Sådan tilberedes fisk gryderet med grøntsager

Fisk gryderet med grøntsager er en særlig skål, man kan sige til en amatør. Ikke alle accepterer en kombination af tomater, kål eller ægplanter med fisk og skaldyr. Men hvis du er en beundrer af sådan mad, er opskrifterne bare meget, og du kan altid eksperimentere, begynde med grøntsager og slutter med fisk..

Oftest for denne skål bruger fedtfattige sorter: kulmule, pollock, torsk, skrubbe. På bekostning af grøntsager og yushki, som dannes i madlavningsprocessen, er maden saftig og velsmagende.

Det er meget nemt at forberede en sådan skål, det er nok til at skrælle fisken, skære den i de ønskede stykker, læg den i lag med tilberedte grøntsager og gryderet på en bekvem måde for dig..

Det kan tjene en sideskål i form af kartofler eller grød, og selv i form af en separat skål kan du spise den med et stykke brød. Da dette er et dagligt måltid, kan det medtages i din kost et par gange om ugen..

Trin-for-trin opskrift
hvordan приготовить тушеную рыбу с овощами
ingredienser Antal
kulmule 1 kg
gulerod 2 stk.
løg 2 stk.
tomatsauce 4 spsk. l.
magert olie 3 spsk. l.
salt 1 tsk.
mel 3 spsk. l.
Bulgarsk peber 2 stk.
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 139 kcal

For at gennemføre denne opskrift er det bedst at tage en kulmule, der er få knogler i det – kun en højderyg. Når du stikker, bliver fisken blød, øm og saftig..

Vi afrimer kulmule, skraber af huskene med en kniv, skærer underlivet, fjerner indersiden, afskærer halen og finnerne. Vi vasker det i vand og skærer det i stykker, fordyp det i en skål og saltet det..

Vask grøntsager og skræl. Pærer og gulerødder skåret i halv ringe, peber – terninger. Vi tager en kedel, hæld lidt olie der og fold de tilberedte grøntsager.

Hæld melet i en plade, rull fisken i det og steg i en opvarmet gryde. Klar hake lægger sig ud til grøntsagerne og sætter kedlen på komfuret.

Fortynd tomatsauce med kogt vand for at få det til at ligne juice og hæld det i fisk med grøntsager. Stew skålen i tyve minutter.

Fisk gryderet i en tomat med grøntsager i en gryde

Budget, men meget velsmagende skål fås af ristet fisk, såsom pollock og et sæt friske grøntsager.

Ingredienser:

 • Pollock – 1 kg;
 • tomater – 3 stk.
 • løg – 2 stk.
 • gulerod – 2 stk.
 • olie – 4 spsk. l.;
 • mel – 5 el. l.;
 • salt – 2 tsk;
 • vand – 50 ml.

Madlavning: 75 minutter.

Kalorier: 141 Kcal / 100 g.

Friskfrosset pollock vaskes og rengøres. Med en skarp kniv skåret i halve langs ryggen. Vi tager ryggraden ud og gnider den resulterende filet med salt. Vi sætter pyramiden og giver saltede 20 minutter.

Med pærerne skal du fjerne skålen, hugge stropper. Vask gulerødder og rengør ved hjælp af et metalgitter. Tre revet.

Hæld mel i en skål. Hæld olie i en gryde og varme godt. Vi ruller fiskens emner ind i melet og forsigtigt, for ikke at drysse olien, læg frøet. Vi tænder den anden side og fra oven distribuerer de hakkede grøntsager.

Tomater er nedsænket i kogende vand i nogle få sekunder, skræl og hak i terninger. Sendes til stewpan for at forberede produkter. Vi hælder i halvtreds gram vand, reducerer varmen, dækker det tæt med et låg og giver skålen at stuge i 30 minutter.

bønnerBønner gryderet med grøntsager – en skål, der er populær over hele verden. Læs hvordan man laver det..

Puff konditori med chokoladefyldning – læs hvordan man laver en gourmet fransk kaffe morgenmad.

Sådan laver boghvede i en købmand med hakket kød – en stor parabol af russisk køkken.

Sådan sættes fisk med courgette i en langsom komfur

Til stivning med grøntsager i en langsom komfur er mager makrel perfekt. På grund af sin kombination med gulerod, løg og courgette vil parret blive saftigt og ømt..

Ingredienser:

 • makrel – 2 stk.
 • løg – 2 stk.
 • gulerod – 2 stk.
 • courgette – 1 stk.
 • olie – 30 ml;
 • salt – 1 tsk;
 • tomatjuice – 1 kop.

Madlavning: 65 minutter.

Kalorier: 134 Kcal / 100 g.

Vi afrimmer fisken, rengør indersiden, afskærer halen og finnerne, sørg for at afskære hovedet. Fold i pladen og saltet. Vi starter apparatet i slukningstilstand. Hæld olie i skålen. Pærer, courgetter og gulerødder rent. Skær i samme terninger eller strøer.

Sæt makrelens stykker på en enhed, steg lidt og fyld op med et tykt lag af tilberedte grøntsager. Hermetisk lukke låget og simre i 20 minutter. Åbn, rør, hæld tomatsaft og fortsæt med at lave mad i yderligere 20 minutter..

Efter at have slukket for apparatet, lad det stå i ti minutter, så fisken endelig bliver mættet med aromaer..

Denne ret er perfekt til kogte kegler eller smuldrende boghvede grød..

Opskrift på fisk gryderet med grøntsager i ovnen

En hurtig og meget tilfredsstillende skål til en hjemmelavet fest – stuvet torsk med kartofler i ovnen. Torsk, skiver og kartofler under et tykt lag af mayonnaisefyldning vil glæde alle gæster samlet.

Ingredienser:

 • torsk 750 g;
 • kartoffelknolde – 1 kg;
 • løg – 1 stk.
 • mayonnaise – 100 ml;
 • olie – 4 spsk. l.;
 • mel – 3 spsk. l.;
 • krydderier, salt – 1 tsk.

Forberedelse: 70 minutter.

Kalorier: 146 Kcal / 100 g.

Skræl kartofler og skær i mellemskiver. Torsk ren, tilsæt salt, rull i mel og let stege i vegetabilsk olie, bogstaveligt et minut for at skabe en smuk skorpe.

at stege рыбу

Skrællet løg skæres i ringe. Sæt kartoflerne i en dyb gryde, drys dem med krydderier, læg fiskstykker og løgringe på en kaotisk måde. Tænd den elektriske ovn ved 185 ° C.

sætte ud овощи

Vi ruller ud hele mayonnaisen i billetets centrum, spred den forsigtigt over alle områder af mad med en ske, så der dannes et tæt lag af saucen. Sendt for at forberede sig i halvtreds minutter. I slutningen kan strøges med friske eller tørrede urter..

Nyttige tips

 1. For at få en velsmagende skål, skal du hente kvalitetsprodukter. Hoveddelen er fisk. Når du køber, skal du være opmærksom på udseendet, der bør ikke være et tykt lag is på det, hele kroppen skal være hel, uden skader, hvid eller blålig farvetone. Ikke gul eller brunlig – et tegn på et forældet produkt, frosset flere gange;
 2. Erfarne kokke anbefaler at marin fisk før stødning. Almindeligt anvendt hjemmelavet mayonnaise, tung fløde eller vin;
 3. For ikke at overdrive fisk og skaldyr skal den paneres inden stegning, så hele saften forbliver inden i kødet;
 4. De slukende væsker bør være tilstrækkelige, således at produkterne ikke holder fast og bliver saftige;
 5. Hvis du bruger frossen fisk, må du ikke tine det i varmt vand. Det bliver tørt og hårdt. Det er bedre at lade det stå i køleskabet natten over;
 6. Fiskestikker forbliver intakte og vil ikke falde fra hinanden, hvis du først nedsænker dem i saltet vand i 30 minutter;
 7. Hvis du tog små sorter af fisk til at slukke, ikke gider fjerne ben fra det. I løbet af slukningsprocessen bliver de bløde og absolut ikke mærkes i skålen;
 8. Tag en gulerod med en stump ende, den er lysere og bedre at smage. Pærer skal bruge hvide eller lilla sorter, de har mindre bitterhed;
 9. Hvis du ikke friterer fisken og begynder at stive rå med grøntsager, vil det vise sig at smages som kogt;
 10. Grøntsager skal skæres i skiver af samme størrelse for at blive ensartet drænet;
 11. Fattig fisk er den bedste gryde med kål, courgette og rødbeder. Lav kalorie grøntsager vil være perfekt kombineret med pelengasom eller havkat.

Bon appetit!

Loading...