Tiden for udseende af tærter er vanskelig at spore. I Rusland, siden oldtiden, er det sædvanligt at tilbyde denne godbid med en række forskellige frugter, grøntsager, kød og mejeriprodukter..

Hurtig opskrift
hvordan приготовить быстрый пирог с капустой
ingredienser Antal
hvidkål 300 g
kyllingæg 3 stk.
salt 10 g
mel 1,5 st.
mayonnaise 50 g
løg 100 g
kefir fedtfattig 200 ml
ost 100 g
smør 15 g
vegetabilsk olie 50 g
sodavand 10 g
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 175 kcal
Når som helst på året, til den optimalt lave pris, kan du købe en så sund og velsmagende grøntsag som kål. Tilberedning af forskellige supper (borscht, suppe) er ikke uden det, for ikke at nævne stuvet og surkål, der er tilberedt i næsten enhver familie..

For at spare tid på madlavning kom husmoren op med en opskrift, der fremskynder tilberedningen af ​​tærter med denne grøntsag..

For hurtigt at bage en kage kan forberedelsesprocessen opdeles i fire trin:

 1. Kålhak, kog i ti minutter og læg i en kolander, så den er glas. Det er ønskeligt at skære løget fint og derefter stege med en spiseskefuld vegetabilsk olie i en stegepande. Stewed kål i en stegepande indtil rosenrød farve på den resterende olie og salt. Bland med løg.
 2. Mens grøntsagerne stikker, skal du dejte dejen. Slå et æg og kefir Langsom omrøring af denne masse hæld mel, sodavand, salt. Rør grundigt, så der ikke opstår klumper..
 3. For at skabe en smuk bagflade skal man blande et æg og mayonnaise med groft revet ost.
 4. Den formular, der anvendes til bagning, smør med smør og hæld dejen (dens tekstur ligner sur creme). Top stuvede grøntsager og dække med ost og mayonnaise. I en ovn bage ved 180 ° femogtyve minutter. Tjek med en kamp for beredskab – vil være tør efter piercing bagning.

Derefter kan du hurtigt sætte bordet og sætte dig ned for at drikke te med en duftende og nærende kage..

Pie med kål

Når du forbereder dig til bagning, er det nødvendigt at ælte dejen i timevis, fidle med gær, knæ det på forhånd og insistere. Ved at bruge mayonnaise eller kefir til basen kan du perfekt reducere tilberedningstiden og få en god og smagfuld kage..

For at forberede denne skål med kål skal du:

 • fedtfattig kefir – 450 ml;
 • 3 kyllingæg;
 • hvedemel – 600 g;
 • kål – 300 g;
 • sodavand – 10 g;
 • smør – 70 g;
 • salt og pulveriseret muskatnød – 15 g.

Tiden til at skabe en jellied tærte er 50 minutter under hensyntagen til forberedelsen af ​​alle produkter, men kaloriindholdet på 100 g er mere end simpelt bagning med kål – 180 kcal.

De vigtigste vegetabilske retter – kål – skal skæres. Derefter steges det og steges på 50 gram smør i ti minutter, tilsæt lidt salt og hæld muskat.

På dette tidspunkt, slå æggene med kefir, tilsæt sodavand, salt. Rør i mel og rør til glat..

Smør formen med resten af ​​olien, og læg derefter kålfyldningen på bunden, så den dækker det helt. Hæld langsomt toppen af ​​melmassen.

I en ovn opvarmet til en temperatur på 180 °, bages denne skål i en halv time. Den gyldne farve på overfladen vil indikere kagenes beredskab.

Udseendet af den jelliedbage mere som en gryde, så det er bedre at blande dejen og kålen, og hæld det derefter bare i form. Du kan også lægge kagen i lag: dej, kål, dej.

Serveres, dekoreret med sesam, med cremefløde, te – en godbid vil helt sikkert glæde både gæster og kære.

Lazy Cabbage Pie

kål пирог

Uventede gæster kan bringe glæde og yderligere problemer, men bagning med kål kan altid komme til undsætning. En godbid, selv om den udvikler dovenskab med sin hurtige forberedelse, viser det sig velsmagende, sundt og tilfredsstillende. At gøre kagen vil være nødvendig;

 • hvidkål – 750 g;
 • kyllingæg – 3 stk.
 • fedtfattig creme creme – 180 ml;
 • mayonnaise – 120 g;
 • mel – 270 g;
 • bagepulver – 1 p.
 • smør – 70 g;
 • salt – 15 g;
 • peber – 10 g.

Du kan bage en cirkel på bare fyrre minutter, og kalorieindholdet på 100 gram kålskål vil være 155 kcal..

Den vigtigste grøntsag af denne skål skal være finhakket og lidt rynke med dine hænder. Æg til en mayonnaise, hæld sød fløde, salt, tilsæt peber. Efter blanding af bagepulver blandes alt grundigt..

Hvedemel i den resulterende blanding skal hældes langsomt i dele for at undgå udseende af klumper i dejen, hvis konsistens kan ligne sur creme.

Vi overtrækker den valgte form godt med smør og hæld i 1/3 af dejen, så den dækker bunden. Sæt kål på toppen og tilsæt lidt salt. Hæld derefter de resterende dej..

I ovnen forvarmet til 180 ° sender vi den fremtidige kålkage i en halv time. Efter en nærmere angivet tid skal du kontrollere, om du er parat til at være parat i bagning, det skal være tørt.

Denne ret går godt med mejeriprodukter og krydret saucer, creme fraiche, urter og ost.

kylling желудочкиLæs, hvor interessant det er at lave kyllingekæmper i cremefløde..

Noter opskriften til oksekødtartare. Vores trinvise fotografier hjælper dig..

Læs hvordan man laver en charlotte på kefir – et udvalg af enkle og lækre opskrifter.

Kål lag Pie med æg

Til en picnic, frokost på arbejdspladsen, er forfriskninger til gæsterne perfekte appetitvækkende og hjertelige kager med grøntsager. At reducere kalorieindholdet samt øge proteinindholdet vil hjælpe med at bruge kål, æg i forberedelsen af ​​puffekage. For at skabe det skal du:

 • Hvidkål – 400 g;
 • kyllingæg – 4 stk.
 • vegetabilsk olie – 1 spsk. l.;
 • sesam – 10 g;
 • smør – 30 g;
 • puffekager (gærfri) – 250 g;
 • krydderier (valg og salt, peber) – 5 g.

Det tager omkring fyrre minutter at lave mad, og næringsværdien pr. Hundrede gram bagning er 210 kcal.

Til påfyldningen skal du koge tre æg hårdkogte, som derefter skal skrælles, revet.

skåret ind i яйца

Mens de koger for at starte makuleret kål. Hæld vegetabilsk olie i en stegepande og steg den vigtigste vegetabilske ingrediens i skålen – kål – indtil den bliver blød. Det tager cirka ti minutter. To minutter inden slutningen af ​​quenching tilsættes smør.

trevl капусту

Efter afkøling af kålen blandes den med æg, salt, tilsæt krydderier, peber.

at blande начинку

Det første lag af kagen vil være dejen, så du skal rulle den ud og lægge den på et bagværk. Spred kålblandingen jævnt omkring dejenes omkreds, og lad kun et par centimeter på hver side ikke dækkes..

at gøre пирог

Det næste lag er igen dejen, som skal presses tæt på alle kanter. Gør nedskæringer på overfladen, så ekstra damp kommer ud..

at danne капусту

Det resterende æg er nødvendigt for at salve toppen af ​​kagen – det skal bare piskes.

fedt яйцом

Stænk sesam på toppen og sæt i ovnen ved 180 ° i 20 minutter.

en tærte готов

Ved den ruddy øverste visning kan du lære om færdiggørelsen af ​​puddergrydelavning..

Hurtig tærte med kød og kål i en langsom komfur

Køkkenudstyr forenkler ofte og sparer tid, når man forbereder en række retter. Bagning bliver let og simpelt, og smagen kan tilfredsstilles med dets rigdom og aroma hos alle familiemedlemmer. For en hurtig tærte med grøntsager og kød skal du:

 • mel – 300 g;
 • bagepulver – 0,5 poser;
 • cremefløde (lavt fedtindhold) – 150 ml;
 • kyllingæg – 3 stk.
 • smør – 100 g;
 • komælk – 100 ml;
 • hvidkål – 300 g;
 • hakket kød (svinekød og oksekød) – 300 g;
 • vegetabilsk olie – 20 g;
 • ost (hård sort) – 50 g;
 • løg – 100 g;
 • krydderier (allspice, urter, humle-suneli eller andre) – 10g;
 • salt til smag.

Bagning tager en time og tyve minutter uden at forberede produkter til tæren, hvor kalorieindholdet på et hundrede gram er 220 kcal.

Først skal du tage produkterne til dejen – det er mælk, salt, bagepulver, et glas mel og smør. Bland alle ingredienserne grundigt, fold dejen i en skål og dækk med et håndklæde..

Mens dejen er infunderet, steg det hakkede kød, skrællede og fint hakkede løg i en vegetabilsk olie i en vegetabilsk oliepande. Kål tyndt hakket, mash lidt, og bland derefter med hakket kød.

I en fladkogespand, smurt let med smør, sæt dejen og glat den, og gør ribbenene tre centimeter langs væggene. I æg creme creme tilsættes et hundrede gram mel, salt og blandes grundigt. Tilsæt denne blanding til fyldet med kål, tilsæt dine yndlings krydderier og bland igen.

Sæt blandingen af ​​kød og grøntsager på dejen. Stænk med revet ost og tænd “bagning” -funktionen på den langsomme komfur – en time.

På bordet er det bedre at betjene kagen i en bund på bunden – det er lettere at skære det og æstetisk, det ser mere attraktivt ud..

Kog Bemærk

For hurtig, nem og hjertelig tærter med kål kræver den korrekte rækkefølge af æltning af dejen, som skal have en væskekonsistens. Det skal bemærkes, at:

 1. Når du blander kagen, skal du vælge fedtfattig mayonnaise, kefir, mælk – dejen vil være luftig, kalorieindholdet vil være let, og de nyttige vitaminer og mineraler vil øge;
 2. For at kager ikke holder fast i formularen, skal bagpladen dækkes af papir, smurt med smør;
 3. Du kan lægge dejen i lag, skifte med kål, eller du kan simpelt blande kålmassen og de flydende creme massen af ​​dej.

Højkalorindholdet i denne skål kan reduceres ved at tilføje halvdelen af ​​smør, mejeriprodukter (eller fortynding dem med vand). Serverer bedre med lette snacks, frugtsaft og grøn te.

Bon appetit!