Konvektionsovn – hurtigt voksende enhed. Overskydende fedt fjernes, når du laver mad i det, og udenfor produkterne er dækket af en skarp skorpe. I dag laver vi kyllingen i aerogrill. Få en solid og sund skål.

Klassisk opskrift
hvordan приготовить целую курицу в аэрогриле
ingredienser Antal
kyllingekroppe op til 2 kg
en citron halvt
hvidløg 2 tænder
mayonnaise 2 spsk
sennep 1 tsk
kylling krydderier blanding 15 g
salt at smage
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier pr. 100 gram: 376 kcal

Den klassiske grillede kyllingrecept fortjener særlig opmærksomhed. Marinade er lavet af enkle og overkommelige produkter, der findes i hvert køleskab..

Princippet om madlavning af grillet kylling i en konvektionsovn er helt simpel. Først bliver karkassen syltet og derefter bagt. I denne opskrift begynder vi også med forberedelsen af ​​marinade. For at gøre dette skal du klemme citronsaft i en skål. Tilsæt nogle krydderier og gnid kyllingen med citronsaft ind og ud. Giv hende lidt siv.

Bland nu mayonnaise, sennep og krydderier til kylling. Hæld hvidløg med en fin rive eller hvidløgspresse.

at gøre соус

Den resulterende blanding gnider rigeligt slagtekroppen.

Det er bedst at give karkassen marinat i mindst en time. Men hvis du har travlt, kan du begynde at lave mad i 15 minutter. Glem ikke saltet.

at gnide курицу

Vi sætter slagtekroppen på et specielt stativ eller en glasflaske af passende størrelse. Vingerne er bedst gemt i særlige udskæringer på slagtekroppen. Så de vil ikke blande sig og brænde.

bage курицу

Vi installerer en ekstra ring i enheden for at øge pladsen. Indstil tilstanden til 200 grader i 2 timer. Blæserhastighed – høj. Afhængigt af kyllingens størrelse kan det tage mere eller mindre tid..

Efter en bestemt tid kan temperaturen reduceres, så kødet bliver bagt indefra..

kylling готова

Kylling i konvektionsovnen helt i folie

En anden lækker variant af madlavning hele kylling er rostning i folie. Det bliver meget saftigt. Brug komplekse marinade er ikke nødvendigt:

 • kylling op til 1, 3 kg i vægt;
 • salt;
 • jordet sort peber;
 • jord peberfrugter;
 • honning – 1 spiseskefuld;
 • folie.

Tidsomkostninger – 2 timer. Kalorier – 350 kcal pr. 100 gram.

Kylling godt vaske og tørre. Gnid det ind og ud med salt og peber. Smelt honningen lidt, hvis den ikke er flydende og belægge slagtekroppen.

Hæld nu et par spiseskefulde vand og pakk det i folie. Dette bør gøres tæt, så saften ikke flyder. Tænd 230 grader i 1,5 timer. Sæt slagtekroppen i skålen og luk låget.

Derefter reducerer vi temperaturen til 200 grader og indstiller gennemsnitsblæsningstilstanden. Efter en halv time kan du tjekke beredskabet.

For at gøre dette piercerer vi benet med en gaffel. Hvis det er let at komme ind og der ikke er spor af blod, så er kyllingen klar.

Kyllingekødstykker med grøntsager

Kylling i aerogril stykker kan fremstilles på en meget kostbar måde uden brug af smør, mayonnaise eller anden fedtsauce. Som sideskål vil vi tilføje gulerødder, løg og blomkål.

Tag følgende produkter:

kylling запеченная

 • dele af kylling – lår, ben, fileter;
 • løg – 1 løg;
 • gulerødder – 1 stykke;
 • blomkål – 400 gram;
 • salt og krydderier til smag;
 • citronsaft – 2 spsk;
 • hvidløg – 1 fed.

Tidsomkostninger – 1,5 timer. Kalorieindhold – fra 350 kcal pr. 100 gram afhængigt af den valgte del af kyllingen. Den mest kalorieindhold – hofter og ben.

Plukket kylling i stykker, hæld citronsaft og bland grundigt. Tilsæt finhakket hvidløg og krydderier. Kylling forlader at marinere i cirka en time, hvis du har tid.

Tilsæt grøntsager. Løg og gulerødder kan skæres i ringe, og blomkål opdeles i små blomster. Vi sætter vores tilberedte produkter i aerogrillskålen og tænd den gennemsnitlige blæsemodus og temperaturen på 220 grader.

Kød med grøntsager vil være klar om en time. Perfekt måltid til frokost eller let middag.!

Kylling med peber og gulerødder

For en anden variation af kylling med grøntsager i aerogrill, har vi brug for følgende produkter:

 • kyllingekroppe – 1,5 kg;
 • rød peber – 1 stk;
 • gulerødder – 1 stykke;
 • løg – 1 løg;
 • sojasovs – 2 spsk;
 • honning – 1 tsk;
 • peber og krydderier til kylling – efter smag;
 • salt – efter smag.

Tidsomkostninger – 1, 5 timer. Kalorier – 350 kcal pr. 100 gram.

Hak karkassen i stykker. Vi fjerner vinger og base (det vil være muligt at koge bouillon). Skær lår, ben og fileter i portioner. Bland sojasovs og honning. Tilsæt krydderier og noget salt..

Salt kyllingen godt, tilsæt grøntsagerne, skåret i stykker. Hæld marinade og bland godt.

Kød, peber og gulerødder, der lægges i skålens luftrør, tænd den gennemsnitlige hastighed og temperatur på 200 grader. Om en time vil parret være klar. Spreng det med ristede sesamfrø, hvis det ønskes..

lægge ud гранатыHurtige og lækre salater i en fart – opskrifter til utroligt lækre retter.

Tag mærke til opskriften på blomkål med æg, prøv at lave mad i henhold til vores tips.

Master klasse med trin-for-trin opskrift på en usædvanlig kage “Soccer Ball”.

Sådan tilberedes kylling med kartofler i aerogrill

En sådan skål er helt muligt at betjene gæster. Kartofler er gennemblødt med kyllingjuice og det viser sig meget velsmagende.

 • hakket kylling – 1 kg;
 • kartofler – 4 store knolde;
 • mayonnaise – 100 gram;
 • salt og malet sort peber.

Tidsomkostninger – 1, 5 timer. Kalorier – 440 kcal pr. 100 gram.

Kartoffel vask og rengør. Vi skærer det ikke for tynde pinde. I skålen med aerogrill fold kartoflerne, salt og peber. Vi smør med majones.

Pickle slagtekroppen i en blanding af mayonnaise, salt og krydderier i ca. 30 minutter. Put på toppen af ​​kartofler. Eventuelt kan du tilføje løg.

Vi inkluderer en stærk hastighed og temperatur på ca. 220 grader. Kylling og kartofler vil være klar i cirka en og en halv time..

Nyttige tips

For at gøre kyllingen saftig og velsmagende, skal du kende nogle få finesser:

 1. Ud over honning og mayonnaise er kyllingekød marineret i kefir, creme fraiche, tomatsaft og mineralvand..
 2. Hvis slagtekroppen er frosset, er det nødvendigt at afsætte det på forhånd ved afrimning ved stuetemperatur. Mikrobølgeovn og varmt vand vil gøre kød smag værre.
 3. For mere saftigt kød kan slagtekroppen gennemblødes i koldt vand med tilsætning af citronsaft. Hvis ikke, tilsæt et par citronsyrekrystaller eller en dråbe eddike.
 4. For dem, der er på en kost, men ikke kan leve uden en grill, kan du lave denne skål med kyllingebryst. Tag fileten, hugg i mellemstykker. Fyld med kefir, tilsæt en masse grønne løg, krydderier til grill og salt. Efter et par timer kan bryster grilles eller spyd.
 5. Her er krydderierne, der er perfekt kombineret med kyllingekød – karry, rød paprika, gurkemeje, hvidløg, dill, spidskommen. Kyllingens skønhed er dens neutrale smag, som kan få nogen skygge – krydderi, sødme, smag.
 6. Kylling bør altid bringes til fuld beredskab på grund af risikoen for salmonellose. Hvis det synes for dig, at kødet er fugtigt, tag ikke risici, og sæt skålen i endnu 10-15 minutter.

Nu ved du, hvordan du laver lækre kyllingevarer i aerogrill. Ved hjælp af denne enhed vil du være i stand til at behage gæster og kære med nye lækre kombinationer hver gang..