Sådan tilberedes dessert jordbær i chokolade derhjemme

Jordbær i chokolade er en fantastisk, ubestemt luksuriøs godbid. Der er mange helligdage og lejligheder, når jordbær dessert vil være nødvendig forresten: Valentinsdag, bryllup, hjemmeparti eller børnefest.

Friske bær dækket af chokoladeområder vil blive nydt af alle, og desuden ser desserten sig elegant og meget imponerende..

Jordbær i chokolade, købt i kulinariske butikker, er ret dyre, men hemmelighederne med at lave mad i denne udsøgte “bær i tøj” er allerede afsløret, så desserten kan let fremstilles hjemme.

Forbered produkterne, indstil timeren i 20 minutter, og du er tre skridt væk fra de utroligt lækre jordbær, indpakket i et rigt sødt tæppe.

Trin-for-trin opskrift
hvordan готовить десертную клубнику в шоколаде в домашних условиях
ingredienser Antal
friske jordbær 0,5 liter
mørk chokolade (chips eller stykker) 350 gram
Tilberedningstid: 20 minutter Kalorier pr. 100 gram: 50 kcal

Inventory:

 • varmebestandig skål og kasserolle (til vandbad);
 • padle (varmebestandig);
 • pergament.

Trin 1. Vask jordbærene

Når det kommer til, at det første trin i madlavning bare vasker bærene, forstår du, at processen ikke er så kompliceret og mest sandsynligt vil bringe en masse fornøjelse. Selvom det ser ud til, at frugten skal vaskes grundigt, men der er nogle funktioner og regler, der bør overvejes:

 • Det er ikke nødvendigt at vaske jordbær på forhånd, det er bedst at gøre dette umiddelbart inden du begynder at lave mad. Så du vil være sikker på, at frugterne vil opretholde maksimal friskhed og et minimum af blå mærker;
 • vask hver bær separat under køligt vand. Gnid ikke bærene. Lad vandstrømmen vaske frugt, 10 sekunder vil være nok, selvfølgelig, hvis du ikke finder oplagt snavs – brug i dette tilfælde en blød børste, fjern forsigtigt spor af snavs;
 • læg de rene jordbær på et rent papirhåndklæde. Lad frugterne tørre helt uden din hjælp, før de dyppes i smeltet chokolade..

jordbærVi har samlet for dig det mest bær udvalg af jordbær desserter.

Læs hvordan man laver en lækker tærte i en langsom komfur med frosne bær..

Noter vores opskrifter til åbne kager med bær. Opskrift med trin for trin fotos og tips kokke.

Trin 2. Smelt chokoladen

Denne fase virker igen meget simpel, men der er nuancer, hvordan man smelter chokolade korrekt. Selv om det er sikreste at lave det i et vandbad, går vi hurtigst muligt med en mikrobølgeovn.

Ved hjælp af en mikrobølgeovn er det meget nemt at stege den fremtidige dækning, så ved udgangen vil du have en heterogen masse med stænk. Nå nej! Følgende tricks hjælper med at opnå en silkeagtig, glat og satin tekstur:

 • Brug chokolade af god kvalitet, og i så fald betaler du præcis hvad du vil have. Hvis du ønsker at føle dig som en sprænger mindst en gang, er det nu tid. Højkvalitetsprodukt vil gøre desserten fra den sædvanlige til den udestående;
 • Brug altid sikre glasskåle til mikrobølgeovne, glas holder ikke varme og keramik, og derfor foretrækker glasskåle, du vil undgå masse overophedning;
 • Tænd aldrig mikrobølgeovnen i mere end 30 sekunder ad gangen. For at opnå en dessert, som selv gourmeter vil sætte pris på, smel chokoladen i et halvt minut, og rør derefter. Ovnen tændes i 30 sekunder og blandes igen osv. Chokoladen smelter, før det bliver meget varmt, så det er i vores interesse at bringe massen bare til temperaturen, når stykkerne begynder at smelte, men ikke til det punkt, hvor de faste stoffer begynder at adskille sig fra massen..

Trin 3. Dippende bær

Før du starter badning jordbær i chokolade, tilbered pargamentet – det vil hjælpe bærene kølige på en jævn og plan overflade, hvilket er meget vigtigt.

 1. Tag forsigtigt jordbærene ved halen, sænk det røde kød i den smeltede masse. Rull forsigtigt jordbærene og bad alle sider af frugten i chokoladebassinet, sørg for at der ikke er nogen hulrum tilbage;
 2. Tag bæren ud af massen og læg berget omhyggeligt på pergamentpapir;
 3. Hvis du søger sofistikering, vil det være hensigtsmæssigt at dekorere bærene. Drys jordbær dessert med farvet eller skinnende sukker, der sælges i madlavning afdelinger;
 4. Lad jordbærene afkøles ved stuetemperatur. Du bør ikke fremskynde køleprocessen, lægge dessert i køleskabet. Pludselige temperaturudsving kan forårsage pletter på det indbydende mørke tæppe;
 5. Når belægningen er helt hærdet, kan du servere parabolanten og nyde den guddommelige tandem. Eller pakk bærene i en dejlig kasse og giv den til den, du elsker..

Du kan sprede desserten ved hjælp af knuste nødder. Mens chokolademassen stadig ikke er frosset, drys bærene med hakkede nødder (valnødspåner) til din smag..

Jordbær i hvid chokolade med kokosflager

Der er 2 hemmelige ingredienser, der ikke kan kasseres, når det kommer til jordbær i chokolade. Dette er en emulgeringsmiddel til mad og kokosnødder.

Tilføjelse af emulgeringsmiddel giver dig mulighed for at gøre belægningen tyndere og smukkere, fordi hvis du bruger chokolade solo, vil laget være ret tykt og tørre længere, hvilket ikke er behageligt for alle..

Det er emulgeringsmidlet, som vil give dig en garanti for, at du får det perfekte forhold mellem bær og chokolade, selvfølgelig, hvis du ikke er en shockman.

Efter at have udforsket jordbær i chokolade med tilsætning af kokoschips, er det usandsynligt at vende tilbage til den klassiske type delikatesse. Du kan forsøge at finde en færdig hvid chokolade med kokos, men desværre har hver butik ikke så stort udvalg. Det er meget nemmere at købe almindelige hvide fliser eller chips og kokosnødder – i dette tilfælde er der manøvrer til fantasier..

Hvordan man laver jordbær i hvid chokolade med kokosflager:

 1. Følg de tidligere instruktioner, og erstatt mørk chokolade med hvid. at opløse шоколад
 2. Hvis du bruger et emulgeringsmiddel, tørrer du belægningen lige på vægten og holder bæren ved halen. Belægningen hærder temmelig hurtigt.. at dyppe ягоды
 3. Drys jordbær med kokos under delikatessen.. at dekorere ягоды

Chokolade dækket jordbær med likør og is

ingredienser:

 • friske jordbær – 16 stk.
 • brandybaseret orange likør (f.eks. Grand Marnier) – 1/2 kop;
 • bittersød chokolade – 400 gram;
 • emulgator – 2 spsk;
 • is – 2 bolde;
 • brandybaseret orange likør (f.eks. Grand Marnier) – 1/4 kop;
 • hvid chokolade – 30 gram.

Tilberedningstid – 15 minutter.

16 portioner vil vise sig i hver – 231 kalorier.

Fremstillingsmetode:

jordbær с мороженным

 1. Vask jordbærene og tør grundigt. Brug en speciel marinade sprøjte til at smøre 2 tsk. spiritus i hver bær. Placer bærene på et bageplade og afkøles i 30 minutter;
 2. Placér en metalskål over en kogende gryde vand, bland den bittersøde chokolade og emulgator. Rør massen til en glat, elastisk tilstand, bland i is og 1/4 kop spiritus;
 3. Placer den hvide chokoladebjælke i en separat skål og smelt den, når du er færdig med at arbejde med den mørke. Hvid chokolade er mere lækker, så fjern den hvide masse fra dampbadet, før det smelter fuldstændigt;
 4. Dyp jordbærene i en kop med en mørk masse, lad den dryppe ud af overskydende og læg derefter bærene på pergamentet. Når desserten tager fat, tag en gaffel og dypp den i en skål med hvid chokolade – bringe gaffel over jordbærene frem og tilbage, kan du nemt tegne hvide striber.

Tema Dessert: Jordbær Ghosts

Ingredienser (til 30 portioner):

 • 30 friske jordbær;
 • 230 gram hvid chokolade;
 • 1 tsk emulgator (valgfrit);
 • 1/8 tsk mandelekstrakt;
 • 1/4 kop mørk fin chokoladechips.

Tilberedningstid – 50 minutter.

Ernæringsværdi (for 1 sådan spøgelse):

kalorier 54
Samlet fedt 3 g
Mættet fedt 2 g
kolesterol 2 mg
natrium 8 mg
Samlet kulhydratindhold 6 g
sukker 6 g
proteiner 1 g

Hvordan man laver en sådan interessant tema dessert af jordbær i chokolade:

jordbær привидения

 1. Vask jordbær og lad tørre helt
 2. Smelt den hvide chokolade, tilsæt en emulgator og bland til en jævn, jævn masse. Hæld i mandelekstraktet og bland igen;
 3. Dyp hver bær i blandingen og læg på pergamentet. Flydende overskydende masse vil danne sig i spøgelsens haler. Tryk straks chipsene ind i bærene, indtil belægningen er helt frosset og danner øjnene for det fremtidige spøgelse;
 4. Smelt de resterende chips i et vandbad. Ved hjælp af et tandstikker trækkes en mund på hver bær og sætter spøgelserne i køleskabet..

Sådan dekorere du en chokoladekage med bær

hvordan украсить торт

Dekoration af kagen med friske jordbær og chokolade er en uovertruffen idé. Til dette skal du:

 • en æske af jordbær;
 • 3 bar chokolade (for eksempel hvid, mælk og mørk);
 • kikspinde (pocky eller andre)

Jordbær og chokoladekage dekorationsmetode:

 1. Dæk kagen med chokoladeisolering;
 2. Dyp jordbær i smeltet chokolade – den mest effektive måde at smelte separat 3 typer: mørk, mælk og hvid. Lad belægningen hærde;
 3. Mens chokoladen er indstillet, danne en kurv med kikspinde og sæt stængerne lodret rundt om kagen. Når belægningen endelig hærder, placere bærene på kagen. Det ser imponerende ud.!

Jordbær i chokolade – en lækker dessert, hvis forberedelse ikke tager meget tid og kræver ikke en fagmands færdigheder..

Du kan tage udgangspunkt i den klassiske version af delikatessen, og du kan afsløre din kreative natur, improvisere med typer af chokolade og dekorationer, da butikkernes kulinariske afdelinger er fulde af forskellige produkter til dekoration..

Loading...