Batteren er en alsidig og hurtig erstatning for almindelig dej. Det er let at forberede og kræver ikke særlige ingredienser. Samtidig har den en særpræg – med det kan du lave mad, enhver kage, det være sig æble eller fisk, kød eller svamp.

En sådan dej kan være nyttig for værtinden, hvis du har brug for at forberede kagen på kortest mulig tid, for at underholde pludselig ankomne slægtninge..

Pisk op æbletærte
hvordan правильно приготовить жидкое тесто для пирога
ingredienser Antal
æggene 3 stk.
æbler 3 stk.
sukker 170 g
mel 1 kop
bagepulver 1 tsk.
smør 20 g
semulje 2 spsk
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 145 kcal

Da dejen er lavet hurtigt og nemt, er det bedre at tilberede påfyldningen til en start. Du skal tage tre æbler og hugge dem fint. Med eller uden sandpapir – du bestemmer dig.

Til flydende dej – bryd æggene i en dyb skål og tilsæt det samme sukker. Alt dette skal piskes med en mixer eller en visp – det vigtigste er, at massen er homogen. Derefter tilsættes mel og bagepulver og slår igen / rør til glat.

Derefter skal du tage formularen, børste den med olie og drys med semolina på toppen. Hæld derefter halvdelen af ​​dejen, drys med æbler på toppen og hæld over dejen igen. Derefter forbliver det at sende kagen i en ovn, der er forvarmet til 180 grader. Bages til gylden skorpe – 20-30 minutter.

Opskrift af smør til en kage med kirsebær i en langsom komfur

kirsebær пирог

Tilberedningstid – 60-70 minutter. Calorie – 313 kcal.

Først skal du slå æggene i en dyb skål. Fortsæt at slå, hæld sukker der. Sigt mel, opdele i to dele og hæld først i ægmassen. Det er nødvendigt at piske grundigt igen, så der ikke er klumper.

Derefter kan du tilføje mælk og bagepulver, og bland derefter igen. Så skal du tilføje vegetabilsk olie og blande grundigt – massen skal være så homogen som muligt, så olierne i den er så små som muligt..

Derefter tilsættes resten af ​​melet. Det vigtigste er ikke at overdrive det – dejen skal være lidt tykkere end kefir af dens konsistens. Den resulterende masse skal igen bringes til en ensartet tilstand med en blander eller en visp..

Når du er færdig med dejen, skal du smøre formen, drys den med halvpasta og hæld masse der. Derefter kan du tilføje vaskede kirsebær, selvom bærene er frosne, kan du stadig tilføje dem.

Hvis du gør dejen tyk nok, så vil bærene forblive på toppen, ellers – de vil blive fordelt gennem hele volumenet. Derfor bør det ikke være for tykt og ikke for flydende – i de flydende bær vil lække til bunden af ​​kagen.

Efter alle forberedelserne kan du indstille bagningstilstanden på multikookeren og begynde at lave mad. Det tager ca. 60-70 minutter, afhængigt af multikookers kapacitet. Efter kogning kan kagen, om ønsket, strøges med pulveriseret sukker..

Jellied tærte på kefir med kål

kål пирог

Tilberedningstid – 30-40 minutter. Kalorieindhold – 190 kcal.

Den første ting, du har brug for at hugge eller hugge kålen, så salt den let, læg i en stegepande og lad dem simre indtil halvt kogt. Ud over kål kan du tilføje gulerødder.

kål нарезать

Derefter skal du bryde æggene i en dyb skål, drys med salt og slå til glat. Derefter skal du tilføje kefir og sodavand og derefter slå igen..

at slå

Derefter kan du tilføje mel – helst langsomt, mens du fortsætter med at slå æg-kefir-massen.

dej сделать

Når alt er færdigt, vil det være muligt at starte bagning. Du skal tage form og smøre den, og hæld derefter kagen selv. Du kan hælde det på to måder:

  1. Rør dejen sammen med kålen og hæld massen straks i formen;
  2. Hæld halvdelen af ​​dejen i formen, drys med kål på toppen og hæld den med den resterende dej..

lægge ud начинку

Bay kage i form, du kan smuldre toppen ost, så toppen efter bagning kiggede smukkere, eller du kan tilføje ost til kål. Der er ingen begrænsninger i dette – du kan tilføje bacon til kålen, i det mindste ethvert andet produkt. Ingen begrænser dig i dette..

en tærte готов

Bagt kage i ovnen, forvarmet til 180-200 grader. Det tager 30-40 minutter at bage afhængigt af tykkelsen af ​​din kage..

Mayonnaise smør til champignon pie

champignon пирог

Tilberedningstid – 35 minutter. Calorie – 178 kcal.

Først skal du stege svampen med løg i en stegepande eller i en langsom komfur. Krydderier skal tilføjes på egen hånd..

Æg skal brydes i en dyb skål og salt. Alt dette bør straks piskes med en mixer eller en visp. Derefter kan du tilføje mayonnaise og creme fraiche. Derefter skal du whisk alt igen indtil glat. Derefter kan du tilsæt sodavand og mel og derefter slå igen, så der ikke er nogen klumper tilbage.

Dernæst tag en bageplade, smør det godt og hæld derefter halvdelen af ​​dejen ind i den. Svampe med løg lægges oven på toppen, som skal spredes jævnt over hele overfladen af ​​kagen. Så skal du genopfylde hele dejen.

Til bagning af kagen skal ovnen forvarmes til 180-200 grader. Kagen vil blive bagt i ca. 35 minutter.

på домашнемуSådan laver du hjertelig spaghetti med ost og æg, læs vores artikel..

Pie med dåsefisk – en hjertelig og usædvanlig velsmagende skål, enkle opskrifter her.

Stor, ømt honningkage gennemblødt med fløde og fløde – en opskrift i vores artikel.

Gærpai med fisk (dåse)

fisk пирог

Tilberedningstid – 35 minutter. Kalorie – 185 kcal.

Selv om denne kage også er på en smør, men den er forberedt meget langsommere end de andre, da den indeholder gær.

Den første ting, du har brug for til lidt at varme vandet, tilsæt gær, sukker og mel og derefter slå med en mixer eller en visp. Sæt blandingen til side for at aktivere gæren..

Dernæst skal du opvarme kefirne lidt, smelte margarinen og slå æggene. Derefter skal de blandes og samtidig tilsættes salt og vegetabilsk olie. Smør hele blandingen til glat..

Når gærene er aktiveret, skal de hældes i æggeblandingen og piskes i en gryde. Dernæst skal du tilføje mel i små portioner samtidig med at du slår hele blandingen sammen med en blander eller en kost.

Massen vil være tykkere end almindelig dej, men tyndere end normalt. Gryden med dej skal lukkes med et låg og indpakket i et håndklæde, afsat så dejen stiger.

Efter en halv time skal dejen åbnes, blandes og piskes igen, hvorefter den igen lukkes og indpakkes i et håndklæde – det skal stå stille.

Efter at dejen stiger, skal du hælde halvdelen af ​​den i en smurt bagningsskål. På toppen af ​​at sprede fisken fra dåseføde – det er ligegyldigt, hvilken du vælger. Hæld derefter dejen ovenpå igen..

Ovnen skal opvarmes til 200 grader og bage kagen der i 35 minutter..

Nyttige tips

  • Som allerede nævnt i begyndelsen – batter tærter er hurtige og nemme at forberede;
  • Denne påfyldningsdej er meget alsidig og kan bruges med en lang række fyldstoffer, og om det vil være sødt eller ikke – du bestemmer dig ved at tilsætte sukker eller tværtimod uden at tilføje det;
  • i smeten, oftest skal du tilføje bagepulver, så det bliver mere blidt og luftigt – det vigtigste er ikke at overdrive det, ellers vil dejen efter bagning være smuldrende;
  • mayonnaise basen skal altid have et andet mejeriprodukt, hvad enten det er sur creme eller kefir – du kan ikke gøre det med mayonnaise alene.

Bon appetit!