Kyllingens hjerter er et meget blødt, saftigt og nærende produkt, især hvis det er kogt korrekt. Hjerter er meget nyttige, fordi de indeholder mange vitaminer og mineraler, såsom vitaminer i gruppe B, PP og A, samt kalium, zink, magnesium og jern mv..

Dette produkt er meget populært blandt værtinder, især i vores tid. Derfor er opskrifter til dens forberedelse mange.

Trin-for-trin opskrift
hvordan потушить куриные сердечки в сметане
ingredienser Antal
kylling hjerter 500 gram
mellemløg 3 stk.
revet gulerod 100 gram
en tomat 2 stk.
peberkorn og allspice at smage
gulerødder 1 lille
løvblad 2 stk.
creme creme (fedtholdig) 2 spsk
olier 3 skeer
salt at smage
Tilberedningstid: 55 minutter Kalorier pr. 100 gram: 120 kcal

Først skal vi behandle hovedbestanddelen – hjerter, for det er du nødt til at vaske dem grundigt og lade dem være i vand i 20 minutter, og fjern dem og tør dem med et papirpapir. Derefter skal hjerterne rengøres, det vil sige, afskære alt overskydende fedt og alt andet.

kylling сердечки

Det næste skridt er forarbejdning af slagteaffald. For at gøre dette skal du trække vand i en lille gryde, send en gulerod og en løg, salt og tilsæt 1 spiseske olie og 2 stk. allspice, og i slutningen af ​​hjerterne. Sæt det i brand i 10 minutter, fjern derefter og afkølet..

gulerødder порезать

Skær de kogte hjerter i halvdele for at stuge dem godt, du skal også forberede løg, gulerødder, grønt.

stuvning сердечки

For at gøre dette skal du hugge løgene og terninger gulerne på en grov rivekniv.

at rense лук

Hæld olie på en forvarmet stegepande og send hjerter der, steg dem i 5 minutter, og tilsæt derefter gulerødder og løg til dem. Alt, der stews i en stegepande, skal du salt og peber og gryderet i 10 minutter.

sætte ud сердечки

Efter 10 minutter tilsættes tærte tomater og 2-3 stykker. løvblad Alt dette skal stuves i yderligere 5 minutter, og til sidst tilsættes cremefløde og gryderet i yderligere 2-3 minutter.

tilføje сметану

Efter madlavning skal du lægge på en tallerken, dekorere med persillepletter. Hav en god fest!

fad готово

Kylling hjerter stuvet i creme fløde og kartofler

Til denne opskrift har vi brug for følgende ingredienser:

 • kylling hjerter – 300 gram;
 • 3 stk mellemstore kartofler;
 • 3 stk mellemløg
 • 3 stk gulerødder;
 • salt;
 • paprika;
 • allehånde;
 • 4 spsk. skeer af fed sur creme;
 • 2 fed hvidløg;
 • grønne – persille, dill.

Ingredienser til 5 portioner.

Tilberedningstid: 50 minutter.

Kaloriindhold pr. Portion: 516 kcal.

hjerter с картошкойFørst og fremmest skal du vaske og suge kyllingens hjerter i vand (20 minutter), rengør dem fra overskydende fedt. Dernæst skal du skræl kartoflerne og koge, indtil halvdelen koges i saltet vand i ca. 7-10 minutter. Også, du skal koge kylling hjerter i kylling bouillon med gulerødder, løg og duftende peber (5-10 minutter), cool.

Det næste skridt er at forberede alle ingredienserne for at slukke. For at gøre dette skal vi stege løgeskiver skåret i halve ringe, ca. 2-3 minutter, og gulerødder skæres i halvringene 3-4 minutter. Nu er alle ingredienserne klar til at sætte dem sammen..

Først sætte slagteaffald på panden, efter et par minutter kartoflerne og simre sammen i 5 minutter. Send derefter stuvede gulerødder med løg til panden, du skal blande alle grøntsagerne, så de bytter smag.

Glem ikke at salt, kast ærter og laurbærblade og smæk hele 2 fed hvidløg. Alt dette skal stuves i ca. 7-10 minutter, dette vil være nok.

Til sidst tilsættes surkrem og hakkede grøntsager, gryderet i et par minutter med creme og grønne (2-3 minutter). Vi lægger ud på pladen, klar.

Denne version af fadet kan laves i ovnen, det viser sig ikke mindre velsmagende og nyttigt. Tværtimod åbner en ny smag af alle dens ingredienser. Nyd dit måltid!

kager с картошкойLenten patties med kartofler – meget velsmagende udvalg af opskrifter!

Rejer suppe er en stor skål, der har en interessant fishy smag..

Hvordan man laver tynd italiensk pizza-dej med forskellige fyldninger.

Sådan sættes hjerterne i langsom komfur

Den langsomme komfur er et meget bekvemt køkken, der hjælper med at lave mad hurtigt og velsmagende, og vigtigst af alt er det lettere at lave madlavningen, det er ikke nødvendigt at stå over komfuret.

Til stewed hjerter i en langsom komfur, skal du tage:

 • kylling hjerter – 350 gram;
 • løg – 3 stykker;
 • gulerødder – 2 stykker;
 • 2 kartofler;
 • 1 stk Bulgarsk peber;
 • 150 gram grønne bønner;
 • 200 g rømme
 • salt;
 • peber;
 • greens;
 • 50 gram kylling bouillon;
 • vegetabilsk olie;
 • ¼ citron.

Ingredienser til 6 portioner.

Tilberedningstid: 50 minutter.

Kaloriindhold pr. Portion: 496 kcal.

Det er nødvendigt at vaske og rense slagteaffaldet. Vi smider dem i den langsomme komfur og hæld 50 gram kylling bouillon der, lad dem koge i 5-10 minutter. I mellemtiden er vi nødt til at forberede alle de nødvendige ingredienser..

Løg skal skæres i halve ringe, steg til gennemsigtigt udseende (2-3 minutter). Bulgarisk peber vaskes, rengøres og skæres i terninger (til din smag, du kan og halvt ringe).

Skræl kartofler, skær i mellemstore terninger, kog indtil halvt kogt (5-7 minutter), gør det samme med gulerødder (5-7 minutter). Gulerødder og kartofler kan skæres i store strimler efter eget valg. Kog grøntsager på medium varme.

Nu skal du slippe alle de tilberedte ingredienser i langsom komfur – kartofler, gulerødder, peberfrugter, grønne bønner (det kan skæres i 2-3 stykker eller forlade hele), stegte løg.

Bland godt, salt, peber, tilsæt 150 gram cremefløde og lad dem simre i 20 minutter. Efter at have kastet hakket greens og lad stå eller dekorere med grønne allerede på pladen.

Fra den resterende cremefløde til at forberede saucen, skal du blande de hakkede greener, salt og saft fra en fjerdedel af en citron. Bon appetit!

Tips til at hjælpe kulinariske

For at hjerterne skal vise sig velsmagende og saftige, skal de blødgøres i vand i kort tid, uanset om de er ferske eller efter optøning. Den grundlæggende regel at lave mad er en selvfølgelig frisk mad..

Hvis du har frosset, skal du afrimme dem på forhånd og i intet tilfælde i en mikrobølgeovn, fordi de kan koge og efterfølgende få en ubehagelig lugt..

Selve produktet – kylling hjerter – uhøjtidelig og meget alsidig, med det kan du lave en masse retter. Først – en hjertelig suppe, på det andet stuvede eller stegte hjerte med en sideskål, kan goulash koges og mange flere andre retter..

Af dem kan selv fyldningen laves og kogte kødboller eller pandekager. Hjerter – det er velsmagende og meget nyttigt, især til små børn. Det til dig, unge mumier, på en note.

Kog og nyd!