Abrikosmarmelade med mandler – en meget interessant delikatesse.

syltetøj из абрикосов с миндальными орехами

Smagen af ​​almindelig abrikosjuice suppleres med mandler, og sammen er denne kombination bare super velsmagende..

Desuden har abrikosfrugter mange gavnlige egenskaber..

Selv læger er i stigende grad opmærksom på denne frugt, fordi du ved hjælp af vitaminer indeholdt i abrikosmasse kan forbedre kroppen betydeligt.

Men mere detaljeret vil vi snakke om deres egenskaber lidt senere. Til en begyndelse vil vi trinvist analysere opskrifterne for at forberede en vidunderlig delikatesse – abrikosmarmelade med mandler. Så starter!

Klassisk opskrift med fotos

ingredienser:

 • 1 kg abrikoser;
 • 1 kg granuleret sukker;
 • 200 g mandler. produkter

Forbered abrikosmarmelade med mandler som følger:

 1. Skyl apricotfrugter, fjern forsigtigt knoglerne fra dem og læg dem i en kasserolle (eller en hvilken som helst anden beholder til kogning), så der stadig er lidt plads i det; høst косточки
 2. Alle falder i søvn med sukker og lader i 4-5 timer, så frugten er infunderet og gennemblødt i sød sirup; sukker
 3. Mandler hæld kogende vand, og lad det derefter være i 10 minutter for at gøre det nemmere at skrælle møtrikkerne; udfylde водой
 4. Tag mandlerne ud og skræl den Vi sætter на огонь
 5. Nuværende abrikoser at sætte på en langsom brand, konstant overvåger tilstanden af ​​indholdet af panden; koge grundigt
 6. Kog de tilberedte mandler i kogeplade efter kogning og lad dem stå i ilden i en halv time; fjerne пену
 7. Periodisk omrør syltetøj og fjern skummet fra det; Rul op
 8. Når kogetiden er overstået, skal du straks begynde at hælde syltetøj i præsteriliseret krukker.

Abrikosmarmelade med mandler og gulerødder

ingredienser:

 • 1 citron
 • 600 g abrikoser;
 • 100 g revet gulerødder;
 • 1 tsk revet ingefær;
 • 400 gram sukker;
 • 50 gram mandel.

Opskrift aprikos syltetøj med mandler og gulerødder i trin:

 1. Pre-revet gulerødder sat i en gryde og hæld omkring 300-350 ml vand;
 2. Sæt guleroden på ilden og vent til vandet koger, så sørg for, at vandet ikke fordampes uden rest, og guleroden begynder gradvis at gå i opløsning.
 3. Abrikosfrugter opdelt i to dele, fjern frøene og sæt i en gryde, til guleroden; delikatesse из абрикосов, миндаля и моркови
 4. Når det bliver mærkbart, at kødet er mærkbart blødgjort, skal du tilføje ingefær. Det er ikke nødvendigt at fjerne gryden fra ilden, du skal vente til vandet er fordampet.
 5. Samtidig tilsættes citronsyre og sukker til blandingen, blander den fremtidige marmelade grundigt;
 6. Som delikatessen er klar, fjern den fra varmen og vent til den afkøles til en acceptabelt varm temperatur;
 7. Efter at have steriliseret en beholder, hæld den på den tilberedte marmelade.

Nogle tips

Hvis du vil opbevare syltetøj i lang tid, skal du hælde det i krukkerne umiddelbart efter at det koger..

Sørg for at fjerne knoglerne fra frugten, da dette er her, hvor de fleste af de skadelige stoffer ophobes..

Ginger, hvis du ønsker det, kan du ikke tilføje, da dets fravær ikke krænker det endelige resultat.

Alle dåser og låg skal rengøres grundigt af snavs, støv og forskellige bakterier. Før de hælder en behandling, skal de steriliseres..

Du kan diversificere høsten ved at tilføje andre nødder, men de skal rengøres godt og vaskes..

kompot ассорти на зимуSteg-for-trin opskrifter af frugtkompotter, der er forskellige til vinteren. Du kan følge dem, og du kan ændre opskriften, fordi denne bevarelse altid har været anderledes, fordi du kan blande enhver form for frugt og bær.

Og her vil du lære at lave æblejuice med appelsiner.

Den følgende artikel vil introducere dig til teknologien til madlavning.

Hvorfor abrikoser betragtes som værdifuld frugt selv af læger?

Som enhver frugt har abrikos en række egenskaber, der kan hjælpe en person med at påvirke deres eget helbred korrekt. For eksempel er en af ​​disse egenskaber reguleringen af ​​fordøjelsessystemet, som afhænger af stofferne indeholdt i fiber af frugter..

Et vigtigt spørgsmål er styrkelsen af ​​det muskuloskeletale system. Spørgsmålet om knoglestyrke løses meget hurtigere, hvis du spiser abrikoskød, hvor calcium, fosfor og jern findes i store mængder..

Det indeholder også vitaminer, som kan bidrage til hjertearbejdet, for at rydde blodkar fra kolesterol, hvilket signifikant reducerer blodtrykket.

Mange kvinder er opmærksomme på en sådan fantastisk egenskab af abrikos som en hjælp til at slippe af med overskydende vægt. I tilfælde af at en person begynder at bruge abrikoser i de rigtige mængder, begynder energibalancen gradvist at aftage, hvilket betyder at overskydende vand hurtigt vil forlade kroppen.

saftig абрикосыPå trods af den søde smag har denne frugt også et meget lavt kalorieindhold, så det bruges meget ofte i kostfrugtsalater eller som snack..

Hjælper denne frugt og kulde. Det indeholder trods alt et stort antal stoffer med antiinflammatoriske egenskaber. Af samme grund anvendes abrikoser også til behandling af hudsygdomme, hvor det er meget vanskeligere at identificere sygdomsfoci..

Ved anvendelse af abrikosfrugter udskilles også frie radikaler fra kroppen, hvilket kan forårsage mange onkologiske sygdomme..

Abrikoser reducerer mange af komplikationerne forårsaget af allergier, selvom det oftest anvendes æteriske olier, der skal indåndes for en tilstrækkelig stærk effekt..

Så du kan se, at abrikoser er en af ​​de mest nyttige og nødvendige frugter, der kan bidrage til at forbedre helbredet i hele kroppen..

konklusion

Når du slår op til vinteren, skal du ikke springe over siden abrikoser. Efter alt, som du kan se, er de nyttige og nødvendige for alle..

Bevarelse med dem er ikke kun genopfyldning af kroppens vitaminer i vintersæsonen, men også mulighed for at nyde deres vidunderlige smag..

Vi er sikre på, at abrikosmarmelade med mandler bliver en favorit følgesvend af alle dine tefester.!