Bechamel – en populær sauce af europæisk køkken. Han vandt anerkendelse for sin simple sammensætning og delikate smag. Til forberedelsen fremstilles ru først (en blanding af stegt hvedemel og smør), derefter hældes mælken i og koges ned til den krævede konsistens. Ud over de grundlæggende ingredienser er der ofte tilsat forskellige krydderier, ost, fløde eller bouillon. Herefter skal du overveje opskrifterne til madlavning af de mest populære retter med pasta og Béchamel sauce.

Den klassiske opskrift på bechamel sauce
hvordan приготовить соус Бешамель для макарон
ingredienser Antal
frisk mælk 0,7 l
hvidt mel 50 g
smør 50 g
revet muskatnød 0,5 tsk.
fint salt 0,5 tsk.
Tilberedningstid: 20 minutter Kalorier pr. 100 gram: 111 kcal

Hvid Bechamel serveres til forskellige retter. For eksempel til lasagne eller pasta.

 1. Vi tager mælk ud af køleskabet, vi opvarmer op til en varm tilstand. varme молока
 2. I en egnet skål med en tyk bund (stewpot, stegepande, kasserolle) lagde og smelte smørret med medium varme. smeltet масло
 3. Sigt mel over hele overfladen af ​​smørret, bland det kraftigt for at undgå udseende af klumper. Brew det, indtil duften og smagen af ​​rå mel forsvinder.. screening муки
 4. Hæld derefter den varme mælk i små portioner, forsigtigt æltning af indholdet med en visp. Sørg for, at klumperne ikke foldes. mælk с маслом
 5. Hæld langsomt hele mælken, fortsæt med at koge blandingen over lav varme, kontinuerligt æltning. Indholdet bør tykkere og blive ensartet silkeagtig. Hvis der opstår klumper pludselig, skal sausen gnides gennem en sigte eller pisket med en blender.. infusion молока
 6. Sæt nu massen med muskatnød, salt til smag, bland.
 7. Kog et par minutter med krydderier. Konsistensen af ​​varm Bechamel skal svare til flydende creme. Det bliver tykkere, når det er koldt..
 8. Brug derefter hvid sauce, afhængigt af opskriften på den valgte skål..

Spaghetti med Bechamel Sauce

Skålen er forberedt meget simpelt og til smag er ikke ringere end restauranten modstykker. Det er nok at lave saucen, koge spaghetti, tilsæt friske grøntsager til fadet – og en velsmagende middag er klar til hele familien..

ingredienser:

 • 400 g spaghetti;
 • 0,3 liter fedmælk;
 • 3 spsk. olie;
 • 1-2 spsk almindeligt mel;
 • noget salt og muskatnød.

Tilberedningstid: 40 minutter.

Kalorier pr. 100 gram: 171,1 kcal.

 1. I en tykvægget skål lagde et stykke smør ud. Slå det med mel for at gøre konsistensen af ​​vådt sand..
 2. Hæld derefter portioner af varm mælk uden at ophøre med at arbejde som blander. Sæt gryden på en langsom ild, kog, omrør, 10 minutter.
 3. Så snart indholdet begynder at koge, tilsæt krydderier..
 4. I en anden beholder koger vi vand med salt, og i overensstemmelse med instruktionerne på pakken koges produkterne. Flet dem gennem en kolander til glas hele væsken.
 5. Spred en del af varm pasta på en tallerken, hæld over saucen, tjen til bordet.

champignon пирог с шампиньонами и соусом Бешамель

For at behandle venner og kære kan du servere svampekage med svampe og Bechamel-sauce.

På en hurtig hånd kan du lave makaroni og ost. Under linket finder du en opskrift.

Prøv pastaen med fisk i en cremet sauce, kogt ifølge denne opskrift.

Vermicelli med hakket kød

Pasta med hakket kød – en ganske almindelig skål, men hvis du tilføjer dem til den franske sauce Bechamel, får du en elegant, hjertelig middag.

ingredienser:

 • 0,45 kg vermicelli;
 • 2 løg;
 • 0,25 kg hakket kød;
 • 1 gulerod
 • 45 g mel
 • 1 lavrushka;
 • 2 spsk. solsikkeolie;
 • 1-2 knivspidser salt
 • 45 g olie;
 • 250 ml mælk.

Tilberedningstid: en halv time.

Kalorindhold: 119 kcal.

 1. Skræl, hak gulerødder og en løg. Grøntsager passeur på vegetabilsk olie indtil blød. Sæt hakket kød på en stegepande, rør, steg til klar 5-10 minutter. I løbet af stegning skal du sætte kødet op med salt og peber..
 2. I en anden gryde koges vermicelli, spredes på en kolander, dekanterer overskydende væske. Vi skifter nudlerne i panden, tilsæt hakket kød med grøntsager, bland.
 3. Til bunden af ​​den hvide sauce bringes mælken til kog ved at placere den med Lavrushka og en helrenset løg. Kogende mælk sat til side, insistere 10 minutter. Så får vi en løg med et løvblad.
 4. Varm olien i en stegepande, hæld melet, rør og bland blandingen i nogle minutter, omrør hele tiden.
 5. Reducer varmen, hæld en tynd mælkestrøm i en gryde med konstant omrøring. Så snart sausen begynder at koge ned, tilsæt krydderier, rør og sæt til side..
 6. Pasta kan serveres i en fælles fad, tykt vandende sauce. Og du kan nedbrydes i portioner, og varm sauce serveres separat.

Usædvanlig fyldt pasta

Den oprindelige og samtidig enkle skål vil overvinde gæster med en usædvanlig præsentation og delikat smag..

fyldt макароны

ingredienser:

 • 250 g stor hulpasta indeni (cannelloni, skaller, fjer);
 • 400 g hakket kød;
 • 1 gulerod
 • 300 ml tung creme;
 • 1 løg;
 • 10 g muskatnød
 • 2 spsk. hvedemel;
 • 30 g olie;
 • på en knivspids af sort peber og salt.

Tilberedningstid: 1 time.

Kalorier: 228 kcal.

 1. Til at begynde med sender vi en gryde vand til kogepladen, tilsæt en knivspids salt, vent på kogepunktet. Hæld pastaen i kogende vand, kog dem lidt for at gøre dem aldent. Kast i en kolander, sørg for at skylle med koldt vand og lad afkøle..
 2. I mellemtiden forberede fyldningen. Skræl, hak grøntsager. Vi sender dem til at stege i smør i ca. fem minutter. For ikke at brænde, steg hele tiden om.
 3. Vi tilføjer hakket kød og krydderier til de tilberedte grøntsager til smag. Bland det hele sammen, fortsæt med at lave mad i endnu en kvart time indtil kød er klar og alle saftene fordamper..
 4. Vi tager pasta, fylder det løst med påfyldning. Vi fold den fyldte pasta i en ildfast form..
 5. Det er nu stadig at lave mad Bechamel, som vil blive bagt pasta. Tilsæt mel til panden med smeltet smør. Vi blander alt intensivt, bryg melet til lidt gyldent i farve. Hæld nu i varm fløde, rør omhyggeligt med massen med en visp.
 6. Sæt krydderierne, rør, kog saucen i et par minutter. Tyk sauce fjernet fra komfuret, fyld dem med fyldt pasta i form.
 7. Sæt tallerkenen i ovnen i 25 minutter, bage ved 170 grader. Når toppen er brunet og der er en behagelig lugt, er skålen klar. Dekorer det med grønne, server varmt på bordet.

Pasta gryde med kød og tomater

Hvis du er træt af simpel pasta, anbefaler vi at du laver pasta gryderet. Ved at supplere fadet med delikat sauce, tomater og hakket kød, slutter vi med en lækker og tilfredsstillende skål..

macaroni запеканка под соусом Бешамель с мясом и томатами

ingredienser:

 • 500 g spaghetti;
 • 3-4 tomater;
 • 500 gram hakket kød;
 • 0,8 liter frisk mælk;
 • 1-2 pærepærer;
 • 2 sprigs friske grønne;
 • 1-2 hvidløgskage;
 • 50 g olie;
 • 80 g mel
 • noget salt, sort peber og solsikkeolie.

Tilberedningstid: 1 time.

Kalorindhold: 168 kcal.

 1. Vi rengør løgene, skyll, steg lidt i solsikkeolie. Tilsæt hakket til stege, divider det med en spatel i små fragmenter, bland. Stew alle minutter 7-10 under låget.
 2. I mellemtiden er mine tomater nedsænket i kogende vand og derefter straks i isvand, efter at der er skåret på huden. Fjern skræl, og skær kødet i søjler, tilsæt kød. Sæt kød til smag med krydderier og hakket hvidløg.
 3. Kog pasta næsten til beredskab. Vi fusionere dem gennem en kolander, men vask ikke.
 4. Til madlavning af sauce over lav varme smelter smørret. Hæld sigtet mel i flydende kogende olie. Stir kraftigt, indtil ruen er fuldt brygget og ikke længere udsender den karakteristiske “rå” lugt.
 5. Hæld nu langsomt op i varmemelk, ved hjælp af en visp, opnår vi en ensartet konsistens. Kog sausen, salt til smag og sæt til side..
 6. Vi genopfylder den ildfaste form med olie, spred spaghetti, blød dem med halvdelen af ​​Bechamelsaus. Fra oven fordeler vi jævnligt kødfyldningen, hæld det med restene af saucen.
 7. Bages skålen ved 180-200 grader 25 minutter, indtil toppen er gylden. Sprød gryderet med hakkede grøntsager, skåret i portioner, inden du serverer dem. Nyd dit måltid!

Nyttige tips til værtinden

 1. Hvis sausen ikke er så tyk som ønsket, kan du sætte lidt mel og koge endnu et øjeblik. Hvis Beshamel tværtimod er tykkere end nødvendigt, kan du fortynde det med varm mælk eller fløde..
 2. For at forhindre en tyk film på saucen efter afkøling er det nødvendigt at lægge en madfilm direkte på overfladen..
 3. Bechamel kan opbevares i køleskabet i flere dage. Hæld resten af ​​saucen med en lille mængde løst smør. Det danner en film på overfladen, der ikke tillader det at tørre ud og slides ud..

På videoen – tilberedning af en lækker gryde med pasta med kød: