Verden af ​​kulinarisk kunst gav mulighed for hver værtinde til at skabe et andet mesterværk i sit køkken. Tilføjelse af dine yndlings krydderier, krydderier, aromatiske urter, eksperimenterer med madlavning, kan du glæde alle med nye opskrifter af den første, anden, varme og kolde godbidder hver dag..

Sådan optrådte den storslåede skål med det melodiske navn “Fricassee” skabt af erfarne franske kokere..

hvordan приготовить классическое «Фрикасе» из курицы

Hvad er denne skål?

I Frankrig gives der fortrinsstilling, bløde stuede og stegte retter med aromatiske og lækre saucer. Udseendet af opskriften til madlavning af kyllingestik fra kylling under en blid cremefrit “Fricassee” samt dens fordeling og popularisering er forbundet med den storslåede historie Napoleon, der ikke kunne lide dette kødprodukt.

En dag, en ny kok, der ikke havde nogen ide om den berømte kejsers præferencer, præsenterede Napoleon med en skål, hvor små stykker kylling blev stegt i smør og derefter stuvet i en cremet sovs..

På trods af den formidable herskeres vrede blev det lykkedes den frygtede kok at overbevise ham om at prøve Fricassee, som Bonaparte ikke kun kunne lide meget, men også blev hovedret på kejsersmenuen..

kharcho готовKharko på georgisk – lær hvordan man tilbereder ordentligt denne duftende, krydret og i modsætning til enhver første kursussuppe.

Kyllingfilet ruller med forskellige fyldninger – bemærk vores opskrifter.

Bemærk opskriften på kinesisk kål med agurk eller skaldyr.

Klassisk opskrift
hvordan приготовить классическое «Фрикасе» из курицы
ingredienser Antal
kyllingefilet 4 stk (1 kg)
løg 100 g
smør 50 g
gulerod 100 g
svampe (østers champignon, svampe, svampe eller kantinereller) 200 g
hvidløg 10 g
vin (tør hvid) og vand 75 ml
fløde (10%) 150 ml
mel 15 g
krydderier (salt, peber) på 15 g
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 104 kcal

Den klassiske opskrift til at lave en fransk skål med det søde smukke navn “Fricassee” involverer primært brugen af ​​hvidt kyllingekylling. Mange verdens køkkener erstatter i stigende grad grundlaget for dette kødprodukt til kalvekød, kanin, kalkun og endda svinekød..

Det er dog muligt at formidle den sande smag af en storslået, traditionel skål kun ved brug af kylling i kombination med svampe..

Hvordan laver man “Fricassee” af kylling med svampe? Kød skal skæres på en sådan måde, at der ikke er mere end ti saftige skiver. Varm olien i en dyb wokpande og steg kyllingstykkerne på den, indtil der er opnået gyldne rødmule kødstykker..

yngel мясо

Efter at have brugt en skimmer, fjern kødet i en separat beholder, og i en varm stegepande, brun den finhakkede løg, groft revet gulerod i fem minutter.

løg обжарить

Efter grøntsagerne tilføjer melenko skiverne svampe og hakket hvidløg på nogen måde. Efter omrøring af vegetabilskmassen er det nødvendigt at sætte kødstykkerne ovenpå, hæld dem med vin, vand, hæld krydderier..

tilføje грибы

Stew skålen skal blandes i en halv time ved den maksimale nedsatte brand. I slutningen af ​​denne tid hældes kødets vegetabilske masse med fløde med mel, der tidligere er blevet fortyndet i dem..

tilføje сливки

Med en sideskål af ris kan du servere fadet om ti minutter og sætte kødet ud under fløden.

frikassé готово

Kylling Fricassee med grøntsager

 

Der er ingen klar opskrift på klassisk “Fricassee”, som giver et bestemt antal produkter..

Der er kun en liste over ingredienser, der nødvendigvis skal være til stede i skålen, og hvis du ønsker det, kan du tilføje hjertelige og sunde grøntsager til din yndlings kylling behandler. For at skabe en stor saftig “Fricassee”, som er egnet til enhver side skål, har du brug for:

 • kyllingekylling – 1,2 kg;
 • løg – 100 g;
 • Salat peber (grøn) – 200 g;
 • friske tomater – 200 g;
 • vegetabilsk olie – 40 ml;
 • creme creme – 100 ml;
 • krydderier til kylling og salt til smag.

Lav en god fransk skål vil vise sig inden for 50 minutter, og 100 g “Fricassee” vil indeholde 175 kcal med kyllingeskind eller 105 kcal uden det.

Vask, tør og skær de adskilte kyllingevinger, ben, lår, nakke og bryst, skåret i tre dele. Hæld de udvalgte kødstykker til den olie, der opvarmes i en stegepande, og rør ofte i syv minutter.

Grøntsager rengøres fra huden, frø og skæres i tynde strimler. Skift til kødet hvert femte minut hæld løg, derefter peber og tomater. Når produktjuice begynder at koge, skal du tilføje alle krydderierne..

Massen er omrørt, ilden reduceres til et minimum, Fricassee stewes i 20 minutter, syren er hældt i, og parabolen holdes på komfuret i yderligere 10 minutter under låget lukket.

Selv hjemmelavede nudler og anden pasta kan være en side skål til den. Du kan tjene med grønne, duftende persille og basilikum.

Kulinariske noter

Ved udskiftning af creme med frisk tyk creme creme, der skaber kylling fricassee, er det nødvendigt at introducere kyllingeblommer i gryderetten som fortykningsmiddel efter kogning af mejeriproduktet. Under syrnet fløde til gryderet har skålen ikke brug for lang tid – det kan krølle op. Der er et par tips, noter, når man laver kød smagfrit fransk “gryderet”:

 1. Hermetisk mad kan tilsættes til parabolen, men de må ikke blandes med friske grøntsager;
 2. I stedet for vin kan vand hælde bouillon og citronsaft;
 3. For “Fricassee” er det nødvendigt at vælge kun kødstykker uden indhold af en stor mængde fedt (uden kyllingeskind);
 4. Tilføjelse af grøntsager kan være helt anderledes – det kan være offentlige løg, salat, gulerødder eller kapers, grønne ærter og asparges anbefalet af erfarne kokke.

Kylling fricassee kan koges ved hjælp af alsidig køkkenudstyr – en langsom komfur. Også denne behandling, under oprettelsen, vil spare mere nyttige vitaminer, mineraler i ovnen.