Glæden og unikheden af ​​citron desserter med marengs er i modsætning til smag. Sukker sødme er afbalanceret af citrus surhed. Og den hvide luftcreme er mere ens i konsistens med mousse. Nedenfor er nogle yderst lækre opskrifter til kager med denne kombination.

Sådan tilberedes en citron kurd kage
hvordan приготовить нежный лимонный торт с меренгой
ingredienser Antal
smør 115 g
sukker 4 g
salt 3 g
koldt vand 30 ml
mel 200 g
drikkevand til kurd 325 ml
citronsaft 130 ml
æggeblommer 4 stk.
sukker til kurd 300 g
majsstivelse 120 g
smør 75 g
frisk citronskal 20 g
proteiner 4 stk.
sukker til marengs 170
vanillin 2 g
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 267 kcal

“Lemon Meringue Pie” – kendt for filmen “Desperate Housewives” kage på grund af opskriften, der brød ud en ægte krig mellem filmens to heltinder. Efter at have forsøgt denne delikatesse med den mest delikate custard citroncreme, skjult under en sky af luftmingue, bliver det klart, at årsagerne til “krigen” var overbevisende.

Trin for trin forberedelse:

 1. Først skal du ælte shortbreaddejen. Det er mere bekvemt at gøre det i en blender. Alle ingredienser (undtagen vand) er anbragt i en skål og omdannet til små olieholdige smuler.
 2. Efter at have hældt i vand, skal du hurtigt opsamle krummen i en klump dej, som, indpakket i madklæbende film, skal opbevares i 30-40 minutter i forkølelse. bold теста
 3. Rul denne dej i en kage med en tykkelse på højst 3 mm og læg den i en form (helst aftagelig) med en diameter på 20-21 cm. wienerbrød в форме для выпечки
 4. Bag kagen i form af en stor tartlets, det tager 15 minutter ved 170 grader. For at forhindre dejen i at blive blæst, hæld bønner, ærter eller mønter oven på folien. bagning коржа
 5. For kurdere skal du klemme den nødvendige mængde saft ud af citronerne og fjerne zesten. Sukker blandet med stivelse, og slip derefter med æggeblommer. Bland blandingen med vand og citronsaft, tilsæt zest.. kurder из лимонов
 6. Sæt beholderen med ingredienserne på ilden og med kontinuerlig omrøring koge til konsistensen af ​​hjemmelavet creme creme. Fjern fra komfuret, afkøl lidt og rør et stykke smør.
 7. På en færdiglavet shortcake overfør citronkremet i et jævnt lag. Ekorre med sukker og vanille, slå op indtil dannelsen af ​​mellemstore toppe. Derefter belejrer cremen på det kurdiske lag ved hjælp af en konditordyse. smøring коржа кремом
 8. Sæt kagen i ovnen i otte til ti minutter, men temperaturen skal være 180 grader. Når meringue er gyldenbrun på toppen, tag kagerne af, køl helt og tjen..

Lemon Cake Opskrift med italiensk Meringue og Cream

Denne hjemmelavede dessert kan konkurrere i smag og udseende med enhver kage lavet af en professionel konditor. Alt er perfekt kombineret i det: mandelkager og citronsmagrede creme og blid, men stabil italiensk marengs.

Andelen af ​​ingredienser til mandelkager:

 • 5 kyllingæg;
 • 125 g sukker;
 • 50 g knuste mandler;
 • 5 g bagepulver;
 • 125 g mel.

For at lave citroncreme skal du:

 • 700 ml mælk;
 • 300 ml tung creme;
 • 4 æggeblommer og 2 hele kyllingæg;
 • 160 g sukker;
 • 80 g stivelse
 • 5 g citronskal.

For italiensk marengs skal du tage:

 • 4 æggehvider;
 • 250 g sukker;
 • 50 ml vand.

Da kikset skal ligge i kulden før samlingen, er processen med at forberede kagen strakt i to dage, selvom den samlede varighed af bagning af kiks, hvilket gør creme og marengs vil tage en og en halv til to timer.

Kalorieindhold eller næringsværdi pr. 100 g færdigretter – 222,5 kcal.

Sekvensen af ​​konfektureprocesser: en tærte с лимонным курдом

 1. Til svampekage kombineres det sigtede mel med knuste mandler og bagepulver. Lav æg og sukker fra æg og sukker, bland forsigtigt løst pulver ind i det..
 2. Overfør dejen til den tilberedte aftagelige skimmel (24 cm i diameter) og bage kiks på 170 grader, indtil den er kogt. Sæt den tilberedte afkølede kage sammen med en film og hold den i køleskabet i 12-16 timer.
 3. Til citroncreme blandes alle ingredienser i en ensartet blanding. Derefter anbringes den på ilden og koges, indtil den er tyk. Køl den tilberedte fyldning til en varm tilstand, dække eller blande med jævne mellemrum, så der ikke dannes nogen film på overfladen..
 4. Kage skåret i 3 lag. Væggene i den aftagelige form til at lægge klæbebånd. Hvis ikke, vil en stram fil gøre. Indsæt det første lag på den – halvdelen af ​​fløden igen – kagen og halvdelen af ​​fløden, dække med alle de resterende kage. Hold kagen i 2-3 timer i køleskabet, så fløden tager fat og stiver.
 5. For at forberede italiensk meringue, kog sirup fra sukker og vand til konsistensen, når dens dråbe i koldt vand danner en gennemsigtig kugle, eller et madlavningstermometer vil vise 124-126 grader.
 6. Beat hvide til mellemstore toppe, hæld derefter en sirup i en tynd strøm og fortsæt med at slå alt sammen, indtil meringue er helt afkølet..
 7. Med en frosset kage skal du fjerne karmbåndet og dekorere toppen og siderne med en marengs ved hjælp af en pose med en formet konditordyser. For mere glamour på toppen kan en marengs brændes med en flammende pistol til en karamelfarve..

Hvordan man laver mad med kiks og marengs

Ikke alle kan lide overflod af marengs i desserter, men citrons let surhedsgrad i kagen og fløden balancerer perfekt smagene. For at gøre citrus smagen mere udtalt, og kiks er saftig nok, er det nødvendigt at forberede det til imprægnering ikke på vand, men på friskpresset citronsaft..

Liste over produkter, der kræves til en enkelt citron svampekage med en diameter på 22 cm:

 • 4 æg;
 • 150 gram sukker;
 • 90 g mel
 • 90 g stivelse
 • 85 g smør
 • 10 g bagepulver;
 • 10 g citronskal.

Sammensætningen af ​​citronsirup til imprægnering omfatter:

 • 50 ml frisk citronsaft;
 • 50 gram sukker.

Citron vanilje er lavet af:

 • 400 ml mælk
 • 4 æggeblommer;
 • 80 g sukker;
 • 40 g mel
 • 5 ml citronsaft og smag ind.

For at gøre en marengs til at dekorere kagen, skal du:

 • 4 egern;
 • 280 g sukker;
 • 110 ml vand
 • 5 ml frisk citronsaft.

I gennemsnit koster værtinden på klargøring af kagen 1 time og 30 minutter.

Den gennemsnitlige kalorieindhold i denne citronkage er 286,0 kcal pr. 100 gram.

kiks лимонный торт

fremskridt:

 1. Smelt smørret til kiks og afkøles til stuetemperatur. Stivelse, mel og bagepulver blandes og sigtes flere gange. Smør æg med sukker i frodigt skum, bland forsigtigt blandingen af ​​tørre ingredienser med en spatel. Den sidste i dejen for at hælde smørret, bland.
 2. Overfør dejen i den forberedte aftagelige form, stram formen ovenfra med folie og send i 30-40 minutter til den forvarmede ovn. Køl den færdige kikskage.
 3. Citroncreme fremstilles som i de foregående opskrifter: Alle ingredienserne skal kombineres for at opnå en homogen blanding, som ved kontinuerlig omrøring skal brygges til en medium flamme, indtil den er tyk..
 4. For at suge i en stegepande, kombiner juice og sukker, kog blandingen på ilden, indtil alle krystaller er helt opløst. Skær svampekagen i tre tyndere, blød hver af dem med citronsirup, pensel med fløde og læg i en bunke.
 5. Læg de lagede kager i køleskabet i et stykke tid, og tilbered det marengs til dekoration. Fra vand og sukker kogesirup. Egerne pisker med citronsaft til mellemstore toppe, tilsæt sirup til dem og sluk ikke blanderen, indtil meringue køler.
 6. Dekorer siderne og toppen af ​​desserten med marengs ved hjælp af en konditor dyse eller blot smøre det jævnt med en ske og spatel (bred kniv).

kage с вишней и творожным кремом Kage med kirsebær og ostemasse fløde – en simpel opskrift på en lækker dessert!

Sådan laver du ostemasse med pasta?

Kan du lide pasta? Så prøv madlavning fettuccine med kylling og svampe!

Madlavning detaljer

Brug citroner til dessert, uanset om du skal skrælle eller ej, skal de vaskes i varmt vand. Og det ville være godt at bruge den hårde side af svampen til dette formål til vask. Denne procedure hjælper med at skylle ud de stoffer, der forarbejdes med frugt inden transport..

For at få mere saft fra citroner, skal frugten forrulles på en hård overflade med lidt pres. Det er også meget vigtigt, at knoglerne og den hvide del af citronskallet ikke falder ind i Kurd. Det kan gøre kagen bitter..

Hvis kokosen, når citronkremen tykkes på nogen måde, kan du forsøge at afhjælpe situationen ved at sive lidt stivelse på toppen med konstant omrøring af blandingen..

Oftest bruges italiensk marengs til at dekorere kager, da den er mere stabil. Dens ingredienser er piskede æggehvider og sukker sirup..

I modsætning til populær overbevisning bør proteiner tages ikke afkølet, men ved stuetemperatur for større fluffiness. De burde ikke være en dråbe æggeblomme, væggene på piskeskålene bør også fjernes yderligere. Dette kan gøres med en bomuldsstynde dyppet i citronsaft..

For sirup er den rette konsistens vigtig. Hvis han er undercooked, vil meringue være løs og ustabil. Med et termometer er det let at kontrollere konsistensen af ​​sirupen – den skal svare til 120 grader Celsius.

Sådan laver du citron marengs kage, se videoen nedenfor:

Uden termometer hjælper sukkerprøver. Vigtigt: Når du tester en sukkerkugle, skal sirupen fjernes fra varmen, så den ikke fordøjes..