Boller med pølse – dette er en af ​​de enkleste hvad angår ingredienser og bagning, som du kan forkæle din familie.

Gær dej boller
hvordan готовить оригинальные булочки с колбасой
ingredienser Antal
sur mælk 250 ml
ægget 1 stk.
sukker 3 spsk.
gær 10 g
mel 500 g
vegetabilsk olie 4 spsk.
salt 0,5 tsk.
pølser 5 stk.
grønne løg at smage
mayonnaise at smage
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 336 kcal

Vi tager varm yoghurt og tilsæt gær til det, hvorefter vi sætter 15 minutter varmere på plads. Derefter tilsættes æg, salt og vegetabilsk olie til den resulterende dej. Stir. Derefter tilsæt dele af mel, blande det. Knead dejen og læg den på samme sted varmere for at kunne stige.

Når det stiger to gange – vi knæder det og venter igen, indtil det stiger. Derefter deles dejen i små bolde – ca. 10-12. Udrul derefter kagerne, så de er lidt aflange, rull dem i en rulle og igen rul ud, men lidt, bare for at blive presset. Vi forbinder enden af ​​en tæt rulle for at gøre en aflang donut – læg en hel eller halv pølse i midten.

Dernæst smør de resulterende bagels med en fyldning med et slået æg, drys grøntsagerne og tilsæt mayonnaise, og sæt derefter på et bageplade. Bages 180 grader til guldbrun.

Gær boller med pølse og ost i ovnen

bolle с сыром

Til at begynde med opløses gær og sukker i varm mælk. Derefter tilsættes vegetabilsk olie, salt, kefir og æg – blandes grundigt for at få en helt homogen masse. Derefter tilsættes mel i mel, mens du forsigtigt blander. I sidste ende skal du ælte dejen og lade den stå op for en og en halv time.

Når det stiger, skal du knæ det godt og opdele det i ti lige store dele. Rul dejen ud i kager tykke centimeter og en halv.

Vi gnider ost på en fin rist og skærer pølsen i enhver form – helst med salt. Vi sprede fyld på toppen af ​​vores kager i centrum. Dernæst fastgør vi tortillasens kanter i centrum, hvilket gør en tyk og stærk knold, så den ikke spredes.

Dernæst skrue sømmen ned og læg den på et bageplade, fladt en smule hånden. Stænk med revet ost og hakket fint bacon på toppen..

Det er stadig at sætte boller i ovnen på et bagningspapir foret med pergament, i 20-25 minutter ved 180 grader temperatur.

Puff “Rosettes” med pølse

bolle розочка

Inden madlavning boller, afrim puffekage..

Hvordan det vil være klar – vi spred det på bordet og skære det i strimler, ca. 2-2,5 cm brede. Tykkelsen skal være ca. 2 mm..

Derefter smører vi dejenstykker med ketchup, som er nødvendige her for at give gode smagsoplevelser. Laget bør ikke være for tykt – smør kun med en silikonebørste. Hvis du ikke kan lide ketchup, så kan du nemt gøre uden det.

Så skærer vi pølsen med runder, som vi deler i halvdelen. Derefter skal du simpelthen udlægge pølsen på toppen af ​​dejen, så den afrundede del af den stikker lidt ud – du skal sætte den så langt som dejlængden tillader.

Derefter rulles dejen sammen med pølse i ruller, så de vil se ud som rosebuds. Kanten af ​​testen, for bedre limning, kan du fugtige med vand.

Så er det kun at sætte fremtidige boller på en pergament dækket af pergament og send til ovnen i 20-30 minutter ved en temperatur på 180 grader.

Doggy boller med pølser

bolle собачка

Til at begynde med blandes mælk med vand og gær. Den resulterende blanding sendes til et varmt sted i 20 minutter. Efter at tiden er gået, tilsættes det slagne æg, salt og sukker til den allerede fermenterede gær. Rør til glat og begynde at tilsætte mel, omrøring konstant.

Dernæst ælt dejen og sæt i en halv time et sted på et varmt sted. Ti minutter før udløbsdatoen kan du begynde at opvarme ovnen ved 180 grader.

Vi tager dejen og ruller pølsen ud af den, skåret den i lag, som igen ruller ud, så de er lidt mere end pølser. Så sætter vi pølser på lag og fastgøres fra alle sider..

Begge ender af pølsen i dejen skal skærpes for at få en lang hale og en skarp næse. Fra rester af dejen laver vi små striber og fastgøres til pølsen – to fra bunden, som ben og en tættere på ansigtet – ligesom ører.

Til næsepartiet vil vi bruge en halv oliven i stedet for en tud og små stykker ost til øjne med elever lavet af ærter af ærter. Men det er efter ovnen, men i øjeblikket sender vi pølserne i dejen i ovnen på et bageplade med pergament. Bag dem ved 180 grader i ca. 25 minutter..

Tulipaner Boller Opskrift

boller тюльпаны

Først skal du lave et bryg. Bland et glas mel, gær og mælk, og sæt dem i varmen i 20 minutter.

Når svampen stiger, tilsæt et æg, salt og smør til det – du kan bare varme lidt op og knead med en gaffel eller en ske, så det er lettere at blande. Når alt er blandet, begynder vi at tilføje det resterende mel – nødvendigvis i dele, der hele tiden blandes.

at gøre опару

Derefter dækker vi den resulterende dej med noget som en serviet og lader opstå på et varmt sted i en time..

dej

Da dejen er klar, deler vi den i 8-10 stykker, afhængigt af dine præferencer og størrelsen af ​​den pølse, du køber. Derefter skæres pølsen i tynde skiver (selv om det kan være tykt, hvis du smager bedre) – pølsen skal have to skiver pr..

dej раскатать

Tag derefter og del hver del af dejen i tre lige stykker og rul dem i en pandekage lidt mere pølse. En bolle er lavet på denne måde – på et stykke dej med en pølse seng er der stadig en pandekage med dej, igen pølse og dej på toppen – du får tre lag dej og to pølser. Dejenes kanter er støbt, så pølsen ikke er synlig..

at gøre несколько слоев

Så laver vi fem sektioner langsgående, men ikke helt, for at få noget som en zigzag, og dets kanter skal overlappes med hinanden (se på billedet).

at gøre булочки

Boller klar. Smør dem med et æg og sæt i ovnen i 0,5 timer ved 180 grader.

fedt яйцо

Nyttige tips

  1. For en rød skorpe kan du smøre boller med et slået æg;
  2. Det er tilrådeligt at lægge pergamentet på gryden;
  3. Vær ikke bange for at variere formen på bunken, hvis du har børn derhjemme, vil de sætte pris på det;
  4. Sådan bagning kan være en almindelig sandwich til frokost eller en velsmagende bordindretning;
  5. Vær ikke bange for at improvisere med dressinger (ost, mayonnaise, ketchup osv.) – sådan bagning er svært at ødelægge.

Bon appetit!