En hjertelig morgenmad eller en stor frokostbuffet med pølser i smør kan ikke kun være dagens mest basale måltid, men også en god måde at glæde familien på et familiebord under en picnic med sin usædvanlige smag af en hurtigt kogt skål..

Nem og hurtig opskrift
hvordan быстро приготовить сосиски в кляре
ingredienser Antal
pølser 0,5 kg
vegetabilsk olie 150 g
kyllingæg 1 stk.
majs, hvedemel 3 spsk. l.
sukker 1/2 tsk.
fuldmælk 100 g
salt 1/4 tsk.
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 280 kcal
Den amerikanske skål “Pølser i Klyar” er en stor succes ikke kun hjemme, men også i andre lande. Hans berømmelse blev fremmet af det høje indhold af animalske proteiner, fedtstoffer, mikronementer og vitamin i produkter, der anvendes til at forberede dej.

Hovedindholdet i skålen, pølser, skal rengøres fra filmen og tørres tørt med et håndklæde, så smeten sidder godt for dem. I en dyb skål skal køre et æg og hæld en tredjedel af vegetabilsk olie. Tør indtil skummende.

Opløs sukkeret, salt i kølig mælk i en separat beholder, og hæld den derefter i ægmassen og rør om. Smør langsomt majs og hvedemel i mælke-æg-blandingen og bland til helt homogen med en gaffel eller blender..

Varm den resterende vegetabilske olie i en højpande. Nakolov pølser på gaffelen, dypp dem i en forberedt smør igen og send dem i tre til fire minutter, før de køber en rødlig farve i en stegepande til stegning, vende fra tid til anden.

Før du serverer, er det bedre at lægge hele parabolen ud i et par minutter på et papirhåndklæde og lade overskydende fedt afløb. Det er vidunderligt kombineret med tomatsauce, ketchup, sennep og grønne..

Stegte pølser i ostemasse i en gryde

Mejeriprodukter, der er en del af smeten, tilføjer en unik smag og øger indholdet af vitamin og mineraler i skålen. En interessant og usædvanlig madlavning indstilling tager lidt tid og er samtidig ret simpelt. Til madlavning pølser i ostebedring i en gryde skal:

 • hård ost – 100 g;
 • creme creme – 150 g;
 • æg – 1 stk.
 • majsmel – 0,5 glas;
 • smør – 150 g;
 • kylling pølser – 0,5 kg;
 • salt – 0,5 tsk.

Det vil tage en halv time at oprette en skål, og næringsværdien af ​​et hundrede gram vil være 270 kcal..

Først skal du lave en dej, hvor pølser skrællet fra filmen bliver dyppet. Hæld sødcreme i en dyb og bred beholder, grist fint revet ost og kør et æg. Rør blandingen grundigt, hæld det sigtede mel og salt og rør til konsistensen af ​​smeten bliver kremet og homogen..

Smør smørret i en stegepande. Skær pølser i længderetningen i et par stykker, og pin hver halvdel af gaffelen og dypp dem i ostebæger og spred dem derefter for stegning i gryden i to minutter. Ved konstant at gøre pølserne er det nødvendigt at ikke koge dem, så osten, der er en del af batteren, kun opvarmer og smelter.

Pølserne i denne dej er perfekt til morgenmad, fordi madlavning er hurtig og nem, og skålen er utroligt velsmagende..

en cookie ушкиPuff kage kiks er gourmet kager kendt som “Berlin dessert”.

Stew de mest lækre svampe i sur creme i henhold til vores opskrift.

Læs hvordan man laver oksekød tartare. På trods af den usædvanlige parabol, meget velsmagende.

Pølse dej

En let knus og sødlig smag af dej, der præsenteres i form af dej, samt en saftig pølse indeni, er ret nemt at forberede en skål, der ikke kræver en stor investering af tid eller kræfter. Opskriftens originalitet og enkelhed kombineres med en bekvem forsyning af pølser, der er gennemboret med lange pinde. For at oprette en skål har du brug for følgende produkter:

 • 0,5 kopper majs og hvedemel;
 • 10 pølser;
 • 1 kyllingæg
 • 100 g vegetabilsk olie;
 • 100 g fuldmælk;
 • på 5 g salt, peberfrugt, sukker.

Madlavning tager kun en halv time, og energiværdien af ​​et hundrede gram af parabolen vil være 275 kcal.

Sigt to typer mel, hæld i en bred, dyb plade. Tilsæt derefter peber, sukker, salt og kør et æg samt mælk, som ikke skal være koldt, men stuetemperatur. Bland alt grundigt indtil glat ved hjælp af en gaffel eller blender ved lav hastighed. Konsistensen af ​​batteren er viskøs..

Når du har fjernet pølserne fra filmen, skal du forsigtigt lægge dem på træflader (spydspidser) og drys med mel. Hæld vegetabilsk olie i en opvarmet gryde. Dyp hver pølse i dej, steg den i fem minutter eller lidt mindre, inden du får en rosenrød farve, vend den over.

Skålen er vidunderligt harmoniseret med forskellige søde og krydrede saucer, salater med friske grøntsager..

Friterede pølser

Du kan fodre et stort antal uventede gæster og overraske dem med en usædvanlig servering af mad, og hurtigt forberede sprøde pølser med sprød skorpe i dej. Dette vil kræve en masse vegetabilsk olie, men en fremragende og enkel opskrift af parabolantenne giver dig mulighed for at lave det uden bekostning af stor indsats, så hurtigt som muligt selv til uerfarne kokke. For forberedelsen vil være nødvendig:

 • pølser af højeste kvalitet – 800 g;
 • fuldmælk – 200 g;
 • bagepulver – 10 g;
 • magert olie (til dyb fedt) – 0,5 l;
 • hvedemel og majsmel – 200 g hver;
 • magert olie (til dej) – 50 g;
 • salt – 5 g;
 • jord peber – 5 g;
 • honning – 20 g.

Oprettelse af pølser i stegt dejd tager kun tredive minutter, og parabolens indhold af kalorieindhold er 290 kcal.

Majsmel og hvedemel, samt salt, bagepulver, peber blandes i en dyb skål. Hæld langsomt honning i den samme beholder, 50 gram vegetabilsk olie og mælk ved stuetemperatur..

at blande кляр

Alt skal omrøres med hånden eller med en mixer, indtil kremet viskos konsistens af dej.

tilføje муку

Spred pølser på lange træpinde og drys med mel.

rulle under сосиски в кляре

Varm en halv liter olie til stegning i en stegepande med en høj side eller en kasserolle..

yngel сосиски

Hæld en smør i et glas til 2/3 dele, jævnt dypning skiftevis impalerede pølser i det, dypp dem i kogende olie i tre minutter, indtil en gylden skorpe dannes..

fad готово

På papirservietter spredes røde pølser i dej og lad et halvt minut dræne overskydende olie. Server med krydret ketchup, sennep, creme fraiche eller ostesaus..

Hvad mere kan du lave en smør til pølser i dejen?

Pølser er perfekt kombineret med mange grøntsager, så du kan bruge kartofler til at skabe dej, hvilket vil øge ikke kun ernæringsværdien, men også tilberedningstiden..

Dette vil kræve:

pølser на палочке

 • 200 gram kartofler;
 • 500 g oksekødspremier
 • 2 æg;
 • 0,5 kopper mel;
 • 5 g salt, krydderier efter smag;
 • 60 g vegetabilsk olie.

Madlavning vil tage fyrre minutter, og indholdet i hundrede gram pølser i kalorier af kartoffelkød vil være lig med kun 215 kcal.

På en bred plade, slå æggene, tilsæt salt, udvalgte krydderier og ryst godt, indtil de er opløst. Tilsæt derefter langsomt mel til ægmassen, bland til næsten ensartet konsistens, tilsæt groft revet, skrællede kartofler og rør igen.

Dørpølser i kartoffelmælksmør og placér på en godt opvarmet stegepande med smør. Når det drejer sig konstant, er det nødvendigt at stege dem før udseendet af en gylden skorpe. Denne proces tager cirka fem til syv minutter..

Skålen harmonerer perfekt med salater med friske grøntsager og krydrede saucer, med grøntsagssyre og sur-søde frugtsaft, varm te.

Kulinariske tricks

Pølser i smør – en rigtig rig skål med høj kalorieindhold, så de ikke kan bruges dagligt. Men du kan øge andelen af ​​nyttige vitaminer og mineraler ved hjælp af korrekt valg af ingredienser, når du opretter en interessant skål “travlt”. Til dette:

 1. Du bør vælge frisk nonfat mælk;
 2. Fry at udføre på raffineret olivenolie eller smeltet creme;
 3. Reducer brugen af ​​mel, delvist erstatte det med vegetabilske tilsætningsstoffer, når du laver smør.

Koldt æg giver pomp og luftighed til smeten, så de skal piskes særskilt og langsomt indføres i massen. Det er også nødvendigt at huske om skålens vidunderlige crunch, som dukker op ved kold mælk eller vand. Det vigtigste kulinariske trick er at tilføje risstivelse til smeten – dette forhindrer overdreven spredning under stegningsprocessen. Kog pølser i smør med glæde og nyd dit måltid.!