Historien om chips har mere end 100 år. Tiltænkt overcooked, tyndt skiver kartofler gjort den berømte kok, der gav verden en så enkel og velsmagende delikatesse.

Over tid begyndte chipperne at blive kogt af forskellige grøntsager og lige frugter, som det er muligt at skære i tynde skiver: gulerødder, rødbeder, persille rodfrugter, selleri, æbler, bananer.

vegetabilsk чипсы

Fødevareindustrien producerer hovedsagelig kartoffelchips, i mindre mængder – æbler. Derudover har de underholdende producenter kommet med fint hakkede naturlige produkter til erstatning af vegetabilsk kartoffelmasse, smagfuldt, smagfuldt aromatiseret med kemiske smagsstoffer..

Dette produkt er ikke nyttigt, med konstant brug – selv skadelig, men for børn bør strengt forbudt..

For elskere af chips var der en vej ud – madlavning dem hjemme. Dette gøres hurtigt og nemt med en mikrobølgeovn i huset..

Princippet om madlavning i ovnen giver dig mulighed for at indstille bestemte temperatur- og tidsregimer, for ikke at blande sig i tilberedningsprocessen: du behøver ikke at blande, men bare lægge produktet ud, lukke døren, tænde den og fjerne den efter 5 minutter.

Forberedelse til madlavning

For at lave hjemmelavede chips i mikrobølgeovnen skal du bruge nogle værktøjer:

  1. Skarp kniv- eller shredder-slicer;
  2. Skærebræt;
  3. en si;
  4. Rengør tørt køkkenhåndklæde (du kan bruge papir engangs køkken);
  5. Bagning Perkament.

I hjemmet kan du lave chips fra de samme produkter, der bruges til at se i farverig emballage i butikkerne: kartofler, æbler, bananer, gulerødder. Du kan dog eksperimentere i dit eget køkken for evigt. Hovedbetingelse: Produktet skal ikke være for vandigt (bærene virker ikke).

Forberedelse af chips skal begynde med grundig vask af udvalgte produkter..

Hjemmelavet Kartoffel Chips Opskrift
hvordan приготовить домашние чипсы в микроволновке за 5 минут
ingredienser Antal
kartofler 5 stk.
Naturtørrede krydderier (sort peber, oregano, persille, dill) at smage
Oliven eller enhver vegetabilsk olie en lille smule
Salt (helst stort hav) at smage
Tilberedningstid: 20 minutter Kalorier pr. 100 gram: 249 kcal

Kartofler skal vaskes grundigt. Skræl kan ikke rense. For det første er det stadig nyttigt på grund af det høje indhold af kalium; For det andet giver det en smagsversion til det færdige produkt.

Skåret i tynde strimler, ikke mere end 1 mm.

kotelet картофель

Tag pergamentet til bagning (hvis det ikke er der, kan du erstatte det med kommercielt rent papir), spred det på et glasbageplade fra mikrobølgeovnen. Kartoffel spredes jævnt på papir. På en fane i ovnen er det ønskeligt at tage 1 – 1,5 kartofler. For tykt lag skal tages ud og vendes om under stegningsprocessen..

kartofler разложить на противень

Stegningstilstand er indstillet til 700 W i 5 minutter. Beredskabsindikator tjener også som farven på kartofler. Blid gylden farve er et klart signal til at tage ud af chips. Overgangsperioden fra “rouge” til “oh, brændt” er meget lille. Da der i mikrobølgeovnen foregår en varmeproces i produktet fra indersiden til kanterne, er det ikke nødvendigt at overskride den indstillede tid, for efter at ovnen er slukket, foregår inertiel stegning i nogen tid på grund af temperaturen, som endnu ikke er fordelt.

klar чипсы

Chips skal være rød eller lys gylden, sprød. Du kan også drysse dem med varmt salt og krydderier – det hele afhænger af forbrugernes smag præferencer..

kartofler по деревенскиLær opskriften til kartofler i landsbyen i ovnen fra den verdensberømte kok Hector Jimenez Bravo.

Opskriften på marinerede østers champignon marinerede østers champignon vil være nyttig for nidkære værtinder, der kan lide at lave lagre til vinteren..

De mest interessante retter af svinelever med vores artikel. Købte en lever? Klik her!

Apple chips i 5 minutter

Hjemmelavede chips kan tilberedes ikke kun fra kartofler. Voksne kan måske forkæle sig med gulerodsknusede ringlets og fra sellerirot. Hverken voksne eller børn vil være i stand til at opgive æbler og bananer..

ingredienser:

  • 2 – 3 æbler;
  • Drikkevand;
  • 0,5 kop sukker;
  • Kanel eller citronskind til smag.

For at lave æbleflis skal du vaske og håndklæde tørre 2-3 appels pr. Portion. Skåret i tynde skiver.

Tilbered sukker sirup fra 1 kop vand og 0,5 kop sukker. Sug skiverne æble skiver i det i 10 minutter. Fjern og spred på papirhåndklæder, så jævnt fordelt på pergament på mikrobølgeovnen.

Stegemodus – 700 W i 5 minutter. Guldfarve er et tegn på beredskab. Efter kogning kan chipsene forbruges varmt eller koldt – de vil være lige så sprøde.

Chips kogt i store mængder opbevares i papirposer på et køligt tørt sted..

Bon appetit!