Sådan steges lækre manniks i panden

Stekt manniks i en pande er en meget enkel og hurtig version af en dessert til te drikker. Tilstrækkelig neutral smag giver dig mulighed for at servere dem med forskellige saucer, frugter, bær, syltetøj. Mannnik kan koges på enhver komfur i en grill, hvis det ikke er muligt at bruge ovnen.

Klassisk opskrift
hvordan пожарить вкусные манники на сковороде
ingredienser Antal
semolina, sukker og mælk 1 st.
æg 3 stk.
Soda Slaked Eddike ½ tsk.
smeltet smør 50 g
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 272 kcal

Mannik er en ret beskeden kage, som det er bedre at betjene nogle tilsætningsstoffer eller saucer, så det er smagere og mere interessant. Derfor er det ofte kogt i landet uden for byen, hvor der ikke kan være ovn, men der er frugt og bær, som det går godt.

Æg blandes med sukker og pisket. Til dem hældes croupen: gradvis, gradvist med konstant omrøring, så der ikke opstår blodpropper. Derefter tilsættes mælk, sodavand og bland dejen..

Hele overfladen af ​​panden er smurt med smør, der er blevet smeltet på forhånd. Sæt det på ovnen, inkluderet i det mindste temperatur regime. Hæld blandingen på pølse i panden og kog i en halv time under låget..

Derefter, med komfuret slukket, forlade i yderligere 10-15 minutter. For at få kagen ud af beholderen, skal den forsigtigt vendes (det gøres, når produktet er afkølet lidt). Du kan bruge spatelen til at lette processen..

Manna grød

Du kan tilberede en dessert eller morgenmadskål ikke kun fra rå korn, men også fra allerede kogt semolina, selv i går. Det er praktisk at lave små mannikere fra det, som ligner ostekage og fritter i form..

produkter:

 • ½ spsk. og separat 3 spsk. l. semulje;
 • 500 ml mælk
 • 1 spsk. sukker;
 • 1 æg;
 • sol. smør – du skal tilføje til gryden når du steger;
 • 3 g salt.

Tid brugt: 1 time.

Kalorindhold pr. 100 g: 133 kcal.

For at koge grød skal du sætte en mælkekande på komfuret og vente, indtil det koger. Hæld derefter forsigtigt kornet, omrør mælken med en ske. Lad temperaturen ikke være højere end gennemsnittet, og kog grød i 10 minutter uden at stoppe omrøringen. Før du laver manniki grød skal afkøle (men ikke kold).

Slør æg med sukker, hæld blandingen i grød og bland blandingen, indtil den er homogen med hænderne. På ovnen med en udsat gennemsnits temperatur sætte panden med smør.

Fra massen, blandet med grød, dannes små pandekager, og efter at de har rullet dem helt i semolina (til dette hældes 3 spsk rå korn på en plade), der sendes til den forvarmede olie i en gryde. Manniki er stegt på hver side, indtil de bliver gyldne i farve..

kyllingLæs hvordan man laver et bud og saftig kylling med gulerødder og løg..

Læs hvordan man laver en tørret frugtmuffin – lækre hjemmelavede tekager..

Forsøg at lave okroshka med kylling på kefir eller syruvke ifølge vores opskrifter.

Opskrift på stegt mannikov med cottage cheese

Manniki kan koges med forskellige fyldstoffer, for eksempel med cottage cheese og rosiner. Konsistensen af ​​det afkølede semolina holder sin form godt, og produkterne kryber ikke væk, når de steges.

produkter:

 • 12 el. l. korn;
 • 200 g mel (udsigten er ikke vigtig, det er kun nødvendigt for stengods af halvfabrikata);
 • 1 l mælk
 • 50 g rosiner (forvask og blæs i en halv time i varmt vand, lad derefter tørre);
 • 3 æg;
 • 3 spsk. l. sukker;
 • 400 g cottage cheese 9%;
 • 50 ml rast. olier (til stegning af manniki);
 • 1 pakning vaniljesukker;
 • 3 g salt.

Du skal bruge 1 time på madlavning.

Kalorindhold i 100 g: 251 kcal.

Hytteost blandet med almindelig og vaniljesukker. Hammer i æggeblomme af et æg, bland godt. Derefter skal du hælde tørrede rosiner, blandes med hytteost, så den fordeles jævnt i massen..

tilføje изюм

Kog semolina fra mælk og korn med salt og 1 tsk sukker, lad det køle af og bland godt. I en separat skål, slå de resterende æg og protein fra det tredje æg..

tilføje манку

Så skal du tage en lille semolina, rul en lille tærte ud af det, rul i mel og danne en lille flad kage på din håndflade. Sæt ostemassefyldningen i midten og luk kagen, så grødene omhygger fyldt..

tilføje творог

Det resulterende produkt dyppes i æg og ligger på en plade. Når mannik fra hele den forberedte masse er klar, skal du tænde ovnen og sætte gryden med olie på midterste ild.

yngel

Manniki stege på hver side, indtil en lysebrun skorpe former. Til fremstilling af glasoverskydende olie kan færdige produkter lægges på en plade, der er dækket af et papirhåndklæde..

manna

Semolina tærte på kefir i en pande

Ved forberedelsen af ​​denne mannica uden ovn behøver du en smule tid og mad. Resultatet er en lækker dessert, elsket af mange siden barndommen..

produkter:

 • 2 æg;
 • 120 gram sukker;
 • 250 g ubehandlet halvpølse;
 • 2 spsk. Kefir 3,2%;
 • 30 g blommer. olie (det skal være forberedt på forhånd, så det ikke er koldt, så det bliver lettere at smelte);
 • 1 pakning bagepulver;
 • 3 g salt.

Mannnik kan fremstilles i 1,5 timer.

Kalorindhold pr. 100 g: 227 kcal.

Semolina hældes i kefir og efterlader i en halv time eller en time. Slør salt, sukker, bagepulver med æg, indtil sukker er helt opløst. Den resulterende blanding piskes til en skummende tilstand..

Ægvægt blandet med semolina og kefir. Olien smeltes i en mikrobølgeovn eller over damp, hældes i en stegepande. Ovnen tændes ved den laveste temperatur, en pande er placeret på den, i hvilken dejen hælder.

Låget er dækket med låget og efterladt i cirka en halv time, begynder at kontrollere tilstanden af ​​kagen tæt ved enden. Hvis toppen er blevet geléagtig, kan du slukke for ovnen, lukke låget igen og vente yderligere 10 minutter..

Det er bedre at hente manna ud af panden, når det er kølet ned lidt. Dette skal gøres omhyggeligt ved hjælp af en spatel, for ikke at ødelægge produktet..

Nyttige tips

For at diversificere smagen af ​​kagen kan du tilføje til dejen citronskal, kakao, valmuefrø, rosiner, skåret i stykker tørret frugt. Kondenseret mælk, creme fraiche, syltetøj, bær i en blender, marmelade, forskellige kulinariske saucer bruges som tilsætningsstoffer til den færdige dessert..

Temperaturen til kogning af mannik (både kage og små produkter i form af kager) bør ikke være høj, ellers bliver de ikke bagt jævnt..

Manniki er en universel dessert, som voksne og børn elsker. Den kombinerer godt med ethvert tilsætningsstof og fordøjes let uden at forlade tyngde eller overspisning..

Loading...