Salat “Malachit Armbånd” er ikke bare en snack, det er en dekoration af ethvert bord. Ringen (armbåndet) med en smuk grøn farve, præsenteret af tynde kiwi skiver, smukt lagt ud over den færdige skål, vil helt sikkert tiltrække opmærksomheden hos absolut alle ved bordet.

Hovedbestanddelene er kød (eller et andet proteinprodukt som fisk), hård ost, kyllingæg, mayonnaise til dressing og kiwi til dekoration. Men dette er ikke en udtømmende liste over fødevarer, der kan findes i denne salat. Hver husmor bringer noget anderledes end den traditionelle opskrift..

Klassisk opskrift trin for trin
hvordan приготовить салат «Малахитовый браслет»
ingredienser Antal
kyllingefilet 800 g
æg 4 stk.
hård ost 100 g
gulerødder 100 g
søde og sure æble 100 g
kiwi 3 stk.
hvidløg 6 g
mayonnaise 90 g
citronsaft 5 ml
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 134 kcal

Denne version af snacken er ikke kun spektakulært smuk, men også helt saftig og nærende, og sammensætningen af ​​ingredienserne gør det attraktivt i øjnene af fitness elskere og dem, der vælger at tabe sig. Du kan reducere kalorieindholdet i fadet ved at erstatte fedt mayonnaise med yoghurt.

Trinvise instruktioner til madlavning salat “Malachit armbånd” med kiwi:

 1. Kog kyllingekød, så det beholder alle sine saft, det skal dyppes i allerede kogende vand. Det færdige produkt er opdelt i fibre og fint brudt;
 2. Kogt kyllingæg og kogte gulerødder hakket, passerer gennem et riveapparat;
 3. Fjern skrællen fra et æble og skær kerne sammen med frøene med en kniv eller en speciel enhed. Skær frugtkød i små terninger, som skal strø med citronsaft, så de ikke mørkner skåret ind i яблоки
 4. Med kiwi også fjerne skræl. To frugter spredes som æbler, og man forlod at dekorere salaten; kiwi
 5. Grind ost på en fin rist. Til dressing blandes mayonnaise med hvidløg gennem en særlig presse; at gnide сыр
 6. Placer et glas i midten af ​​en flad skål (eller en stor plade), læg forberedte hakkede ingredienser omkring den, danne en ring. Lagenes rækkefølge: kylling, kiwi, kyllingæg, kogte gulerødder, æblebiter og hård ost. Hvert lag skal være rigt smurt med dressing; at gnide морковь
 7. Kiwi, de resterende ubrugte, skåret de mest tynde cirkler, som dekorerer salaten ovenpå;
 8. Før servering er det bedst at lade skålen stå i to til tre timer på en hylde i køleskabet..

Salat “Malachit Armbånd” med kylling og svesker

 

Denne snack har sin egen unikke smag – en ingrediens, der samtidig supplerer de to hovedprodukter (kylling og kiwi). Det er en beskæring, der balancerer kiwiens surhed med sin sødme og går godt med hvidt kyllingekød..

For “Malachitarmbåndet” med et twist, skal du tage produkter i følgende proportioner:

 • 300 g kogt kyllingefilet
 • 5 hårdkogte kyllingæg
 • 200 g kogte gulerødder;
 • 200 gram svesker;
 • 300 gram kiwi;
 • 100 g hård ost;
 • 30 g grønne løg;
 • 100 g mayonnaise.

Ved oprettelsen af ​​spiselige smykker fra malakit vil der ikke være mere end 20-30 minutter.

Ernæringsværdien af ​​den færdige salat, beregnet til 100 gram, vil være 167,2 kilokalorier.

Algoritme for handlinger i madlavningsprocessen:

 1. Ingredienser nashinkovat, hver for sig. Kød disassembled i fibre eller omdannet til små terninger. Gulerødder, ost og æg kan skæres i terninger eller hugge groft rivekniv;
 2. Rens halvdelen af ​​mængden af ​​kiwi og hugge i terninger, og lad den anden halvdel være til den endelige dekoration. Skyl besked og hugge i en terning, ligesom andre produkter. Finhak grønne løgfjer med en kniv;
 3. Rundt glaset, som i den tidligere opskrift, lagdelte ingredienser: kyllingæg, grønne løg, kyllingfiletfibre, svesker, kiwi, kogte gulerødder og hård ost;
 4. Fjern glaset fra salatens center og dekorér ringen fra alle sider med tynde kiwi skiver.

sandwichTun Sandwich – en velsmagende snack, der er meget let at forberede.

Bemærk opskriften på en kage med smørcreme.

Læs hvordan man laver hakket oksekødspatier – vores trinvise opskrifter..

Mulighed for laks og kiwi

Denne version af “armbåndet” vil glæde enhver fishy soul, og især elskere af rød fisk (laks). Ved forberedelsen af ​​denne snack skal du være forsigtig og forsigtig med salt. Fisken er allerede salt, derfor behøver du som regel ikke at tilføje mere salt til salaten..

Laks er uundgåeligt velsmagende i kombination med andre produkter fra salatens sammensætning, og især med sød og sur kiwi.

For fisk variationer skal malachit snacks forberede sig:

 • 200 g laks;
 • 4 kogte æg;
 • 100 g løg;
 • 100 g hård ost;
 • 250 g tomater;
 • 250 gram kiwi;
 • 300 g mayonnaise.

Selv om æggene ikke blev kogt hårdt dagen før, vil det tage maksimalt 40 minutter at forberede salaten.

Kalorieindholdet er ca. 223,1 kcal / 100 g.

Arbejdsproces:

 1. Hak alle ingredienserne i små terninger, undtagen æg og ost. Det er bedre at gratulere dem. Løg kan kortvarigt marineres i vand med eddike, men dette er valgfrit;
 2. Processen med at samle salaten svarer til de tidligere opskrifter, kun lagens rækkefølge ændrer sig lidt, og i betragtning af tomatens og kiwiens frugthed er der ikke behov for at skære hvert lag med en dressing. Ordren med visning af produkter: laks, ½ antal løg, mayonnaise, hård ost, tomater, de resterende ½ løg, mayonnaise, kyllingæg og det sidste lag af kiwi.

Nyttige tips

Salgsammensætningen er kiwi, så du kan fjerne eller erstatte ethvert andet produkt i skålen ud over denne frugt. For hurtigt og enkelt at skrælle kiwi til salat skal du afskære “stumperne” med en skarp kniv på begge sider, så start en teskefuld under skræl og drej hænderne for at adskille kødet fra huden.

Når skeen er gået rundt hele kiwiets overflade, forbliver den bare for at skrælle med en lille bevægelse..

Da salat er lagt i lag, og hver af dem er udsmeltet med mayonnaise, opstår der spørgsmålet: hvordan man fordeler dressingen på lagene så jævnt som muligt. Det vil være meget lettere at lave det, hvis du distribuerer majones på hvert lag, ikke med en ske, men spred det med en gaffel.

Hvis “Malachitarmbåndet” forbereder sig til en fest i anledning af den ottende marts, kan du arrangere det i form af en “malakit” otte. Udseendet af snacket vil være mere spektakulært og symbolsk..

For at danne en ring passer et jævnt cylindrisk glas eller en hvilken som helst anden enhed (for eksempel en ring til dannelse af små diameterskåle)..

I alle varianter af salaten er der et lag kogte kyllingæg, men husmødre har ofte vanskeligheder under rengøringen, især hvis produktet er frisk. Du kan hurtigt og nemt skrælse skallen, hvis du først knækker den, så kast ægget let mellem dine palmer og nedsænk det i koldt vand i et stykke tid..