Du kan sprede menuen og behage dine kære med enkle og nyttige fiskekoteletter. Og dåsefisk kan være meget billigt at organisere denne velsmagende skål. Med nok erfaring kan det godt blive “kronen”. Et andet plus er dens hastighed, hvis duftfisk er til stede, om en halv time kan du organisere en fantastisk middag..

Her er et par opskrifter til fremstilling af konserverede fiskekoteletter med illustrative billeder af husmødrene..

Hurtig opskrift
hvordan готовить котлеты из рыбных консервов
ingredienser Antal
oliebevaret saury 1 bank
havre-flager 60 g
løg 1 hoved
ægget 2 stk.
solsikkeolie 2 spsk. skeer
breading (breadcrumbs) at smage
salt, sort peber på vilje
Tilberedningstid: 20 minutter Kalorier pr. 100 gram: 236 kcal
En plusopskrift på koteletter fra dåsefisk er deres forberedelseshastighed. Den hurtigste af dem tager bogstaveligt 15-25 minutter. af tid. Fiskekager kan spises varmt eller koldt..

Hæld løg og sauté i stegepanden – ikke mere end 5 minutter. Åbn en dåserdug, tøm olien, bland indholdet, fjern dem, hvis de er der, store knogler.

Tilsæt fisken løg fra panden, havregryn, æg. Alt salt og peber blandes godt. Formering af små småkoteletter og rullet i brødkrummer, send til panden, opvarmet med smør.

Stek på begge sider og send den færdige skål på en plade.

Konserverede fiskekoteletter med gulerødder

For at diversificere og reducere kalorieindholdet i en skål kan du tilføje forskellige grøntsager til dåsefiskekager. Gulerodskoteletterne er meget velsmagende. For dem, der tæller kalorier, er det bedre at erstatte hermetisk fisk i olie med det samme, men i deres egen saft.

ingredienser:

burgere с морковью

 • konserves (tun, saury, sardin, pollock osv.) – 1 kan (240 g);
 • løg – 1 lille eller 1/2 stk. stort hoved;
 • gulerod – 1 mellemstore rodfrugt;
 • æg – 1 stk.
 • ris (gryn) – 110 gr.
 • allspice, tørrede urter, salt – på anmodning.
 • vegetabilsk olie – 1 eller 2 bord. skeer;
 • breading (breadcrumbs).

Tilberedningstid – 35 minutter.

Kalorier – 182 kcal / 100 g.

Ris send kogt på komfuret. På denne tid rist de revede gulerødder, finhak løgene eller hug dem på gnisten. Åbn en dåsebeholder, aftap olien, skilt fisken fra de store knogler (om nødvendigt) og læg i en skål.

Der tilsættes også løg med gulerødder, kogt ris. Slib en blender eller gaffel, knæk et æg og tilsæt krydderier. Bland alt sammen grundigt. Hæld smør i en stegepande og varm op i ilden, form kødstykker fra kotelettens masse og rul dem i brødkrummer, send til panden.

Sæt dåse fiskekoteletter med gulerødder på begge sider, læg på en plade.

Konserverede fiskekoteletter med ris og kartofler

Smagfulde og hjertelige koteletter fås fra dåsefisk med kartofler og ris. Stewed grøntsager er perfekte til denne ret som en side skål. Du kan tage enhver dåsefoder. Denne opskrift bruger saury.

ingredienser:

 • dåse saury i olie – 1 krukke (240 g);
 • kartofler – 4 stk. mellemstore
 • ris (gryn) – 110 g;
 • breading (brødkrummer);
 • salt, tørrede urter og sort peber – valgfri.
 • vegetabilsk olie – 1 eller 2 el. skeer (til stegning).

Tilberedningstid – 40 minutter.

Kalorindhold – 217 kcal / 100 g.

Nu skal vi overveje, hvordan fiskekoteletter er fremstillet af konserves med ris og kartofler. Så vask kartoflerne, skræl, læg i en gryde vand og send på komfuret – kokken. Langs vejen sætter vi en kasserolle af vand med ris på ovnen – ris skal koges.

På dette tidspunkt åbner du burken, fjern saury fra olien, fjern knoglerne og læg fisken i en dyb skål. Der koges kogt ris og kogte kartofler, som fortrinsvis er præskåret i små terninger.

Efter det skal du male alt sammen med en gaffel eller med en blender. Så peber og salt alt, tilsæt greens. Bland godt og form mellemstore patties fra den færdige masse.

Derefter opvarmes gryden med smør, koteletter, rull i brødkrummer, steg til dannelsen af ​​begge sider af skorstenen blek gylden farve.

escalope с сыромLæs hvordan man laver svinekød escalope – det er lækkert, sprødt kød med en sprød skorpe..

Vegetabilsk salat kan tilberedes til enhver tid på året. Læs vores tip.

Curd gryderet med rosiner – den bedste dessert til dem, der ser deres figur.

Hermetiske Sardinske Cutlets med ris

Ris anses for at være en traditionel sideskål til fiskekager, men da disse koteletter allerede indeholder ris, er det bedst at servere dem med grøntsager eller kartoffelmos..

ingredienser:

 • sardin, dåse i olie – 1 kan (til 240 g);
 • Løg – 1 stk. (mellemstore);
 • ris – 110 g;
 • kartofler – 1 stk.
 • olie (til stegning) – 1 eller 2 bord. skeer;
 • breading (breadcrumbs);
 • allspice, salt – vilje.

Tilberedningstid – 35-40 minutter.

Kalorindhold – 205 kcal / 100 g.

Kog ris med vand og kog også kartofler..

ris отварить

Skræl og finhak løgene.

trevl лук

Sardinerne åbne, kom ud af olien. Sæt fiskstykkerne i en dyb kop, inden du fjerner de store knogler.

lægge ud сардины

Når risen er kogt, tilsæt den til fisken, læg den skivede løg og grind alt sammen med en gaffel eller blender.

tilføje рис

Tilsæt mashedkogt kartoffel til den resulterende masse, hvorefter peber og salt blandes godt og danner koteletter.

tilføje картофелину

Sæt stegepanden på komfuret, hæld smør ind i det og send koteletterne til det, steg dem i brød.

lave котлеты

Stegt på begge sider, røde fiskekødstykker fra dåse sardiner med ris, fjernet fra gryden.

yngel котлеты

Bon appetit!

burgere готовы

Koteletter fra dåse pink laks med semolina

Til denne opskrift kan du tage en lyserød laks i sin egen saft, eller du kan tage en dåse pink laks i olie – kødboller fra sådanne fisk vil være mere saftige. På den anden side vil kalorieindholdet i denne skål være højere..

ingredienser:

 • tinned pink laks (naturlig) – 1 krukke;
 • Løg – 1 stk. lille størrelse;
 • semolina – 130-180 g .;
 • æg – 2 stykker;
 • breading (breadcrumbs);
 • vegetabilsk olie – 1-2 spsk. skeer (til stegning);
 • peber, salt – til smag.

Tilberedningstid – 40 minutter.

Kalorindhold – 192 kcal / 100 g.

Skræl og hak løgene med en kniv eller revet. Canned åben, dræne olien. Fjern store knogler, hvis det er nødvendigt, og sæt fisken i en dyb kop. Tilsæt der bue, semolina, tilsæt æg.

Bland alt sammen, blus med en blender eller gaffel, lad den gå i en halv time, så semolina svulmede. Fra den resulterende masse til at danne burgere, bryd dem i breading. Hæld olie i panden, opvarm og læg halvfabrikata på den.

Stek pattiesne på begge sider, indtil der er dannet en brun skorpe. Hermetiske laksekoteletter med halvpasta klar til servering!

Tips til begyndere

Enhver skål, lige så simpelt som konserverede fiskekager, har sine egne madlavningsdetaljer. Her er nogle nuancer, der kan være nyttige for dem, der aldrig har forberedt dem:

 1. Slibning af fisk med tilsætningsstoffer (kartofler, ris) i en skål, det er bedre at bruge en blender – du får mere ømme og luftige burgere, og det kræver ikke en sådan indsats og tid som at hugge med en gaffel;
 2. Koteletter kan ikke kun steges, men også bages i ovnen, så de vil have mindre olie og flere vitaminer vil forblive;
 3. En mere delikat smag af koteletterne opnås, hvis ægget ikke brydes ind i kødmassen, men piskes op i en separat skål. Du bør ikke slå det op til en tilstand af skum, så længe den hvide og æggeblomme blandes;
 4. Ved dannelse af koteletter, så massen ikke holder fast i hænderne, anbefales det at regelmæssigt sænke dem i en kop med koldt vand.
 5. Afløbsolie fra dåsefisk er bedre at udstråle, og i en separat skål – det kan tilsættes til den samlede masse, hvis det viste sig at være meget tørt og tæt.
 6. Hvis løgene ikke lykkedes at hugge fint nok, kan du sende det i 5 minutter for at blive brunet i en stegepande. Så bliver det blødere, let knust i sammensætningen af ​​kødmassen;
 7. I stedet for brødkrummer er mel eller semolina perfekt. Du kan også tilføje dem til kødmassen, hvis det viste sig at være vandig, og koteletter er dårligt dannede.

Til konserverede fiskekoteletter kan du også tilberede en simpel sauce – sur creme eller med tomatpasta. Husholdningerne vil helt sikkert sætte pris på velsmagende fiskekager, og den hurtige og nemme fremstilling af konserves vil helt sikkert tilfredsstille husmødrene.