Talenterede husmødre ved, hvordan velsmagende og sundt at føde en familie i den kolde årstid. Hjemmelavede præparater fra forskellige grøntsager – en stor hjælp til bordet.

marineret помидоры с чесноком на зиму

Brug disse klassiske opskrifter til at marinere tomater, der vil dekorere vintermenuen i familien eller vil glæde gæsterne med sin lyse og sommerlige smag blandt frost og blizzards!

En simpel opskrift til alle.

De klassiske metoder til madlavning af tomater er tilgængelige for alle, der ønsker at nyde denne snack om vinteren..

Det er bedst at lave syltede tomater til vinteren i små krukker, så det vil være muligt at bruge produktet delvist uden risiko for at glemme at åbne en åben krukke i køleskabet og beskadige dens indhold.

Opskriften på klassiske tomater er designet til små beholdere – op til 1 liter. Hvis der anvendes store, 3 liter krukker, er det nødvendigt at øge andelen af ​​sukker og salt tre gange, samt krydderier..

For emner er det vigtigt at bruge krydrede urter, der kan samles i haven uden for byen eller købes hos ejerne af dachas. Passende vinblad og blade af andre frugt- og bærplanter: kirsebær, hindbær, lige peberrodbuske.

Nogle gange er det nok at gå rundt i området og samle den rigtige mængde blade fra vilde planter. Nogle bruger tarragon græs, hvis det vokser i deres bane..

Ingredienser til pickling en 1-liters krukke tomater er som følger:

 • Tomater af mellemstørrelse – mængden afhænger af beholderens volumen;
 • Bulgarsk peber – 1 stk;
 • Lavrushka blad;
 • Sort peberkorn – 5-6 stykker;
 • Allspice – 1-2 ærter;
 • Dill paraply og strimler – 1 flok;
 • Hvidløg – 2-3 fedter;
 • Peberrods blade – 2-3 strimler;
 • Klip af græs dragon;
 • Salt – 1 spiseskefuld;
 • Sukker – 2-3 tsk;
 • Eddikesyre – Halv eller ¾ tsk. ingredienser

Så pickling tomater til vinteren i en liter krukker:

 1. Før madlavningsproceduren vaskes tomaterne nødvendigvis, bankerne steriliseres for et par. I bunden af ​​stakken er alle krydderierne fra opskriften. I dette tilfælde skæres hvidløgene i halvdele eller 4 dele, hvis fedterne er store. Så hvidløg vil give væk lettere saft og tilføje krydret smag til præparater; Madlavning банки и крышки
 2. Peberrod er forberedt på forhånd – bladene skæres i strimler 1-2 cm brede, hvis de ikke er nyttige i dag, de tørres til videre brug. Tørrede strimler kan opbevares i en pose eller krukke i et par sæsoner; peberrod
 3. Spred tomater på toppen af ​​krydderierne, blandet med birkes paprika, skiver i 4-6 fedter. Vi måler mængden af ​​vand til en bestemt krukke – hæld hele indholdet til toppen og hæld det i en målekop. Derefter koges vandet over en ild med 1 spiseskefuld salt pr. 1 liter vand. Kogt pickle hældes i en krukke tomater til opvarmning. Varm op grøntsager med rent vand er ikke det værd – de vil brygge og vil ikke smage; Vi ligger в банки
 4. Opvarmning opstår, indtil krukken køler til en varm tilstand. Dernæst hældes saltlage igen og sukker tilsættes, saltvand er allerede kogt med sukker. Forbered alt hvad du behøver for bevarelse: steriliserede låg, eddike essens, kogende vand til sterilisering af pickles; saltvand
 5. Saltvand hældes i krukken igen, tilføj essensen. Tilsæt eventuelt kogende vand til kanterne af krukken, så frugten er helt dækket; transfundere рассол
 6. Krukken er forseglet med en maskine med et låg præsteriliseret i kogende vand. Vend om og pak om, lidt åbning lidt, lad afkøle helt. Først da kan bankerne føres til opbevaringsrummet eller opbevares kælder.. færdig заготовка на зиму

Denne klassiske opskrift kan bruges i forskellige versioner – med tilsætning af atypiske krydderier eller blanding af forskellige krydderier..

Det vigtigste er at observere steriliserings- og marineringsprocessen i overensstemmelse med alle teknologiske regler – så vil snacket ikke eksplodere fra dannelsen af ​​overskydende syre og vil ikke forringes..

Sødt syltet tomater i bankerne til vinteren

Almindelige tomater kan opbevares på en sådan måde, at de bliver en slags dessert. Søde tomater – en original godbid og en velsmagende tilsætning til dags- eller feriemenuen.

For at forberede 1 liter syltede søde tomater skal du bruge følgende sæt:

 • Mellemstore tomater – hvor meget passer i en krukke;
 • Sukker – 150-200 g;
 • Salt – 2 spsk. skeer (det er bedre at bruge grovt salt);
 • Eddike – 2 el. skeer;
 • Sød peber – 2 stk.

tomaterTomater placeres i en krukke, som skal skæres i kvartaler. Krydderier, som er interessante, er ikke nødvendige i dette tilfælde. Golfkogende vand, afkøles ca. 20 minutter.

Derefter afløb vandet og tilsæt salt, eddike, sukker. Kog kogen op og hæld i en krukke tomater.

Rul op uden sterilisering! Derefter forsegles bankerne og lægges på hovedet, dækket af et håndklæde for at køle af. Disse er meget velsmagende grøntsager, der opbevares endnu længere end almindelig syltet tomater..

Vinter “Assorteret” i banker

En fremragende mulighed for vinter marinader vil være et udvalg af sådanne populære grøntsager som tomater og agurker i en krukke. De åbnede en dåse – og der er allerede to slags snacks på en gang, som er godt kombineret på ethvert bord og indbyrdes.

Forsøger at pickle “assorted” kan nemt gøres ved hjælp af følgende opskrift på en 1-liters krukke:

 • Agurker – 300 g;
 • Tomater – 400 g;
 • Krydderier: Hot Pepper (frisk), Paprika – Til smag, Dild – Et par kvistar, 2 fed hvidløg, 1 skive peberrod, 3 ærter sort Allspice.
 • Bulgarisk peber – 1 stk (lille);
 • Salt – 1 spsk med toppen;
 • Sukker – ½ spiseskefuld;
 • Eddike – 1 spsk.

Hele proceduren med madlavning agurker med tomater til vinteren tager ca. 45 minutter.

Det er bedre at tage friske grøntsager, vaske dem, pierce stammen med et tandstikker til succesfuld betning..

Forberedte krukker skal steriliseres. Først sætter de krydderier i dem, så peberringe, du kan drysse med paprika, chili peber for ekstra krydderi.

Agurker skære store, skårne haler, tomater skal være hele. Sæt grøntsagerne i en krukke tæt, hæld kogende vand, salt og sukker falder i søvn. Sterilisering varer 10 minutter – i et vandbad i en lukket gryde eller spand.

De rullede op banker køligt og lagres i opbevaringsrummet. Så tager de tomater og agurker ind i vinteren til et festmåltid eller familiemåltid og nyder en god snack.!

marineret капуста быстрого приготовленияUtroligt lækker marineret instantkål på bordet – opskrifter til salte snacks. Mindste tid og kræfter + forudkøbt kål + opskrifter på vores hjemmeside = god snack!

Ikke sikker på, hvordan man laver laks? Du kan finde nogle enkle saltningsmuligheder her. Bon appetit!

Og her er hjemmelavede opskrifter af syltede æbler. Glem ikke at bruge dem i sæsonen, for så er de de mest duftende!

Sådan korrekt pickle grønne tomater til vinteren

Ikke alle kulinariske specialister er i stand til og tør at forberede grønne tomater i form af syltede snacks, men forgæves! Smagløse grønne frugter vil kun være som følge af manglende overholdelse af hele teknologien, men med et succesfuldt scenario vil familien have en meget interessant, original behandler..

Opskrift på syltede grønne tomater:

 • Tomater er grønne;
 • Hvidløg, salt – til smag;
 • 1 kop sukker;
 • Eddikesyre – ½ kop;
 • 1 liter rent vand
 • Salt – 1 spsk med toppen;
 • Grønne: persille, peberrod, dill.

Fremstillingsmetode: Lav små stykker i frugt og læg hakket hvidløg i skiver eller skiver i dem.

Det er bedre at skære store tomater i lige store dele. Fyldning af frugterne, de hældes med en varm saltlage af salt og krydderier og steriliseres derefter ved hjælp af vand..

Efter kogning er bankerne forseglet med rene, steriliserede låg. Lukkede krukker sættes på låget og får lov at afkøles..

Tips til hårdtarbejdende husmødre

Brug anbefalede kokke til at gøre dine emner vellykkede, velsmagende og unikke:

 1. Du kan også æble grønne tomater med tilsætning af kanel – de får en pikant smag. I dette tilfælde er det bedre at sætte en aspirintablet i hver krukke inden forsegling;
 2. Det er bedre at indhente flere forskellige sorter af tomater ved hjælp af forskellige opskrifter. Nå, hvis sæsonindsamlingen bliver saltet og sød og grønne tomater. Så det vil være muligt at forsyne familien med interessante og varierede pickles, som ikke vil genere og hjælpe med smagen og appetitten til at møde vinterferien;
 3. Forøg ikke mængden af ​​eddikesyre pr. Liter – tomater kan blive meget sure. 1 skefuld essens er nok til både 1 liter og 3 liter vand! Mængden af ​​eddike, selv minimal, er nok til, at bankerne ikke eksploderer under trykket af internt tryk. Vi krummer trods alt vores banker hjemme ved hjælp af en skrivemaskine, og ikke en skrueanordning som på fabrikken;
 4. Det er vigtigt at dreje dåserne efter blokering, så alle ingredienserne suger jævnt ind i hinanden. De fleste af tiden vil tomaterne stå i spisekammeret med låget op, så umiddelbart efter madlavning skal du lade alle saftene trænge ind i hver del af frugten;
 5. Eddike er bedre at bruge naturlige, alkoholbaserede eller vinbaserede. Regelmæssig bordeddike er selvfølgelig billigere og sælges altid, men det er faktisk almindelig fortyndet syre, ikke mere. Det er giftigt og farligt, og i nogle lande er det generelt forbudt at sælge og vedligeholde hjemmet. Naturlige typer eddike giver emnerne en behagelig eftersmag og er sikre;
 6. En interessant løsning ville være at plukke tomater i gelatine, med sukkerroer eller gulerødder, sur-søde, med chili eller karry. Men disse er muligheder for amatøren; grundlæggende lagre er naturligvis værd at lave klassiske tomater – salt og sød..

Du kan pickle tomater på forskellige måder – i deres egen juice eller med tilsætningsstoffer. Vær ikke bange for at eksperimentere, prøv nye opskrifter, fordi det vil øge dine kulinariske færdigheder!