Ingen butikspølse eller balyk kan sammenlignes med sin egen kogte svinekødsrulle. Ikke alene vil du være sikker på kvaliteten af ​​de anvendte produkter, du kan eksperimentere med fyldningerne efter eget valg, så kostprisen kommer ud meget lavere.

rulle с орехами

For at gøre dette mesterværk hjemme, er der ikke noget specielt kulinarisk talent. Følg den foreskrevne teknologi, og alt vil fungere. Du skal tage et godt, solidt stykke svinekød, slå det med en køkkenhammer, børste med krydderier, jævnt fordel fyldningen, rul tæt, rul med tråd, folie eller klæbende film og bage i elektriske ovne, kog i varmt vand eller steg i en gryde.

Den mest hensigtsmæssige del af kødet til svinekød er peritoneum eller hals, det er i dem at lagene af kød og fedt skiftevis. Dette er den bedste kombination til en saftig, blød skål..

Det er normalt fyldt med svampe, ost, grøntsager, nogle gange nødder eller tørrede frugter tilsættes. Vi tilbyder dig opskrifter med fotos.

Enkel opskrift
hvordan приготовить мясной рулет из свинины
ingredienser Antal
Pork peritoneum 650 g
Hvidløg 3 tænder
Salt, krydderier at smage
Tilberedningstid: 80 minutter Kalorier pr. 100 gram: 133 kcal

Den enkleste måde at lave flæskekød på er med tilsætning af hvidløg og krydderier..

Vi vasker kødstykket godt, tørrer det og skærer det halvt med en skarp kniv, men ikke helt, fold den ud i et lærred og trim det på alle sider. Wrap cling film og slå med en køkken hammer så tynd som muligt, men ikke til hullerne. Skræl hvidløgene, skåret i små stykker. Kul kødet med masser af krydderier fra alle sider.

at gnide чесноком сало

Forbered en lang stram tråd, afskær den ønskede længde af ærmet til bagning. Vi starter elektrisk opvarmning ved 185 ° С. Spicy svinekødløg, der gør små stykker i reservoiret. Skub forsigtigt krydderet med din finger så dybt som muligt..

rulle связать

Tag kanten af ​​kødskåret og tæt rullet ind i en rulle, indpakket med tråd og placeret i en ærme til bagning, fastgør enderne på begge sider.

sted в рукав

Vi sender til at bage i 45 minutter, rive filmen og hold kødloven i yderligere ti minutter i ovnen.

Fra bacon

Traditionel ukrainsk skål – kogt bacon, indpakket i en rulle med forskellige krydderier. Denne enkle skål er nærende og meget velsmagende. Det kan sættes på feriebordet eller inkluderet i den daglige menu..

komponenter:

 • Tyndt fedt – 1,5 kg;
 • Hvidløg – 1 hoved;
 • Sort peber – 4 korn;
 • Salt til smag;
 • Kyllingeben – 2 stk.
 • Laurel Leaf – 2 stk.

Produktion: 2 timer.

Kalorindhold: 157,5 Kcal / 100 g.

ruller из салаKogt rulle af svinekødsfedt vil blive fremstillet i overensstemmelse med følgende skema. Vi skylder låret i varmt vand, se omhyggeligt, så der ikke er fjer. Afskær kødet fra knoglerne, herunder huden, med en filetkniv, hugse små stykker for at få effekten af ​​hakket kød.

Fra fedtets hud renser vi røget kød, vasker det, og hvis stykket er for tykt, afskæres flere lag, den optimale tykkelse er to centimeter.

Salo omkring omkredsen er smurt med salt, ikke sparsommelig. På den ene halvdel fordeler hakket kyllingekød, klemmes hvidløg på den. Vi foldes tæt, vi binder rebet så tæt som muligt.

Vi tager en tyk mad taske, lægge en roll, laurbærblad, peber i det og binde det tæt sammen, så vand ikke kommer ind i madlavningsprocessen. Sænk halvfabrikatet i koldt vand på en lav ild i mindst en halv time. I kogende vand er det ikke værd at sætte, fordi fedtet engang begynder at smelte, og fedtrullen vil ikke være den samme. Vi tager forsigtigt ud med en slidsesked, lad den køle helt, udfolde den og skære den i portioner med en skarp kniv. Du kan tilføje revet gulerødder til fyldningen af ​​en sådan skål. Det giver en rigtig smuk farve, men det er en amatør.

burgere в мультиваркеZrazy kød med ægopskrift med fotos og trin for trin anbefalinger.

Læs vores udvalg af opskrifter til krydret kyllingtobak med fotos.

Til dessert forberede du cookies i mayonnaise. På trods af sin enkelhed er bagning luftig og yderst velsmagende. Trinvise fotos hjælper dig med at forberede kagerne korrekt..

Fra buzzard

Fra alle dele af svinekroppen kan du tilberede en velsmagende skål: koteletter, goulash, gelé, bagte ribben og meget mere. Tumblers producerer altid lækre ruddyruller.

komponenter:

 • Podcherevina svinekød (Puzanin) – 2 kg;
 • Salt til smag;
 • Hvidløg – 3 fedter;
 • Rosemary – 2 kviste.

Produktion: 10 timer.

Kalorindhold: 168 Kcal / 100 g.

Vi fjerner huden fra kilen, det er ret nemt at gøre det med vores hænder. Hvis stykket er for tykt, skær det i halvt og to ruller kommer ud. Skræl hvidløg og tryk gennem pressen. Kød belagt med salt på alle sider. Vi pakker to stramme ruller, vi sætter kvist rosmarin og binder med en tykk tråd. Afskåret to identiske foliebaner, læg dem i midten af ​​emnet og pakk dem i overensstemmelse med candy-princippet. Sendt natten over til pickle i køleskabet..

Tænd ovnen ved 200 ° C. Sæt svinekødsrullerne på et ark og sæt til at bage i 50 minutter. Uddrag, forsigtigt udfold og sæt et andet ti minutter for en smuk skorpe at dukke op..

Skær det færdige kødflødes behov kun i en fuldstændig afkølet form, det kan begynde at falde varmt fra hinanden.

Kød Rolls med svampe

Roll af svinekød med mushroom, ananas, rosmarin og ost vil ikke forlade nogen gæst ligeglad og sulten. Ud over den utrolige smag har denne skål et appetitligt og præsentabelt udseende..

komponenter:

 • Svinekød – 2 kg;
 • Ost – 200 g;
 • Rosemary – 3 kviste;
 • Svampe – 300 g;
 • Ananas – 2 ringe;
 • Krydderier, salt – til smag;
 • Uraffineret olie – 50 ml.
 • Løg – 1 stk.
 • Sennepsbønner – 2 el. l.

Produktion: 50 minutter.

Kalorindhold: 149 Kcal / 100 g.

rulle с грибамиDenne skål vil komme ud godt, lad os begynde at lave mad kødruller af svinekød med svampe i ovnen. Svampe vasket i varmt vand, om nødvendigt fjern det øverste lag fra hætten.

Løg rengøres og makuleres med tærte mushrooms. Hæld olien i en gryde, varm op og sæt de stegte hakkede produkter. Til sidst lægges hakkede rosmarinskreds, tilsæt salt til smag og lad den køle af..

Det vaskede og tørrede stykke kød skæres over fibrene flere steder, men ikke helt. Vi snor og gør langsgående nedskæringer, også ikke helt. På denne måde opnås et stort lag af kraven..

Vi placerer den i en madpose eller pakker den med en film og begynder at slå den op, så stykket bliver så lige som muligt. Vi smør med kornet sennep, læg dåse ananas, skåret i små terninger, tilsæt noget salt. Ved kanterne fordeler vi tynde skiver ost, sprede svampe og løg i midten..

Forsigtigt, så fyldningen ikke falder ud, begynder vi at slukke svinekødsløven. Skift hurtigt det udskårne stykke folie og luk tæt. Vi sender bagt ved 210 ° C i 30 minutter. I slutningen rives vi folien og holder i skabet endnu fem til syv minutter..

Svinekød med svesker

rulle с черносливом

Hvis du ønsker at overraske gæster med en usædvanlig eksotisk skål, er bagt svinekød med svesker og valnødder præcis det, du har brug for. Og madlavning er forskellig fra den sædvanlige: ikke stege i ovnen, men stegning og let stiv i en gryde.

komponenter:

 • Skæring – 1,3 kg;
 • Svesker – 150 g;
 • Kernernødder – 50 g;
 • Krydderier, salt – til smag;
 • Raffineret olie – 2 el. l.;
 • Ost – 100 g;
 • Æg – 2 stk.
 • Breading – 2 pakker.

Produktion: 75 minutter.

Kalorindhold: 158 Kcal / 100 g.

Skræl valnødderne, sæt i en blender og slib, men ikke i melet. Gennemtrængede tørrede svesker uden sten gennemblødt i varmt vand og efterlade i fem minutter. Sæt frugten på et håndklæde, lad det tørre og skåret i tynde strimler. Ost gnidning. Vi blander alle de tilberedte produkter i en beholder, bland til homogen.

Et stykke af mine kød og flad lag af en centimeter. Sæt i posen og slå med et træhaller. Vi pelser med krydderier, salt og sætter lidt fyld på kanten, pakk kødrullen og fastgør kanten med et tandstikker. Hæld olie i en gryde og varme.

Slå ægget med en gaffel, hæld ristningen på en flad plade. Du kan købe den klar, og du kan stege et par stykker brød i ovnen og male det i en kødkværn.

Dyp kødemnerne i ægget, så i krakkerne og læg dem stramt til den smukke skorpe. To gange drejer vi svinekødsrullerne med svesker. Vi hælder i hundrede milliliter varmt vand, dækker det tæt med et låg, reducerer flammen og koger i ti til femten minutter.

Nogle tips

For en vellykket skål er det bedre at bruge kød fra en ung gris. Hvis du alligevel blev gammel, kog den derefter, inden du dampede eller blød det i enhver fermenteret mælkeprodukt. Klar svinekødsrille lægges køligt i køleskabet og knuser tung belastning, det bliver lettere at skære det.

Ofte husmødre bruger “flydende” røg til svinekød, men erfarne kokke har en negativ indstilling til dette, da det indeholder mange kræftfremkaldende stoffer, der ikke har en meget positiv effekt på vores krop..