Sådan tilberedes en hotdog i pita derhjemme

I den moderne rytmes hurtige rytme har mange af os ofte en snack på kørslen. Dette er ikke overraskende. Det tager så meget tid at være i tiden og altid være i form. Derfor er det så vigtigt at kunne få en hurtig og velsmagende snack uden at bruge meget tid og penge på madlavning..

Vi tilbyder dig flere opskrifter til forberedelse af en velkendt hotdog. Men ikke “almindelig”, men i en tynd kage fra øst, kendt for alle som lavash. Hurtig, billig, yderst velsmagende – hvad du har brug for.

“Snack on the run”: en klassisk opskrift
hvordan приготовить хот-дог в лаваше в домашних условиях
ingredienser Antal
pitabrød for hver del af 1 ark
pølser 2 stk.
Kinesisk kål 1-3 blade
røde tomater 2 stk.
grøn løg på vilje
mayonnaise, sennepssauce, ketchup at smage
Tilberedningstid: 15 minutter Kalorier pr. 100 gram: 280 kcal

Alle komponenter til denne opskrift vil være i hver hostess hus. Meget hurtig og lækker..

Madlavning hotdog i pita derhjemme:

Den første ting du har brug for at forberede pølser til fadet – det er bedre at stege dem i ovnen, men du kan bare koge. Nu skal du lave en salat af tomater og grønne løg. Hvis det ikke er på listen over produkter til madlavning af din snack, skal du bare skære tomaterne i tynde cirkler.

salat

Dernæst skal du sprede et pitablad, sæt et kålblad ovenpå. Sæt salat på kål, læg pølser på toppen af ​​salat. Hæld alle ketchup, sennep, mayonnaise (efter eget valg).

lægge ud сосиску

Wrap pita “kuvert” og sæt i mikrobølgeovnen i 5 minutter eller i ovnen (for dem der kan lide crunch skorpe).

hotdog

Dobbelt hotdog i pita “Spis mig!”

Ved at tilføje grøntsager og et eller et par pølser til fadet får vi en stor dobbelt hotdog, som du kan fodre nogle få mennesker..

ingredienser:

 • Armensk tynd pitabrød – 2 stk.
 • 3-4 pølse kødpølser;
 • Kinesisk Kål – 3 blade;
 • Koreansk gulerod – 100 g;
 • tomater – 2 stk. (Small);
 • agurker – i vilje;
 • ketchup, sennepssauce, mayonnaise.

Tilberedningstid – 20 minutter.

Calorie – ca. 295 Kcal / 100 g.

Sådan laver du en dobbelt hotdog hjemme:

Til at begynde med skal du hugge tomater og agurker (valgfri), bland dem i salat. Dernæst skal du stege pølser i ovnen eller koge dem i 2 minutter. Lad afkøle.

Nu er du nødt til at sprede et ark pita præcist (du kan endda lægge et ark oven på en anden for holdbarhed, da der vil være en masse stuffing), læg kål på den. Placer den tilberedte salat på kålen ved siden af ​​den koreanske gulerod.

Pølser skal sættes i sidste sted og hæld alle ketchup, sennep, mayonnaise til din smag. Det er kun at pakke pitaen “konvolutten” og varme den i mikrobølgeovnen i et par minutter..

bøfferSådan laver du saftige kalkunstikker i vores artikel. Denne ret er velegnet til dem, der overholder en sund kost eller kost..

En simpel Mos kartofler med gryderet er den bedste side skål med grøntsager. Opskrift her.

Læs hvordan man laver selleri salat – en opskrift med trinvise fotos og tips fra kokke..

Hotdog i pita uden majones “Usædvanlig”

Til tilhængere af en sund kost er denne hotdogsopskrift egnet uden brug af mayonnaise sauce..

ingredienser:

 • Armensk tynd lavash – 1 stk.
 • 1-2 pølser;
 • kål – 1 stk;
 • kirsebær tomater – 2 stk.
 • greens – efter eget valg
 • creme creme – 3,5 tsk. skeer;
 • saltkniv;
 • hvidløg – 1 fed.

Tilberedningstid – 20 minutter.

Kalorindhold – ca. 175 Kcal / 100 g.

Sådan tilberedes:

Du skal forberede pølser – kog, steg eller varme i mikrobølgeovnen i et par minutter. Næste skal du hugge tomater, grønne. Så skal du lave en sovs, som vi vil vandpølser. For at gøre dette skal du hugge hvidløget (hvidløgspresse eller i blender), tilsæt det til cremen, lidt saltet. Saucen er klar. Nu på det dekomponerede pitabrod skal du lægge et kålblad på toppen – tomater med greens, pølser og hæld saucen med creme og hvidløg. Sæt forsigtigt pitabrødet og læg det i mikrobølgeovnen i 4 minutter..

Nyttige tips

Stadig ikke sikker på, om man laver en hotdog i pitabrød? Nedenfor er nogle tips, der vil hjælpe husmødre til at lave mad i denne ret ikke kun hurtigt, men også meget velsmagende:

 1. Vælg pølser fra flere typer kød til fremstilling af hotdogs. Så skålen vil være meget mere tilfredsstillende og smagere;
 2. For at få en smuk crusty skorpe, opvarme en hotdog ikke i mikrobølgeovn, men i ovnen;
 3. Med en påfyldning til hotdog kan du eksperimentere på forskellige måder. Begræns ikke flyet af kulinarisk fantasi her – tilsæt ost, forskellige grønne til din smag, endda svampe (stegt eller kogt). Der er mange muligheder. Valget er dit;
 4. Hvis du ikke har travlt, og du laver mad til din egen fornøjelse, så prøv at stege nogle tomater, før du lægger dem til påfyldningen. Det vil vise sig usædvanligt;
 5. Hvis kålbladene er for hårde, anbefales det ikke at lægge dem hele og klippe dem i stykker. Ellers vil de ikke tillade præcis at pakke pitaen;
 6. Hæld ikke for meget ketchup, mayonnaise og sennep. Pita kan hurtigt suge i saucer og rive.

Vær kreativ med madlavning. Og så bliver selv den mest almindelige hotdog en ægte perle i din madlavningsboks..

Loading...