For nylig er amerikanske desserter blevet stadig mere populære både i vores land og i den enorme verden. Menuen på næsten hver cafe omfatter cheesecakes, brownies, muffins og pandekager, der længe har været elsket af alle. Pastry butikker er fulde af lyse, frodige kager og kager, hvoraf den ene – “Red Velvet” – er meget let at lave mad i dit eget køkken.

Denne kage fik sit navn på grund af kiksens lyse rød farve og den porøse skinnende tekstur. Kagen fås som delikat i smag som fløjlføler.

Trods det faktum, at denne desserts hjemland ikke er præcist kendt (Canada hævder også at være oprindelseslandet), tilskrives det stadig det amerikanske køkken. I hjemmet for nuklear farvning og den sindssygt lækre kikskage kaldte Djævelens mad.

Det viser sig at være usædvanligt ømt, og på grund af den kakao, der er en del af kikset, kan det virkelig overraske nogen, der smager det for første gang: bagning kan rødt forventes at være temmelig bær sur, men ikke chokolade.

Opskriften til at lave denne usædvanligt festlige dessert er ret simpelt på grund af ukompliceret teknologi, der ikke kræver “danse med tamburin”; såvel som takket være ingredienser, hvis hoveddel altid er i køkkenet af næsten enhver husmor.

Sandt nok er ikke alle komponenter i den oprindelige opskrift altid på vores hylder, men de kan erstattes af mere kendte produkter..

Kage “Red Velvet”: Oprindelig trin-for-trin opskrift
hvordan приготовить торт «Красный бархат»
ingredienser Antal
mel 2,5 glas
Bagepulver 1 tsk.
salt 1 tsk.
kakao fuld 2 el.
Rødt pigment til madlavning 2 tsk.
Blødt smeltet smør (under ingen omstændigheder spredes) smør 0,5 kop
sukker 1,5 glas
Kyllingæg 2 stk.
vanillin 1 tsk.
Kærnemælk eller kefir 1 kop
eddike 1 tsk.
sodavand 1 tsk.
Cremeost 470 ml
Blød cremeolie halv kop
Vanillin til fløde 1 tsk.
Jordsukker til fløde 2,5 standardbriller
Fin salt til fløde knibe
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 360 kcal

Madlavning svamp kage:

Tag temperaturen i ovnen til 170 grader, dryss med smør og drys med mel til kageforme;

varme op форму

Placer mel, bagepulver og salt i en mellemstore skål. Tilsæt et madfarvestof med kakaopulver i en separat lille beholder, bland dem;

at blande какао и разрыхлитель

Bland i en stor skål med smør og sukker i 3 minutter. Derefter tilsættes æggene og tilsæt den færdige blanding af kakao og farvestof samt vanillin. Tilsæt en tredjedel af den færdige bulkblanding til den olieagtige masse. Derefter skal du fylde det med halvt kærnemælk og vispebrønden. Hæld derefter den anden tredjedel af blandingen, visp, dække med resterne af kærnemælk og bland godt. Til sidst tilsættes rester af tørre ingredienser og slog til glat

blande op тесто

Sørg for, at bageformene forarbejdes med smør og mel og er tæt på dig, og ovnen opvarmes til 170 grader Celsius. Bland sodavand og eddike, tilsæt hurtigt til dejen, bland og hæld det resulterende stof i former. Bages kager i 25 til 30 minutter. Sikre beredskab med en kamp eller tandstikker

Stir тесто

Lad svampekagen stå på ovnsristen i 10 minutter. Tag derefter forsigtigt op med shortbread. Lad dem afkøle til normal stuetemperatur, før belægningen af ​​kagerne sker med fløde og anbring kagen i køleskabet..

shortcakes оставить остывать

Forberedelse af creme:

Brug en mixer til at blande flødeosten og bring den til en glat masse. Derefter sænkes hastigheden og piskeserviet, tilsættes pulveriseret sukker, salt og vanillin. Yderligere, øge sin hastighed, opnå en lys og lys tekstur;

at gøre крем

Creme kan begynde at smøre kagen med det samme, men du kan lade det stå i køleskabet, men før du bruger det, skal du bringe det til stuetemperatur;

fedt коржи кремом

For bedre at absorbere kiksfløden skal du klippe toppene af kagelagene;

fedt кремом торт

Kage udenfor kan være dækket med fløde helt, men du kan – kun toppen. I det andet tilfælde klippe kanterne jævnt i en cirkel med en skarp kniv eller med en særlig ring.

kage готов

Rød Velvet af Gordon Ramsay

Hvad skal du teste:

 • Sukker (kan være af enhver art) – 1,5 kopper;
 • Eddike – 1 tsk;
 • Raffineret solsikkeolie – 1,5 kopper;
 • Soda – 1 tsk;
 • Ægget stor kylling – 2 stykker;
 • Vanillin – Til smag eller 1 tsk;
 • Pulver naturlig kakao – 2 spsk l.;
 • Kærnemælk – 1 kop;
 • Mel – 2,5 kopper;
 • Rødt pigment til madlavning – 2 tsk.

Hvad du har brug for til cremen:

 • Cremeost – 230 gr.
 • Ko smør – 200 g;
 • Vanillin – 1 tsk;
 • Knust sukker – 2 glas.

Tidsomkostninger – 1 time.

Kalorieindhold – 430 Kcal pr. 100 g.

Dough preparation:

kage с кремом

 1. Tag temperaturen i ovnen til 160 grader;
 2. Smør sukker, æg og vegetabilsk oliebrønd. Tilsæt mad farve og bland alt grundigt;
 3. Kombiner alle de tørre ingredienser separat, undtagen sodavand og eddike, bland dem sammen, indtil farven er ensartet;
 4. Begynd at tilføje til oliesubstansen skiftevis tør blanding og kærnemælk, slog grundigt;
 5. Forbered bageforms: behandle bunden og siderne med smør og mel;
 6. Slukk derefter sodavand ved at kombinere den med eddike og tilsæt dem.
 7. Hæld det resulterende stof i form og læg i ovnen i en halv time;
 8. Fjern kagerne på samme måde som i ovenstående opskrift..

Forberedelse af creme:

 1. Slå alle ingredienser til, indtil du opnår en ensartet hvid luftmasse;
 2. På samme måde som i den forrige opskrift børstes kagerne med fløde.

Madlavningstips

 • Sigt ikke kun melet, men også hele den tørre blanding;
 • Ved brug af madfarvning skal du have et forklæde
 • Rør dejen med en spatel gennem hele processen, hvilket ikke tillader, at slammet dannes;
 • Hvis der ikke er farve på hånden, skal du bruge sukkerroer
 • Kærnemælk kan erstattes med kefir, men hvis det ikke er tilgængeligt, tilsæt et par teskefulde citronsaft til en kop mælk og vent 10 minutter.

isse из печениGourmet kylling lever pate med gulerødder og løg. Forbered dette interessante snack for at overraske gæster med delikat smag..

Læs, hvordan du tilbereder ordentligt kartoffel zrazy med svampe i ovnen. Selvom parret ser simpelt ud, vil det sikkert smag som.

Stejede kartofler med frosne svampe – en simpel skål, som også har sine egne hemmeligheder. Sådan gøres det endnu mere smagfuldt, læs vores artikel..

Generelle anbefalinger til belægning af kagen med fløde

Selvfølgelig kan alle komme med deres egen måde at betjene rød fløjlkage på, men der er to klassiske måder at behandle kagen med fløde på:

 1. Fuldt cremet dessert. Ideelt er kagerne og kantene afskåret (kantene er valgfrie, men i dette tilfælde taber kagen sig). Få den rigtige form, smuldre kagerne med creme. Nu frakke med et tyndt lag fløde øverst på kagen med en spatel og siderne – med en skraber. Slap af overskud og sørg for, at der ikke er umærkede steder og sæt kagen i køleskabet et stykke tid. Efter at det er afkølet og gennemblødt, skal du dække desserten med et dekorativt lag: Med en ren sked (en konditorhylde med en rund dyse passer også), påfør en stor mængde creme til toppen og spred den fra midten til midten; Anbring overskydende fra kanterne til siderne og spred jævnt med en scraper. Overskuddet på hjørnerne er dækket af en spatelspids, men nu fra kanterne til midten;
 2. “Naked” kage. Hovedbetingelsen for en sådan dessert er ideelt skåret kanter. Den øverste i dette tilfælde er dekoreret med “roser” af fløde. De resterende stykker kage kan spredes på isskålene og hæld fløde.

Denne dessert vil helt sikkert blive medtaget på listen over yndlingsretter fra din familie og venner. Dens festlige udseende, delikate, saftige og samtidig rige smag vil dekorere ethvert bord og appellerer til enhver elsker af desserter. Forberedelsens enkelhed er uforenelig med indtryk af, at denne kage producerer under smagning..

Bon appetit!