Steaks kan kaldes et alternativ til de sædvanlige koteletter, selv om de er lettere at forberede, men de ser mere spektakulære ud og kan blive en rigtig festlig skål..

Det glæder alle med sin fantastiske smag og er meget tilfredsstillende – generelt går gæsterne ikke skuffede..

Selve navnet “stezhki” er en formindskelse af ordet “stack”, fordi skålen ligner noget på dette design – produkterne er anbragt på hinanden i en bunke osv. Selvom vi taler om denne ret længere end at lave mad.

Steaks af jordkød under en pels i ovnen
hvordan приготовить стожки из мясного фарша
ingredienser Antal
kød af oksekød 1 kg
kogte kyllingæg 5 stk.
kartofler 4 medium
pærer 2 medium
hård ost 200 g
mayonnaise at smage
salt, peber at smage
vegetabilsk olie til stegning og smøring af bagningsplade
Tilberedningstid: 45 minutter Kalorier pr. 100 gram: 280 kcal

Overvej trin for trin hvordan man laver bøf fra hakket kød. Først skal du hugge løg i små terninger og sætte det til stegning i en gryde. På dette tidspunkt rist kartofler, salt.

at gøre мясные лепешки

Hak æg, fyld dem med en lille mængde mayonnaise og peber. Hakkede salt og peber og opdele det i små flade kager med en diameter på ca. 10 cm, og sæt dem straks på et smurt bagningsliste.

at gnide сыр

Nu kan du samle stakke – læg løg (allerede stegt) til hver scone, derefter ægmasse, derefter et lag revet kartofler og lidt ost. Hæld hver stak mayonnaise og sæt bagkagen i ovnen i 30 minutter..

Opskrift af madlavning i en langsom komfur

Den langsomme komfur er en ægte alsidig enhed, hvor man kan lave næsten alle de sædvanlige retter. Og der er ingen grund til at følge madlavningsprocessen – alt er gjort i sig selv! Dette fremgår af følgende opskrift..

Ingredienser krævet:

 • 600 gr. hakket kylling;
 • 3 mellemstore kartofler;
 • 1 stor løg;
 • 3 kogte kyllingæg
 • 100 gr. enhver hård ost
 • 3 spsk. skeer af hvide brødkrummer;
 • salt, peber efter smag;
 • vegetabilsk olie til stegning og udsmykning former.

Tilberedningstid: 1 time.

Kalorindhold: ca. 270 Kcal / 100 gr.

Så hvordan laver man bøf med hakket kylling og kartofler i en langsom komfur? Først og fremmest bland den hakkede kylling med brødkrummer, tilsæt salt og peber..

Skær derefter løget i små terninger, tænd “Frying” -tilstanden i den langsomme komfur og steg den i vegetabilsk olie, indtil den er gyldenbrun. Rist æg eller simpelthen hugge med en kniv, rist kartofler og hård ost – individuelt.

Nu, fra skålen til den langsomste komfur, skal du få løg og sætte små hakket pellets på bunden. Spred løg, revet æg, kartofler og revet ost oven på dem..

Luk langsomt komfuret og sæt kyllingebagbagefunktionen i 30 minutter.

appelsin компотKompot af appelsiner til vinteren – læs hvordan man laver en drink eksotiske frugter.

Lær at grille grønne tomater til vinteren fra vores udvalg af lækre opskrifter..

Læs opskriften på bud oksekød stroganoff.

Madlavningstips

Steaks af hakket kød bør helt sikkert være i spidsen for enhver værtinde – måske bliver de endda en af ​​underskriftsskålene. Derefter jo mere du behøver at vide forskellige hemmeligheder:

 1. Du kan erstatte æggelaget i stilkene med et lag mushroom og kartoffellaget med gulerødder, zucchini eller tomater. Indstillingen vil ikke være klassisk, men interessant.
 2. Jordfyldning kan bruges til smag eller andre årsager..
 3. Bageserviet skal olieres med vegetabilsk olie eller noget andet fedt, fordi de ellers vil holde fast. Det er tilrådeligt at dække formularen med ekstra papir til bagning – det skal også smøres med olie..
 4. Tykkelsen af ​​hakket kager skal ikke være mere end 1 cm, og der skal være lidt plads mellem dem i formen – så at bøffer ikke sidder fast i hinanden.
 5. Et lag revet kartofler skal forsigtigt presses med hænderne og komprimere stammen.
 6. Du skal bage disse produkter ved en temperatur på 180 grader indtil gyldenbrun.
 7. Til vilje (og for skønhed) kan klargede steaks sprøjtes med hakkede grønne.

Da kødkager er en meget rig og lidt fed skål, serveres friske grøntsagssalater krydret med smør eller fedtfattig creme fløde som en sideskål..

Du kan ansøge om varm og nem vegetabilsk opskæring. Hvis der ikke er nogen hård ost, kan den erstattes med pølse – så bøffer får en interessant røget notat. Og det hakket kød kan smagsopleves med hvidløg.

Steaks er meget økonomiske, endda i forhold til koteletter – en lille mængde fyldstoffer giver dig mulighed for at lave mange portioner af denne storslåede skål..