Pork ribs på grillen – en af ​​de mest lækre retter, som ofte er til stede ved festlige borde. Til madlavning er det bedst at vælge ribben, der har et fedtlag, samt kød i store mængder..

Svinekød ribben på grillen
hvordan приготовить свиные ребрышки на мангале
ingredienser Antal
ribben 1,5 kg
vegetabilsk olie ¼ kop
pærer 4 stk.
sojasovs 2 spsk
sennep 1 spiseskefuld
spidskommen, blandinger af peberfrugter at smage
cognac 0,5 kop
tomatsaft 150 milliliter
sukker 30 gram
Tilberedningstid: 150 minutter Kalorier pr. 100 gram: 321 kcal
Kogning af kød på grillen er meget let og enkel, men det skal marineres på forhånd i enhver marinade. I dag er der mange opskrifter til marinerende ribben ved hjælp af forskellige produkter..

Før madlavning skal ribbenene vaskes godt og sørg for at afskære membranen fra dem, så kødet er velsmagende og jævnt stegt.

 1. Løg rengøres og skæres i halve ringe, overføres til en dyb beholder, hvor ribbenene bliver marineret. Krydderier, smør, tomatjuice, sukker, samt salt og sojasauce tilsættes til løget, alt er blandet. Kød gnides på alle sider og omlejres på et køligt sted i 2,5 timer;
 2. Efter marinering er ribbenene spidset på to spydspidser samtidig, at de under kogning ikke snoet og derefter smøres med en blanding af brandy, tomatjuice, sukker og steges i 25 minutter på begge sider, indtil de er brunede;
 3. Når kødet opkøber en gylden nuance, er det nødvendigt at sætte forvædet frugtflis oven på kulerne og holde ribbenene over brazeren i yderligere 15 minutter, så de er lidt mættede med smag.

Færdige ribben fjernes fra grillen, afkøles i 5 minutter og serveres med syltede og friske grøntsager, bagt kartofler eller andre godbidder. Denne skål passer bedst til øl, vin eller anden hård spiritus..

en and на вертелеLæs hvordan man laver vild and i vores artikel. Som det er velkendt, er vildtfuglekødder hårdere, så vores tips hjælper dig med at lave en virkelig velsmagende skål..

Lækre salat har travlt – bemærk et udvalg af disse enkle opskrifter.

Pizza med fisk og skaldyr, hvordan man laver en skål derhjemme.

Sådan laver du svinekoteletter grill

Grillede ribben kogte på grillen er altid meget saftige og ømme, i modsætning til den sædvanlige kebab. Kød på benet er i lag af fede pletter, så det er jævnt brændt og forbliver meget velsmagende..

ingredienser:

 • ribben – 1 kg;
 • salt;
 • løg – 2 stykker;
 • friske grønne;
 • Peber mix – 1 tsk;
 • tørret paprika – 0,5 tsk;
 • tørrede tomater;
 • jorden koriander korn.

Tilberedningstid: 2,5 timer.

Kalorier pr. 100 gram: 321 kcal.

Under madlavning kan ribbenene få en særlig og usædvanlig smag, hvis du lægger mere frugt med en sur smag på grillstativet, samt lingonberries, currants eller tranebær. Madlavning er bedst først over lav varme, og for at kødet skal få en gylden nuance, skal du koge den over et stort.

 1. Ribbenene vaskes grundigt, skæres i stykker, så hver har tre ribber; skåret ind i ребрышки
 2. Kødet gnides med en blanding af peber, salt, paprika, tørrede tomater og andre krydderier efter smag; tilføje соус
 3. Løbet er skåret, grøntene vaskes og skæres og derefter tilsættes til kødet, alt er blandet og sat i køleskabet i flere timer, men bedst af alt står det der om natten; bage
 4. Syltede ribben lægges ud på grillen og koges ca. 1 time på grillen, men ilden bør ikke være stærk.

Når fadet er fuldt forberedt, og kødet får en gylden nuance, kan den serveres på bordet med forskellige saucer og sidevarme. Du kan selv lave saucer eller købe færdigvarer i butikken.

Andre marinade opskrifter

Marinerende ribben til stegning kan være forskellige, eksperimentere med produkter og skabe nye smag. Til marinade kan du bruge alt i køleskabet – kefir. Sojasauce, mayonnaise, tomatjuice og meget mere.

Ribben i kefir

At lave en sådan marinade er meget let og enkel, men det er nødvendigt at tage højde for det øjeblik, at hvis du går for langt med kefir, får kødet sin smag og mister sin smag.

ingredienser:

 • 0,5 kg ribben;
 • 1 fed hvidløg;
 • 2 sprigs af koriander og dill;
 • kefir – 0,5 kopper;
 • salt;
 • jord peber;
 • løg – 1 stk.

Tilberedningstid: 3 timer.

Kalorier pr. 100 gram: 322 kcal.

 1. Grønne og hvidløg fint skåret, løg skæret i ringe;
 2. Sæt ribbenene i en dyb skål, tilsæt kefir, jord peber og salt, hvidløg og grønne til dem, bland dem og læg under tryk i tre timer;
 3. Kog kød på grillen.

Smag af kefir skjuler hvidløg og koriander meget let, men samtidig gør det kødet ekstraordinært ømt. Kefir bør ikke være for meget, det skal kun omslutte kødet.

 Ribben i soja honning marinade

Usædvanligt originale og lækre opnåede ribben, marineret i honning og sojasovs. Denne opskrift er enkel, men meget effektiv..

ingredienser:

 • 2 kg svinekød ribben;
 • 4 fed hvidløg;
 • 2 spiseskefulde honning;
 • 1 glas sojasovs.

Tilberedningstid: 3 timer.

Kalorier pr. 100 gram: 323 kcal.

 1. Smelt honningen i en mikrobølgeovn eller vandbad, tilsæt sojasovs, fint hakket hvidløg, bland alt og gnid ribbenene med denne blanding;
 2. Mariner i tre timer i en gryde, tæt dækket med låg;
 3. Grill eller grill, vende fra tid til anden.

Kødet, der er kogt på grillen, er altid saftigt, men hvis du laver den rigtige marinade, kan du give den en særlig og ekstraordinær smag, gør ribbenene endnu blødere og smagere..

Kulinariske noter

Madlavning ribben er en rigtig kunst, der skal læres. Til kød stegt jævnt, overskydende fedt er bedst skåret. Du kan tilføje en særlig smag til kødet ved at bruge vådfrugtflis, der er tilsat kulet eller ved at bruge sur bær på grillen..

Hvis kødet er hårdt, kan det gøres mere ømt ved at marinere i ananasjuice. Det er denne frugt, der indeholder en masse bromelinenzym, hvilket gør kødfibre blødere, men ribbenene vil have en meget original smag og kan ikke lade være med alle..