Velsmagende og simpel boghvedegrød med svampe, kogt i en langsom komfur, egnet til en stor morgenmad og til en festlig middag. Det er så let at forberede denne skål, at selv et barn vil klare opgaven. Alt du behøver er at følge opskriften..

Traditionel opskrift
hvordan приготовить гречку с грибами в мультиварке
ingredienser Antal
korn 2 multi-cups
rå mushroom 250 g
løg 1 mellemhoved
tyk creme 3 spsk. l.
smeltet smør 2 spsk. l.
vand eller bouillon 1 multi-glas
salt, peber og krydderier at smage
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 69 kcal
For mange multivarks i sættet er et multi-glas. Derfor er alle klassiske opskrifter baseret på volumenet af dette glas og bryggeskålen. Normalt indeholder et flerglas op til 180 ml væske, hvilket er ca. 150 g boghvede.

Men der er modeller af kopper og 160 ml. Ved omberegning af opskriften af ​​boghvede med svampe i en langsom komfur til almindelige briller og gram, skal du overveje dette.

Madlavning boghvede med svampe i en langsom komfur:

 1. Alle ingredienser skal vaskes grundigt og være fri for affald og forkølelse. Forbered sorterne. Herefter skal løgene knuses i “terninger”, og svampene skæres i tynde strimler; svampe очистить
 2. Dernæst smøres bunden af ​​kogekogens skål med olie, og løg og svampe lægges på den. Efter at have tændt for nogen af ​​”bagning” eller “stegning” tilstande, under det lukkede låg, svampes koge i 10-15 minutter. Derefter blandes de nødvendigvis, så skålen ikke brænder; løg поджарить
 3. Efter skålen sendte frokost, sure creme og krydderier. Alt er blandet, så saltet sælges godt, og gristene er jævnt fordelt. Derefter tilsættes vand til skålen, som kan erstattes med kylling bouillon. Væsken bør ikke kun dække grusene, men være et niveau en centimeter højere. Hvis en multistack med vand eller bouillon er lille, kan du tilføje endnu en halv eller en; tilføje гречку
 4. Derefter koges boghvede med svampe under et lukket låg på en hvilken som helst af pilaf, boghvede eller ris. I dette tilfælde indstiller multicookeren automatisk timeren på dette program, og i slutningen af ​​tilstanden sender enheden et særligt signal. Efter signalet kan du åbne låget og tjekke grød er klar. Hvis fadet er kogt i vand og uden creme, så kan du på dette stadium tilføje et smør til det..

Velsmagende grød er klar. Det er kun at lægge det ud på plader og servere..

Boghvede med tørrede svampe og løg

Tørrede svampe fra andre fordeler sig forskelligt i stærk aroma og rig smag. Derfor tager de normalt meget lidt tilberedning af nærende grød sammenlignet med friske svampe.

ingredienser:

svampe с кашей

 • 30 g af enhver tørret svampe;
 • 1,5 multi-groats;
 • 1 stk løg;
 • 1 stk gulerødder;
 • 2-3 fed hvidløg;
 • 2-3 kunst. l. vegetabilsk olie;
 • 2-3 multi-glas vand
 • salt og krydderier efter smag.

Sådan grød er kogt i cirka en og en halv time. Kalorieindholdet er 70 kcal pr. 100 g.

Hvad skal man gøre

 1. Skyl grøntsager og korn inden madlavning. Skær hvidløgene fint, hugs løgene i halve ringe og gulerødder i tynde strøer.
 2. Svampe forfyldes med varmt vand og lades blødgøre i mindst en halv time, men ikke mere end en time. Eftervask og hak så lille som muligt;
 3. På “stegning” eller “bagning” -programmet skal du begynde at stege svampe i vegetabilsk olie. Når saften koger ud, tilsættes hvidløg og løg og gulerødder på panden. Alt skal blandes og steges til slutningen af ​​programmet (men ikke mere end en halv time);
 4. Derefter skal du tilføje boghvede til den færdige brygning, derefter tilsæt salt, hæld vand, indstil programmet “pilaf” og kog i ca. 30 minutter.

Før servering kan grød smøres med smør.

Boghvede grød med kød og svampe

grød с курицей

Denne boghvede grød kan ikke kaldes magert eller diæt. Men det er meget velsmagende og tilfredsstillende, for det er ikke for ingenting, at de kalder det købmand. Med denne grød er det let at genvinde efter tung fysisk arbejde..

Til købmand grød at fodre en familie på fem personer, skal du tage:

 • 3-4 multi-boghvede groats;
 • 300 gram svinekød;
 • 300 g mushroom
 • 2-3 medium løg;
 • 6 multikopper med vand eller bouillon
 • 4 spsk. l. vegetabilsk olie;
 • salt, peber og krydderier efter smag.

Selvfølgelig kan du ændre proportionerne af forholdet mellem kød og svampe, baseret på personlige præferencer. Du kan også tilføje fint revet gulerødder af mellemstørrelse til løget efter løg..

Skålen vil blive kogt i cirka en og en halv time. Og kalorieindholdet i den færdige handelsgrød vil være 80-100 kcal pr. 100 g.

Sådan laver boghvede med kød og svampe i en langsom komfur:

 1. Til at begynde med skal rumpen sorteres, vaskes og tørres. Løg skæres i tynde halvringe, svampe – straws og kød – i små stykker;
 2. På multikookeren skal du indstille “stegning” -tilstanden. I denne tilstand bliver grøntsager, svampe og kød tilberedt;
 3. Hæld vegetabilsk olie i en skål, læg løg og steg den til gennemsigtig. Hvis det er nødvendigt, skal løg omrøres
 4. Ved siden af ​​løget hakkede friske svampe. De skal stege, indtil champignonjuice er helt fordampet fra gryden;
 5. Tilsæt derefter kød og krydderier til at lave mad. Alt dette omrøres og steges yderligere fem minutter inden slutningen af ​​stegeprogrammet;
 6. Derefter skal du tilføje grits og vand, blandes igen, tænd “boghvede” -tilstanden og kog under låget lukket, inden programmet slutter..

Når multikookeren signalerer slutningen af ​​tilberedningen, skal du kontrollere kornets paratthed og serveres på bordet. Denne grød før servering kan dekoreres med friske urter og skivede tomater..

oksekød подливаKog til boghvede grød sovs fra oksekød. Vi har samlet det mest interessante udvalg af opskrifter..

I vores artikel kan du finde den klassiske opskrift heh fisk.

Velsmagende kager på margarine – det mest lækre udvalg af opskrifter.

Kostgrød med kylling og svampe

Kostholdelig boghvede grød med kylling og svampe vil være en ægte opdagelse for fans af protein og lav carb diæt..

ingredienser:

 • 1-2 stk kyllingfilet
 • 1 multistack boghvede;
 • 200 g rå eller frosne champignoner;
 • 2 spsk. l. vegetabilsk olie;
 • 1 lille gulerod
 • 1 medium løg;
 • 2 multikopper vand
 • salt, peber og krydderier.

Fremgangsmåden med madlavning af denne grød tager cirka en time, og opvaskens indhold af kalorieindhold vil ikke overstige 60 kcal pr. 100 g..

Opskriften til madlavning boghvede med kylling og svampe i en langsom komfur er trin for trin:

 1. Til at begynde med skal løg og gulerødder rengøres, vaskes, kødet tøede svampe og sortere boghvede ud;
 2. Derefter skæres løget i halve ringe, guleroten skæres i små terninger, kødet skæres i stykker og svampene – i strøer eller stykker;
 3. Crock-potten er sat på mode “kager” eller “stegning”. Olie hældes i panden, løg tilsættes til det, som steges indtil gyldenbrun;
 4. Så sendes svampe til løgene. Og efter at champignonjuice er helt fordampet, tilsættes kyllingefilet og gulerødder til svampe. Alt dette blandes og steges til slutningen af ​​programmet i ca. 10 minutter;
 5. Derefter tilsættes boghvede, krydderier, løvblad og vand, og “boghvede” eller “ris” -tilstand er indstillet..

Grød kogt under et lukket låg til slutningen af ​​programmet.

Tips fra erfarne kokke

Professionelle kokke minder om, at smag af boghvede stort set afhænger af kvaliteten og mængden af ​​vand. Kvaliteten af ​​korn kan forbedres ved yderligere kalcering af rent og tørt boghvede i “wienerbrød” -modus, omrøring intensivt.

For boghvede ujordet boghvede med konventionel madlavning kræver to gange vandmængden i forhold til mængden af ​​korn. Og når du koger i en langsom komfur med svampe, har du brug for mindre vand, da svampesaft frigives. Samtidig skal enhver væske altid være varm, når du tilføjer det, så multikøleren ikke spilder den tid, som programmet tildeler til yderligere kogning af vand.

Også i enhver foreslået opskrift, kan du foretage ændringer og i stedet for smør, tage lige mange grøntsager: solsikke eller oliven.

Når du vælger svampe til boghvede, er grød det bedst at give fortrinsret til friske champignoner. Men hvis du tager andre svampe, skal de først koges i en lille mængde saltvand..

Efter alle disse tips og opskrifter er det nemt at lave sunde og lækre boghvede med svampe i en langsom komfur. Har et godt måltid!