Tilberedning af velsmagende og ømme pandekager med hytteost, kaldet syrniki, er meget enkel ved at bruge et saadant køkkenapparat som en langsom komfur. Anvendelsen tillader ikke, at fadet brænder, reducerer oliekonsumtionen betydeligt og reducerer den samlede tilberedningstid..

Enkel opskrift
hvordan приготовить сырники из творога в мультиварке
ingredienser Antal
cottage cheese (fed) 0,6 kg
ægget 2 stk.
granuleret sukker 100 g
vanillin ½ tsk.
hvedemel 250 g
mel (til dannelse af cheesecakes) 100 g
vegetabilsk olie (lugtfri) 40 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 220 kcal
Wonderful, bløde og lækre cheesecakes kan laves af enkle og overkommelige produkter. Skålens vigtigste ingrediens er utvivlsomt cottage cheese. Selv et ikke-hjemmelavet produkt indeholder dette mejeriprodukt en række nyttige mineraler og vitaminer, som enhver gravid kvinde, lille barn, ældre person har brug for..

Først skal du forberede ostemassen for at skabe en pastaagtig masse. Det skal blødgøres med en gaffel, gnides gennem en sigte, blandet med sukker, vanille..

cottage cheese процедить

Du kan slå ostemasse massen med en blender, hvilket gør det kun blødere og mere øm..

tilføje яйца

Derefter slå æggene, tilsæt mel og bland. Dejen bør ikke være meget tæt, og det er meget nemt at lave pandekager fra det (ca. syv centimeter i diameter).

stir творог

På multikookeren udstillede funktionen “bagning” (“stegning”).

at gøre сырники

Smør hældes i skålen med køkkenudstyr, nu skal du rulle hver pandekage i mel, sprede det på bunden af ​​panden og stege i 10 minutter på begge sider.

ostekager готов

Serveres lækre og sunde cheesecakes med syltetøj, syltetøj, cremefløde. Denne skål, der er kendt for alle fra barndommen, kan være en favorit morgenmad for hele familien..

Dampet ostekage i en langsom komfur til børn

Når du opretter en skål til børn, skal du kun vælge de friskeste produkter for at øge immuniteten af ​​den unge og voksende organisme..

Ostkager er bedst dampet af fedtost, selv om de vil variere i form og farve fra traditionelle fritters, men de bliver meget blødere og blødere i smag. For at lave mad i en langsom komfur skal du:

 • mel – 60 g;
 • cottage cheese – 0,4 kg;
 • æg – 1 stk.
 • sukker til smag.

Tiden på madlavning af cheesecakes er 45 minutter, og næringsværdien af ​​100 g er 190 kcal..

ostekager с черникойFørst visp ægget. Hæld sukker i den resulterende masse og opløs den i den. For at blødgøre ostemassen med en gaffel, kan du bruge en blender til at give en mere ensartet konsistens..

Bland ostemasse og ægmasse, tilsæt mel. Den resulterende dej er opdelt i otte dele og hænder fugtet i vand for at danne bolde, der er lagt i en speciel form til dampende retter i en langsom komfur i en afstand af to centimeter fra hinanden.

Ca. et glas vand hældes i udstyrskålen, formularen med cheesecakes er installeret. På den langsomme komfur er “Steaming” -funktionen indstillet, og klokken er tyve minutter. Nedtællingen af ​​den indstillede tid vil begynde efter at vandet begynder at koge i skålen – det drejer sig om fem minutter..

Dampede cheesecakes er meget frodige, luftige og vil helt sikkert venligst de mindste børn. Du kan dekorere dem med revet chokolade, serveret med syltetøj eller syltetøj.

Kostopskrift på ostekage med bananer

Delikat smag af cottage cheese pandekager kan perfekt diversificere nærende og nærende banan. En eksotisk frugt, der er en del af cheesecakes, giver dig mulighed for at lave en diætret, børn kan lide det meget, og kun to bananer spiser en dag styrker blodsystemet og sammen med ostemasse renser de perfekt kroppen af ​​overskydende kolesterol.

For at lave mad i en langsom komfur skal du:

 • æg – 2 stk.
 • hytteost (fedtfattig eller fedtfattig) – 600 g;
 • sukker – 50 g;
 • bagepulver – 2 g;
 • banan – 200 g;
 • mel – 100 g;
 • smør – 20 g.

Det tager en time at forberede ostekage og kun tredive minutter at lave mad. Calorisk værdi på et hundrede gram er 148 kcal.

Bland sigtet mel med bagepulver. Cottage cheese mash med en gaffel eller blender for at opnå en homogen konsistens. Opløs sukker med æg og træk blandingen ind i ostemassen. Rør langsomt i melet og omrør det grundigt..

Formet dej opdelt i et par dele. Lav en lille flad kage ud af hver enkelt, læg en skrællet, men ikke skåret banan inde, pakk den i ostemasse. I denne form sendes køleskabet i fyrre minutter, så det var lettere at skære pølsen i kagepandekager.

Smør en skål multikooker. Rull ud af det kolde sted og skær i stykker af to centimeter tykt. Fry cheesecakes, der indstiller funktionen “bagning” i 10 minutter på hver side.

En sådan smuk skål i form af solen absorberes meget hurtigt i kroppen, opløftende, giver kroppen ren energi hele dagen. For at spare tid kan en banan knædes med en gaffel kombineret med ostemasse og uden at komme i et koldt sted, fortsæt til dannelsen og stege ostekager.

kylling пастромаKyllingebryst Pastrami derhjemme – Kød, der vil overraske dig.

Stekt æg med tomater og løg er en simpel skål, som vi koker til morgenmad næsten hver dag. Opskrifter her.

Prøv at lave en usædvanlig dessertkage “Mink Mole”. Opskrift med trinvis fotos.

Ost ostekage med nødder og rosiner

Den traditionelle opskrift på fremstilling af cheesecakes er meget enkel og kræver ikke meget tid. Diverger skålen kan tilføje lækre og sunde nødder og rosiner, som giver kroppen umættede fedtsyrer og en beroligende effekt på det menneskelige nervesystem.

Efter morgenmorgen kan du få en hel del energi hele dagen. For at skabe velsmagende og flavorful cottage cheese pandekager med sådanne ingredienser skal du:

 • ostemasse – 300 g;
 • mel – 70 g;
 • olie – 20 g;
 • sukker – 50 g;
 • rosiner – 50 g;
 • valnødkerner – 50 g;
 • æg – 1 stk.

Madlavning tager en halv time, kalorieværdien af ​​et hundrede gram ostekage – 230 kcal.

Sug rosinerne i vand ved stuetemperatur i fem minutter. Derefter spredes ud på et papirserviet, der absorberer overskydende fugt..

Mash cottage cheese godt, du kan male med en sigte eller bruge en blender. Slå ægget i en separat beholder, omrør, opløs sukkeret i det og hæld i ostemassen. Hæld langsomt melet i ostemassen og bland.

Chop nødder. Sammen med rosinerne indføres de i dejen sidst. Godt omrørt ostemasse, form cheesecakes.

I multikookerskålen opvarmes smørret i “konditori” -tilstand og kun pandekager steges på begge sider, indtil de bliver rødlige i farve..

Serveres med creme fraiche, helbrødsyre eller kondenseret mælk.

Curd ost kager med semolina uden æg

Det viser sig at du kan lave frodige og lækre ostekage uden æg. Tilføjelse af semolina vil gøre dem mere nærende og helt kostbare. Men cottage cheese til denne opskrift er bedre at vælge løs og mere smuldrende. Til madlavning i en langsom komfur med en smuk og delikat skål, skal du:

ostekager с клюквой

 • hytteost – 0,5 kg;
 • semolina – 70 g;
 • mel – 50 g;
 • solsikkeolie – 30 g;
 • vanilje – ½ pakker;
 • sukker – 50 g.

Tid til at skabe cheesecakes vil kun have brug for tredive minutter, og næringsværdien af ​​et hundrede gram vil være 183 kcal, med et gennemsnitligt fedtindhold af ostemasse.

Høstost blandet med sukker, som skal være helt opløst. Derefter er semilina fyldt op – ostemassen dejdes igen grundigt og efterlades i ti minutter for at croupen skulle svulme lidt.

I multikookerskålen opvarmes olien med “bagning” -moduset. Skab ostekage, drys med mel og hæld derefter smør i den varme. Du skal stege i ca. ti minutter på begge sider – indtil de bliver smukke og gyldne.

Serveres varmt med creme eller koldt med syltetøj.

Tips til begyndere

Ikke alle husmødre ved, hvordan man korrekt vælger og forbereder produkter til en så enkel og simpel skål som ostekurdere. Forberedelsen af ​​hver opskrift har sine egne egenskaber og regler. For at skabe velsmagende og flavorful cottage cheese pandekager for første gang følger:

 1. Vælg cottage cheese er ikke våd – væsken i cottage cheese vil bidrage til opløsningen af ​​cheesecakes under varmebehandling. Du kan tilføje mere mel, men denne ret bliver mere stiv og tæt;
 2. Varmemasse skal rystes godt og mashes ved hjælp af køkkenudstyr eller redskaber, så der ikke er store klumper – det vil gøre ostekagerne bløde og ømme.
 3. Når du laver osteekager med æg i en multikooker, skal du adskille æggene fra proteinerne og slå ægmassen separat – ostemassepandekagerne bliver mere storslåede;
 4. Når du forbereder en skål med cottage cheese på et par, skal du folde de dannede ostekage i silikoneforme, så de ikke falder fra hinanden, og fjern dem kun, når de er helt afkølet;
 5. Hytteost før madlavningen skal testes, og hvis det er surt, afbryd opstillingen af ​​skålen – selv en stor mængde sukker vil ikke fjerne denne ubehagelige smag..

Når du laver osteekager i en langsom komfur, kan et sæt ingredienser ændres ved at tilføje andre produkter – gulerødder, kondenseret mælk, urter til salt ostekage. I en hvilken som helst kombination af produkter kan en hytte ost skål være en glimrende løsning for en solid og solid morgenmad for hele familien..