Sandsynligvis er det ingen hemmelighed for nogen, at der kræves mikroorganer og vitaminer til normal funktion af kroppen. Særligt relevant er spørgsmålet hos dem, der ønsker at tabe sig, sidder på alle slags kostvaner..

Efter at have begraenset dig selv i kosten reduceres strømmen af ​​næringsstoffer betydeligt. Små denne strøm og om vinteren. Du bør dog ikke acceptere de negative konsekvenser af sæsonen eller reducere kaloriindtaget.!

Der er til enhver tid tilgængelige produkter: velsmagende, fedtfattig og indeholder mange vigtige elementer. De vigtigste er kål og agurker. Det er salater tilberedt på deres grundlag, der vil blive givet et sted i denne artikel..

Valg af produkter

grøntsager

For enhver opskrift på salat af friskkål med agurk skal du først vælge grøntsager. Nå, hvis du kan gå ind i haven og rive alt frisk og velsmagende. Denne “lykke” er dog ikke tilgængelig for alle. Derfor vælger vi ingredienserne til salaten fra den mest populære butik.

Frisk hvidkål kan have to hovedniveauer af modenhed:

 • ung – de øverste blade er lysegrønne, og hovedet selv er ikke meget tæt. I denne form, den mest saftige og ømme;
 • moden – hovedet er meget tæt, stilken er stor, og bladene er hvide. Sådan kål kan være lidt hårdere end ung, men den har opnået det maksimale fordel..
For at vælge et frisk produkt skal du omhyggeligt inspicere hovedet. Øverste blade skal ikke være trægte, visne. Forøgelsen af ​​de øverste lag indikerer lang og ukorrekt opbevaring. Ældre kål bør ikke brænde dine hænder.

Det er endnu lettere at vælge agurker – deres farve skal være rig og lys, og grøntsagerne selv bør ikke være træg og elastiske..

refill

Enhver salat kræver tankning. De er opdelt efter smag og kalorieindhold:

 1. Vegetabilsk olie – den mest overkommelige og almindelige tankning, har det laveste kalorieindhold. Det er til salater, krydret med olie og beregnes energiværdi af følgende opskrifter (undtagen den sidste).
 2. Citronsaft Sjældent brugt alene – ofte i forbindelse med smør og sukker. Som et resultat det viser sig meget velsmagende, men mere høj kalorieindhold blanding..
 3. Yoghurt. En klassisk drink uden ekstra smag vil være en interessant løsning og vil skabe en original kombination af smag, som dog ikke er til alles smag..
 4. Sur creme. En mere traditionel dressing, og i mange henseender gentager det forrige punkt, men med sin smag og mere kalorieindhold.
 5. Mayonnaise. Den fedeste, den mest skadelige, men også … den mest foretrukne tankstation for mange. Smagen indeholder allerede både syre, salt og sukker, hvilket gør kombinationen af ​​ingredienser mere harmonisk, men kalorien er høj..

Vælge grøntsager og vælge en dressing, det er på tide at gå videre til opskrifterne for kål og agurk salater..

Klassisk opskrift
hvordan приготовить салат из свежей капусты с огурцом
ingredienser Antal
mediumkål 0,5 kålhoved
medium agurk 3 stk.
salt og krydderi at smage
refill efter eget skøn
Tilberedningstid: 10 minutter Kalorier pr. 100 gram: 25 kcal

Processen med at lave frisk kål salat med agurk er meget enkel. Vask grøntsager. Afhængigt af friskheden af ​​agurker kan de rengøres eller anvendes helt. Derefter skæres agurk i strimler eller halvcirkler.

skåret ind i огурец

Kål finskåret.

skåret ind i овощи

Alt er placeret i en dyb skål, blandet med salt og krydderier, genopfyldes. Det er nødvendigt at lade salaten stå i et par minutter, så saften skiller sig ud, bland igen, og du kan spise.

kål

For at gøre kålen meget hurtigt, vælg saften, kan du hugge den, salt den i stor (!) Salt og bland den grundigt med dine hænder. Så snart saltpartiklerne opløses, vil de have tid til at arbejde “grundigt” – bogstaveligt talt foran vores øjne, bliver det blødere og frigiver fugt..

Frisk kål salat opskrift med agurk og radise

komponenter:

 • et pund kål;
 • agurker – 3 stykker;
 • radise – omtrent lige i vægt til agurker
 • friske grønne;
 • salt, peber;
 • refill.

Tid: 12 minutter.

Kalorindhold (0,1 kg): 49 kcal.

Tilberedningsprocessen: Hæld kålen fint, skær agurk i halvcirkler eller suger, på samme måde skåret radise. Men hvis grøntsagen er ung og hård, kan den revet. Finhakket grønne. Ingredienser kombinere, tilsæt dressing og bland godt..

Tilføj skinke

tilføje ветчину

komponenter:

 • kål – 300 gr;
 • to eller tre agurker;
 • tre æg;
 • skinke – 150 gr;
 • salt, urter, krydderier;
 • refill.

Tid: 15 minutter.

Kalorindhold (0,1 kg): 112 kcal.

Dette er en mere tæt (tilfredsstillende) skål. Det kan ikke kun tjene som en god snack eller bruges som en snack, men også blive en komplet skål. Desuden indeholder proteinerne i skinke, ikke mindre nødvendige organismer end vitaminer.

Kog æggene, køle og skære i terninger. Mens de koger, spild kål. Lidt salt og sat til side i dybe retter for at fremhæve saften. Dernæst hugger grøntsagerne og strøerne ned resten af ​​ingredienserne. Alt blander sig. Salat klædt med krydderier.

salat новогоднийNye opskrifter af salater til nytår 2018 – diversificere din ferie med nye retter.

Salat med røget kylling og svesker – en usædvanlig velsmagende og tilfredsstillende skål til dem der kan lide at plomme med røg.

Hjemmelavet opskrift på peberkager til jul.

Med havkalle

komponenter:

 • havkale – 300 gr;
 • agurker – 2 stk;
 • mayonnaise.

Tid: 5 minutter.

Kalorindhold (0,1 kg): 101 kcal.

Madlavningsprocessen. I stedet for den sædvanlige kål kan anvendes og hav. Det indeholder blandt andet en imponerende mængde jod, som også er afgørende for en person..

Kål, som regel, er allerede solgt skåret. Hvis stykkerne er store, kan de knuses. Agurken skæres i små terninger med en side omkring 7 mm. Vær forsigtig med saltet – nogle gange er kelp ganske salt. Ingredienserne blandes, mayonnaise tilsættes. Til denne opskrift er det den bedste dressing, da det vil tilføje lidt surhed og sødme..

Dette er en grundlæggende opskrift. Salat kan suppleres med majs, ærter, æg, ost osv. Meget interessant kombination af tang og hvidkål.

Enkel, nærende, velsmagende og meget sunde salater kan fremstilles af kål og agurker. Du skal bare vælge de rigtige ingredienser og kende nogle få små hemmeligheder.!