Hamburgere i dag betragtes som den mest populære form for fastfood. Det er let at gætte, hvad der er fordelene ved en frodig bun med en chop og grøntsager indeni, fordi en sådan “sandwich” kan transporteres med dig til at arbejde eller spise en snack på vej..

Hvor skal man få pressen under koteletterne

At lave koteletter er let, men at lave en smuk og jævn kotelet, men kun til en hamburger, er meget vanskeligere. I dette tilfælde kommer til hjælp af en interessant enhed kaldet – Tryk.

Pressen er en afrundet metalform, i hvilken den krævede mængde hakket kød er lagt og ved hjælp af et låg presset ned ovenfra. Resultatet er en flad og jævn kotelet med en bølgeplade..

Du kan købe en presse til hamburgere i online butikker eller i indkøbscentre i køkkenafdelingen (bar) tilbehør.

Hvordan man laver oksekødshamburgerpatties
hvordan приготовить котлету для гамбургера
ingredienser Antal
oksekød 1 kg
vegetabilsk olie 2 spsk. l.
salt og friskmalet peber at smage
Tilberedningstid: 25 minutter Kalorier pr. 100 gram: 268 kcal

I de fleste tilfælde anvendes førstegangshakket oksekød som kødfyldning til hamburgere. For eksempel kostrets eller mørbrad. Men hakket kød lavet hjemme er det mest lækre..

Faser af madlavning:

 1. I det vaskede kød skærer venerne og fjerner film. Afløb med køkkenpapirservietter og skær i små stykker. Kødingrediens mince mindst tre gange. Som et resultat vil fyldningen opnå den ønskede konsistens: glat og blødt. Med en sådan påfyldning bliver det lettere at danne smukke burgere;
 2. Derefter skal du fjerne fyldet med dine hænder, tilsæt salt og peber til smag. Opdele i 4 lige vægtdele og fra hver med en presse til dannelse af koteletter;
 3. Steg over moderat varme på hver side i 3 minutter.

I forbindelse med stegning under alle omstændigheder kan du ikke trykke på koteletterne. Ellers vil saften flyde ud af dem, og de bliver tørre..

Opskrift på svinekotelet med ost

Den følgende opskrift er designet til 12 kødboller. Derfor ideel til madlavning hamburgere til en fest.

Receptpligtige ingredienser:

 • magert svinekød – 0,5 kg;
 • løg;
 • olie – som kræves til stegning
 • hvidbrødcrumb – 1 stk.
 • ost – 100 g;
 • malet koriander til smag;
 • et æg
 • mel til stegning;
 • salt og peber tilsættes til smag.

Tilberedningstid: 40 minutter.

Antallet af kalorier: 255 kcal.

Faser af madlavning:

 1. I det færdige hakket kød finhakket løg;
 2. Kast et æg og drys med krydderierne angivet i opskriften;
 3. Sug kalven i vand. Klem og læg i stuffing; at gøre фарш
 4. Rist osten og tilføj til hakket tilføje сыр
 5. Dernæst skal du ælte påfyldningen i lang tid og meget omhyggeligt, så komponenterne er godt blandede og gennemblødt med krydderier;
 6. Klar hakket svinekød opdelt i 12 (mulige 10) dele; at gøre шарики
 7. Støbte bolde og hver rulle i melblandingen;
 8. Shape burgere bruger en presse eller flad for hånden. Under alle omstændigheder skal resultatet være en flad cutlet med en tykkelse på 1 cm;
 9. Varm olien i en tykbundet stegepande;
 10. Sæt en stor mængde kødboller og steg på hver side i ca. to minutter. yngel

Cutlets som i McDonalds derhjemme

McDonalds kan lide alle, især børn. Fødevarer i etablissementet er bestemt velsmagende, men det er svært at kalde det nyttigt, da vi ikke ved, hvilke ingredienser vores foretrukne hurtigmat er lavet. Lad os prøve at lave en kotelet i smag til McDonalds, men uden aromaer..

Receptpligtige ingredienser:

 • oksekød – 0,5 kg;
 • Jordet sort peber med salt;
 • brødsmuler – 5 spsk. l.;
 • oregano, spidskommen, koriander – 1 tsk.
 • vegetabilsk olie til stegning;
 • ægget.

Tilberedningstid: 30 minutter.

Antallet af kalorier: 205 kcal.

Faser af madlavning:

 1. Oksekød skæres over fiberen adskillige gange gennem en stor kød mincer vedhæftning;
 2. Tilsæt brødsmulerne til hakket og hamre ægget. Rør, salt derefter og drys med alle krydderier;
 3. Hænder fugtede i koldt vand og opdele kødet i lige store dele med en vægt på 50-100 g;
 4. Form bolderne og hver passerer gennem pressen til kødboller, så de bliver ens tykkelse og størrelse;
 5. Stek patties i en tykbagepande i en lille mængde vegetabilsk olie i 8 til 10 minutter på hver side.

svinekød в сметанном соусеSvinekød i fløde sauce er en utroligt velsmagende skål, der går godt sammen med enhver side skål.

Komprimeret fra tørrede abrikoser og svesker – en nyttig drink, selvom den har en særlig smag, som ikke alle kan lide.

Læs hvordan man laver lækre grillede ægplanter..

Sådan steges hakket fiskekotelet

Fiskekager er støbt af torsk, laks eller ørred og skal paneres i bakken brødkrummer inden stegning. I tilfælde af laks knuses den med en skarp kniv, blandes med grønne, løg, revet citronskræl og vandes på toppen med citronsaft.

I slutningen af ​​processen, salt, peber og tilsæt lidt stivelse. Blandingen omrøres, indtil fuldstændig homogenitet opnås og anbringes i køleskabet i ca. en kvart time..

Fiskekoteletter er støbt på samme måde som oksekød, men deres tykkelse skal være mindst to centimeter, ellers vil de falde fra hinanden under stegningsprocessen. Det anbefales at stege dem i olivenolie på hver side i op til tre minutter.

Receptpligtige ingredienser:

 • torsk 0,6 kg;
 • løg;
 • jord peber med salt;
 • et æg
 • Hvidbrøds kød – 2 stykker;
 • mælk – 50 ml;
 • jord ingefær – ½ tsk;
 • tørret basilikum – 1 tsk
 • mel – 100 g.

Tilberedningstid: 1 time og 20 minutter.

Antallet af kalorier: 124 kcal.

Faser af madlavning:

 1. Fiskesnitfinner, fjern huden og fjern den centrale knogle. Grindfileter i en blender;
 2. Ristede løg;
 3. Pulp blød i mælk;
 4. Sæt alle tilberedte ingredienser i en beholder, kør et æg og bland
 5. Sæt i køleskabet;
 6. Efter en time drænes vandet og formes til koteletter med en presse;
 7. Steg på hver side.

Jamie Oliver Hamburger

hamburger

Der er ingen grund til at introducere denne berømte britiske kok, hvis retter er berømte for deres enkelhed men utrolige smag..

Jamie Oliver på basis af flere lys detaljer kan drastisk ændre smagen af ​​den sædvanlige mad og derved bringe den til et nyt højere niveau.

Når han bekæmpede stereotyper, viste han sig, at fastfood ikke kun kan være velsmagende, men også nyttig. vil kontrollere?

Receptpligtige ingredienser:

 • magert oksekød – 0,5 kg;
 • sennepsgranulat – 1 tsk;
 • øl – 10 ml;
 • salt og peber efter smag;
 • olivenolie.

Tilberedningstid: 35 minutter.

Antallet af kalorier: 249 kcal.

Faser af madlavning:

 1. Hakkekød salt og peber ind, den specificerede mængde sennep og hæld øl, som vil gøre kødboller saftige;
 2. Bland godt og opdel køttankningen i 4 lige dele;
 3. Hver ruller ind i en bold, og ved hjælp af en presse eller en palme til at give en flad form;
 4. Stek op i opvarmet olivenolie i højst 4 minutter.

Nyttige tips

Mange mennesker tror, ​​at madlavning en ideel hamburgerpatty derhjemme er en simpel sag. Dette er dog ikke tilfældet. Selv de sædvanlige i vores forståelse af fastfood kræver en seriøs tilgang til madlavning.

Derfor, for at undgå at forkæle en tilsyneladende let skål, vedtages følgende værdifulde tips, hvoraf du er ekspert i at lave hamburgerpatties.

 1. På trods af fristelsen til at købe færdiglavet hakket i det nærmeste supermarked, så når du kommer hjem, spilder du ikke tid på din egen madlavning. I dette tilfælde er det bedre at straks forlade hjemmebrugere, fordi i 9 tilfælde ud af 10 bliver kødet tørt. For den perfekte smag af pattiesne er ikke doven for at gøre fyldningen selv. Den vigtigste hemmelighed af juiciness er at skære kødet halvfabrikata. Indholdet skæres udelukkende på tværs af fibrene, men det rulles kun gennem en stor dyse;
 2. Hamburger gælder ikke for diætretter, så der er ingen grund til at fortryde mængden af ​​fedt. Det ideelle forhold mellem hakket kød og fedt er 80% til 20% eller 75% til 25%. For eksempel vil en velsmagende kotelet vise sig, hvis du blander brystet af oksekød (2/3) og flank (1/3). Hvis dit mål er at gøre burgere mindre fede, så tilsæt en lille mængde koldt vand til juiciness;
 3. Ideelt set behøver en hamburger-cutlet ikke yderligere ingredienser i form af løg, hvidløg, æg og især brødcrumb. Et klassisk sæt krydderier – salt og peber. Koger anbefaler peberfyldning næsten umiddelbart efter rullning, men saltet skal være før eller under stegning. Hemmeligheden er baseret på, at den tidlige tilsætning af salt vil gøre konsistensen af ​​pattiesne elastiske og tætte;
 4. På trods af tautologien er den perfekte kotelet den perfekte kotelet. For dem der forbereder hamburgere hver uge, er det ønskeligt at få en meget bekvem enhed – pressen. I andre tilfælde kan enheden udskiftes med en konventionel køkkenring. Men glem ikke, mens stegning af cutlet har tendens til at grille og derfor bliver mindre i størrelse. Derfor skal du gøre det en centimeter større end diameteren af ​​rullen. Hvis der ikke er en ring i køkkenet, meget mindre en presse, så kan du bruge en skåret plastflaske eller dåse af dåse
 5. Før du former, skal du afkøle fyldningen, så fedtet ikke holder fast i hænderne og arbejdsfladen. Men ikke kun kødbestanddelen skal være kold, men også bordet, hænderne og de resterende armaturer. Derfor skal du sørge for at holde en kulinarisk ring eller trykke i fryseren og tørre dine hænder med en isterning fra tid til anden. Hvad angår koteletterne selv, skal de også opbevares i fryseren, indtil de steges, og for at forhindre dem i at stikke sammen, skal man sætte bagpapir mellem dem..

Bon appetit!