Fyldning er en fantastisk proces, der giver skålen en ny smag og giver rigtig god fornøjelse. Der er nogle opskrifter, der altid er i mode, og intet kan ændre det..

Dette er bare en tradition – en ægte, der er etableret gennem århundrederne. Disse omfatter helt sikkert fyldt bulgarsk peber..

Forskellige farver i dette produkt udvider grænserne for smag præferencer. Med fremkomsten af ​​fremskridt undergår denne “skæbnes” skæbne også ændringer.

For bedre bevarelse af næringsværdien er der foretaget tilpasninger til den sædvanlige madlavningsproces, og peberen er nu forberedt ikke på gaskomfuret, men i wonder-teknologien – den langsomme komfur.
Fyldt peber i en langsom komfur: En traditionel opskrift
hvordan вкусно приготовить фаршированный перец в мультиварке
ingredienser Antal
Ung sød peber (størrelsen er valgt efter vilje) 10 – 15 stykker
Kød snoet i en kødkværn (det er muligt at bruge begge typer kød og blande flere forskellige) 1 kilo
Rå ris et glas
løg 1-2 stk.
Frisk gulerod 1-2 stk.
Salt, krydderier: sort peber, løvblad at smage
Tomat (eller pasta) at smage
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 132 kcal

Opskriften på denne skål kan variere: fra rostningsprocessen til stødning. Fyldning af peber kan også være meget anderledes: fra traditionel tomat til bouillon.

Peberfrugter fyldt med kød og ris i en langsom komfur: Vi starter hovedprocessen. Tilbered alle ingredienserne ovenfor: vask, afskal (om nødvendigt), fjern kerne i peber.

peber очистите

Efter den indledende fase skal du forberede påfyldningen. For at gøre dette skal du tage stykkerne hakket kød og male i en kødkværn, og dreje det til kødkød. Kombiner hakket kød og rå ris..

forberede начинку

Fyld skalede peberfrugter med denne påfyldning. Derefter (eller på samme tid) koges i en langsom komfur eller i stegepande (send de hakkede løg og gulerødder i vegetabilsk olie, indtil de har en gylden nuance, tilsæt tomaten i enden og kog alt sammen i et par minutter).

løg прожарить

Placer de fyldte peberfrugter i en kop, fyld dem med stegning af tomat og lad dem stuge i 40 minutter (ikke mindre, fordi risen er rå, det skal koges).

ris установить в мультиварку

Fyldte italienske peberfrugter

Alle etniske grupper giver uden undtagelse højde for standardskålen i overensstemmelse med de nationale præferencer. Et kendetegn ved salte peberfrugter er tilstedeværelsen af ​​parmesanost og olivenolie i deres sammensætning..

I den italienske opskrift (næsten kost) vil komponenterne være som følger:

 • Olivenolie – 2-3 spsk;
 • Citronsaft -1 tsk;
 • Sød peber – 5 -6 stk.
 • Friske tomater 4 – 5 stk.
 • Hvidløg – 3 fedter, kan være mere (efter smag);
 • Ost (Parmesan eller Mozzarella);
 • Grønne (persille, basilikum, oregano);
 • Salt til smag;
 • Krydderier efter smag.

fjer фаршированный овощамиForbered grøntsager: vask, rengør. Peberfrugter slippe af med stilke og frø og skære dem i halvdelen. Tomater sendes til kogende vand, og så løser vi dem af den øvre hud og skæres i flere mellemdele..

Parmesan skåret i små firkanter, bland med tomater. Klem citronsaft, drys dem med produkter og tilsæt knust hvidløg og grønne til det samme sted. Vi salt, vi peber. Påfyldningen er klar.

Vi fylder hver halvdel med en færdig sammensætning, efter at have smurt det med olivenolie. Vi bruger olie til multikooker, vi sætter peberkorn i det og forlad i bagningstilstand i 40 – 60 minutter.

Ingredienser kan suppleres med oliven og friske svampe at vælge imellem. Skålen bliver helt anderledes. Italienske opskrifter har altid en original smag..

ris для пловаVed du, hvilken ris det er bedre at lave pilaf?

Opskrifter med trin for trin fotos, hvordan man laver ravioli med ost. Men vi tilbyder andre fyldstoffer til at vælge din egen smag..

Fisk i fløde sauce kogt i en gryde er en anden opskrift, som du absolut bør notere..

Fyldte Peberfrugter med Ost og Svampe

Listen over hovedingredienser i ovenstående opskrift omfatter følgende produkter:

 • Søde paprika – 10 stk.
 • Friske svampe (østers champignon eller mushroom) – 200 gr.
 • Ost af to sorter (fast – 50 gr. Og 1 forarbejdet ost);
 • Grønne (persille, dill) – 1 flok;
 • Løg – 1 hoved;
 • Olivenolie – 1 spsk. l.;
 • Mayonnaise eller creme fraiche – 1 spsk. l.

Skålen koges meget hurtigt. Madlavningsprocessen kan identificeres i flere trin:

fyldt перцы сыром

 1. Først vaskes alle ingredienserne grundigt og rengøres dem;
 2. Skær ingredienserne: peberfrugter – i halv, svampe og løg – terninger
 3. Stek ristede grøntsager i olivenolie i en langsom komfur i “bagning” mode, så får vi svampe og løg og lader dem afkøle;
 4. Slib den smeltede ost i en separat skål og kombiner den med hakkede grønne;
 5. Kombiner stegte grøntsager og ost blanding, blandes grundigt;
 6. Fyld halvdelen af ​​abborre med påfyldningen;
 7. Vi sender dem til den langsomme komfur, hvor vi bager til det er færdigt. Et par minutter før du får dem, drys dem med hård ost og lad dem bage i ca. 10 minutter, indtil osten smelter..

Denne opskrift er ideel selv til feriebordet..

Nyttige tips

Den langsomme komfur er en ægte ven og hjælper i køkkenet. Det giver dig mulighed for at frigøre et stykke tid, som du kan afsætte dig selv eller en elsket. For ikke at nævne bevarelsen af ​​den maksimalt mulige mængde nyttige egenskaber af den tilberedte skål..

Du kan gøre alt i det: gryderet, kog og sug, selv steg. Brug på sundhedsområdet!

Du kan nyde fyldte peberfrugter til enhver tid på året. Du skal kun passe på dette i sæsonen og fylde det færdige produkt til vinteren: Forbered det i henhold til en af ​​opskrifterne, vælg den mest foretrukne fyldning og fryse det, frys ned i køleskabet.

Hjemmelavet mad til madlavning giver dig mulighed for altid at være fuldt forberedt og sætte en lækker skål på bordet om få minutter..

Farve spektret af paprika er en indikator for sorten og dens modenhed. Denne farverige grøntsag er en velkommen “gæst” på ethvert bord..

Kun få ved, at rødfarvet peber er førende inden for vitamin C indhold, der overgår lige citron. Valget af peber er et vigtigt skridt, da det afhænger af det, hvad vi vil lave mad og hvor. For eksempel er det bedre at bage rød peber, og brug den rå til salat – grøn.

Fyldt peber kan bruges som kalorieindhold med lavt kalorieindhold, og det skal kun udfyldes med grøntsager (kål, gulerødder) eller grøntsager med boghvede.

Peber er et værdifuldt produkt, der indeholder mange vitaminer og nyttige elementer. Maksimumet af sådanne elementer akkumuleres i nærheden af ​​stammen, som fjernes under peelingens peeling. Derfor er det vigtigt at være forsigtig med at få adgang til de stoffer, der er indeholdt i det, når der behandles et produkt..

Evnen til at overholde smag traditioner er særligt relevant for det russiske folk. På trods af at den fyldte peber ikke er en original russisk skål, er den forberedt og elsket som sin egen. Et stort udvalg af opskrifter.