Hvem kan ikke lide sandwicher? Og varme sandwicher? Åh, ingen vil helt sikkert nægte disse virkelig nærende og duftende delikatesser, især da der er så mange variationer af påfyldninger. Tidligere blev der lavet varme sandwich i ovnen, men nu erstattes de af en hurtigere og mere bekvem måde – i mikrobølgeovnen. Et par minutter – og du kan tjene!

En hurtig fryse ost sandwich opskrift
hvordan приготовить горячий бутерброд в микроволновке
ingredienser Antal
hvidt brød 4 stk
enhver hård ost 50 g
Tilberedningstid: 2 minutter Kalorier pr. 100 gram: 290 kcal

Der er ikke noget bedre til morgenmad eller en hurtig snack end sandwich med sprød osteskare. Nemmere at oprette en opskrift, og som et resultat – et nærende måltid.

Hvis osten er præsenteret i skåret, skal du bare lægge en tallerken på et stykke brød og læg sandwichene i mikrobølgeovnen. Alternativt kan et stykke ost revnes og drysses med brød. Hold det samme emne i mikrobølgebehovet 20-30 sekunder.

Sådan tilberedes brød med pølse i mikrobølgeovnen

Sådanne sandwich kan med held erstatte frokost eller middag, hvis der ikke er tid til madlavning, men du vil gerne spise noget varmt, hjerteligt og selvfølgelig meget duftende.

Ingredienser krævet:

 • flere stykker brød;
 • et par stykker kogt (eller røget) pølse;
 • 2 tsk revet hård ost;
 • 1 medium tomat.

Tilberedningstid: 5 minutter.

Kalorindhold: ca. 280 Kcal / 100 gr.

Tomat skal skæres i tynde skiver, hvorefter smørbrød kan samles: læg et stykke pølse på et stykke brød, en tomatskive på toppen og derefter et andet stykke pølse (selv om det kan begrænses til et lag) og en smule revet ost.

at gøre бутерброд

Alle emner sendes i mikrobølgeovnen i et minut ved fuld effekt. Er færdig!

varm бутерброд

Sådan laver du en kost varm sandwich med grøntsager i mikrobølgeovnen

Vegetarere og slankekure kvinder er slet ikke berøvet muligheden for at nyde varme sandwicher – du skal bare gøre dem med grøntsager.

Sommer indstilling

Ingredienser krævet:

 • Butera4 skiver brød;
 • 1 paprika
 • 1 medium tomat;
 • 2 fed hvidløg;
 • 4 tsk revet hård ost;
 • 1 spsk. mayonnaise skeen.

Tilberedningstid: 7 minutter.

Kalorindhold: ca. 220 Kcal / 100 gr.

Bulgarsk peber og tomat skal skæres i stykker. Mayonnaise, hakket hvidløg og revet ost blanding – få en sovs. Dernæst på skiver af brød skal du sætte skiver og smøre den kogte sauce. Mikrobølgeovn i 1 minut..

Med gulerødder

Ingredienser krævet:

 • 1 kogte gulerødder
 • 2 stykker brød;
 • 2 tsk revet hård ost;
 • 1 spsk. ske smør;
 • nogle hakket grønne løg.

Tilberedningstid: 5 minutter.

Kalorindhold: ca. 260 Kcal / 100 gr.

Brød skal smøres med smør, og gulerødder skæres i lange skiver og lægges også på brødet. Strø med grønne løg og revet ost ovenpå. Sandwiches bages i en mikrobølgeovn med maksimal effekt i 30 sekunder eller op til 1 minut.

Sådan laver du hot canapes med fisk i mikrobølgeovnen

Butera с рыбой

Når man taler om varme sandwich, tænker alle først og fremmest på en slags kødfodring, mens det er helt nemt at overraske din egen hjemmelavede fiskevariant af en sådan skål..

Ingredienser krævet:

 • 1 sandwich brød;
 • 1 dåse brummer i olie;
 • 100 gr. enhver hård ost
 • et par syltede agurker;
 • 100 gr. mayonnaise.

Tilberedningstid: 10 minutter.

Kalorindhold: ca. 275 Kcal / 100 gr.

Broen skal skæres i stykker, ikke tykkere end 2 cm. Gryn halvdelen af ​​osten, og den anden skæres i tynde skiver..

Syltede agurker i tynde skiver, sprøjter ud af krukken, og bland mayonnaisen med revet ost. Saml emnerne i følgende rækkefølge – smør skiverne af brød med sovs, oven på agurkens krus og brisling hver og dækk alle med en ostfad.

De fremstilles i mikrobølgeovnen på medium strøm i 2 minutter. Sandwiches med sød te.

pandekagerLæs hvordan man laver lækre pandekager med svampe – skålen er kendt for sin enkelhed, men samtidig er den meget velsmagende..

Sådan laver du smukt formede boller i vores artikel – detaljerede trinvise instruktioner og fotos til hver opskrift.

Til øl kan du tilberede duftende kiks i mikrobølgeovnen – bemærk vores opskrifter.

Brød med svampe, ost og urter

Sandwicher med svampe kan være en fremragende hjertelig mulighed for en snack eller endda et komplet måltid: du behøver kun at sylle pickles, så de kan varme op.

Ingredienser krævet:

 • 1 sandwich brød;
 • 150 gr. marinerede champignoner;
 • 100 gr. enhver hård ost
 • 4 fed hvidløg;
 • flok dill;
 • 50 gr. mayonnaise.

Tilberedningstid: 7 minutter.

Kalorindhold: ca. 270 Kcal / 100 gr.

Broen skal skæres i skiver og osten – i tynde skiver. Hæld hvidløg og frisk dill og bland med mayonnaise. Hvis marinerede champignoner er hele, skal de også skæres i skiver, men det er lettere at købe skiver med det samme. Skiver af brød skal smøres med saucen og lægge svampe og ost ovenpå. Tilberedning af sådanne emner kræver 1 minut i mikrobølgeovnen med maksimal effekt.

Nyttige tips

Hot sandwicher kombinerer perfekt hastighed og fremragende smag, men for at gøre dem skal du vide nogle regler for succes. De er lige så enkle som opskrifterne:

 1. Skiver af brød skal være tynde, så det er bedst at straks købe den riflede indstilling. De kan lægges på servietter, så smørbrød brænder ikke.
 2. Kødfyldning for emner (skinke, pølse osv.) Skal skåret så tyndt som muligt – hvis du vil have en tyk sandwich, er det bedre at sætte nogle skiver. Dette er gjort, så fyldningen kan varme op mere..
 3. Ved madlavning er det meget vigtigt at være opmærksom på produktets kvalitet – hvis pølsen eller pølserne er af ringe kvalitet, vil smørbrødene være mislykkede. Billige ost kan simpelthen ikke smelte, og mayonnaise er uappetitiv bage mv..
 4. Du kan gøre en snack mere velsmagende ved at tilføje forskellige saucer til det – ikke kun mayonnaise, men også ketchup, creme fraiche, sennep, ost eller karry.
 5. Det er vigtigt ikke at overdrive sandwicherne i mikrobølgeovnen, ellers vil de vise sig at være tørre og hårde, og så vil du ikke være i stand til at redde den færdige skål på nogen måde..
 6. Til varme sandwicher er ethvert brød egnet – rug, hvidt, klid osv. Fyldningen kan også være absolut nogen – flyvningen af ​​fantasi er ubegrænset, men den vigtigste ledsagende ingrediens i næsten alle opskrifter er ost.
 7. Hot sandwich saucer bør ikke gøres for flydende, da de vil blive absorberet i brødet, og det vil male, og de færdige dele vil simpelthen kollapse som følge heraf..
 8. Når der laves varme sandwicher fra tomater, er det bedre at fjerne frøene – mindre vegetabilsk juice vil fordampe fra dem, og skålen bliver ikke for våd.
 9. Hvis du gnider den revet hårde ost og tilføjer den til emnerne, vil det være et mere økonomisk forbrug af produktet, end når du skærer osten i tynde skiver.
 10. Varme sandwicher kaldes ikke kun på grund af fremstillingsmetode, men også på grund af serveringen: de skal serveres, før de er kolde, ellers vil smagen falde..

Bon appetit!