil kun tage et par ingredienser, som enhver værtinde har, og lidt tid til at lave søde kandiserede frugter..