Sådan tilberedes en velsmagende fiskesuppe

Korsisk karpe er en fisk af karpefamilien, bredt udbredt i Rusland både i floder og i stående farvande. Markedet er populært for sin smag, blødt kød og lav pris..

Meget ofte købes det fra fiskere eller fra sælgere fra fiskebedrifter til dyrefoder, og hvis større, så steg eller kog fiskesuppe.

En ulempe ved denne fisk er en benagtig, men det er ligegyldigt. Denne artikel vil se på opskrifter til krydderisk karpsuppe, som ikke vil forlade ligeglade elskere af dette produkt..

Klassisk opskrift
hvordan приготовить вкусную уху из карася
ingredienser Antal
vand 2 l
kartofler 200 g
løg 2 stk.
Jord sort peber 1 tsk.
Citronsaft (valgfrit) 20 ml
Dill (tør eller frisk) 1 spsk. l.
vodka 50 ml
Sort peber ærter 10 bolde
Crucian 1 kg
Bay leaf 3-4 stk.
salt 3 tsk.
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 40 kcal
Det mest almindelige øre kan laves af enhver fisk, men nogle gange er det bedre at kombinere forskellige racer. I tilfælde af en crucian kan du ikke tilføje noget, fordi det er fedt nok til at producere en rig bouillon, der hærder, når den afkøles..

Små knogler – dette er den vigtigste snag, men det kan løses ved hjælp af to metoder – skotter af kogt fisk og lang kogning for at blødgøre disse meget knogler.

Frisk renset fisk med hoved og hale skal skæres i store stykker og lægges i en pande. Dæk med vand og læg løg, løg, skåret peber og løvblad.

en fisk отварить

Du skal koge i 15-20 minutter, før hovedet begynder at være let at forstå. På dette stadium trækkes hovedet og halen ud, kødet kan sorteres og tilberedes grøntsager.

en fisk перебрать

Gulerødder, løg, kartofler skal skæres i mellemstore kuber og sættes i bouillon. Derefter koges det, og når grøntsagerne er bløde, tilsættes citronsaft og et glas vodka..

gulerødder натереть

Efter fem minutter kan du slukke for gasen og hælde øret i plader. Fisk øre tjente kun varmt.

Sådan tilberedes øret af crucian med grits

Madlavning suppe c korn – en fælles og tilfredsstillende mulighed. Mange mennesker kan lide at tilføje hirse, perlebyg, semolina og andre. Her er en opskrift med tilsætning af perlebyg.

 1. Fisk – 500 g;
 2. Løg – 1-2 stk.
 3. Kartofler – 2-4 stk.
 4. Perlebyg – 30 g;
 5. Vand – 900 ml;
 6. Gulerødder – 1 stk.
 7. Salt, peber – efter smag.

Tilberedningstid – 40 minutter. Kalorier – 38,5 kcal.

Fisken forrenses, vaskes og skæres i stykker af mellemstørrelse. Hovedet og halen lægges i vandet, så bouillon er nærende..

Det er nødvendigt at lade det koge, derefter tilsæt løg, hakket gulerødder og kartofler, skær i halvdelen. Perlebyg skal tilberedes i forvejen indtil halv klar, fordi denne korn er kogt længe nok og tilsættes sammen med grøntsager.

Alt skal lave mad i mere end 25 minutter. 5 minutter før øreparet er krydret med peber og salt, hvorefter det serveres varmt på bordet.

marinade для курицыKylling marinade opskriften hjælper dig med at tilberede fjerkræet endnu mere saftigt og ømt..

Hvordan laver smeltet ost hjemme, læs vores artikel..

Rejer med pasta – prøv denne utrolige skål, der lugter havet.

Sådan tilberedes suppe i en langsom komfur

For at kunne huske hjemmet med et velsmagende, rart krydsende øre, skal du have en langsom komfur, ingredienser og lidt tid til at forberede dem – resten vil blive udført af programmet. Så de nødvendige produkter:

 1. Fisk – 1 kg;
 2. Gulerødder – 1 stk.
 3. Løg – 2 stk.
 4. Kartofler – 4 stk.
 5. Hirse – 40 g;
 6. Vodka – 50 ml;
 7. Bay blad – 2-4 stykker;
 8. Salt, peber – til smag;

Tid til madlavning tager højst en time, og kalorieindholdet i en sådan suppe vil være den samme 40 kcal pr. 100 g.

Renset fisk skåret i medium skiver, og sammen med hovedet lægges i en skål af langsomt komfur. Hæld vand og sæt tilstanden “Cooking” i 15-20 minutter efter saltning.

I mellemtiden kan du lave grøntsager. Skræl gulerødderne og skær dem i halvcirkler, kartofler med mellemstråler og løg i fire dele.

Når bouillon koges, sæson med løvblad og peber, tilsæt grøntsager, og lad den ligge i samme tilstand i 20 minutter. Efter halvdelen af ​​denne tid skal du tilføje hirse.

Men hvis der er elskere af kogte korn, så kan du tilføje det før – der er ingen strenge begrænsninger, for det vigtigste er, at kornet koger.

Og fem minutter inden slutningen af ​​den fastsatte tid strømmer vodka ind i øret..

Crucian er en knoglet fisk, så før du tilføjer grøntsager til bouillon er det nødvendigt at manuelt sortere det kogte kød eller koge det i 10-15 minutter længere, så småben blødgør.

Hvis der var kaviar i fisken, så kan den også lægges i øret med kød og uden at bryde filmen, så den koger helt.

Efter afslutningen af ​​regimets arbejde er det bedre at insistere om fem minutter og tjene stadig varmt, ellers køles det afkølet, da det køler ned.

Sådan tilberedes en aromatisk fad fiskere på en brand

hvordan приготовить уху на костре

Mange af os har vandret eller gået til naturen. Hvad kan sammenlignes med suppen kogt på en brand i slutningen af ​​dagen brugt i luften i kontakt med omverdenen?

Med denne opskrift vil det være behageligt at overraske venner og bekendte ved en fælles udgang, og da crucian karper findes i de fleste vandområder, vil der ikke være mange problemer med hovedbestanddelen i fiskeri..

 1. Fisk – 1 kg;
 2. Kartofler – 4 stk.
 3. Gulerødder – 1 stk.
 4. Løgløg – 1-2 stk.
 5. 2-3 løv blade
 6. Salt, peber – til smag;
 7. Frisk persille – 1 flok.

Tilberedningstid – en halv time. Kalorier – 40 kcal.

Først skal du skure fisken og helt rense den af ​​skalaer og indvolde. Det er ikke nødvendigt at smide kaviaret ud – det passer både i øret og i stegte form. Mens den hakkede fisk koges i en gryde, hugges grøntsagerne og sætter dem i vand på tidspunktet for kogning. Sammen med dem sætte et løvblad.

Når gulerne er bløde, kan du tilføje salt og peber. Hvis fisken ikke er meget fed, så kan du tilføje, hvis der er til stede, et par slagtekroppe eller stykker af en anden for at gøre en mere pulserende bouillon..

Fem minutter, før du bliver taget ud af ilden, hældes vodka i, og så kan du hælde færdigvandret suppe i plader. Frisk persille kan tilsættes både under madlavning og under servering – som det her.

Som et supplement til øret skal der være brød, da skålen er ret fed.

Kulinariske tips

Som nævnt i starten – fisken indeholder mange små skarpe knogler, så du skal koge det lidt længere, eller efter kogning kød skal du manuelt røre den.

Hvis der er et ønske og en chance, så kan kødet slippe af med alle knoglerne og tilsætte til bouillonen ren. For at lette opgaven kan du koge karpe i ca. 30 minutter, så fjern de store knogler, og de små vil ikke forblive.

Hvis der er kaviar i fisken, kan den enten steges i en pande eller føjes til øret. I karpe har kaviar ofte en lille lugt af mudder, der afhænger af dens levested, så der er allerede et meget individuelt spørgsmål for alle..

Når et kryds øre er kogt på et lejrbål, skal du overveje at vandet koger langsommere end på ovnen derhjemme. Det er vigtigt at overvåge grad af beredskab uafhængigt og ikke at stole på tiden – du skal tage højde for alle faktorer..

Med hensyn til krydderier – hvem i så meget. Tilsætningen af ​​sådanne urter og krydderier som rosmarin, salte, humle-suneli vil ikke ødelægge, men kun føje til den usædvanlige og pikante mad. Der er ingen kanonisk opskrift på suppe, og derfor kan alle have deres egne “fisk” og “hemmelige ingredienser” – eksperimenter er kun velkomne..

Loading...