Slutningen af ​​sommersæsonen og starten af ​​efteråret er starten på en aktiv høst, ikke kun for de heldige, der ejer en personlig have.

Efter alt giver naturen mulighed for at nyde deres gaver til enhver, der har tålmodighed. Så i disse årstider kan du besøge landskabsskoven og snuble over mange sorter af bær og svampe..

proces засолки груздей

Det er svampe og deres derivater, der er udsmykningen af ​​ethvert feriedag. Der er trods alt en hel del slags svampe, samt metoder til deres forberedelse, og hver kræsne vil kunne finde sin yndlings champignonfad..

Mælke svampe har længe været i ægteskabet af det russiske traditionelle køkken, og hvis de bliver saltet, vil smagen af ​​sådanne svampe afsløres på en særlig måde. Det vigtigste, før du tager forberedelsen af ​​saltmælkspampe op, finder du ud af alle nuancer af denne proces..

Nedenfor beskriver vi, hvordan du skal forberede dig til saltning, samt beskrive opskrifterne af salt champignon, som er de mest populære..

Tilberedning af svampe til saltning

Det vides at enhver opskrift ikke er fuldstændig uden omhyggelig forberedelse af ingredienser. Ved saltning af skotter og andre svampe er denne regel ikke nogen undtagelse, fordi den endelige smag af en svampeskål afhænger af forberedelsens grundhed..

Efter høsten er det nødvendigt at sortere det ordentligt, fordi du kan snuble over mælkesvampene, som slet ikke er egnet til yderligere fødevareforbrug. Så det er vigtigt at undgå mørkfarvede eller gulfarvede svampe, ormfulde eller rådne produkter..

vaske грибовEfter nøje udvælgelse af laks til saltning, kan du fortsætte med deres oprensning fra grønt, kviste og snavs. Jordstykkerne skal rengøres fra fødderne enten manuelt eller ved hjælp af en unødvendig tandbørste..

Hvis der opdages et usundt sted eller hul på svampens stamme eller hætte, så kan du ikke skynde dig for at smide den ud, men afskær den beskadigede del. Rengør svampene, skyll dem godt med vand og blød overskydende fugt med servietter eller køkkenhåndklæde..

De fleste husmødre foretrækker ikke at bruge ben til betning, fordi de bedst anvendes i stegt form. Bullyben kan skæres og afsættes i en separat beholder..

Det vigtigste stadium i at forberede laks til saltning er deres blødgøring. Denne proces varer i flere dage, så det er tilrådeligt at begynde at forberede svampene til saltning på forhånd. Denne procedure er nødvendig for at fjerne kaustiske stoffer.

Så skal du tage en rummelig tank (bassin) og lægge det i hovedet af mælken krus på hovedet. Hæld med koldt vand og lad i 3 dage, mens hver dag er det vigtigt at ændre vandet til at rengøre.

Efter de trufne foranstaltninger kan du straks gå i processen med saltning af gruzdey og først koge dem. Hvis du udelader madlavningstrinnet, vil svampene være mere duftende, men de vil efterlade en lidt bitter eftersmag..

Derudover vil saltning gruzdey fortsætte i et par måneder.

Hvis du ikke er for doven til at koge svampe i kogende vand i 15 minutter, så vil den bitre smag forsvinde, og saltning vil ikke tage mere end to uger..

Efter udvælgelse, vask og blødning skal mælkesvampe også vejes ved hjælp af køkkenskalaer. På denne måde kan du nøjagtigt bestemme, hvor meget salt der skal bruges til at lave en snack. Norm – 40 g salt pr. 1 kg gennemblødt laks.

Salt svampe: hurtig opskrift

Efter grundig forberedelse af svampe kan du fortsætte med saltprocessen. I madlavning er der to hovedmetoder til saltning af laks: varmt og koldt. Men for dem, der ikke ønsker at gå ind i detaljerne om at lave saltede svampe, er der en hurtig og universel opskrift..

Det kræver ingredienser som:

 • Mælk – 4 kg;
 • Salt uden jod – 160 g;
 • Hvidløg – 2 fedter;
 • Currant blade – 10 stk;
 • Kirsebærblade – 10 stykker;
 • Dill – 7 sprigs;
 • Bay leaf – 1 piece;
 • Sort peberærter – 3 stk.

3 liter og 5 liter krukker passer bedst til saltning af skotter. Det er vigtigt at pre-sterilisere dem, så svampene ikke forkæler i lang tid. På billedet viser vi dog saltprocessen i en stor krukke.

uddannelse грибов

Anbring et lille lag salt på bunden af ​​hver dåse. Sæt kirsebær- og vinblad, dildkreds, finhakket hvidløgskage og sorte peberkorn på toppen. Sæt derefter et lag champignon på toppen, drys salt og gentag processen med at fuldføre grønne og svampe igen.

Vi ligger

Dette skal ske indtil banken er fuld. Det sidste lag er vigtigt at dække blade af vinmarker eller kirsebær samt løvblad.

løv сверху

På det øverste lag af bladene skal der sættes et stykke gasbind og på den – en lille belastning (sten / undertrykkelse). Den resulterende struktur er pakket i en plastikpose, så støv og snavs ikke trænger ind i krukken, men der er mulighed for luftcirkulation.

Færdiglavet соленые грузди

Sæt pickleburken i køleskabet eller kælderen. Efter blødning af svampe blev blancheringen ikke lavet, de saltede svampe vil være klar, ikke tidligere end i 2 måneder.

De vigtigste opskrifter til at gøre champignon til vinteren – den mest populære blandt værtinderne

Som tidligere nævnt foretrækker erfarne husmødre de vigtigste metoder til saltning af svampe til vinteren, såsom koldt og varmt. Sådanne madlavningsprocesser adskiller sig fra hinanden i en række egenskaber:

 1. Den varme metode, i modsætning til den kolde, indebærer blanchering af masserne efter at have blødgjort dem;
 2. Takket være kogeprocessen udtrykker varmtsalte svampe ikke en bitter eftersmag;
 3. Men de er mindre duftende end saltede mælke svampe, lavet på basis af koldt pickles..

Cool måde

Til salt laks med den kolde metode til vinteren er følgende ingredienser nødvendige:

 • Mælk – 3 kg;
 • Salt – 120 g;
 • Peberrod – 1 rod; lækker грибы со сметаной
 • Hvidløg – 2 fedter;
 • Currant blade – 7 stk;
 • Kirsebærblad – 7 stykker;
 • Sort peber ærter – 2 stk;
 • Dill – 5 sprigs.

Nu i detaljer om, hvordan man laver salte mælkekampe på en kold vej til vinteren. Forbered den ledende ingrediens saltning i overensstemmelse med alle de nødvendige regler: udvælgelse, rensning, vaskning, tørring, skæring af benene og blødning.

For yderligere forberedelse er det bedre at bruge glasvarer, nemlig tre- eller fem liter krukker.

Stænk bunden af ​​hver dåse med et lag salt, lægg bær, peberrod, hakket hvidløgskryds og dillkvist med paraplyer på toppen. Efter at have afsluttet svampekapslerne op på benet.

Re-veg et lag af grønne, tilføje også sorte peber ærter. Sæt svampekapslerne, og gentag processen, indtil banken er fyldt.

Fjern til saltning i kælderen, kælder, altan eller køleskab. Mælk, saltet på den kolde vej til vinteren, vil være klar til brug ikke tidligere end i 2 måneder.

dåse зеленый горошекVi tilbyder mere at lære at bevare grønne ærter derhjemme. Ikke flere konserveringsmidler, alt er hjemmelavet og naturligt.!

Og så læse opskrifterne til madlavning af tomater i tomatjuice til vinteren.

Du kan hurtigt og velsmagende betegner til vinteren, hvis du kender nogle tips og bruger opskrifterne på vores hjemmeside.

Hot måde

Den kolde metode er grundlæggende forskellig fra den varme madlavningshastighed. Men når du bruger det, kan saltede svampe have en bitter smag, fordi mælkesvampe indeholder nogle kaustiske stoffer..

At slippe af med dem vil hjælpe processen med blanchering af svampe, det vil sige deres foreløbige kogning. Så mister snacken lidt sin smag, men får en mere behagelig smag..

For at anvende den varme saltmetode skal du:

 • Mælk – 4 kg;
 • Salt – 160 g;
 • Peberrod – 1 rod;
 • Hvidløg – 3 fedter;
 • Currant blade – 10 stk;
 • Kirsebærblade – 10 stykker;
 • Sort peber ærter – 2 stk;
 • Dill – 8 sprigs.

Opskriften på at gøre salt svampe på en varm vej til vinteren er lidt mere kompliceret end den foregående, men du kan styre alt, hvis du ønsker det..

Vi går forbi и моем

Grundigt sigtende gennem svampene, de skal rengøres af snavs, hvis det ønskes, skille caps fra benene, vask og blød gentagne gange og ikke glemme at ændre vandet under denne proces.

bryg грибы

Kog derefter vandet i en kasserolle og sænk svampene til blanchering. Hold i 15 minutter.

æglæggende

Efter afslutning af kogning, fjern mælkesvampene fra vandet og tør. Forbered de krukker, som svampene skal opbevares i, og lag flere lag i dem: salt, grønne grøntsager (peberrod, bær blade, dill), hvidløg, peber, svampe.

tæt в банки

Alternativt lag indtil banken er færdig, og det sidste lag skal være grønt..

Dæk krukken med et låg og læg en lille belastning ovenpå, rengør på et køligt sted, indtil det er fuldt kogt. Salty bryster vil være klar om et par uger.

Saltede hvide mælke svampe i kål blade

Enhver greens, der anvendes til pickling, tilføjer en speciel aroma og smag til svampe. Især husmødrene sætter pris på opskriften på grubber i kålblade til vinteren..

Til forberedelsen vil der være brug for ingredienser som:

 • Hvide svampe – 5 kg;
 • Kålblad – 8 stk.
 • Salt – 200 g;
 • Dill – 10 kviste med paraplyer; løv капусты
 • Hvidløg – 1 hoved;
 • Currant blade – 20 stk;
 • Kirsebærblade – 20 stykker;
 • Peberrod – 1 rod.

Det er nødvendigt at forberede de hvide svampe, baseret på ovenstående instruktioner. Blanchering kan ske på vilje. Grønne er også vigtige for skylning før brug. Hvert kålblad skal opdeles i flere skiver..

I en tre- eller fem-liters krukke lagde et lag svampe højst to hætter i højden. Drys dem med salt og top med en del grøntsager og hakket hvidløg. Så, supplerende svampe, salt, hvidløg og urter indtil dåsen er helt fyldt..

Dækk tallerkenerne med låg og sæt lasten ovenpå. Lad krukker på et køligt sted indtil saltet helt..

Saltetiden afhænger af, om svampe bukkede for blanchering eller ej..

Saltede mælke svampe er en god snack til et festligt eller afslappet bord:

 1. Forberedelse til pickling og processen til plukning tager ikke mere end 1-2 timer;
 2. Du kan vælge en af ​​to grundlæggende madlavningsmetoder til vinteren efter ønske;
 3. Tilsæt smag til svampe vil hjælpe med at bruge forskellige urter i opskriften;
 4. Blanchering hjælper med at reducere tiden for saltning af gruzdey;
 5. Salt kan opbevares for hele vinteren underlagt alle regler..