At spise “i hast” er lige så dårlig som det smager godt. Og du kan ikke argumentere med det. Men intet fatalt eller har uoprettelige konsekvenser for figuren og sundhed vil ikke være, hvis lejlighedsvis (lejlighedsordet – lejlighedsvis) forkæle dig selv selv med usunde godbidder. Desuden kan de let fremstilles hjemme uden frygt for tvivl om ingredienserne, der udgør sammensætningen..

fransk хот дог

I denne sammenhæng er den franske hotdog et glimrende alternativ til en pølse-sandwich, især i betragtning af at den er kogt ret hurtigt, og der er meget mere bekvemt end sin amerikanske eller danske fyr..

Hvad skal være pølser og baguette

Hovedkomponenterne i enhver hotdog er bolle, pølse og sauce. Beslutter hjemme for at gentage denne klassiske fastfood, du skal vælge de rigtige produkter til madlavning..

Så, når du vælger pølser, skal du først være opmærksom på deres sammensætning, fordi en lækker hotdog fra en lille kødholdig produkt og andre tvivlsomme kødprodukter ikke virker.

Pølser skal være af god kvalitet og lavet af naturlig kød. Hvad angår en bestemt type, kan du vælge noget efter din smag (Special, Dairy, Metropolitan, etc.).

Det er værd at bemærke, at røget pølser kan gøre smagen af ​​den færdige skål mere interessant, så de er foretrukne for almindelige. Men du bør ikke vælge plump pølser eller pølser med ost eller svinefedt, hvis du vil lave mad bare en klassisk fransk hotdog.

Den korrekte franske hotdogsbun er lavet af gærdej og har en neutral smag, der ikke dræber pølse smagen, kødet er blødt, men ikke løs, ikke smuldret, når det skæres. Den franske baguette passer bedst til disse krav..

Selvfølgelig kan du ved at forberede hotdogsboller hjemme, eksperimentere og bage deres mere nyttige mulighed, for eksempel med klid eller fuldkornsbro..

Brødrulleopskrift
hvordan приготовить настоящий французский хот-дог
ingredienser Antal
komælk 300 ml
øjeblikkelig gær 8 g
sukker sand 120 g
bordsalt 3 g
æg 1 stk.
smør 50 g
mel 600 g
Tilberedningstid: 210 minutter Kalorier pr. 100 gram: 268 kcal

Hvis du selv bager boller til en fransk hotdog selv hjemme, vil de ikke være værre end opbevare originaler. Ud over dets direkte formål kan sådan bagning spises på egen hånd og erstatte det sædvanlige brød. Denne mulighed opskrift boller kan bruges til forberedelse af ikke kun fransk, men også amerikansk og dansk hotdog.

bagning:

 1. I varm kølemælk opløses salt, sukker og gær. Fjern blandingen i en time i varmen for at aktivere fermenteringsprocessen;
 2. Derefter tilsættes smeltet non-hot smør i dejen og sigtet mel i små portioner. Knæ massen, lav en bolle og læg den i en stor skål, smurt med olie, dæksel med et håndklæde og lad den varme i 1 time;
 3. Efter en time æltes den spredte bun og fordeles i små boller på 60-70 g. Dæk dem med en tør klud og lad stå i 15 minutter;
 4. Derefter kan du fortsætte med dannelsen af ​​emner til fremtidige boller. Rul hver bolle ind i en tortilla, pakk dens kanter ind og klem det
 5. Formede boller, der skal lægges på et smurt bakkeark, klemmes ned. Giv dem endnu 30 minutter til bevis, smør derefter med et slået æg og bages i 20-25 minutter i ovnen ved 180 grader. For en smuk rødpølse skorpe kan du bruge grillindstillingen.

pizzaSådan laver du en pizza i en gryde uden rømme, læs vores artikel.

Bemærk et par interessante opskrifter til bagning af lækre ost burgere.

Sådan laver du lækre kaninspidser, læs vores artikel..

Fransk hotdog: En skridt for skridt opskrift

Når de rigtige pølser vælges, og de lækre franske hotdogsboller bages (eller bringes fra butikken), kan du fortsætte direkte til selve madlavningsprocessen. I versionen af ​​fastfood restauranter er der i princippet ingen grøntsager i denne skål, der er kun en bolle, pølse, sennep, ketchup og mayonnaise. Men ved at lave mad derhjemme kan du eksperimentere og tilføje noget andet (for eksempel agurk, løg, tomat eller majs).

For en fransk hotdog i hjemlavning til 2 portioner skal du tage:

 • 140 g (2 stk.) Hjemmelavede boller eller mini-baguetter fra butikken;
 • 100 g (2 stykker) pølser;
 • 50 g saltet agurk;
 • 50 g marinerede røde løg;
 • 50 gram tomater;
 • 50 g sennep;
 • 50 g ketchup;
 • 50 g mayonnaise.

Tid til at skabe et bageripølse mesterværk – 15 minutter.

Calorie ready hotdog – 221,3 kcal / 100 g.

Trin for trin madlavningsinstruktioner:

 1. Fjern kappen fra pølser, hvis det ikke er naturligt, lav et par lavt skrå skær og steg i en grillpande; yngel сосиски
 2. Varm bollerne i mikrobølgeovnen eller i en varm (180-200 graders) ovn i et par minutter. Skær derefter en ikke bred kant og vælg forsigtigt en papirmasse med en kniv og en ske; tilføje майонез
 3. Hæld grøntsager meget fint. Sæt mayonnaise og sennep til at smage i en opvarmet muffin uden kød, nogle grøntsager, sæt stegte pølser på toppen, og kanten kanter med ketchup. Fransk hotdog kan spise. fransk хот-дог

Bon appetit!